Tüp bebek hemşiresiyim

Merhabalar herkese, 3. gün 10 hücreli embriyom var 1 tane dondurulmuş, kalite açısından nasıl sizce

Bilmiyorum 3.günü hormonlara bakıyorlarmış
Evet cnm 3.gun değerlere bakılıyormuş hormonlarımiz ne durumda diye hatta bugün hemşire dediki değerler tutmamış gibi çıkarsa extra başka iğneler veriyoruz ilaç ayarlaması yapıyoruz tutsun diye dedi inşallah güzel haberi alırsınız

kızlar ben hamileyim siz naptınız
Aayy bu ne güzel haber
Çok sevindim canım ne zaman test yaptın ?
Bende pazar transfer oldum bekliyorum
Bugün yaptım kan öncesinde hiç bişey yapmadım bekledim sadece ben dr 23 denkan verdi bugün verdim sanırım ikiz şoktayım inşallah seninde pozitif olur diğer bekleyen arkadaşlarında allahım herkes için hayırlısı ne ise onu versin

Yaaa canım benim ne güzel..
Aminnnn ,sağlıkla versin Allah'ım bebeklerimizi..
İki transfer mi olmustun ?
Değerin kaç çıktı ?
Belirtin varmiydi?
Birde nelere dikkat ettin ?

Yaaa canım benim ne güzel..
Aminnnn ,sağlıkla versin Allah'ım bebeklerimizi..
İki transfer mi olmustun ?
Değerin kaç çıktı ?
Belirtin varmiydi?
Birde nelere dikkat ettin ?
Özel bişey yapmadım 1 hafta izine çıktım iş güç yapmadım canım ne isterse onu yedim belirtin dersen transfer gününden beri belim ağrıyor ve çok cabuk yoruluyorum onun dışında normal olanlar iki transfer oldum

Anladım canım
Sağlıkla gelsin minnoslarin çok mutlu oldum bu habere .darısı başıma olsun

İnşallah ınsallah em güzel sekılde en hayırlı olanı versin rabbım 5. Günüm bugün

Canım transfer oldun mu? 5. Günüm şükür iyiyim yatmıyorum normal hayatıma döndüm tevekküldeyım inşallah.Sen iyi misin anlat bakalım
Pazar günü oldum canım bende
İkinci günün daha, dinleniyorum şuan..
Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak :))
Hayırlısı ile sağlıkla.tutunsun minnoslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…