Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar meraba
8+3 günlük hamişim
bugün dr a gittim bebek boyu 15 mm dedi
bana biraz az gibi geldi stres yaptım
sizlerde bu dönemlerde gelişim nasıldı
bu arada ben 8 haftalık mı 9 haftalık mı hamile oluyorum:44::44:
çıkmadm işin içinden:)

canım önce mm lerle ölçüyorlar, endişe etme. ilerki zamanda cm lere çıkacak hızla büyüyor yaramazlar, 14 gr dı dr ilk kilosunu söylediğinde şimdi 320 gr ı geçti benim minik:) 8+3 günlük hamileysen 9 haftalık oluyormuşsun aslında ama ben senin gibi içinde bulunduğum haftayı ve günü söylemeyi tercih ediyorum çok takılma :)

sağol canm elimde değil işte ama takılmamaya çalışıcam
senin miniğe de maşallah

9 haftalık hamile oluyosun canım. boyu de bence normal ama dr daha iyi bilir tabi :)

Acayip heyecanlıyım ilk kontrol, zaman geçmiyooo... İlk kontrolünüz nasıl oldu muaneyi nasıl yaptı doktor? Ultrasonla mı ??:44:

Sana hiç yakıştıramadım

27.haftadan itibaren medikal park mehtap hanıma gidiyorum, haftaya 3. muayene olacak inşallah, biraz yoğun bir doktor, ama gayet ilgili, ilk defa bebeğimin kalp atım sayısını öğrendim, plesenta yerleşimini gösterdi, ilk defa benim böbreklerime ve karaciğerime baktı.
İlk gittiğimde yarım saat (doğum girmişti araya), ikinci gittiğimde 2 tane normal doğum girdi araya 2 saatten fazla bekledim, bir de izne ayrılacaktı o gün, ben saat 5 te girdim muayeneye benden sonra 8 hastası vardı ve yine gayet ilgiliydi geçiştirmedi muayeneyi, üstelik bir de son doğumda 1 saat falan kaldı hiç yorgunluk belirtisi yoktu güleryüzlüydü. Hemşiresiyle konuştuk beklerken, normal doğum yanlısı bir doktormuş. Bunları da eklemek istedim.

Doğum fiyatlarını ilk gittiğimde sordum, kalacağımız odayı gezdim, kat hemşireleriyle görüştük.
Normal doğum 3100, sezeryan 3800, epidural +900

Bölgede mustafa bey miydi senin doktor, oysa eğer normal yanlısı diye okumuştum biryerde..

Bebeklerde 16.haftaya kadar baş popo boyu ölçülüyor canım, o yüzden değerin iyi, benimki 8+5 de 20 mm idi.
Bunlar için stres yapma, bebeğin boyu kilosu bazen haftasına göre önden gidip geriden de gelebiliyor, anormal bir durumda doktorun zaten söyler.
Genelde içinde bulunulan haftayı söylüyorlar ama ben doldurduğum haftayı söylemeyi tercih ediyorum.

Acayip heyecanlıyım ilk kontrol, zaman geçmiyooo... İlk kontrolünüz nasıl oldu muaneyi nasıl yaptı doktor? Ultrasonla mı ??:44:

İlk defa bebeğini görmenin heyecanı bambaşka, minicik birşey çıkacak karşına :) Sonra da büyüyüp kocaman olacak inşallah..
Evet canım keseyi ultrasonla kontrol ediyor, yerleşimine ve ölçülerine bakıyor. Duyabilirse kalp atışlarını da dinletir sana muhteşem bir ses gümbür gümbür bebeğine ait ilk ses, ekrandan da gösterir pıt pıt oynayan bir kalp :))

bende tüple hemiş kaldım başta ikizdi birini kaybettim diğeriyle devam ediyoruz ....kuzum 12. haftasında ....1 hafta sonra ikili testimiz var onu bekliyorum ..

sizler maşallah doğuma çok yakınmışsınız allahım bi avazda kurtarsın .....

zinnureyn canım meraba nasılsın bakem

bende sedat beye gidiyordum tüp bebeğimide sedat bey yaptı çok memnundum ama profesör olunca sgk indirimi ile birlikte her ay 235 tl vermek bana çok geldi. bölgede sadece 35 tl veriyorum düşün artık aradaki farkı :)))

bugün kontrolüm vardı gittim 35+6 günlüğüm bugün. bebek 2650 gram olmuş boyuda 48 cm

idrar yollarımda bakteri çıktı ilaç verdi 2 gün kullan dedi
sağ böbreğimdede genişleme varmış (((((((

canım 9 haftalık hamilesin.

ilk kontroller her zaman heyecanlıdır canım. İlk keseyi göreceksin Allah nasip ederse ilk kalp atışınıda duyacaksın.
Benim ilk kontrolüm alttan olmuştu. Ondan sonraki bütün kantrollerim göbekten olmuştu :)

Amin canım inşallah her şey senin içinde yolunda gider ve 9 ayını tamamlarsın

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur....ne tesadüf benim eylülün 14 ü doğum günüm bebişinle aramızda 2 gün var oda başak olucak ... cinsiyeti ne bebişin

aynı dönemlerde hamile kalmışız ama ben yeni gördüm bu topiği. ocak ayından itibaren bütün süreci paylaşmak isterdim. ama şuan bebeşim hamdolsun çok hareketli. bir kızım olacak inşallah. benimde 2. transferimde başarılı oldu.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur....ne tesadüf benim eylülün 14 ü doğum günüm bebişinle aramızda 2 gün var oda başak olucak ... cinsiyeti ne bebişin

evet başak burcu olmasını çok istemiştim ve nasip oldu :)

Ben de 6.aya kadar öyle verdim merkezde, sonra değiştirdim şimdi de 115 tl, yine çok ama başka hastane de bulamadım yakınlarda.
Maşallah Öykü'ye.
Geçmiş olsun ilacını kullan geçer inşallah.
Benim de son gittiğimde sağ böbrekte minimal genişleme var demişti, gebelikte olurmuş netten bakmıştım, sol tarafına yat dedi.

Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. Zaman çabuk geçiyor..

Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah hep birlikte.

Kızlar bende aramıza yeni katıldım dün transferın 11 günüydü kan testim 121.07 çıktı nasıl bu deger

Hayırlı olsun, değerin iyi inşallah güzelce artmaya da devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…