- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Merhaba arkadaşlar,ben de 3 negatif aşılamayı takiben tüp bebekle hamile kaldım..Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin inşallah..çok zor sıkıntılı süreçler ama insan hamileyken bile unutuyor inşallah sağlıkla kucağıma alayım ben de kızımı..bazen hala inanamıyorum..bizim gibi zorlu yollardan geçmeyenler bizi anlamıyor malesef..Rabbim herkesi bebeklerine kavuştursun inşallah..ben adanada tedvi gördüm sormak istediğiniz olursa herzamqn yardımcı olurum..
Canım tüp bebekte sadece yumurta dışarda dolleniyor onun dışında normal gebelikten bir farkı yok. Dolayısıyla normal doğum yapabilirsin, normal hayatına devam edebilirsin yatmana ve yanında birininkalmadsina gerek yok. Yumurta toplama anestezi altinda yapildigi icin agri olmuyor sadece uyaninca adet sancisi gibi sanci oluyor. Bir an once karar verip hayirli haberi alman dilegiyle :)Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın gebe olanlarında olmak isteyenlerinde. ben 4 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen infertilite hastasıyım beklemek istemiyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum ama kafamda bir sürü soru var cevaplarınızı bekliyorum lütfen beni biraz aydınlatın sorularım şunlar; yumurta toplama işlemi çok ağrılımı , tüp bebek yaptırınca normal doğum şansım yokmu sezeryan şartmı ,birde gebelik sağlıklı ilerliyo olsa bile doğuma kadar yatmam gerekiyomu , birde ilk aylarımda mutlaka yanımda birinin kalıp bana yardımcı olması şartmı şimdilik bunlar
Ne güzell Allah bağışlasın hayırlısı ile kucağına alırsın inş.. Darısı bizlere inş..doğru gerçekten bizi bizden başkası anlamaz.. Cuma opum vardı, hafif ohss oldum hergün 39 derecd ateş.. Dua ediyorum ne olur ateşim artık çıkmasına yavrularımı sağ salim alayım.. Yüce Rabbim ol der inş, can verir.. Herşeye rağmen ulaşmak istediğimiz şey güzel, herşeye değer..
Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın gebe olanlarında olmak isteyenlerinde. ben 4 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen infertilite hastasıyım beklemek istemiyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum ama kafamda bir sürü soru var cevaplarınızı bekliyorum lütfen beni biraz aydınlatın sorularım şunlar; yumurta toplama işlemi çok ağrılımı , tüp bebek yaptırınca normal doğum şansım yokmu sezeryan şartmı ,birde gebelik sağlıklı ilerliyo olsa bile doğuma kadar yatmam gerekiyomu , birde ilk aylarımda mutlaka yanımda birinin kalıp bana yardımcı olması şartmı şimdilik bunlar
Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın gebe olanlarında olmak isteyenlerinde. ben 4 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen infertilite hastasıyım beklemek istemiyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum ama kafamda bir sürü soru var cevaplarınızı bekliyorum lütfen beni biraz aydınlatın sorularım şunlar; yumurta toplama işlemi çok ağrılımı , tüp bebek yaptırınca normal doğum şansım yokmu sezeryan şartmı ,birde gebelik sağlıklı ilerliyo olsa bile doğuma kadar yatmam gerekiyomu , birde ilk aylarımda mutlaka yanımda birinin kalıp bana yardımcı olması şartmı şimdilik bunlar
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum inşallah raporum çıktı önümüzdeki ay başlıycam ama devlettmi özeldemş yaptırsam bilemiyorum ikisi içinde imkanım var ama ilk denemede tutmazsa tekrar tedavi masraflarımı karşılayabilirmiyim bilmiyorum devlette yaptıran varmı memnun kaldınızmı?
inşallah rabbim isteyen herkese nasip gerçi etsin onlrla beraber banada versin sezeryan istemiyorum çünkü bebeğimin doğduğunu çok acıylada olsa görmek o anı yaşamak istiyorum gerçi ben artık bu tür hevesleri ve istekleri kendime lüks görüyorum normal insanları gördükçe kendime daha çok küsüyorum bi diyolar bebek istiyoruz bi bakmışım hamileler onlar için o kadar normal şeyler benim için bi mucize ne yapalım buda bizim sınavımımış. Biz eşimle karar aldık kimseye söylemiycez gidip yaptırıcaz bende evde dinlenicem onun için sordun illa birinin bana bakması lazımmı diye sonra yine biz yıpranıcaz yok tuttumu yok tutmadımı bi kişi duyunca herkes duyuyo zaten bu sefer olmıycak bak görüyomusun tüp bebekte tutmadı vsvs.hiç bunları kaldırıcak pisikolojide değilim inşallah sessizce olur en azından bunu başarmak istiyorum.Bizi devlet karşılamıyor ve durumumda çok iyi değil orta halliyiz. Ama İnan Allah yardım ediyor nerden geldiğini bile anlamıyorsun :) inşallah ilk denemende bebeğini kucağına alırsın
inşallah rabbim isteyen herkese nasip gerçi etsin onlrla beraber banada versin sezeryan istemiyorum çünkü bebeğimin doğduğunu çok acıylada olsa görmek o anı yaşamak istiyorum gerçi ben artık bu tür hevesleri ve istekleri kendime lüks görüyorum normal insanları gördükçe kendime daha çok küsüyorum bi diyolar bebek istiyoruz bi bakmışım hamileler onlar için o kadar normal şeyler benim için bi mucize ne yapalım buda bizim sınavımımış. Biz eşimle karar aldık kimseye söylemiycez gidip yaptırıcaz bende evde dinlenicem onun için sordun illa birinin bana bakması lazımmı diye sonra yine biz yıpranıcaz yok tuttumu yok tutmadımı bi kişi duyunca herkes duyuyo zaten bu sefer olmıycak bak görüyomusun tüp bebekte tutmadı vsvs.hiç bunları kaldırıcak pisikolojide değilim inşallah sessizce olur en azından bunu başarmak istiyorum.
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. İnşallah bende o duyguyu tadarım iyi bari kimse demedimi nasıl oldu diye hiç istemiyorum kimsenin bilmesini çok yıprattılar beni saçma sapan konuşanlardan bıktım artıkCanım seni çok iyi anlıyorum üzülme olur inşallah seninde bende tüp bebek yaptırdım ilki düştü ikincisini denedik ve şuan 12 haftalık hamileyim bizde kimseye söylemedik herkes normal oldu zannediyor sende söylemeden yaptır boş ver Rabbim ol dememiş olmuyor Rabbim herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah ümidini yitirme
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. İnşallah bende o duyguyu tadarım iyi bari kimse demedimi nasıl oldu diye hiç istemiyorum kimsenin bilmesini çok yıprattılar beni saçma sapan konuşanlardan bıktım artık
Canım seni çok iyi anlıyorum üzülme olur inşallah seninde bende tüp bebek yaptırdım ilki düştü ikincisini denedik ve şuan 12 haftalık hamileyim bizde kimseye söylemedik herkes normal oldu zannediyor sende söylemeden yaptır boş ver Rabbim ol dememiş olmuyor Rabbim herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah ümidini yitirme
Yok canım hiç kimse farketmedi tedavi görüyorum doktor normal yolla olur dedi biraz beklememiz lazımmış dedim sonra ilk tüp bebeği denedik olmadı düşük oldu 5 haftayken sonra ikincisini denedik hemen oldu zaten 3 ay bitene kadar kimseye söylemedim sonrada duyuldu hiç kimse anlamadı senide anlamazlar inşallah hiç kimseye söyleme anlıyorum canım âynen saçma sapan konuşmalar ilaç öğretmeler akıl vermeler bunalttırıyorlar insanları ama içini ferah tut daha fazla zaman kaybetme yaş çok önemli bide zaman geçtikçe inanma olasılığı düşebilir en kısa zamanda başla tedaviye Rabb'imde inşallah sanada verir en kısa zaman da umudunu kaybetme bilselerde bişe olmaz sen yeterki anne ol artık tüp bebek her aileye girdi rahat ol
Canım senide sıkıyorum ama transfer çok önemliymiş tüp bebek hakkında seminerlere gittim ve hep öyle söylendi peki embryo transfer edilince kalkıyomusun yatıyomusun ne yapılıyo birde benim şuan ilk deneme için özelde deniycek maddi durumum var ama ilkinde olmazsa hemen arkadan ikinciyi yaptıramam onun için diyorumki ilk denemeyi devlettemi yaptırsam kafam çok karışık o konuda ilki olmazsa ikinci için bi süre beklemem gerekir onada ben nasıl sabrederim bilmiyorum eşim bana bıraktı istediğin merkezi seç hangisi sana güven veriyosa gidelim diyo ama öfff işte kafam sanki vücudumda bi yük
Canım senide sıkıyorum ama transfer çok önemliymiş tüp bebek hakkında seminerlere gittim ve hep öyle söylendi peki embryo transfer edilince kalkıyomusun yatıyomusun ne yapılıyo birde benim şuan ilk deneme için özelde deniycek maddi durumum var ama ilkinde olmazsa hemen arkadan ikinciyi yaptıramam onun için diyorumki ilk denemeyi devlettemi yaptırsam kafam çok karışık o konuda ilki olmazsa ikinci için bi süre beklemem gerekir onada ben nasıl sabrederim bilmiyorum eşim bana bıraktı istediğin merkezi seç hangisi sana güven veriyosa gidelim diyo ama öfff işte kafam sanki vücudumda bi yük
Çok sağol canım kafam çok karışıktı beni bayağı aydınlattın. Ben istanbuldayım memorıal a da çok yakınım medikal parkta şuan aytuğ bey var heralde değilmi bide senin dr kimdî bide ben açıkcası 6,7. Bin lirayı gözden çıkarmıştım şimdi daha sevindim birde dondurulmuş embryo tutma şansı daha az diyolar öylemiMaliyetinide yazmadım ben medikal Park'ta yaptırdım ilki 2.750 hastane 1000 lira kadarda ilaç tuttu ikinci denemeye rapor çıkarmıyorsun 2.075 tl hastane 500 tl civarında ilaç tuttu SGK ilaçları hep karşılamıyor hem maddi hem manevi çok yıpratıcı ama içini ferah tut olur benim kuzende tüp bebek yaptırdı onunda ilk seferde tuttu inşallah seninde olur
Çok sağol canım kafam çok karışıktı beni bayağı aydınlattın. Ben istanbuldayım memorıal a da çok yakınım ama oralar çok pahalı bir deneme on binlirayı buluyo heralde medikal parkta şuan aytuğ bey var heralde değilmi bide senin dr kimdî bide ben açıkcası ilk deneme içîn 6,7. Bin lirayı gözden çıkarmıştım şimdi daha sevindim birde dondurulmuş embryo tutma şansı daha az diyolar öylemiMaliyetinide yazmadım ben medikal Park'ta yaptırdım ilki 2.750 hastane 1000 lira kadarda ilaç tuttu ikinci denemeye rapor çıkarmıyorsun 2.075 tl hastane 500 tl civarında ilaç tuttu SGK ilaçları hep karşılamıyor hem maddi hem manevi çok yıpratıcı ama içini ferah tut olur benim kuzende tüp bebek yaptırdı onunda ilk seferde tuttu inşallah seninde olur
Çok sağol canım kafam çok karışıktı beni bayağı aydınlattın. Ben istanbuldayım memorıal a da çok yakınım ama oralar çok pahalı bir deneme on binlirayı buluyo heralde medikal parkta şuan aytuğ bey var heralde değilmi bide senin dr kimdî bide ben açıkcası ilk deneme içîn 6,7. Bin lirayı gözden çıkarmıştım şimdi daha sevindim birde dondurulmuş embryo tutma şansı daha az diyolar öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?