İnsaallah hayırla saglıkla güzellikle gelsinlerPazar günü oldum canım bende
İkinci günün daha, dinleniyorum şuan..
Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak :))
Hayırlısı ile sağlıkla.tutunsun minnoslarimiz
Kız dur daha yeni olacak insaallah em hayırlısındanBenimde 24 saatim anca dolduhicbirsey hissetmiyorum kızlar
Bismillah dahaBenimde 24 saatim anca dolduhicbirsey hissetmiyorum kızlar
Bende yarın cikicam bir yürüyüşe .. üçüncü günüm..İnsaallah hayırla saglıkla güzellikle gelsinlerBen normal hayatta döndüm bugün yürüdüm biraz.
Belirti vs var mı?İnsaallah hayırla saglıkla güzellikle gelsinlerBen normal hayatta döndüm bugün yürüdüm biraz.
Belirti arayıp moral bozmak istemiyorum canım akışına bıraktımBelirti vs var mı?
Benim çok gaz ve adet sancım var
Zaten belirtisiz tutuyor geneldeBelirti arayıp moral bozmak istemiyorum canım akışına bıraktım
Kaşıklarda ufak ufak adet sancısı var başka da hiç bisey yok memede hassasiyet vs asla yokZaten belirtisiz tutuyor genelde
Benimde adet sancım var ilk günden beri..Kaşıklarda ufak ufak adet sancısı var başka da hiç bisey yok memede hassasiyet vs asla yok
İnşallah canım bol su içBenimde adet sancım var ilk günden beri..
Başka bişey yok
Hayırlara çıksın canim
Ay içiyorum sonra da WC deyim sürekliİnşallah canım bol su iç
Ay ben de ya fitil verdi mi peki ben fitil kullanıyorumAy içiyorum sonra da WC deyim sürekli
Evet günde üç kere vajinal fitil kullanıyorumAy ben de ya fitil verdi mi peki ben fitil kullanıyorum
Ben de canım lutınus benim 3 defa kullanıyorumEvet günde üç kere vajinal fitil kullanıyorum
İyiyiz çok şükür ben 6. Günümdeyım beklemek o kadar sıkıcı ki yıl gibi geliyor günlerNasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?