Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

forumu 3-5 sayfa geriye doğru gözden geçirirseniz kime ne yazdığınızı görebilirsiniz.

banada 10gün sonra tekrar gel dedi.10gün sonra tekrar gideceğim..

haberler çok güzel canım senın adına sevidim darısı bana yarını beklıyorum çok heyecanlıyım :)))

canım teşekkür ederim güzel haberleri aldım. sende kalp atışını duymuşsun ben hep sana demiştim. zamanı var erken gidiyorsun doktora kalp atışı için demiştim.
ve zamanında gidip duydun kalp atışlarını inan çok sevindim senin adına.

asis canım gözün aydın. çok sevindim :) çok merak ettim yaa bebiş kaç mm :) maşallah diyelim arkadaşım..
çok teşekkür ederim bebeğim 97 milim yani yaklaşık 1 cm :)))))))))) ama kalbi atıyor. Yüce Rabbim'in hikmeti.

canım çok sevindim darısı başımıza inş...
çok teşekkür ederim ranacım inşallah sende duyacaksın kalp atışlarını sabret ve hep olumlu düşün.

benim de 5 aralıktı son adet ona göre 2 gün fark ediyor buda gayet uyumlu dedi dr.
kalp atışını da gördüm bin şükür
herşey yolundaymış
darısı hepinize olsun
doktor banada transfer günü 2. haftaymış gibi kabul edip hesap yapıyoruz dedi.

sendeki belirtilerin hepsi bende de var. ve söylemesi ayıp dün gece ilk defada kustum. çok kötüydü.
devamı gelmez inşallah (((( yemek lafını duyunca bile midem bulanıyor napıcam ben

transferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
canım hamilesin çok tebrik ederim. ne kadar güzel bir duygu bizlerde yaşadık. test sonucunu bekleyen diğer arkadaşlarımızda inşallah pozitifi görürler

ben gidecektim canım kalp sesi için çok şükür kalp sesini duyduk :))))) darısı bekleyen arkadaslara

tekrar çok sevindim özlemcim hayırlı olsun. kalp sesini duyunca insan çok farklı hissediyor gerçekten. ben eşimide içeri çağırttım birlikte duyduk sesleri :)))

fatoşcum ben artık forumda yazmayacağım
ama ara ara açarım kendinden haberdar et, özel msj olarak :)

kızlar lütfen aranızda bir münakaşa geçmiş ama büyütmenin anlamı yok.
insan evladıyız tabiki herkesin farklı farklı fikirleri olacak.

hepimizin doktoru bile bize aynı konularda farklı şeyler söylemiyormu. onlarıda buraya yazıp paylaşıyoruz.

Selam kızlar. Transferimden 12 gün sonra yani 22 ocakta ilk testim yapıldı bugün 4. testi verdim. Yani boş zamanlarımda kan verir oldum:) Zaten damarımı bulamıyorlar. Gören madde bağımlısı sanır. 5 kere vermek gerekiyormuş kanı

ben 3 kere yaptırmıştım testden ..maaşallah senin merkez neyin peşinde 5 kere mi?

neden 5 kere test istediler. sonuçların nasıl çıkıyor peki???

slm kızlar oncelıkle hepınızın bebıslerı hayırlı olsun bende ılk tup bebek denememı yaptım cok sukur rabbıme oldu degerım dusuk basladı ama katladı cok sukur keseyı cuma gorduk ıns kalp atıslarınıda duyarız bıraz gerıden gelıyo bebısım sanırım oyuzden 18 subata cagırdı doktorum bu araada yasım 28 ankara centrum recai papuççu doktorum

neden 5 kere test istediler. sonuçların nasıl çıkıyor peki???

Valla 12 inci günden itibaren iki günde bir kan verdim. İki katlayarak devam ediyor. Allah kısmet ederse herşey yolunda gözüküyor. Son kanı çarşamba vereceğim. Herhalde ertesi gün de ultrason randevusu verecekler. Biraz sağlamcılar

İnşallah bölede devam edicek annesi

Recai hocaya bende mail atmıştım mumaramıda yazmıştım aradı beni çok tatlı dilli bana çok ısrar etti daha sonrada yardımcısı bilaçkez aramıştı tedavi geçmişim hep kayıplarla dolu diye yedavimi üstlenmrk istemişti

kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar

kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar

Ben merkezime devam ediyorum

Hiç olmazsa 3 ay merkezine git canım

Evet canım cok sıcak bı doktor yani ben cok memnun kaldım inş bakalım kalp atışlarınıda duysak rabbimin izniyle

Ben merkezime devam ediyorum

Hiç olmazsa 3 ay merkezine git canım

öylemi yapsam ? canım
bende çok kararsız kaldım.
cmts gittim 10gün sonra tekrar gel dedi o kontrol oluyormuş.
ama hep böyle 10 gün sonra gel diyeceklerse bıraz ağır olacak.
doktorumu çok sevıyorum hiç değiştirmek istemıyorum aslında...
kontrol periyodları nasıl oluyor hamilelıkte ?

kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???

kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???

Hayatım kalp atışı duyulduktan sonra ayda bir gidicen şimdide her gidişinde parama alıyoşar olmaz öle ayda bir veriliyo para kaç kez çağırırsa gidiyosun

Estrofemi benimki 5.haftada kese içinde bebeğin olduğunu görünce kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…