s.a aradaşlar ben ekim ayında nasipse smyrna tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıttçam bende pko var eşimin sayısı ve hareketi düşük morfoloji %0 ve dr. bize%60 şansınız var dedi acana aranızda bizim durumda olup olumlu sonuç alan varmı?yardımcı olurmusunuz çok çaresizim
Canim hic umitsizlige kapilma bizde ayni sorunlarla basladik tedaviye ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 3ayimiz doldu cok şükür ins saglikla tamaminada ereriz. Ümidini kaybetme ins olumlu sonucunu duyariz:)
çok teşekkür ederim cevabın için canım ALLAH razı olsun evladığını hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin RABBİM morfolojidemi %0 dı eşinin?
14 eylulde umut tup bebek merkezinde iki embriyo transferim yapildi.
Dun yani 8.gun kanda baktirdim 7.16 cikti bugun tekrarladim testi 15.15 cikti
galiba hamileyim 24saatte beta hcg nin ikiye katlamasi olumlu diye dusunuyorum.
Yanilmiyorum degil mi kizlarrr...ayrica doktorum suleyman beyden de cok memnundum
siddetle tavsiye ediyorum...))
hayırlı olsun canım:)sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah
Evet canim morfoloji 0 di ileri hareketlide düşüktü ama kismet etti çok şükür allahim:)
aslında forumda ziyaretçi sayısı çok ama yazan yok sanırım. burada okuduğum bazı kötü hikayelerden çok olumsuz etkileniyorum ve hemen paniğe kapılıyorum, ağlıyorum. çok şükür 26+3 e geldik ama devamı için endişelerim azalarak da olsa sürüyordoğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. yavrularıyla beraber uzuuunn musmutlu bir ömür dilerim. darısı bizim başımıza. ama doğum yapıp ayrılanlardan başka kimse yok mu yahu... ben yolu yarıladım sayılır benim gibi olan eminim bir sürü arkadaşım vardır. niye kimse ses çıkarmıyor. her sabah ilk iş form sayfasını açıyorum kimse yok kimse yorum yapmamış. birbirimize destek olmak için buradayız ama kimsenin manevi desteğe ihtiyacı kalmamış her halde :)) neyse ben buralardayım. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım.
ben vurdurdum 2. dozunuda hatta bu hafta vurdurdum, gebeyken 2 doz vuruluyor, ömür boyu korusun diyorsan 5 doza tamamlıyormuşssun ama biri altı ay sonra diğeri 1 sene sonraymış. bende tedirgindim dr vurdur deyince vurdurdum, birazcık ağrı oluyor ama olacak okadar bizler progestan, proluton ve clexane iğneye dayanan hatunların tetanoz da neymiiiiiş21 haftalik hamileyim tetanoz aşisi vurduran varmi? Doktorum bakanlik zorluyor ama önemli degil ondan söylemedim dedi sizler vurdurdunuzmu yardimci olursaniz sevinirim saglikli hamilelik dilegiyle...
ben vurdurdum 2. dozunuda hatta bu hafta vurdurdum, gebeyken 2 doz vuruluyor, ömür boyu korusun diyorsan 5 doza tamamlıyormuşssun ama biri altı ay sonra diğeri 1 sene sonraymış. bende tedirgindim dr vurdur deyince vurdurdum, birazcık ağrı oluyor ama olacak okadar bizler progestan, proluton ve clexane iğneye dayanan hatunların tetanoz da neymiiiiiş
ben vurdurdum 2. dozunuda hatta bu hafta vurdurdum, gebeyken 2 doz vuruluyor, ömür boyu korusun diyorsan 5 doza tamamlıyormuşssun ama biri altı ay sonra diğeri 1 sene sonraymış. bende tedirgindim dr vurdur deyince vurdurdum, birazcık ağrı oluyor ama olacak okadar bizler progestan, proluton ve clexane iğneye dayanan hatunların tetanoz da neymiiiiiş
ne yiyor ne içiyorsunuz, kaç kg aldınız? mesela ben bugün fakülteye gidip hocama kayıt dondurmam lazım 2. dönem dedim. derse de girdim, şu içemedim, 3 saat oturdum ve çıktım, İstanbul üniversitesinden Beşiktaş a gelene kadar yorgunluktan öldüm.
aslında forumda ziyaretçi sayısı çok ama yazan yok sanırım. burada okuduğum bazı kötü hikayelerden çok olumsuz etkileniyorum ve hemen paniğe kapılıyorum, ağlıyorum. çok şükür 26+3 e geldik ama devamı için endişelerim azalarak da olsa sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?