Tüp bebek için başvuru yapan tedaviye başlayanlar burdami?

Her şeyin fazlası zarar canım 4 5 günde 1 ananas bitir ve her gün bir avuç kabak çekirdeği ye dediler bana transferden sonra

Ama hepsi hikaye rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur..
Benim kanim pozitif ama bende senin gibi olumsuzum çoğu zaman işte bu yüzden kaybediyoruz

Kişisel gelişim kitaplar okumalı bu süreçte bir uğraş bulmalı..

Gelelim şansa bende miyom polip ve kist var ya işte bunlar bebek oluşsa bile düşüğe yol açıyor bu nedenle doktor %40 50 şansıniz dedi..

Şöyle düşünüyorum vücudum mekanik işliyor yani ne yapması gerektiğini biliyor hormonlar iyi ee doktor da ne yapması gerektiğini biliyor o halde bana düşen pek birşey yok

Rahat olmalı dinlenmeli keyfime bakmalıyım bu süreçte..

Milyonlarca kişi hamile kalıyor hemde belki sıkıntıları bizden de büyük okuldaki öğrencilere bakıyorum o kadar çoklar ki bu insanlar nasıl bu kadar ürüyor şaşıyorum diyorum ki senin vücudunun beceremediği şeyi insanlar şip şak yapıyor hemde o kadar gına geliyor ki tüplerini bağlatan bile var..

Bize gereken 1 yumurta ve 1 sperm ve bizde bundan milyonlarca var

Olacak biliyorum hissediyorum simdi ya da 10 yıl sonra ama olacak bizde anne olacagiz bugun giptayla baktığımız şeyler bizim için rutin hatta sıkıcı yorucu gelecek

Evet RABBIM istedikten son
RABBIM istedikten sonra her türlü olur. benim de çikolata kistim vardi. 5 cm di. Dogum kontrol hapi ile 3 cm e dusmustu. Ve simdi hicbisiy kalmamis anlamsizca. Bu arada doğum kontrol hapi yasakmis bana yumurta sayim az oldugundan oyle demislerdi. Asistanlar vermişti ama iste. Ya ben tüplerim acilsin diye sutte maydanoz kaynatip buharina oturdum etrafima battaniye sarip bi sure boyle yaptim. Sanirim kistim falan bundan sonra yok oldu. Yani en azindan bu zamana kadar kayboldu kac doktora gittim kist falan yok dedi valla. Bi deene istersen. Yada sogan kuru yap kendine.

Hepsini yaptım süt ü de soğanı da ca 125 hormonuna bakıldı mi benimde usg de gözükmüyor küçük diye hormonda cikiyor

Merhaba benim transferim pazartesi yapıldı. Ama ben 1 ay ara verdim yani yumurta toplandı transfer için 1 ay ara verdim hem rahim toparlanır hem de ben ☺ benim transfer blastokist transferi. Ilk kez mı yaptiracaksin

Soğan suyu kuru kisti bitiriyor.

Hepsini yaptım süt ü de soğanı da ca 125 hormonuna bakıldı mi benimde usg de gözükmüyor küçük diye hormonda cikiyor
dün horman için kan verdim ultrasona girdim. sonucumu almadm daha. rahim filmi için çarsamba gideceğim. hastane diğer adetinde gel dedi. ama rahım fılmınde herhaangı bırsey cıkarsa ben bayramdan sonra gıdecegım

Merhaba benim transferim pazartesi yapıldı. Ama ben 1 ay ara verdim yani yumurta toplandı transfer için 1 ay ara verdim hem rahim toparlanır hem de ben ☺ benim transfer blastokist transferi. Ilk kez mı yaptiracaksin
evet ilk denemem olacak ama temkinli gidiyorum ben . Rahim filmi kimse istemiyordu benım zorumla cekılcek nerdeyse. tüplerde sıvı bırıkmesı oluyorsa embryo tutunamıyormus. tutsa bile sonra düşük yasanıyormus. bu yuzden rahım fılmı vs herseyı yaptırıp tup bebege oyle baslayacagım RABBIM nasıp ederse İNSALLAH

Selam kızlar; ben eylüle kadar zaman verdim kendime olmazsa aşılama vs ile zaman kaybetmeden direkt tüp denicem. Benim amh 1.41 fsh: 9.57 ve 3 tane küçük çikolata kisti var. Rahim filmi çekildim tüpler açık. Yumurta gayet güzel oluşuyır her ay yumurtlama gerçekleşiyor. Eşimde sıkıntı yok. Geçen ay soğan suyu yaptım ama tam bitiremedim. Merkez hiç araştırmadım önerebileceğiniz merkez, doktor varmı?

Nerdesin canım

Eylülde tüp bebeğe başlamak istersen ekim hatta kasimi bulur transfer

Eğer eylülde transfer olsun dersen temmuz da başlamalısın
Raporlu raporsuz ne yapacaksın belli mi

Nerdesin canım

Eylülde tüp bebeğe başlamak istersen ekim hatta kasimi bulur transfer

Eğer eylülde transfer olsun dersen temmuz da başlamalısın
Raporlu raporsuz ne yapacaksın belli mi
İstanbuldayım. 1.5 yıllık evliyim daha raporda sanırım 3 yıl istiyorlar yaş 34 o kadar süre bekleyemeyiz sanırım raporsuz olcak.

Canım hormon testinde ca 125 e bakılmıyor ben 15 ay doktor doktor gezdim hiçbiri kist yok dedi en son gittiğim bir prof muayene etti sadece ca 125 testi istedi ve çıktı max35 olması gereken deger 70 cıktı
O nedenle özellikle ca 125 e baktırmani öneririm
Diğer adetin in 2. Günü mü ilaçlara baslayacaksin

İstanbuldayım. 1.5 yıllık evliyim daha raporda sanırım 3 yıl istiyorlar yaş 34 o kadar süre bekleyemeyiz sanırım raporsuz olcak.

Canım bak bende 2 yıllık evliyim ama rapor çıkıyor ileri derece endometriozis hastasiyim ameliyatım oldu şu an 2 tane 1 cm lik kıstım var doktor evlilik sonrası 1 yıl ol.azsa rapor çıkıyor dedi
Yani demem o ki üniversite hastanesi tüp bebeğe randevu al iyice anlat sana da rapor çıkabilir yaştan ve amh dan da çıkabilir 3 tane hakkın var bence hiç bekleme git zaten ha deyince tup bebek olmuyor raporun belgelerini hazırlanan eşinin senin muayenen 2 ayı bulur

Baktırdım canım benim ca 125 : 26,50 çıkı. Bu kist tanısıda çok ilginç sanırım her doktor tanı koyamıyor. Normal rutin kontroller için gittiğim kadın doğumcu yımurtalıkların tertemiz demişti. Daha sonra kısırlık bölümünde gittiğim bir prof çikolara kisti dedi. Sonra başka bir uzmana gözüktüm ben çikolata kisti demeden o dedi bana haberin var mı diye. Sonra yine bir kadın doğımcuya gittim ne kisti hiç bişi yok dedi. Artık düzgün bir yer bulup gitmek istiyorum.

Ha birde prolaktin sorunu var bende 41 çıktı bir doktor çok önemli değil derken diğeri engeller dedi. Gerçekten kafam karıştı ve bıraktım artık kafamda eylül demiştim ama sonraki süreçte uzunmuş

Ca 125 35 'in altında ise olmayabilir canım bence
Anadolu mu avrupa mi anadolu ise kocaeli üniversitesini tavsiye ederim ben orada başladım tedaviye emek hoca da

Prolaktin çok küçük bir sorun ama o sorunu halletmedikçe gebe kalamazsın çünkü o süt hormonu yani vücudun seni hamile kabul ediyor bir ilaç vardi onu kullanınca geçiyor hemen

Hani yaşlılar süt korur seni der ya gebe kalmazsın der ya onun gibi düşün
Bir an önce ilaç kullan

Kocaeli üniversitesine gelmek istersen tavsiyem ozel muayeneye randevu al 123 tl mi ne sonrasında hepsi ücretsiz
Esin de muayene olsun sürece baslayin
Spermiyogram hsg yakın zamana ait hormon testin olsa bile üniversite yeniden yapıyor

Uzak dersen yine iyi bir devlet hastanesi bul araştırma olsun en iyi özellere gittim hiçbiri rapor demedi eee paralarından neden olsunlar

Bu arada raporsuz 2500 raporlu 500 küsür lira tup bebek
Ilaclar dahil mi değil mi bilmiyorum

Avrupa yakasındayım canım. Dostinex diye vir ilaç kullandım onu ama daha sonra gidip baktırmadım hatta yarın bir gidip test yaptırayım prolaktinle ilgili. Ben en son bezmialeme gittim ama artık hastane hastane koşturmak istemiyorum. Acaba diyorum klomen falan denesem mi bu ay? Aklımda kalmasın olmazsa zaman kaybetmeden tüpe başlarım bilemiyorum

23ünde test yapılcak zaman geçmiyor kızlar bu arada konu açmıştım ama yazan olmamış burayada yazyım bugun beşinci günüm belimde kasıklarımda çok agrı var kızlar bunlar belirti olabilirmi

Canım kafana göre klomen kullanma belki yumurtan büyüyor neden vücuduna hormon yüklüyorsun ayrıca bak benim hikayem sana küpe olsun 2 klomen 1 femara ve oviterelle kullandım yumurtalar 4 5 tane oluyordu her biri de 4 5 cm ye yakın bende saf saf seviniyorum meğer 23 mm den fazlası zaten çöp oluyormuş doktor sağlıksız çok büyümesi dedi başka bir doktor tabi
Ardından başka bir doktora gittim muayene etti tesadüf yumurtan 18 mm dedi catlatma iğnesi yapalım belki hamile kalırsın dedi inanmayarak yaptım klomensiz oviterelle ve o ay kimyasal hamilelik yaşadım yani boşu boşuna 3 ay o ilaçları kullanmışım sonuç mu ilaçlardan dolayı çatlamayan bir yumurta kist oluşturdu ayda 3 kez doktor kontrolünde kullanmama rağmen..

23ünde test yapılcak zaman geçmiyor kızlar bu arada konu açmıştım ama yazan olmamış burayada yazyım bugun beşinci günüm belimde kasıklarımda çok agrı var kızlar bunlar belirti olabilirmi
Ah canim ah biz daha tup bebek asamalarina gecmedik yani pek bir bilgimiz yok transfer sonrasi surecten

Sana diyebileceğim tek şey şu an yani regl olana kadar ki insallah olmazsin bebeğin seninle
Ağrının sizinin olmasi cok normal bebek tutunduğu için de olabilir ilaçların yarattığı hormonların coşması da olabilir
Her gün 1 avuç kabak çekirdeği tüket bol bol dua et

Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin insaĺah

Dinlen kitap oku bu 12 günün keyfini çıkar ne olacaksa olacak rabbim yazmış sen değiştiremezsin rahat ol

Inşallah bebeğin sana tutunur sımsıkı
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın

Evet o ilaç düzenliyor
Prolaktin reglin 2 veya 3. Günü doğru sonucu gösterir ona göre gidiniz w
Klomen kullanın ama doktor kontrolunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…