Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb.. Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum kayıt olmak bugüne kısmet oldu :) eylül ayında tüp bebek tedavime başladım blast transferi oldum ve transfer sonrası 12. gün değerim 923,45 çıktı sizce nasıl ?

Bende bugün yarın mens olup iğnelere başlıycam, daha önce aşılama yapılmıştı ilk ıvf denememiz Allahım hayırlısı ile inş bizi meyvelendirir. Hem heyecan hem korku.. Lütfen dua edin arkadaşlar..

İvme5 gözün aydınnn, Gebesinn.. İnş sağlıklıdır bebişlerin, ikiz muhtemelen.. Maşallah.. Allah bizede nasip eder inşş

Çok teşk. ederim umarım en kısa zamanda sizden de hamile haberlerini alırız. Haftaya çarş. kontrolum var o zaman belli olur ikiz mi tek mi :) bu arada bende tedaviye başlarken çok korkuyordum ama bitince korkumun yersiz oldugunu anladım..

İvme5 tşkr ederim canım aminn Allahım isteyen herkese versin inş. Daha önceki aşılama negatif olunca yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamıycam inş.. Umutluyum.. Allahım inş tek ihtiyacım olan dua, gebelerin duası kabul olur inş, dualarınızda bize yer verin lütfenbu arada ilk tüp bebek miydi?

Evt ilk tüp bebek denememizdi.. Dr % 65 şans vermişti. 5. embriyosu ve dondurulmuştu.. Transfer sonrası 3 gün dinlendim hergün ananas yedim sonra normal hayatıma geri döndüm.. Ben başından beri inandım sende inan olacağına.. ALLAHım sanada nasip eder inş. Bu arada bende henüz kese ve kalp atışını dinlemedim bu yüzden tam sevinemiyorum.. Sen başladın mı tedaviye ?

Bizimde ilk tüp bebek , yarın iğnelere başlıycam yani 10 gün içinde transfer gerçekleşir heralde. Ben de inanıyorum ama bazrn istemeden korku sarıyor.. Allahım inş sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin bizlere:) ben de ilk 3 gün yatarım ama 10 gün evde olurum dikkat ederim, iş yapmam diye düşünmüştüm.. Ananası bende okudum sen söyleyince de iyi oldu, yicem inş.. Sende ayva ye bebiş gamzeli olurmuş.. Mutluluğunu paylaşıyorum. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.. Deneyimini benimle paylaştığın için çook tşkr ederim canım.. Bilgiler çok kıymetli:)

Rica ederim :) senden de güzel haberler bekliyoruz inş.. Bu arada normal hayatıma döndüm derken transfer sonrası hiç ev işi yapmadım sende yapma istersen.. Ve de sürekli kendini dinleme bende çok az adet sancısı olmuştu onun dışında hiçbişeyim yoktu.. Kabız olmaman çok önemli ananas da buna çok iyi geliyor :) şimdiden yolun açık olsun.. Çok dikkat et kendine..

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım...
5 Yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa :)
2012 haziran ayında ve 2013 şubat ayında iki kere hamile kaldım(normal yoldan) fakat kanda pıhtılaşması sebebiyle ikisininde kalbi durdu ve kaybettik.
Sonra genetik inceleme ve kromozon testi yapıldı çok şükür sıkıntı çıkmadı ama kanda pıhtılaşma ve lsh fh e2 değerlerim 4aydır izlendi ve yumurta rezervimde ciddi bi azalma ve erken menopoz çıktı ( yok yok yani dimi herşey var)... Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesini denedik ama kısmet olmadı.

Ve sonuç artık tüp bebek dışında bi şansım olmadığını söyledi doktor.
Ankarada HRS hastanesini söyledi doktorum yaptıranlar varmı ve aşamalar nasıl oluyor nelere dikkat etmek gerekiyor...

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın olurmu ...

Son düzenleme:
Mrb cennetdurunaz.. Ben bahçeci umutta yaptırdım istanbulda bu yüzden ankara ile yorum yapamıcam.. Aşamalara gelince adetinle beraber iğnelere başlıyorsun yaklaşık 10 gün sürüyor daha sonra yumurtalar istenilen duruma gelince 36 saat öncesinde çatlatma iğnesi yapıyorsun ve sonrasında anestezi ile yumurtalar toplanıyor.. Eğer bi problem yoksa 3. gün yada 5. gün transfer işlemin gerçekleşiyor.. sonrasında 12 gün bekliyorsun ve buraya güzel haberlerini yazıyorsun.. Hepsi bu :)

Ananas ile ilgili yazıları ve önerileri defalarca okudum ki bende kesinlikle yemeyi düşünüyordum. Ancak doktorum ile konuştuk ananas uterus kontraksiyonlarını arttırdığı için yani düşüklere sebep olduğu için kesinlikle önermedi.. Şaşırdımmm

Merhaba Ben çarşamba günü tüp bebeğe başlıyorum.Bu süreçte hastnaye çok gidip gelmek gerekiyormu?İşten çok izin alırmıyım?Süreç nasıl işler.

Cemle yasmin bende duymuştum onu kimi yerde 7 günden sonrası yenmemesi yazıyor. Ben 12 gün 4-5 dilim yedim ama sen dr dinle bence.. Bu arada benim de dün şiddetli kanamam oldu ama çok şükür bebeğim hala benimle.. Çok zor bi sürecmiş bu 9 ay..

Akseler çok fazla çağırmıyorlar ben yanlış hatırlamıyorsam 5 kez falan gitmiştim..

benim kuzum bugün 58 günlük oldu. çarşamba günü 2 aylığız ve 3 adet aşımızı olacağız sağlık ocağında.
yine kuzumun canını acıtacaklar. bir tanesi sağ bacak, biri sol bir tanede kolundan aşı yapacaklarmış.
inşallah ateş huzursuzluk vs çok yaşamayız çarşamba günü diye dua ediyorum.

gaz sancılarından bahsetmişsin benim kızımdada var ama aşırı derecede ağlaması beni üzmesi olmuyor Allah'a şükürler olsun.
erkek bebeklerin gaz sancıları daha çok olurmuş hep öyle derler. ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
ben SAB SİMPLEX isimli gaz için bu damlayı kullanıyorum. bu ilacı kullandıktan sonra gaz sancılarımız daha azaldı en azından ağlamalarımız bitti. çok rahat ettik. çok araştırdık piyasadaki en iyi damlalardan birisi buymuş. teyzem ve bir kaç arkadaşımda bunu kullanmış çocuklarına güvenerek aldım tavsiye ederim.

40 mevlütüm bayramın ikinci gününe denk gelmişti. bayramın bittiği haftanın pazar günü yapabildim.
çok yakınlarımı çağırdım 25 kişi kadardık fazla kalabalık olsun istemedim.

ben tamamen eski kiloma geri döndüm 36 bedenim yine. herkes 5 kilo daha kalsaydı iyiydi diyorlar biraz kilo almam lazım gerçekten ama elimde değil alamıyorum.

40 gün boyunca destek aldım hatta 44. gün mevlütüm olduğu günden sonra yanlız kaldım.
artık bebeğimle yanlızız. kızımı eşimle birlikte yıkıyoruz. bir gün yıkıyoruz bir gün yıkamıyoruz. eşim benden daha cesaretli bu konuda :)))

böyle işte sizlerde bilgilerinizi vermeye devam edin bence

Kızlar bugün ilk iğnemi yaptım.. Klinikle ilgili bazı aksaklıklardan dolayı süreç uzadı..ancak bugün başladık.. Rabbim inş sonumuz hayırlı olur, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur.. Kızlar lütfen bana dualarınızı yollayın, lütfen

Gazlı bir akşamdan sonra oğlum üzerimde uyuyakaldi. Madem hareket edemiyorum ben de sayfaya bakayım dedim.
Yarın tam iki aylık oluyoruz biz. 3kg doğan bebeğim 5.800 oldu. Keyfi de iştahı da çok iyi sadece haftada 2-3 gün saat 5 ile 7 arasında gaz sancimiz tutuyor.
Haftada birkaç gün annem geliyor onun dışında baştan beri yalniziz biz. Çok yoruldum ve uykusuzluktan bayilmsk üzereyim ama onun bir gülüşü kendime getiriyor beni.
Her gün banyo yapiyoruz, sık sık dışarı çıkmaya çalışıyoruz. Sadece anne sütüyle besleniyoruz.
Şimdilik aklima gelen bunlar.
Kizlar telden girdigim icin alinti yapamadim ama sizi takip ediyorum.

Ha bu arada yalnız bakıyorum oğluma dedim ama eşimin hakkını yemeyeyim. Evde olduğu zamanlarda emzirmek dışında her şeyi yapıyor. Hatta o işe gidince çok yorulacagimi bildiği için sabah 5 te mizmizlanmaya baslayinca 7 ye kadar öbür odaya götürüp uyumama izin veriyor. Evi supurup siliyor. Yemek yapmadigimda dışarda hazirlatip getiriyor... yani buna da şükür :)
Bir de bu kadar yorulmama rağmen ilk hafta verdiğim kilolardan sonra durdu artık veremiyorum. Hala 7 kilo fazlam var

Allahım bizede nasip eder inş.. Her off çektiğinde eskiler gelsin aklına bence:) benim dr bi arkadaşım doğum sonrası depresyonu önlemek için hergün 1 saatlik yürüyüş öneriyor.. Bebişini öp yerime.. Darısı inşş bize...

İnşallah canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun. Bana kalsa her gün cikaricam ama evde yalnizim 4. Katta oturuyorum ve istanbul sokaklari malum kaldirima çık in çık in...mecbur esimi bekliyorum :) bebegim de gelecekteki muhtemel arkadaslarinin annelerini opuyor :)

Haklısın canım, malum istanbul...canımm yirim senin tatlı bebişini:) çarşamba opum var, heyecanlıyım bende, Rabbim inş yolunda gider herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…