- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
- Konu Sahibi kun fe yekunn
-
Yok canım kafama göre kullanmıcam doktora önericektim bir faydası olur mu diye. Bende geçen ay reglimin 13 günü gittim doktora ve o gün 18 mm yumurtam vardı bi kaç güne çatlar değerlendir dedi ama maalesef kötü şeyler yaşadık canım kadar sevdiğim bebekliğinden beri bizimle olan kedimizin hastalığo ve ölümü üzüntümüz nedeniyle deneme olmadı. Benim yumurtalar oluşuyor büyüor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyorrrr. Bak bende birşey anlatayım kuzenim var 2 yıldır tedavi görüyor 2 aşılama 2 tüp bebek maaleswf başarızlıkla sonuçlanıyor. Doktor 5-6 ay dinlen diyor birşey yapmayalımm ve bu arada nasılsa olmuyor diye takmıyor kafaya ve süpriiiizzzzz doğal yolla hamile 4.5 aylıl şu an. İnşallah bizim içinde güzel günler yakındır.Canım kafana göre klomen kullanma belki yumurtan büyüyor neden vücuduna hormon yüklüyorsun ayrıca bak benim hikayem sana küpe olsun 2 klomen 1 femara ve oviterelle kullandım yumurtalar 4 5 tane oluyordu her biri de 4 5 cm ye yakın bende saf saf seviniyorum meğer 23 mm den fazlası zaten çöp oluyormuş doktor sağlıksız çok büyümesi dedi başka bir doktor tabi
Ardından başka bir doktora gittim muayene etti tesadüf yumurtan 18 mm dedi catlatma iğnesi yapalım belki hamile kalırsın dedi inanmayarak yaptım klomensiz oviterelle ve o ay kimyasal hamilelik yaşadım yani boşu boşuna 3 ay o ilaçları kullanmışım sonuç mu ilaçlardan dolayı çatlamayan bir yumurta kist oluşturdu ayda 3 kez doktor kontrolünde kullanmama rağmen..
Ne güzel yazmışsınız çok tesekkür ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin kucaklarımız boş kalmasın inşallahAh canim ah biz daha tup bebek asamalarina gecmedik yani pek bir bilgimiz yok transfer sonrasi surecten
Sana diyebileceğim tek şey şu an yani regl olana kadar ki insallah olmazsin bebeğin seninle
Ağrının sizinin olmasi cok normal bebek tutunduğu için de olabilir ilaçların yarattığı hormonların coşması da olabilir
Her gün 1 avuç kabak çekirdeği tüket bol bol dua et
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin insaĺah
Dinlen kitap oku bu 12 günün keyfini çıkar ne olacaksa olacak rabbim yazmış sen değiştiremezsin rahat ol
Inşallah bebeğin sana tutunur sımsıkı
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın
Inşallah canım zaten kafa rahat olunca oluşuyor gebelikYok canım kafama göre kullanmıcam doktora önericektim bir faydası olur mu diye. Bende geçen ay reglimin 13 günü gittim doktora ve o gün 18 mm yumurtam vardı bi kaç güne çatlar değerlendir dedi ama maalesef kötü şeyler yaşadık canım kadar sevdiğim bebekliğinden beri bizimle olan kedimizin hastalığo ve ölümü üzüntümüz nedeniyle deneme olmadı. Benim yumurtalar oluşuyor büyüor ve kendiliğinden çatlıyor ama olmuyorrrr. Bak bende birşey anlatayım kuzenim var 2 yıldır tedavi görüyor 2 aşılama 2 tüp bebek maaleswf başarızlıkla sonuçlanıyor. Doktor 5-6 ay dinlen diyor birşey yapmayalımm ve bu arada nasılsa olmuyor diye takmıyor kafaya ve süpriiiizzzzz doğal yolla hamile 4.5 aylıl şu an. İnşallah bizim içinde güzel günler yakındır.
Sende de sorun sadece kistmi amh fsh nasıl? Bana bazı doktor değerimin iyi olduğunu doğal yolla olabileceğini söylerken bazıları ise tüp diyor. Eşimde sağolsun destekçi her konuda Allah nasip ederse olur olmazsada canımız sağolsun diyor ama yinede kafada kurmadan olmuyor kiInşallah canım zaten kafa rahat olunca oluşuyor gebelik
Hep olumlu düşünelim birbirimize moral verelim
Rabbim nasip edecek ama zamani var belki
Ben regl olmayı bekliyordum ameliyat olmak için ha geldi ha gelecek derken baktım hamileyim neden çünkü kafam rahattı gebelik oluşmuyor dedim salladım işte bu gerekli bize
Biz de an ne o la ca giz
Güzel günler yakın:)
Rica ederimNe güzel yazmışsınız çok tesekkür ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Evet kabak çekirdeğinin faydasını duydum hiç sevmem ama yiyorum her gün, onun yanında ananas bir de havuç suyu.. yalnız ananas cidden faydalı sanırım bayaa kişiden duydum.
Transferden beri agrım vardı yalnız bugun daha fazla, insan beli agrıo diye sevinirmi :) bi belirtidir belki diye umutlanıyorum birileri evet benimde ööle oldu hamileymişim desin istiyorum.. ayy çok duygulandım yine bide bu çıktı ağlama gelio habire.. neyse çok saolun tekrar Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
Nerde yaptırdınız transferi. İlk aşamalar neler biraz anlatır mısınız? Bende yaptırıcam ama henüz ne doktora ne merkeze bakmadık. İnşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. İnşallah bebeğiniz sizinledir canı gönülden dua ediyorum sizin için23ünde test yapılcak zaman geçmiyor kızlarbu arada konu açmıştım ama yazan olmamış burayada yazyım bugun beşinci günüm belimde kasıklarımda çok agrı var kızlar bunlar belirti olabilirmi
Canım çikolata kisti ve miyomSende de sorun sadece kistmi amh fsh nasıl? Bana bazı doktor değerimin iyi olduğunu doğal yolla olabileceğini söylerken bazıları ise tüp diyor. Eşimde sağolsun destekçi her konuda Allah nasip ederse olur olmazsada canımız sağolsun diyor ama yinede kafada kurmadan olmuyor ki
Kan verdim neler istediğini bilmiyorum inan . Adetim 2. Gununde alttan ultrasona girdim. Sagda solda 5 gibi biisyler dedi. Çıktım hemşire rahim filmini cektir. Diger adetinde gel dedi sadece.. Eşim sperm testi yaptırmadı daha. Oda onu yaptırcak. Nasil ilerleyecek süreç bilmiyorumCanım hormon testinde ca 125 e bakılmıyor ben 15 ay doktor doktor gezdim hiçbiri kist yok dedi en son gittiğim bir prof muayene etti sadece ca 125 testi istedi ve çıktı max35 olması gereken deger 70 cıktı
O nedenle özellikle ca 125 e baktırmani öneririm
Diğer adetin in 2. Günü mü ilaçlara baslayacaksin
Çok az zaman kalmış. Transfer oldu anladığım kadarıyla. Stres yapma. Umarım hamilesindir ve sağlıcakla kucağına alırsın. Alt tarafının kasilmamasi gerekmis. Srres yaparken orasi kasiliyormus ve çocuğun tutunmasini engelliyormus. RABBIM YARDIMCIN OLSUN.23ünde test yapılcak zaman geçmiyor kızlarbu arada konu açmıştım ama yazan olmamış burayada yazyım bugun beşinci günüm belimde kasıklarımda çok agrı var kızlar bunlar belirti olabilirmi
Aaa öylemiymiş onu hiç duymamıştım canım gerçi günde bi bardak içiyorum aşırı değil yani.. iki günde bir içeyim olmazsa:) şu an vücudumda çok bi değişiklik yok canım yumurta toplama işleminden önce iğneleri yaparken göğüslerim çok şişmişti ama şimdi normale döndü, şu an kullandgm fazla ilaçta yok sabahları jel ve asprin akşmda folik.. transferden beri ağrılarım var adet sancısı gibi bugun çoğaldı bulantı falan var afedersiniz kusma hissi gelio bi yandanda aşırı yiyorum bu süreçte 6 kilo almışım.. heyecanla 23ünü bekliyorum aşırı duygusal oldum canım her şeye aglıyorum kafamda sürekli hadi olmazsa düşüncesi çok yorucu bi süreç gerçkten nolur dua edin banaRica ederim
Yaz bize duygularını vücudundaki değişikliği insallah bizlere umut olursun isik olursun da işte o da bizim gibiydi şimdi bir melek annesi deriz
Havuç suyunu çok tüketme canım tam emin değilim ama havuç suyu rahmi kalinlastiriyor ve düşüğe engel oluyor peki ya zaten rahmin yeterince kalınsa bu sefer de bebeğin kılcal damarlara tutunmasını zorlaştırıyor o nedenle herşeyin fazlası zarar doktoruna sormadan tüketme
Doğrdur canım ama elde değilki hele şu bekleme öldürüo insanı, amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinÇok az zaman kalmış. Transfer oldu anladığım kadarıyla. Stres yapma. Umarım hamilesindir ve sağlıcakla kucağına alırsın. Alt tarafının kasilmamasi gerekmis. Srres yaparken orasi kasiliyormus ve çocuğun tutunmasini engelliyormus. RABBIM YARDIMCIN OLSUN.
Bi hafta sonrada test yapılıyormus aslinda hamilemisin degilmisin diye ama emin olmak icin 12 15 gu sonra bakılıyormus kanda. Umarım hakkinda hayırlısı olur.Doğrdur canım ama elde değilki hele şu bekleme öldürüo insanı, amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben zaten cumayı bekleyemycek gibiyim en geç çarş perş erken gebelik testleri oluyorya ondan alıp bakarım beklemek gerçekten çok zormuş zaman geçmiyor resmen, amin canım hepimizin inşallahBi hafta sonrada test yapılıyormus aslinda hamilemisin degilmisin diye ama emin olmak icin 12 15 gu sonra bakılıyormus kanda. Umarım hakkinda hayırlısı olur.
Canım ben ankarada novaart tüp bebek merkezinde yaptırdım. Anlatırım tabiki; adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsun senden kan alıyorlar ultrasona giriosun sonrasında ilaçlara başlıosun her gün yapman gereken iğneler oluyor aynı saatte yapılması çok önemli, sonrasında iki güne bir kontrle çağırdı benim dr um bu süreçte yumurta sayın buyukluğu artıyor istenilen büyüklüğe geldiğinde senden çatlatma iğnesi yapmanı istiyorlar 36 saat sonra yumurta toplama işlemi oluyor, aç karnına gidiosun anestezi veriyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun çıktıktan sonra hafif adet sancısı gibi ağrın olabiliyor, bu işlemden iki gün sonra embriyolarla ilgili bilgi vermek için her gün arıyorlar seni benim 11 yumurtam toplandı 8i döllenmiş beş gün sonrada transfer işlemi yapıldı hiç bişey hissetmiyorsun o işlemde sadece muayenede taktıgı aletin baskısı oluo biraz, o işlemde bitince yarım saat bi saat yatırıyorlar özellikle ilk 20 dak kesinlikle kaldırmadılar işleme sıkışık girdiğin için hemen lavaboya gitmek istiosun ama yasak ben yattıgım yerden şu ördek denilen şeye yapmıştım çok utandım :) sonrasındada test gününü bekliosun işte canım on günde belli oluo, fiyatta söyleyim tüp bebek işlemine 6500 istediler ilaçlarım 1600 tuttu, ha bu arada kalan embriyoları istersen donduruyorlar eger dondrma yaptırırsan bi daha yaptrmak istedgnde sadece dondurma ve çöZme işleminin parasını alıyorlar oda 2500 müş tekrar 6500 istemio yani benim gittiğim yerde böyle dediler diğer yerlerde nasıl bilmiyorum canım başka sormk istedgn varsa cevaplayımNerde yaptırdınız transferi. İlk aşamalar neler biraz anlatır mısınız? Bende yaptırıcam ama henüz ne doktora ne merkeze bakmadık. İnşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. İnşallah bebeğiniz sizinledir canı gönülden dua ediyorum sizin için
Bu arada Allah bin kere razı olsun çok çok saolun bende hepinize çok dua ediyorumNerde yaptırdınız transferi. İlk aşamalar neler biraz anlatır mısınız? Bende yaptırıcam ama henüz ne doktora ne merkeze bakmadık. İnşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. İnşallah bebeğiniz sizinledir canı gönülden dua ediyorum sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?