Bugün 27 günlük olduk :)
Oğluşumun ismini Eymen Çağan koyduk.
Hala uyku düzenimiz oturmadı, uykusu var ama uykuya derin dalmada sorunumuz var, son 4-5 gündür bazen 4-5 saat uykusuz kalıyor, memede uyuyor yerine koyunca 2 dk sonra gözler faltaşı gibi açık. Sizlerinkiler nasıl, her çocuk aynı olmuyormuş ama.. Önerileriniz var mı bu konuda. Bir de gaz sancımız oluyor o kadar dikkat etmeme rağmen.
Ben da hala uykusuzum, sersem gibiyim, uyuştum sanki. Çocuğun derdine kendimi unuttum, dikiş yerlerim bazen hala yanıyor özellikle dokununca, 40 bitince kontrole gidicem. Bu arada aldığım 16 kilonun 10 u gitti şimdiden karnım falan kalmadı.
Bu arada sizler yalnız mısınız hala destek almaya devam ediyor musunuz, ben düzenimi kuramadım daha.
asis bugün mevlüdünü yapmışsındır, Allah kabul etsin.
Allahım bizede nasip eder inş.. Her off çektiğinde eskiler gelsin aklına bence:) benim dr bi arkadaşım doğum sonrası depresyonu önlemek için hergün 1 saatlik yürüyüş öneriyor.. Bebişini öp yerime.. Darısı inşş bize...
İnşallah canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun. Bana kalsa her gün cikaricam ama evde yalnizim 4. Katta oturuyorum ve istanbul sokaklari malum kaldirima çık in çık in...mecbur esimi bekliyorum :) bebegim de gelecekteki muhtemel arkadaslarinin annelerini opuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?