Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar nasılsınız

rana_82 cnm sen bu gün nasılsın dün sıkıntılıydın inşallah bu gün güne güzel uyanmışsındır pozitif ol kulaklarını tıka canım bebeklerinin tadını çıkar bu günler en özel günler....

ozaman değerlerimiz hemen hemen aynı...ooo 5 şubatta bayağı oluyor...sen nerde tedavi olmuştun?
alttan bakmalarına üzüldüm ya...neyse hayırlısı bakalım

iyiyim canım saol... bakalım yarın keseleri görcekmiyiz...
senin nasıl gidiyor...benim belirtiler kayboldu inş.bulantım vs.olmaz

iyiyim canım saol... bakalım yarın keseleri görcekmiyiz...
senin nasıl gidiyor...benim belirtiler kayboldu inş.bulantım vs.olmaz

iyiyim cnm bende belirti pek yok arada midem bulanıyor yarın akşam tekrar görücem keseyi bakalım kendi doktorum ne dicek

bu günde ben sinirliyim haftada 2 gün kadın geliyor kendi kafasına göre günleri değişmeye kalktı sinir oldum gerildim biraz iyi niyetli oldukça tuhaflaşıyor bunlar

ben 12. günde test yaptırdım. 12 gün boyunca sabrettim. bana 3. gün embriyosu transfer ettiler. Ben her adet döneminde ilk gün çok ağrılı geçirirdim.
10. günden itibaren karnımda hafif şişlik ve adet olacakmışım hissi oldu 1 hafta kadar sürdü sonra geçti

Kizlar farkli bi doktorada gittim bugun yok kesem var icindede bebekte gozukmuyo.haftaya gel diyorlar.henuz olumsuz birsey diyen olmadi ama cok uzgunum;((kalp stislarini gectim bebegim gozukeydi bari;((beklemekten baska carem kalmadi.

üzülme canım gözükür bebeğin. 1 hafta sabredeceksin.

Beni listeye eklememissin... Başka topigi mı gitmeliyim??
listede olması gereken bütün bilgileri bana verirseniz sizi ekleyebilirim

cnm benim bilgilerim
yaş 34
deneme sayısı 8
kilo 63
merkez bursa pembemavi
tek bebek
sorun bağışıklık sorunu

canım benim yaaa...insan iyi olayım iyi dşüneyim derken sinir edecek bişeyler çıkıyor valla...
inş bebeişlerimiz zarar görmüyorlardır..

canım benim yaaa...insan iyi olayım iyi dşüneyim derken sinir edecek bişeyler çıkıyor valla...
inş bebeişlerimiz zarar görmüyorlardır..

evet cnm malesef hassas durumdayız anlayan yok
inşallah bişi olmaz bebeklerimize biz sakin olmaya çalışalımda

süt içemiyorum çok gaz yapıyor...sevmiyorumda ama içmeye başlamam lazım...
marka olarak neyi öneriyorsunuz arkadaşlar?
laktozsuz sütten baksediliyor bilioyrmuuuz?

Son düzenleme:

laktaz süt sadece pınarın var diye biliyorum ben doktorum onu önermişti ama oda kabızlık yapmıştı ben şimdi süt içerken yanında meyve tüketiyorum sorun yok şimdilik istersen böyle dene

ben sütaş içiyorum. bazende Sek'in günlük sütleri var onlardan alıyorum. ama haklısın süt çok gaz yapıyor ve şişkinlik yapıyor.
bende yoğurt yiyemiyorum 1kaşık ağzımda çoğalıyor.

bu arada 6. haftam bitmek üzere hiç bir şey hissetmiyorum. 2-3 günde bir göğüslerime ağrı giriyor ama sürekli sızlama falan bir belirti yok.
sizlerde varmı???

Sut icmek yerine kasar da yiyebilirsin, sute gore 20 kat fazla kalsiyum iceriyormus, ablam gida muhendisi o soyledi. İki ay once dogum yapti, sut icemedigi icin doktoru ona boyle demis.

ozaman değerlerimiz hemen hemen aynı...ooo 5 şubatta bayağı oluyor...sen nerde tedavi olmuştun?
alttan bakmalarına üzüldüm ya...neyse hayırlısı bakalım

Evetya ben de sinir oluyorum alttan bakmasina ama yapcak bisiy yok.. 5 subatta 7 haftalik falan olcak, heralde baya bisiy gorururz o zaman

canım benim yarın 5.haftam bitiyor kaç gündür çok iyiydim ama bugün halsizlik var..karnım ağrıyor gibi tuhaf bir rahatsızlık var...

Ben de pek bisey yok, cok hareket ettigimde kasiklarim agriyor o kadar, bir de yemek yemek icin kendimi zorladigim da lokmalar agzimda buyuyo midem kalkiyo yiyemiyorum, bi saat sonra sanki gunlerce yemek yememis gibi acikiyorum

hepimiz daha çok yeniyiz. hiç bir şey bilmiyoruz.
1 aya kalmaz daha güzel şeyler konuşacağız eminim burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…