Tüp bebek için siz de kandirilmayin

azkolabolbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
4.729
11.131
208
Herkese merhaba. Ben konuyu mereye açayim bilemedim. Gerekirse modlar taşıyabilir.Daha önce burada konu açmıştım Ankara M......a hastanesinde kontrol yaptırdım ve doktor tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi. Ancak başka doktorlara sonuçları gosterdigimde sonuçlarımızda hicbir sorun olmadığını ve doğal yollarla gebe kalabilecegimi öğrendiğini yazmıştım. Bugün uç haftalık gebe olduğumu öğrendim. Doğal yollaela gebe kaldim.Allah kısmet ederse bizim de bir yavrumuz olacak. Öncelikle dualarınızı esirgemeyin ve tekrar uyarıyorum tüp bebek işini sadece ticaret olan gören hastanelerden ve doktorlardan uzak durun. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.imla hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum.

Son düzenleme:
İstanbul Beylikdüzü Medicana tüp bebekte öyle...

ankara medicana bir çok alanda öyle maalesef

Allah bağışlasın yavrunuzu, sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim

Bu olaylar gösteriyor ki tek doktora güvenip iş yapılmaz.Benim kişisel düşüncem böyle büyük sağlık sorunlarında 2 veya 3 doktorunda görüşünü almak gerekiyor.

Bu olaylar gösteriyor ki tek doktora güvenip iş yapılmaz.Benim kişisel düşüncem böyle büyük sağlık sorunlarında 2 veya 3 doktorunda görüşünü almak gerekiyor.
bebek konusu ile ilgili 10 kadın doğumcu ile görüştüm ve hemen derhal tüp yapmalıyız diyen sadece tüp bebek merkezi oldu, tüp bebek merkezinde çalışan 10 doktor da tüp dese güvenim yok artık, bu konuda tüp bebek merkezi dışı doktorların fikrini daha çok ciddiye alıyorum

Belki bir sorununuz vardı gerçekten ama hamile kalabildiniz bilemezsiniz ki. Hemen bir kurumu suçlamak doğru olmaz. O merkezde şu anda tedavi gören ve bu yazınızı okuyan kişiler olabilir ve onlarında kafasını karıştırmış olabilirsiniz. Ne güzel tedaviye gerek kalmadan hamile kalmışsınız zaten karar verseydiniz bile bu tedaviye tek yerle kalmaz başka yerlerinde görüşünü alırdınız öyle yaptırırdınız. Bende tüp bebek yaptırdım üç kez sonuç alamadım sorunumu biliyorum ama eğer bu merkezde başlamış olsaydın ilk tedavim olsaydı yanlış mı yaptım derdim.

En iyisini yapıyorsunuz. Güya benim gittiğim doktor çok ünlüydü. Tek dertleri para. Tamam para kazanacaklar tabi ama hiçbir sorunu olmayan insanlara sorunları varmış gibi yansıtarak değil. Benim asıl kontrol olma nedenim yaşımdı. Bir yıllık evliyim ama 37 yaşındayım diye tedbiren girmiştim.

Anlatmak istediğim de bu zaten. Hemen ertesi gün başka doktora gittim. Sonra bir doktora daha gittim hicbir sorun yoktu. İnşallah sizin de olur. Ama oradaki doktor direk tüp bebek yaptırmanız lazim dedi.

Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür en başından beri özel hastahane hiç düşünmedim çevremde çok şikayeti vardı böyle tedavi süreçlerinde bence en iyisi üniversite hastahaneleri ben sakaryada yaşıyorum hoş burdaki hastahaneden pek memnun kalmamıştım çok ciddi bi sorunu es geçmişlerdi bende izmir eğitim araştırmada öğrendim ki erken menopoz riskim varmış ve hemen tüp bebek dediler devlet kurumu olmasına karşın hiç sorun çıkarmadan raporum herşeyim çıktı ve 2.denemem de tuttu çok şükür ve etrafımda tedavi düşünen herkese izmit araştırma hastahanesini ve doktorumu öneriyorum :) iyikide devlet kurumuna gitmişim hiç pişman değilim eskisi gibi değil artık devlet 1 sene korunmasız ilişkiye gir bebeğin olmazsa gel araştırılsın diyor ve aşılama sürecini başlatıyor haybeye özel hastahaneler gidip binlerce tl harcamaya gerek yok bence

Valla bize de demişti dr.Eşimden yana sıkıntı vardı amenna ama insan bir ürolağa gidin demez mi?
Ben huylandım bu durumdan.Eşim urolağa gitti.Tedavi oldu.Normak yolla kızım oldu 3,5 yaşında.Şimdi 2.ye hamileyim.

Artki kimsede Ahlakin esamesi kalmadi millet artik canini malini teslim ederken 3-4-5 kere dusunup arastirmali.

Ben de tüp bebek merkezine gittim, doktor bana polikistiğin yoğunsa laboraskopik cerrahi biraz dağıtırız dedi.Tamam dedim.Muayeneden sonra şu an sana ameliyatta tüp bebekte öneremem.Gençsin daha, kilo ver olur senin dedi.Kadın doğum doktoru da dur bakalım önce klomen, iğne,çatlatma iğnesi, aşılama...yapalım sonra tüp bebek dedi.

Bence konuda gittiğiniz hastanenin adini silin çünkü size karalama kampanyasi yapiyor diye dava acabilirler. Ne olur ne olmaz.
Ayrica tek doktorla asla kalmamak lazim.
Umarim saglicakla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu. Hayirli ugurlu olsun ..

Bu tüp bebek olaylarını hiç bilmiyorum ama devlet hastanesinde bir sorun olup olmadığı anlaşılmıyor mu sorun olduğu kesin olunca gidilebilir tüp bebek merkezlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…