- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
sa. arkadaşlar. hamileyim ama 6. haftamda apandist amaliyatı oldum şükür bebeğim sağlıklı hala sag tarafta yardan kaynaklı ağrılarım var ama bir haftadır vajinamın üstünde ve idrar kesemdede ağrılarım var sizce bu bir sıkıntımı böyle ağrılar yaşayanlar var mı aceba sürekli bi aksilik olmasından o kadar çok korkuyorum ki
İnşallah test sonuçların çok iyidir canım:) vay be gün saya saya sona geldin, Allah güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben hala 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama doktorum karaciğerime böbreğime bakıyor mu hiç bilmiyorum. bana bugüne kadar bir şey söylemedi. ben mi sorsam acaba?
bende hep 2 haftada bir gidiyordum. geçen hafta çarşamba günü gittiğimde son aya girdik artık her hafta geleceksin dedi. NTS ye girip sancım varmı başlamışmı diye her hafta bakacaklarmış. Benim doktorum ilk gittiğim günden itibaren bakıyor. Testlerin sağlıklı çıkıyorsa sorun yok bence. Bir sorun olsaydı belki bakarlardı
merhaba kızlar transferin 3.günündeyim mide hastası olmamama rağmen midemde hafif yanma ve bulantı var sizce belirti mi? başka bir belirtim yok
3.günde bulantı olmadı daha çok erken benim geçen hafta başladı bulantılarım.Piskolojiktir rahat ol bu dönemde çok şey düşünme akışına bırak.Benim sonucu öğrenene kadar hiç belirtim olmadı.
aranıza yeni katıldım ayın 28 inde tedaviye başlayacağım yanlız benim yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi olmadığı için tedavim şehir dışında olacak aranızda şehir dışında tedavi olan varsa transferden kaç gün sonra yolculuk yapabileceğime dair beni bilgilendirirse çok sevinirim yaklaşık 4 saatlik bir yol. şimdiden teşekkürler
ben 3 gün sonra yola çıktım canım
merhaba kızlar transferin 3.günündeyim mide hastası olmamama rağmen midemde hafif yanma ve bulantı var sizce belirti mi? başka bir belirtim yok
Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
cevap için teşekkürler sonucunuz pozitifmiydi. hangi merkezde yaptırmıştınız kaçıncı gün embriosu.
Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Hapımı kullanmadım. Doktorum tekrar test yaptır bu ilacı iki gün iç demişti. Eşimde test yapmadan ilacı içme bence dedi. Test sonucuna göre bakteri falan yok bu sefer bizim yorumumuz tabiki. bakalım yarın doktor ne diyecek
Artık kontrollerimiz haftada bire düştü yarın yine kontrolüm var ve ilk defa NTS 'ye bağlanıcam.
İnşallah test sonuçların çok iyidir canım:) vay be gün saya saya sona geldin, Allah güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben hala 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama doktorum karaciğerime böbreğime bakıyor mu hiç bilmiyorum. bana bugüne kadar bir şey söylemedi. ben mi sorsam acaba?
Transferin hayırlı olsun öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın. Şimdiden belirti aramaya başlama çünü bazı belirtiler ilaçların yan etkisi ve psikolojik olabiliyor. Benim hiç bertim olmadı, sonrasında da ciddi anlamda bulantı yaşamadım. Oyalanacak birşeyler bulmaya çalış, kendini dinleme :)merhaba kızlar transferin 3.günündeyim mide hastası olmamama rağmen midemde hafif yanma ve bulantı var sizce belirti mi? başka bir belirtim yok
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1.tüp bebek denememde bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durmuştu.Sonra aynı merkezde dondurulmuşları denedik sonuç negatif.Aradan 1 sene sonra başka merkezde tüp bebek tedavisi gördüm.Şu an ikizlerime hamileyim.ikisininde kalp atışını 3 gün önce duyduk sağlıklı bi şekilde:)7+4 haftalıklar.kafanıza takılan herşeye bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.Darısı tüm bebek sahibi olmak iseyenlere inşallah...
5.aya kadar tb merkezime devam ettim, sonrasında doktorumu değiştirdim. Senin için nasıl rahat edecekse...Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Önceki birikenler zaman içinde bu şekilde geri gelebiliyor, merak etme. Jeli kullandıktan sonra yürüyüş yapıyorsun değil mi jelin dağılması için.Selam hanımlar. Bahceci de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım, 10+5 im. Dr crinone jel verdi iğnelerden sonra ve 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ancak son 2-3 gündür jelin büyük kısmı gün içinde geri geliyor daha önce çok az kısmı geri geliyordu. Sizlerde durum nedir?
Henüz yapan yok herhalde, eskiden yazıp şimdi yazmayan birkaç kişi var ama onlardan da ses çıkmıyor.hanımlar topikte doğum yapan varmı yada doğumlara ne kadar kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?