Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim hic umitsizlige kapilma bizde ayni sorunlarla basladik tedaviye ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 3ayimiz doldu cok şükür ins saglikla tamaminada ereriz. Ümidini kaybetme ins olumlu sonucunu duyariz:)

14 eylulde umut tup bebek merkezinde iki embriyo transferim yapildi.
Dun yani 8.gun kanda baktirdim 7.16 cikti bugun tekrarladim testi 15.15 cikti
galiba hamileyim 24saatte beta hcg nin ikiye katlamasi olumlu diye dusunuyorum.
Yanilmiyorum degil mi kizlarrr...ayrica doktorum suleyman beyden de cok memnundum
siddetle tavsiye ediyorum... ))

Canim hic umitsizlige kapilma bizde ayni sorunlarla basladik tedaviye ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 3ayimiz doldu cok şükür ins saglikla tamaminada ereriz. Ümidini kaybetme ins olumlu sonucunu duyariz:)

çok teşekkür ederim cevabın için canım ALLAH razı olsun evladığını hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin RABBİM morfolojidemi %0 dı eşinin?

hayırlı olsun canım:)sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah

klaram canım benim 5 gündür yeni giriyorum internete.
ben bunları yazarken sanırım sen doğumunu yaptın ve kollarına aldın bile.
inşallah her şey yolunda gitmiştir sen ve bebişin çok iyisinizdir.

sıra sıra doğumlar olunca topik boş kalmış :) maşallah, hep böyle devam etsin diyelim.
kızlar ben genelde cepten girdiğim için yazılanları okuyorum ama yazmak zor geliyor :)
asis canım kızına da sana da çok geçmiş olsun. bundan sonra sağlıkla huzur içinde bir yaşam dilerim size:)
klaram doğum yapmıştır herhalde, merakla haberlerini bekliyorum :)
ve topiğin tüm bayanlarına çok selam olsun. doğum yapanlara geçmiş olsun, bekleyenlere de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin:)

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. yavrularıyla beraber uzuuunn musmutlu bir ömür dilerim. darısı bizim başımıza. ama doğum yapıp ayrılanlardan başka kimse yok mu yahu... ben yolu yarıladım sayılır benim gibi olan eminim bir sürü arkadaşım vardır. niye kimse ses çıkarmıyor. her sabah ilk iş form sayfasını açıyorum kimse yok kimse yorum yapmamış. birbirimize destek olmak için buradayız ama kimsenin manevi desteğe ihtiyacı kalmamış her halde :)) neyse ben buralardayım. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım.

aslında forumda ziyaretçi sayısı çok ama yazan yok sanırım. burada okuduğum bazı kötü hikayelerden çok olumsuz etkileniyorum ve hemen paniğe kapılıyorum, ağlıyorum. çok şükür 26+3 e geldik ama devamı için endişelerim azalarak da olsa sürüyor

21 haftalik hamileyim tetanoz aşisi vurduran varmi? Doktorum bakanlik zorluyor ama önemli degil ondan söylemedim dedi sizler vurdurdunuzmu yardimci olursaniz sevinirim saglikli hamilelik dilegiyle...

ne yiyor ne içiyorsunuz, kaç kg aldınız? mesela ben bugün fakülteye gidip hocama kayıt dondurmam lazım 2. dönem dedim. derse de girdim, şu içemedim, 3 saat oturdum ve çıktım, İstanbul üniversitesinden Beşiktaş a gelene kadar yorgunluktan öldüm.

21 haftalik hamileyim tetanoz aşisi vurduran varmi? Doktorum bakanlik zorluyor ama önemli degil ondan söylemedim dedi sizler vurdurdunuzmu yardimci olursaniz sevinirim saglikli hamilelik dilegiyle...
ben vurdurdum 2. dozunuda hatta bu hafta vurdurdum, gebeyken 2 doz vuruluyor, ömür boyu korusun diyorsan 5 doza tamamlıyormuşssun ama biri altı ay sonra diğeri 1 sene sonraymış. bende tedirgindim dr vurdur deyince vurdurdum, birazcık ağrı oluyor ama olacak okadar bizler progestan, proluton ve clexane iğneye dayanan hatunların tetanoz da neymiiiiiş

Cevap için tesekkürler. Kac haftalikken vurdurdun acaba gecmi kaldim ben :s bu arada dedigin gibi iğne acisi diye bir dùsüncem yok delik desik olduk daha nekadar olabilir ki :)

Hayirli olsun.Öncelikle bu dediklerini yapma:) bol su iç, cok yorulma tabikide hep yatma ama ilk dönemlerde ben biraz daha dikkatliydim hafif yorgunluklar yasa, yeme icme konusundada cay kahve col vs icmiyorum.Kahvaltiyi aksatmiyorum, meyve , süt, yogurt, peynir, yumurta gibi ürünleri tüketmeye çalisiyorum.Dikkat etmen gereken kalsiyum alirken demiri aksatmaman.Demir içeren ürünlerle kalsiyum alma bir anlami kalmaz .Mesela ispanak yemeginin üstüne yogurt koyma yada yumurtali ispanak ye ve yaninda portakal suyu iç. Çok konustum kisacasi kiloyu dert etme mecbur alicaksin hayirli dogumlar

malesef o endişeler hep var. bebeğim o gün kıpırdamasa hemen telaşlanıyorum. halbuki zaten yeni yeni kıpırtılarını hissetmeye başladım. ama olumsuzluğa kapılmamak lazım. bebeğimizi de etkilemeyelim. süretkli kendimi telkin etmeye çalışıyorum. biş omadı herşey yolunda diye. ama bebeğim annesinin sözünü dinliyor eğer hiç hissedememişsem onunla konuşuyorum oda nezaketen bi tekmecik atıyo :))

aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…