Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1.tüp bebek denememde bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durmuştu.Sonra aynı merkezde dondurulmuşları denedik sonuç negatif.Aradan 1 sene sonra başka merkezde tüp bebek tedavisi gördüm.Şu an ikizlerime hamileyim.ikisininde kalp atışını 3 gün önce duyduk sağlıklı bi şekilde:)7+4 haftalıklar.kafanıza takılan herşeye bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.Darısı tüm bebek sahibi olmak iseyenlere inşallah...
Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
hanımlar topikte doğum yapan varmı yada doğumlara ne kadar kaldı :)
Sona doğru adım adım :))) Son ayda haftada bir çağırıyorlarmış.
Benim de yarın kontrolüm var, gelişmeleri yazarız çok merak ediyorum kilosu boyu ne kadar oldu, ben son 3 haftada 1 kg almışım.
Önce asis, sonra özbican, sonra sen, sonra da ben inşallah sırayla giderse tabi :))
Ben de medikal parka gitmeye başladığımdan beri (2 kere gittim) böbrek ve karaciğerime bakıyor doktor. Belki de sen anlamadan bakıyordur da sana söylemiyordur.
Canım kalp atışlarını duymana çok sevindim. Yolun ilk yarısını başarıyla atlatmışsın. Allah tamamına erdirir inşallah.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni hamişlerimizdensin. Ben 5. ayım bitene kadar tüp bebek doktoruma gidip daha sonra doktorumu değiştirmiştim. Tüp bebek doktorumun muayene ücretinin fazla olması ve ve evime çok uzak olması sebebi ile değiştirdim.
Daha doğumlar başlamadı. Sıramızı bekliyoruz. Ben Eylül annelerinede katılıyorum takip ediyorum artık. :)))
Ben 50 kg idim 59 oldum. Bebeğimde 3 kg olmuş. Bugün doktora gittik her şey yolunda çok şükür. İlk NST takibimizde başladı. Ondada sorun yok her şey yolunda günümüzü bekliyoruz artık :)
Selam hanımlar. Bahceci de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım, 10+5 im. Dr crinone jel verdi iğnelerden sonra ve 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ancak son 2-3 gündür jelin büyük kısmı gün içinde geri geliyor daha önce çok az kısmı geri geliyordu. Sizlerde durum nedir?
kızlar 2 li test yaptırmışmıydınız sizler biz ilaç kullanıyoruz ya progestan ve cironel jel yanlış sonuç veriri mi daha sonucum çıkmadı ama merak ettim.
2 test 14-16 haftalar arasında yapılıyor. sen hala ilaç kullanmaya devam ediyor musun. ben 12. haftamdan sonra bıraktım. 2'li testte allah göstermesin downsendromu na falan bakılıyor. bununda senin kullandığın ilaçlarla alakası yok. ben sonuçları pazartesi aldım. çok şükür herşey yolunda umarım sende iyi haberler alırsın en kısa zamanda :)
hanımlar topikte doğum yapan varmı yada doğumlara ne kadar kaldı :)
tatlım doğum yapan daha yok bakalım aramızda.hayırlısı hakkımızda.bu aralar benim kasılmalarım fazlalaştı kızlar.her hafta doktora gidiyorum.doktorun verdiği tarihden önce doğum olabilirmi acaba.hem tedirginim hem hem heyecanlı hem sevinçli hemde korkuyorum :18:bu aralar böyle bir tuhaf duygular yaşıyorum yani
Kizlar merhaba bugun adetimin 3.gunu ve doktora gittim.doktorum alttan muayene etti..sonra azro 500mg , folbiol ve coraspin verdi. Birde igne.ampul..vs 3ilac daha yazdi .onlari eczaneye siparis ettim.1300tl tuttu. Indirimli hali bu.normalde 1500tl tuttu.oglen gidip ilaclari alacagim.doktor.bugun vuracagim igneyi dedi. Saat 2gibi gidip igneleri alacagim..sonrasi ne bilmiyorummm.allahom tum isteyenlere yardim et..Kizlar bu ay tedaviye baslayanlar yardimci olabilirmi ,ne yapmaliyim neye dikkat edeyim 2de doktorun yanina gidicem sormam gerekrn bisey varmi? Ilk igneyi ben yapicam sonra siz evde vurursunuz dedi.
Canım korkma benide heyecan sardı aslında. 3 haftam var ama kız bebekleri erken gelir dedi doktorum. Her an hazırlıklı ol dedi. Bende bekliyorum işte :)))))
Canım inşallah tedavin başarılı olur. İğnelerden hiç korkma. Normal kolumuzdan kan aldıkları iğneler gibi değil ucu çok ama çok ince. İğneni yaptığında canın hiç acımıyor. Sadece kendini kasma yeter. Doktorun ilk iğneni yaparkende dikkatli bak incele yanında eşinde olsun o da öğrensin. korkmadan bütün sorularınıda sor aklında bir şey kalmasın.
İnşallah transferinde başarılı olur ve tutar.
Mrrhaba canim teskkur edrrim cevabin icin evet hic canim yanmadi.gonal f diye bir igne vurdu 300mg.cekti.pazartesi de ultrasona gel dedi.bikac test isredi sarilik.kan grubu testi. Kan sayimi falan filan .operasyonda lazim olacak dedi..okadar)
tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır benden size tavisye bu testleri sağlık ocakları saat 11 e kadar yapıyor özelde yaptırıp çok para harcamayın bol şans...
Kangrubu ve kan sayimi saglik ocagi nda olabilir ama koagulasyon ve hepatit testlerinin burada olacagini zannetmiyordum.hatta yolumun uuzeriydi.hic aklima gelmedi keske girip sorsaydim.neyse yarin devletten randevu aldim oraa rica edecegim bir doktora insallh insafli birine denk gelirim.
Bana verdigi ilaclar sunlar
Azro 500mg .folik asit. Bebe aspiruini
Gonal f igne hergun 300mg vuracagim son gun 225mg vee ultrasina gidicem daha sonra basima ne gelir bilmiyorum ama inanilmaz meraktayim. Tecrubeli arkadaslar daha sonra ne oluyor acaba???
Doktora bisey varmi dedim ozel olarak dikkat edecegim bol sivi al dedi okadar))
Rabbim bu zor yolda hepimize yardimci olsun
Kangrubu ve kan sayimi saglik ocagi nda olabilir ama koagulasyon ve hepatit testlerinin burada olacagini zannetmiyordum.hatta yolumun uuzeriydi.hic aklima gelmedi keske girip sorsaydim.neyse yarin devletten randevu aldim oraa rica edecegim bir doktora insallh insafli birine denk gelirim.
Bana verdigi ilaclar sunlar
Azro 500mg .folik asit. Bebe aspiruini
Gonal f igne hergun 300mg vuracagim son gun 225mg vee ultrasina gidicem daha sonra basima ne gelir bilmiyorum ama inanilmaz meraktayim. Tecrubeli arkadaslar daha sonra ne oluyor acaba???
Doktora bisey varmi dedim ozel olarak dikkat edecegim bol sivi al dedi okadar))
Rabbim bu zor yolda hepimize yardimci olsun
Ben de bugünkü sonuçlarımızı yazayım, herşey yolunda dedi doktorumuz hatta solunum hareketi yapmaya başlamış ama her zaman yapmazlarmış. Boyumuz 45 cm, kilomuz 2126 gr olmuş, boy iyi de bana biraz zayıf gibi geldi sordum doktor normal dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, sonra da haftada bir gidecekmişiz. Bazı testler istedi haftaya onları yaptıracağım.Ben 50 kg idim 59 oldum. Bebeğimde 3 kg olmuş. Bugün doktora gittik her şey yolunda çok şükür. İlk NST takibimizde başladı. Ondada sorun yok her şey yolunda günümüzü bekliyoruz artık :)
Benim de kasılmalarım bazen çok fazlalaşıyor, günde 10 kereye kadar normal dedi ve istirahat önerdi doktorum. Günlük takip istedi bu aralar düzenli periodik olmaması gerekiyormuş.tatlım doğum yapan daha yok bakalım aramızda.hayırlısı hakkımızda.bu aralar benim kasılmalarım fazlalaştı kızlar.her hafta doktora gidiyorum.doktorun verdiği tarihden önce doğum olabilirmi acaba.hem tedirginim hem hem heyecanlı hem sevinçli hemde korkuyorum :18:bu aralar böyle bir tuhaf duygular yaşıyorum yani
Hayırlı olsun tedavin, kızlar cevap vermişler sorularına. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.Mrrhaba canim teskkur edrrim cevabin icin evet hic canim yanmadi.gonal f diye bir igne vurdu 300mg.cekti.pazartesi de ultrasona gel dedi.bikac test isredi sarilik.kan grubu testi. Kan sayimi falan filan .operasyonda lazim olacak dedi..okadar)
kızlar 2 li test yaptırmışmıydınız sizler biz ilaç kullanıyoruz ya progestan ve cironel jel yanlış sonuç veriri mi daha sonucum çıkmadı ama merak ettim.
Ben de bugünkü sonuçlarımızı yazayım, herşey yolunda dedi doktorumuz hatta solunum hareketi yapmaya başlamış ama her zaman yapmazlarmış. Boyumuz 45 cm, kilomuz 2126 gr olmuş, boy iyi de bana biraz zayıf gibi geldi sordum doktor normal dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, sonra da haftada bir gidecekmişiz. Bazı testler istedi haftaya onları yaptıracağım.
Benim de kasılmalarım bazen çok fazlalaşıyor, günde 10 kereye kadar normal dedi ve istirahat önerdi doktorum. Günlük takip istedi bu aralar düzenli periodik olmaması gerekiyormuş.
asis ve seni takipteyim :)) vaktinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Hayırlı olsun tedavin, kızlar cevap vermişler sorularına. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.
Ben de bugünkü sonuçlarımızı yazayım, herşey yolunda dedi doktorumuz hatta solunum hareketi yapmaya başlamış ama her zaman yapmazlarmış. Boyumuz 45 cm, kilomuz 2126 gr olmuş, boy iyi de bana biraz zayıf gibi geldi sordum doktor normal dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, sonra da haftada bir gidecekmişiz. Bazı testler istedi haftaya onları yaptıracağım.
Benim de kasılmalarım bazen çok fazlalaşıyor, günde 10 kereye kadar normal dedi ve istirahat önerdi doktorum. Günlük takip istedi bu aralar düzenli periodik olmaması gerekiyormuş.
asis ve seni takipteyim :)) vaktinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Hayırlı olsun tedavin, kızlar cevap vermişler sorularına. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.
maşallah kuzuna, boyu da kilosu da çok iyişeker yüklememden beri doktorum benden hiçbir test istemedi, seninki neler istedi hatırlıyor musun? yazabilirsen sevinirim. benim de salı kontrolüm var, en azından sorarım neden istemiyorsun diye :)
maşallah kuzuna, boyu da kilosu da çok iyişeker yüklememden beri doktorum benden hiçbir test istemedi, seninki neler istedi hatırlıyor musun? yazabilirsen sevinirim. benim de salı kontrolüm var, en azından sorarım neden istemiyorsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?