Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende aramıza yeni katıldım dün transferın 11 günüydü kan testim 121.07 çıktı nasıl bu deger

değerin güzel canım tebrik ederim

bende genelde sol tarafıma yatıyorum. senin ağrın oluyormu peki?

arkadaşlar bende tüpbebek annesiyim rabbim 10.denememizde nasip etti bu topiği daha önce hiç farketmemişim güzel paylaşımlarınız olmuş allah isteyen herkese nasipetsin bizlerede kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Arkadaşlar 10. Haftadayım karnım 6 aylık gibi oldu. Bu progestan iğneleri yapıyor olabilir mi?

Böyle giderse 9. Aya kadar ne olur bilmiyorum.

59 kg dan 62 kg a çıktım. Balon olmaktan korkuyorum :/

Doktor olabilir dedi. Ama hiç böyle hamile gördünüz mü?

iğnelerin bitmesine az kalmış bikaç haftaya bırakıcaksın zaten. bende öyleydim. hamile olduğumu öğrendikten kısa süre sonra öyle bi şişmeye başladım ki. hiç bir pantolonum olmuyor t-shirt lerin kolları dar geliyor. 14. haftamdayım sadece 1 kilo oldım bana görünüşte 5-6 kilo gibi duruyor :)

kızlar progeston hapı ve cronel jeli kaç haftaya kadar kullandınız 12 mi 13 yardımcı olursanız sevinirim.

Amin, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza. Maşallah sabrına, demek ki vakti zamanı 10.denemeymiş, yarıyı geçmişsin Allah tamamına erdirsin.

kızlar progeston hapı ve cronel jeli kaç haftaya kadar kullandınız 12 mi 13 yardımcı olursanız sevinirim.

Progestan hapı kullanmadım, jeli de 10.hafta sonunda kesti doktorum. Her merkezin uygulaması farklı olduğundan doktoruna sorarsan daha iyi olur.

teşekür ederim kızlar Rabbim bebişilerinizi korusun gözetsin hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

12 haftaya kadar kullanıyosun canım

Cnm bana tup bebek merkezinin vermiş olduğu kağıtta 12. Haftaya kadar kullanın diyor

kalara sorma nedenim doktoruma ulaşamamış olmam bana 3. aya kadar demişti ve ben 3. ay 12 mi yoksa 13 haftamı tam anlamadım teşekür ederim Rabbim bebişini korusun

Progestan hapı kullanmadım, jeli de 10.hafta sonunda kesti doktorum. Her merkezin uygulaması farklı olduğundan doktoruna sorarsan daha iyi olur.

sa. arkadaşlar. hamileyim ama 6. haftamda apandist amaliyatı oldum şükür bebeğim sağlıklı hala sag tarafta yardan kaynaklı ağrılarım var ama bir haftadır vajinamın üstünde ve idrar kesemdede ağrılarım var sizce bu bir sıkıntımı böyle ağrılar yaşayanlar var mı aceba

sa. arkadaşlar. hamileyim ama 6. haftamda apandist amaliyatı oldum şükür bebeğim sağlıklı hala sag tarafta yardan kaynaklı ağrılarım var ama bir haftadır vajinamın üstünde ve idrar kesemdede ağrılarım var sizce bu bir sıkıntımı böyle ağrılar yaşayanlar var mı aceba sürekli bi aksilik olmasından o kadar çok korkuyorum ki

Canım bebeğine kavuşmuşsun şimdiden Allah tamamına erdirir inşallah. 10. denemende kavuşmuşsun Allah sana ve eşine o büyük sabrı vermiş ne güzel. İnşallah Allah bebeğini kucağına almayıda nasip eder.

Canım ilk 2 ay karnın biraz büyük olup sonra küçülüyor ve normal seyrinde büyümeye devam ediyor. Ben şuan 37 haftalık hamileyim yani 9. ayımın içindeyim toplamda 9 kg aldım. Balon olmazsın merak etme :)))))))))))

9. ayımdayım unuttum desem :))))))

ama şunu hatırlıyorum 12. haftamda folik asiti bıraktırmıştı. progestan hapını daha önce bıraktırmıştı kaçıncı haftamdı bilemiyorum

teşekür ederim 12.haftada bende bırakırım az kaldı zaten sizin için ne güzel bir haber koca bir dokuz ay olmuş rabbim bizede göstersin hayırla kucagına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…