Kızlar bende aramıza yeni katıldım dün transferın 11 günüydü kan testim 121.07 çıktı nasıl bu deger
Ben de 6.aya kadar öyle verdim merkezde, sonra değiştirdim şimdi de 115 tl, yine çok ama başka hastane de bulamadım yakınlarda.
Maşallah Öykü'ye.
Geçmiş olsun ilacını kullan geçer inşallah.
Benim de son gittiğimde sağ böbrekte minimal genişleme var demişti, gebelikte olurmuş netten bakmıştım, sol tarafına yat dedi.
Ağrım yok, ben bişey hissetmiyorum. Sen de ağrı var mı?
Hep de sol tarafa yatılmıyor ki...
Arkadaşlar 10. Haftadayım karnım 6 aylık gibi oldu. Bu progestan iğneleri yapıyor olabilir mi?
Böyle giderse 9. Aya kadar ne olur bilmiyorum.
59 kg dan 62 kg a çıktım. Balon olmaktan korkuyorum :/
Doktor olabilir dedi. Ama hiç böyle hamile gördünüz mü?
Cnm bana tup bebek merkezinin vermiş olduğu kağıtta 12. Haftaya kadar kullanın diyorkızlar progeston hapı ve cronel jeli kaç haftaya kadar kullandınız 12 mi 13 yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar progeston hapı ve cronel jeli kaç haftaya kadar kullandınız 12 mi 13 yardımcı olursanız sevinirim.
bende de ağrı yok. böbrek genişlemesinde ağrılar oluyormuş dneiliyor bu yüzden sormuştum.
arkadaşlar bende tüpbebek annesiyim rabbim 10.denememizde nasip etti bu topiği daha önce hiç farketmemişim güzel paylaşımlarınız olmuş allah isteyen herkese nasipetsin bizlerede kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar progeston hapı ve cronel jeli kaç haftaya kadar kullandınız 12 mi 13 yardımcı olursanız sevinirim.
12 haftaya kadar kullanıyosun canım
Cnm bana tup bebek merkezinin vermiş olduğu kağıtta 12. Haftaya kadar kullanın diyor
Progestan hapı kullanmadım, jeli de 10.hafta sonunda kesti doktorum. Her merkezin uygulaması farklı olduğundan doktoruna sorarsan daha iyi olur.
arkadaşlar bende tüpbebek annesiyim rabbim 10.denememizde nasip etti bu topiği daha önce hiç farketmemişim güzel paylaşımlarınız olmuş allah isteyen herkese nasipetsin bizlerede kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Arkadaşlar 10. Haftadayım karnım 6 aylık gibi oldu. Bu progestan iğneleri yapıyor olabilir mi?
Böyle giderse 9. Aya kadar ne olur bilmiyorum.
59 kg dan 62 kg a çıktım. Balon olmaktan korkuyorum :/
Doktor olabilir dedi. Ama hiç böyle hamile gördünüz mü?
artmasıda güzel benimde değerim ikiye katlanmıştıdeğerin güzel canım tebrik ederim
Saol cnm cok şükür degerim artmiş 259 çıktı dün kan degerim
9. ayımdayım unuttum desem :))))))
ama şunu hatırlıyorum 12. haftamda folik asiti bıraktırmıştı. progestan hapını daha önce bıraktırmıştı kaçıncı haftamdı bilemiyorum.
Muhtemelen seninki de minimal genişleme.
Ağrı çok fazla genişleme olması durumunda olurmuş. Sen de araştırmışsındır ama ben bu siteden okumuştum, linkini kopyalıyorum.
http://www........................./2011/01/gebelikte-annede-hidronefroz-bobrekte.html
İdrar testini yineledin mi yada kültür yaptırdın mı, ilacını kullandın mı?
Hapımı kullanmadım. Doktorum tekrar test yaptır bu ilacı iki gün iç demişti. Eşimde test yapmadan ilacı içme bence dedi. Test sonucuna göre bakteri falan yok bu sefer bizim yorumumuz tabiki. bakalım yarın doktor ne diyecek
Artık kontrollerimiz haftada bire düştü yarın yine kontrolüm var ve ilk defa NTS 'ye bağlanıcam.
Canım bebeğine kavuşmuşsun şimdiden Allah tamamına erdirir inşallah. 10. denemende kavuşmuşsun Allah sana ve eşine o büyük sabrı vermiş ne güzel. İnşallah Allah bebeğini kucağına almayıda nasip eder.
Canım ilk 2 ay karnın biraz büyük olup sonra küçülüyor ve normal seyrinde büyümeye devam ediyor. Ben şuan 37 haftalık hamileyim yani 9. ayımın içindeyim toplamda 9 kg aldım. Balon olmazsın merak etme :)))))))))))
artmasıda güzel benimde değerim ikiye katlanmıştı
ama şunu hatırlıyorum 12. haftamda folik asiti bıraktırmıştı. progestan hapını daha önce bıraktırmıştı kaçıncı haftamdı bilemiyorum.
Hapımı kullanmadım. Doktorum tekrar test yaptır bu ilacı iki gün iç demişti. Eşimde test yapmadan ilacı içme bence dedi. Test sonucuna göre bakteri falan yok bu sefer bizim yorumumuz tabiki. bakalım yarın doktor ne diyecek
Artık kontrollerimiz haftada bire düştü yarın yine kontrolüm var ve ilk defa NTS 'ye bağlanıcam.
İnşallah test sonuçların çok iyidir canım:) vay be gün saya saya sona geldin, Allah güzel yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben hala 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama doktorum karaciğerime böbreğime bakıyor mu hiç bilmiyorum. bana bugüne kadar bir şey söylemedi. ben mi sorsam acaba?
ama şunu hatırlıyorum 12. haftamda folik asiti bıraktırmıştı. progestan hapını daha önce bıraktırmıştı kaçıncı haftamdı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?