Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a.s;öncelikle geçmiş olsun ben yaklaşık olarak 9.haftaya kadar kasık ağrısı çektim bir sorun bulunamadı sizin ki apandisten mi yoksa gebelikten bilmiyorum ama çoğumuz kasık ağrısı yaşadık korkuyorsan doktorunla görüş istersen rahatlarsın bana kalsa hergün doktora giderim umarım sorun yoktur canımm

aranıza yeni katıldım ayın 28 inde tedaviye başlayacağım yanlız benim yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi olmadığı için tedavim şehir dışında olacak aranızda şehir dışında tedavi olan varsa transferden kaç gün sonra yolculuk yapabileceğime dair beni bilgilendirirse çok sevinirim yaklaşık 4 saatlik bir yol. şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar transferin 3.günündeyim mide hastası olmamama rağmen midemde hafif yanma ve bulantı var sizce belirti mi? başka bir belirtim yok

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1.tüp bebek denememde bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durmuştu.Sonra aynı merkezde dondurulmuşları denedik sonuç negatif.Aradan 1 sene sonra başka merkezde tüp bebek tedavisi gördüm.Şu an ikizlerime hamileyim.ikisininde kalp atışını 3 gün önce duyduk sağlıklı bi şekilde:)7+4 haftalıklar.kafanıza takılan herşeye bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.Darısı tüm bebek sahibi olmak iseyenlere inşallah...

Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

merhaba kızlar transferin 3.günündeyim mide hastası olmamama rağmen midemde hafif yanma ve bulantı var sizce belirti mi? başka bir belirtim yok

3.günde bulantı olmadı daha çok erken benim geçen hafta başladı bulantılarım.Piskolojiktir rahat ol bu dönemde çok şey düşünme akışına bırak.Benim sonucu öğrenene kadar hiç belirtim olmadı.

ben 3 gün sonra yola çıktım canım

tamamen piskolojikcanım. mide bulantıları 6. haftadan sonra başlar. oda herkezde olucak diye bişi yok. kendini bukadar dinleme bence. bir süre sonra sıkıntı oluyo çünkü. seni oyalıcak bişiler bul bence.

8. haftaya kadar merkeze gitim sonra kendime gerçekten başarılı bir hekim buldum. eğer etrafınızdakiler tedaviyi bilmiyorsa dr. değiştirmende fayda var bence.

Selam Nuray, öncelikle inşallah sağlıkla alırsın bebişi kucağına😄 ben de 10+5 günlük hamileyim. 7. Haftada tüp bebek Dr unda kalp atışı ve keseyi gördüm. Sonrasında Amerikan hastanesine bağlı art tıp merkezinde senai beye gitmeye başladım. Tüp bebek merkezlerinde hem öncelik doğal olarak tüp bebekte hem de fiyatlar yüksek geldi😄 tüp bebek Dr U 7. Haftadan sonra normal gebelik bundan sonrası demişti, başka Dr da takip yaptırmamın sorun olmayacağını söylemişti. Umarım yardımcı olabilmişimdir😃

Selam hanımlar. Bahceci de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım, 10+5 im. Dr crinone jel verdi iğnelerden sonra ve 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ancak son 2-3 gündür jelin büyük kısmı gün içinde geri geliyor daha önce çok az kısmı geri geliyordu. Sizlerde durum nedir?

Sona doğru adım adım :))) Son ayda haftada bir çağırıyorlarmış.
Benim de yarın kontrolüm var, gelişmeleri yazarız çok merak ediyorum kilosu boyu ne kadar oldu, ben son 3 haftada 1 kg almışım.

Önce asis, sonra özbican, sonra sen, sonra da ben inşallah sırayla giderse tabi :))
Ben de medikal parka gitmeye başladığımdan beri (2 kere gittim) böbrek ve karaciğerime bakıyor doktor. Belki de sen anlamadan bakıyordur da sana söylemiyordur.

Transferin hayırlı olsun öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın. Şimdiden belirti aramaya başlama çünü bazı belirtiler ilaçların yan etkisi ve psikolojik olabiliyor. Benim hiç bertim olmadı, sonrasında da ciddi anlamda bulantı yaşamadım. Oyalanacak birşeyler bulmaya çalış, kendini dinleme :)

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

5.aya kadar tb merkezime devam ettim, sonrasında doktorumu değiştirdim. Senin için nasıl rahat edecekse...
Medikal park göztepeye gidiyorum şu anda.

Önceki birikenler zaman içinde bu şekilde geri gelebiliyor, merak etme. Jeli kullandıktan sonra yürüyüş yapıyorsun değil mi jelin dağılması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…