- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
- 33
- Konu Sahibi kun fe yekunn
-
Bende başvurdum. Dosyam açıldı. Adetin ikinci gunu gidip kan vereceğim. Esim sperm testi yaptircak. Sonra rahim filmi işte.merhaba,
benim eşim azosperm 2 ay sonra başvuracağız sen başvurdun mu ? sonuç nedir ?
Umarim hersey cok guzel olur. Ağustosa da var sanki biraz. Ne gibi tahliller yaptirdin once?Ben varım 2 ya da 3 ağustosta basliyoruz
Şu an raporla uğraşıyoruz
Araya bayramda giriyor kaynıyor biraz
Çooooook heyecanliyim
Bende başvurdum. Dosyam açıldı. Adetin ikinci gunu gidip kan vereceğim. Esim sperm testi yaptircak. Sonra rahim filmi işte.
TEŞEKKÜRLER... ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN COK IYI BI YERE BAŞVUR BENCE. ILK DENEME MI OLCAK. DOKTORA GİTTİNİZMİ? BİRSEY DEDIMI?eşim azosperm hipo hastası çok korkuyorum ya olmazsa die . bu arada kullancı adın çok güzel olmuş ALLAHTAN dileğimiz inşallah hepimiz sağlıklı minikleri olur.
TEŞEKKÜRLER... ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN COK IYI BI YERE BAŞVUR BENCE. ILK DENEME MI OLCAK. DOKTORA GİTTİNİZMİ? BİRSEY DEDIMI?
Benim de ilk tedavim olacak. Bu yüzden doktorlari bilmiyorum önerebilecegim bi doktor yok malesef igne etkisini göstermezse nasil bir tedavi uugulayacakmis acaba. RABBIM yardimcimiz olsun hepimiizn. Bizde 3 yillik evliyiz. Umarım hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur.evet canım ilk deneme gittik doktora doktor iğne verdi 1 aydır vuruluyor eşim normalde hipo hastası on abağlı azospermi ama iğne pek sonuç vermicek gibi dedi doktor 2,5 yıldır evliyiz . artık bi bebişimiz olsun istiyorum Rabbimin izniyle... Rabbim herkese nasip etsin hepimize ... senin önerbilceğin bi doktor var mı canım ?
Benim de ilk tedavim olacak. Bu yüzden doktorlari bilmiyorum önerebilecegim bi doktor yok malesef igne etkisini göstermezse nasil bir tedavi uugulayacakmis acaba. RABBIM yardimcimiz olsun hepimiizn. Bizde 3 yillik evliyiz. Umarım hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur.
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. UMARIM tedaviye cevap verir eşin.valla daha mikro tese hiç yapılması sanırım o yapılıcak bitkisel kürlerle destekliyorum keçi boynuzu falan inşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız.
Canım ben 6 7 aydır tedavi oluyorum 2 yıllık evliyim rapor çıkmaz diye düşünmüştümUmarim hersey cok guzel olur. Ağustosa da var sanki biraz. Ne gibi tahliller yaptirdin once?
O test sonuçlar bu kadar gec mi cikiyo ya. Bildiğim kadarıyla rapor 10 gunde çıkıyormuş diyede biliyodum. Rahim filmi vs onlarin sonucu nasıldı. Ve hangi hastanesindesin?Canım ben 6 7 aydır tedavi oluyorum 2 yıllık evliyim rapor çıkmaz diye düşünmüştüm
Hsg spermiyogram sonucumuz vardi
1 kez aşılama 3 klomen tedavisi gördüm doktorum 4. Evre endometriozis hastasısın ameliyat sonrası 1 yıl gebe kalamazsan da a rapor çıkıyor dedi tüm belgelerin var dedi
Eşimden kan ve sperm testi istedi onların çıkması 1 ayı buluyor sonrasında şu belgelerle regl olmadan 1 hafta önce gel başlayalım dedi hesapladım temmuzun son haftası gidiyorum ağustosta 2 3 gibi regl im basliyor
Kocaeli üniversitesi canımO test sonuçlar bu kadar gec mi cikiyo ya. Bildiğim kadarıyla rapor 10 gunde çıkıyormuş diyede biliyodum. Rahim filmi vs onlarin sonucu nasıldı. Ve hangi hastanesindesin?
Hakkınızda hayırlısı. Doğru zaman hangisiyse ozaman olsun. Sağlıcakla İNSLALAH. HERHANGI ŞANS YUZDESI VERDIMI DOKTOR. BNDE ANKARA TIP FAKULTESİNE BAŞVURDUM BAKALIM NELER OLCAKKocaeli üniversitesi canım
Eşimin kan sonucu 15 gün sperm sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş araya ramazan bayramı giriyor bizde memlekete gideceğiz orada kalacağız bi 10 gün.filan o nedenle uzuyor süreç benim regl tarihim kaçıyor
4 yıl önce endometriozis ameliyatım oldu
Hsg de tüpler açık sperm sonucunu da iyi amh da iyi
4. Evre endometriozis
1 tane 1 cm lik miyom
2 tane 1 cm lik çikolata kisti
1 tane kimyasal düşük
Doktor regl olmadan 1 hafta once gel dedi rapor icin demek ki 1 haftaya cikacak belgelerimle gitmistim zaten
Ameliyat raporum
Kan idrar hormon
Testi filan aids testi bile vardi geçen ay yaptırdığım amh testi
Hsg spermiyogram
Zaten benim 1 dosyam var evlere şenlik yok yok içinde o nedenle doktor bu hastanede yapılan eşinin kan ve sperm testine ihtiyaç var sadece dedi
Resmî belgeleri istedi onları hazırladık
Sadece sgk hizmet kağıdı kaldı..
Verdi canım %40 50 dedi az gibi geldi bana bu yüzden üzüldümHakkınızda hayırlısı. Doğru zaman hangisiyse ozaman olsun. Sağlıcakla İNSLALAH. HERHANGI ŞANS YUZDESI VERDIMI DOKTOR. BNDE ANKARA TIP FAKULTESİNE BAŞVURDUM BAKALIM NELER OLCAK
Esimde sorun yok çok şükür. Bende sıkıntılar var. Yumurta sıkıntım tüpler tıkalı vs. Zorlu bi süreç bizi bekliyor iğneler falan. En. Korktuğum igne oda burnumun dibinde bitti. RABBIM. NE VERIRSE HAYIRLISINI VERSIN. Hem heyecan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum. Bi aksilik cikarsa transfer suresine kadar gelemezsem diye. Yada transferden sonra hamile kalamazsam düşük olursa vs vs vs. Korku cook anlayacaginVerdi canım %40 50 dedi az gibi geldi bana bu yüzden üzüldüm
Sizin durumlar nasıl okudum biraz yazdıklarınızı zaman uzun gibi geliyor ama tahmini sizin de temmuz sonu ağustos başına ancak yetişir ben öğretmenim yaz tatilini iyi değerlendirmek istiyorum
Şimdiden vukuatlı nüfus örneği
Kimlik fotokopisi
Evlilik cüzdanı fotokopisi alın 2 ser tane tabi rapor çıkacaksa
1 tane de resim ve sgk prim gün sayılı hizmet dökümü en azından hepsi hazır olur
Rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder
Bu arada ben akapuntur u araştırıyorum bu süreçte gitmey
Korkma canım iğne diyorsun iğne ne ki doğumu düşün daha da önemlisi anne olacaksın güçlü olmalısın güçlü olmalıyızEsimde sorun yok çok şükür. Bende sıkıntılar var. Yumurta sıkıntım tüpler tıkalı vs. Zorlu bi süreç bizi bekliyor iğneler falan. En. Korktuğum igne oda burnumun dibinde bitti. RABBIM. NE VERIRSE HAYIRLISINI VERSIN. Hem heyecan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum. Bi aksilik cikarsa transfer suresine kadar gelemezsem diye. Yada transferden sonra hamile kalamazsam düşük olursa vs vs vs. Korku cook anlayacagin
Ama bana 3. Gun dollenirse %30 35 5. Gun dollenirse %50 55 sans vermislerdi. Dilim alerjiden dolayi yara surekli cevis vs yiyemiyorum. Ananas da transferden sonra cok yenmeliymis tutunmasi icin. Hakkımda hayirlisi. Bn takıntıli strsli bir yapiya sship olunca malum iyi düşünemiyorum. Kanım negatif bideKorkma canım iğne diyorsun iğne ne ki doğumu düşün daha da önemlisi anne olacaksın güçlü olmalısın güçlü olmalıyız
Ari sütü polen.karisimi ye incir ceviz ve şimdiden başla
Sürekli beynine iyi olacak başarılı olacağım diye komut ver
Akapuntur yumurta kalitesini de arttırıyor bir araştır
Tüplerin kapalı ya artık onlara ihtiyacın yok
Yumurtayı da hormonlarla ayarlayacaklar olmaması için bir neden yok allahın izni ile olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?