Fırsatın varken asini yaptir istersen ama ben aile hekimine kizdigim icin yaptirmadim ve cok sukur oglum yanimda uyuyor ve ikimiz de cok saglikliyiz. :) saglikli dogumlar dilerim21 haftalik hamileyim tetanoz aşisi vurduran varmi? Doktorum bakanlik zorluyor ama önemli degil ondan söylemedim dedi sizler vurdurdunuzmu yardimci olursaniz sevinirim saglikli hamilelik dilegiyle...
Fırsatın varken asini yaptir istersen ama ben aile hekimine kizdigim icin yaptirmadim ve cok sukur oglum yanimda uyuyor ve ikimiz de cok saglikliyiz. :) saglikli dogumlar dilerim
Canım bizim de 1-2 arasında gidiyordu morfoloji sayı hareketlilik de çom iyi drğildi çok şükür mikroyla 1.denemede hamile kaldım..ayrıca bizim eski forumda morfolojisi 0 olan arkadaşımız tüp vebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden hamile kaldı..Rabbim ol diyince oluyor siz de sağlıkla tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah..s.a aradaşlar ben ekim ayında nasipse smyrna tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıttçam bende pko var eşimin sayısı ve hareketi düşük morfoloji %0 ve dr. bize%60 şansınız var dedi acana aranızda bizim durumda olup olumlu sonuç alan varmı?yardımcı olurmusunuz çok çaresizim
doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. yavrularıyla beraber uzuuunn musmutlu bir ömür dilerim. darısı bizim başımıza. ama doğum yapıp ayrılanlardan başka kimse yok mu yahu... ben yolu yarıladım sayılır benim gibi olan eminim bir sürü arkadaşım vardır. niye kimse ses çıkarmıyor. her sabah ilk iş form sayfasını açıyorum kimse yok kimse yorum yapmamış. birbirimize destek olmak için buradayız ama kimsenin manevi desteğe ihtiyacı kalmamış her halde :)) neyse ben buralardayım. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım.
canım ben ilk negatifimi aldıktan sonra dr bana 1 adet geçir gel demişti, ben psikolojik olarak hazırlanamadğım için 2 adeti geçirdim 3. de gittim, gerçi ben operasyon geçirmedim senin gibi, ama yinede rahmin dinlendiğini bu nedenle de sonucun pozitif olduğunu düşünüyorum, ben senin yerinde olsam doktoru ararım ve endişelerimi söylerimBildiginiz uzere rahim duvardaki kalinliktan transferim ertelenmisti.histereskopi oldum gecen hafta.cuma sonucu aldim patolojiden .polip cikti sukurler olsun kotu bisey cikmadi.doktorum ilk adetinde gel dedi.simdi ilk adetim bayram tatiline denk geliyor. Doktor istersen bi adet gecsin ilaca oyle baslatiriz dedi.bende lutfen beni bekletmeyin dedim tamam ozman sen adet olunca beni cepten ara dedi. Simdude icime dert oldu.yeni operasyon gecirdim 1 ay beklesemmi? Yoksa denesemmi? Ama doktor sorun olsa derdi bu ay rahmin dinlensin diye degilmi? Of kafayi yicem niye guzel guzel anlatmiyor bu doktorlar!! Ne yapayim sasirdim? Transfri ertelenen arkadaslar siz ne yaptiniz?
Yardim edin kizlarrr
hiç böyle bir şey duymadım. bende kullanıyorum 6 aydır, her gün kullanıyordum 1 haftadır günaşırı kullanıyorum, doğumdan 1 hafta kadar önce de kesiyorlarmışBayanlar benımde bugun 7. Haftadayım tüp bebek yaptırdım ılk denememde cok sukur oldu allah herkese hayırlı sekılde nasıp etsın bende kan pıhtılasması var ıgne vuruyorum hergun ıcınızde kullanan var mı kımı doktorlar ıgnenın etkısını bazı gıdalar azaltıyor dıyorlar bazılarıda alakası yok dıyorlar ne yapacagımı sasırdım bılgısı olan varsa cevap lutfen
kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.
canım kasık ağrısı hatta adet sancısı çeken çok kişi var, doktora sorman daha iyi olur gerçi, ama bence endişe etme kasık ağrın için, ciddiye alman gereken enfeksiyon, bol su içmeni tavsiye ederim, dr bana fitil vermişti onda bile geçmedi ama su miktarını çogaltınca akıntım azaldı şükür, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bile başlayabiliyorlarmış aman gözünü seveyim ihmal etme, bu arada HAYIRLI UĞURLU OLSUN, sağlıkla kucağına al insallah.slm kızlar .2 aşılama 2 tüp bebek sonrası hamileyim çok şükür.9.gün 119 12.gün 314 13.gün 600 16.gün 1400 değerlerim ama 12. günden beri fena kasık ağrılarım var normal mi sizce.biraz idrar yollarımda iltihaplanmış ondanmı acaba.telaşlanıyorum lütfen yardım:18:
canım kasık ağrısı hatta adet sancısı çeken çok kişi var, doktora sorman daha iyi olur gerçi, ama bence endişe etme kasık ağrın için, ciddiye alman gereken enfeksiyon, bol su içmeni tavsiye ederim, dr bana fitil vermişti onda bile geçmedi ama su miktarını çogaltınca akıntım azaldı şükür, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik bile başlayabiliyorlarmış aman gözünü seveyim ihmal etme, bu arada HAYIRLI UĞURLU OLSUN, sağlıkla kucağına al insallah.
Uzun zamandan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okuyamadım, hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.
23 eylülde oğlumu kucağıma aldım çok şükür, bugün 15 günlük olduk. 7 günlükken sarılığı yükseldi 1 gece hastanede kaldık, çok zordu küvez başında beklemek, şimdi iyiyiz çok şükür tekrar yükselmemesi için uğraşıyoruz. Alışma süreci biraz zahmetli oldu, yeni yeni birbirimize alışmaya başladık :))
Bu arada sezeryan da sanıldığı kadar kolay değilmiş, canım tatlı olmamasına rağmen beni zorladı biraz
Allahım herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.
Uzun zamandan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okuyamadım, hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.
23 eylülde oğlumu kucağıma aldım çok şükür, bugün 15 günlük olduk. 7 günlükken sarılığı yükseldi 1 gece hastanede kaldık, çok zordu küvez başında beklemek, şimdi iyiyiz çok şükür tekrar yükselmemesi için uğraşıyoruz. Alışma süreci biraz zahmetli oldu, yeni yeni birbirimize alışmaya başladık :))
Bu arada sezeryan da sanıldığı kadar kolay değilmiş, canım tatlı olmamasına rağmen beni zorladı biraz
Allahım herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar arkadaslar bi kac kez tup bebek denemm oldu ve hepsinde dusukle sonuclandi kismet olursa bu ayda denicem biraz morale ihtiyacim var cunku herkesle paylasilmiyo bu tur sorunlar.bu sitenin bana iyi geliceni dusunuyorum.cevap verirseniz cok sevinicem
Merhabalar arkadaslar bi kac kez tup bebek denemm oldu ve hepsinde dusukle sonuclandi kismet olursa bu ayda denicem biraz morale ihtiyacim var cunku herkesle paylasilmiyo bu tur sorunlar.bu sitenin bana iyi geliceni dusunuyorum.cevap verirseniz cok sevinicem
Canim merakla senden haber bekliyordum. Ikinizin de iyi olmasına çok sevindimAllah size huzur dolu sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah.
ilk 20 günün tadını çıkar valla dedikleri gibi oldu bizimki 20den sonra huy değiştirdi. Uykusuzluktan başım ağrıyor ama onun kokusu her şeye değer
canım nihayet senden haber alabildim. oğluna kavuşmana çok sevindim. ismini ne koydunuz çok merak ediyorum.
15 günü atlatınca her şey daha kolay oluyor. ele avuca bile daha kolay geliyorlar almış olduğu kiloyu farkediyorsun hemen.
bende sezeryan sonrası biraz zorlanmıştım. bende acıya dayanıklıyımdır ama sol tarafımda bir nokta her oturup kalkmamda eğilmemde 20 gün boyunca ağrmıştı. yürürken falan ağrımıyordu ilginçti :)))
bayramın ikinci günü 40 günlük olduk. bu pazar günüde 40 mevlütünü yapıcam Allah nasip ederse.
günler ne çabuk geçiyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?