canım benim yarın 5.haftam bitiyor kaç gündür çok iyiydim ama bugün halsizlik var..karnım ağrıyor gibi tuhaf bir rahatsızlık var...
Ben de pek bisey yok, cok hareket ettigimde kasiklarim agriyor o kadar, bir de yemek yemek icin kendimi zorladigim da lokmalar agzimda buyuyo midem kalkiyo yiyemiyorum, bi saat sonra sanki gunlerce yemek yememis gibi acikiyorum
Rana canim ozel mesaj kutun dolu oldugu icin byrdan tesekkur ediyorum sana.
of.. 14+2 bugün yine kahverengi akıntım geldii napmam gerekiyoo
merhaba kızlar...bu topiği yeni gördüm..ben de 2013 tüp bebek annesiyim..yani ağustosta olacağım inşallah:)11+3 teyim...bugün 2 li tarama testimi yaptırdım..sorun yok çok şükür...batma şeklinde sancılar hissediyorum karnımda...en büyük derdimse kabızlık ve mide yanması...bir de kilo fazlam var....fazla kilo almamaya dikkat etmem lazım...2.tüp denememdi,tek embriyom tuttu-dondurulmuş-hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah...estrofem tableti 12. haftam dolunca bırakıcam...sizin ilaçlarınız neler?
kızlar maden suyuun bir zararı yok değilmi?
üzülme canım gözükür bebeğin. 1 hafta sabredeceksin.
listede olması gereken bütün bilgileri bana verirseniz sizi ekleyebilirim
of.. 14+2 bugün yine kahverengi akıntım geldii napmam gerekiyoo
Canım çok üzüldüm ama moralini bozma Allaha dua et sonuna kadar bekle hemen aldırmayı düşünme sakın rabbimin takdiri 8. Haftada da duyabilrsin.Allah hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım.Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((
Tebrik ederim canım maşallah baya büyümüşsünüz. Benim de dondurulmuş tek embriyo ilk denememde fazla uyarılma yani ohss olduğum için transferim ertelenmişti 2 ay bu ay yapıldı sonuç pozitif:) ilk değerim 55 ikincisi 82 daha bugün 14. Günüm. Senin değerlerin neydi yazarsan sevinirim.merhaba kızlar...bu topiği yeni gördüm..ben de 2013 tüp bebek annesiyim..yani ağustosta olacağım inşallah:)11+3 teyim...bugün 2 li tarama testimi yaptırdım..sorun yok çok şükür...batma şeklinde sancılar hissediyorum karnımda...en büyük derdimse kabızlık ve mide yanması...bir de kilo fazlam var....fazla kilo almamaya dikkat etmem lazım...2.tüp denememdi,tek embriyom tuttu-dondurulmuş-hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah...estrofem tableti 12. haftam dolunca bırakıcam...sizin ilaçlarınız neler?
aramıza hoşgeldin. bende dün gece rüyamda doktorumu gördüm hayır ilaçlarını kullanmaya devam edeceksin diyordu bana :))))))))merhaba kızlar...bu topiği yeni gördüm..ben de 2013 tüp bebek annesiyim..yani ağustosta olacağım inşallah:)11+3 teyim...bugün 2 li tarama testimi yaptırdım..sorun yok çok şükür...batma şeklinde sancılar hissediyorum karnımda...en büyük derdimse kabızlık ve mide yanması...bir de kilo fazlam var....fazla kilo almamaya dikkat etmem lazım...2.tüp denememdi,tek embriyom tuttu-dondurulmuş-hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah...estrofem tableti 12. haftam dolunca bırakıcam...sizin ilaçlarınız neler?
tahmini doğum tarihin 28 Eylül'ü görünce sizi gerçekten hamile sanmıştım ben. inşallah testiniz pozitif çıkarDaha listeye girmek kısmet değil herhalde.... Bugün en son beklediğim misafir geldi. Üstelik test yapamadan. Çok üzgünüm cok
üzülme hep hayırlısını istemeye devam et. belki geç gelişiyordur bebeğin. umarım haftaya kalp atışını duyarsın.Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((
Evet arkadaslar. Buyuk ihtimalle aranizda olamayacagim.bugunku kontrolumde de kalp atislarimiz gozukmedi;(((doktorum gebeligin sorunlu oldugunu soyledi;(((haftaya yine cagirdi ama ne diyebilirim ki.hayirlisini istedim hep.demekki hayirlisi buymus;(((
kızlar nerelerdesınız kontrolü olanlar haberlerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?