- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi azkolabolbuz
-
İstanbul Beylikdüzü Medicana tüp bebekte öyle...Herkese merhaba. Ben konuyu mereye açayim bilemedim. Gerekirse modlar taşıyabilir.Daha önce burada konu açmıştım Ankara Medicana hastanesinde kontrol yaptırdım ve doktor tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi. Ancak başka doktorlara sonuçları gosterdigimde sonuçlarımızda hicbir sorun olmadığını ve doğal yollarla gebe kalabilecegimi öğrendiğini yazmıştım. Bugün uç haftalık gebe olduğumu öğrendim. Doğal yollaela gebe kaldim.Allah kısmet ederse bizim de bir yavrumuz olacak. Öncelikle dualarınızı esirgemeyin ve tekrar uyarıyorum tüp bebek işini sadece ticaret olan gören hastanelerden ve doktorlardan uzak durun. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.imla hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum.
Teşekkür ederim Allah her isteyene nasip etsin inşallah.ankara medicana bir çok alanda öyle maalesef
Allah bağışlasın yavrunuzu, sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim
Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah size de nasip etsin inşallah.Rabbim aratmasın
Darısı başımıza inşallah
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bebek konusu ile ilgili 10 kadın doğumcu ile görüştüm ve hemen derhal tüp yapmalıyız diyen sadece tüp bebek merkezi oldu, tüp bebek merkezinde çalışan 10 doktor da tüp dese güvenim yok artık, bu konuda tüp bebek merkezi dışı doktorların fikrini daha çok ciddiye alıyorumBu olaylar gösteriyor ki tek doktora güvenip iş yapılmaz.Benim kişisel düşüncem böyle büyük sağlık sorunlarında 2 veya 3 doktorunda görüşünü almak gerekiyor.
En iyisini yapıyorsunuz. Güya benim gittiğim doktor çok ünlüydü. Tek dertleri para. Tamam para kazanacaklar tabi ama hiçbir sorunu olmayan insanlara sorunları varmış gibi yansıtarak değil. Benim asıl kontrol olma nedenim yaşımdı. Bir yıllık evliyim ama 37 yaşındayım diye tedbiren girmiştim.bebek konusu ile ilgili 10 kadın doğumcu ile görüştüm ve hemen derhal tüp yapmalıyız diyen sadece tüp bebek merkezi oldu, tüp bebek merkezinde çalışan 10 doktor da tüp dese güvenim yok artık, bu konuda tüp bebek merkezi dışı doktorların fikrini daha çok ciddiye alıyorum
Anlatmak istediğim de bu zaten. Hemen ertesi gün başka doktora gittim. Sonra bir doktora daha gittim hicbir sorun yoktu. İnşallah sizin de olur. Ama oradaki doktor direk tüp bebek yaptırmanız lazim dedi.Belki bir sorununuz vardı gerçekten ama hamile kalabildiniz bilemezsiniz ki. Hemen bir kurumu suçlamak doğru olmaz. O merkezde şu anda tedavi gören ve bu yazınızı okuyan kişiler olabilir ve onlarında kafasını karıştırmış olabilirsiniz. Ne güzel tedaviye gerek kalmadan hamile kalmışsınız zaten karar verseydiniz bile bu tedaviye tek yerle kalmaz başka yerlerinde görüşünü alırdınız öyle yaptırırdınız. Bende tüp bebek yaptırdım üç kez sonuç alamadım sorunumu biliyorum ama eğer bu merkezde başlamış olsaydın ilk tedavim olsaydı yanlış mı yaptım derdim.
Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Herkese merhaba. Ben konuyu mereye açayim bilemedim. Gerekirse modlar taşıyabilir.Daha önce burada konu açmıştım Ankara Medicana hastanesinde kontrol yaptırdım ve doktor tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi. Ancak başka doktorlara sonuçları gosterdigimde sonuçlarımızda hicbir sorun olmadığını ve doğal yollarla gebe kalabilecegimi öğrendiğini yazmıştım. Bugün uç haftalık gebe olduğumu öğrendim. Doğal yollaela gebe kaldim.Allah kısmet ederse bizim de bir yavrumuz olacak. Öncelikle dualarınızı esirgemeyin ve tekrar uyarıyorum tüp bebek işini sadece ticaret olan gören hastanelerden ve doktorlardan uzak durun. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.imla hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum.
Herkese merhaba. Ben konuyu mereye açayim bilemedim. Gerekirse modlar taşıyabilir.Daha önce burada konu açmıştım Ankara Medicana hastanesinde kontrol yaptırdım ve doktor tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi. Ancak başka doktorlara sonuçları gosterdigimde sonuçlarımızda hicbir sorun olmadığını ve doğal yollarla gebe kalabilecegimi öğrendiğini yazmıştım. Bugün uç haftalık gebe olduğumu öğrendim. Doğal yollaela gebe kaldim.Allah kısmet ederse bizim de bir yavrumuz olacak. Öncelikle dualarınızı esirgemeyin ve tekrar uyarıyorum tüp bebek işini sadece ticaret olan gören hastanelerden ve doktorlardan uzak durun. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.imla hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum.
Allah ikinciyi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Valla bize de demişti dr.Eşimden yana sıkıntı vardı amenna ama insan bir ürolağa gidin demez mi?
Ben huylandım bu durumdan.Eşim urolağa gitti.Tedavi oldu.Normak yolla kızım oldu 3,5 yaşında.Şimdi 2.ye hamileyim.
Amin.Sizede inşallah şimdiden hayırlı gebelikler sağlıklı doğumlar dilerim.Allah ikinciyi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bebek konusu ile ilgili 10 kadın doğumcu ile görüştüm ve hemen derhal tüp yapmalıyız diyen sadece tüp bebek merkezi oldu, tüp bebek merkezinde çalışan 10 doktor da tüp dese güvenim yok artık, bu konuda tüp bebek merkezi dışı doktorların fikrini daha çok ciddiye alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?