ben ranaya yazdıkça bana ısrarla yazan şahıs, mutlu ol ki bir daha yazmayacağım :)
sebep tabiki sen değilsin sen bi vesilesin :)
kızlar sizlere tavsiyem tek olsun ikiz olsun allah aşkına şu olumsuzluk cümlelere kendinizi kapatın.. asla olumsuz düşünmeyin.. mutlu kalın.. hımm ara ara özel mesajlarımı kontrol edeceğim yazın bana :)
hiç hatırlamıyorum bile. ikizler5 e değildi yazım az önce, ranaya idi :)
neyse kızlar bu forum bana göre değil
ki ben çok olumlu bi hamileyiim, burda olumsuz şeyleri konuşmak, garip laflarla karşılaşmak canımı sıkıyor.
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
canım 2 hafta sonra kalbini bir kez daha dinleyecekmiş hani ters bişey olursa diye.
ama ben kalbi duyduğumda 7+4 deydim. sonra asıl değerlendirme 12. haftada olacakmış..
canım allah en iyisini bilir tabi
şans biraz da
ama her zaman tek bebekle gebelik daha kolay
ikizin de çok güzel tarafları var tabiki
ama tüp bebek olunca endişelerimiz daha çok malum
tek olsun bizim olsun evet
5. günse ondan demekki. zaten dr en iyisini bilir. beşiz üçüz mü allah korusun kızzzz
banada 10gün sonra tekrar gel dedi.10gün sonra tekrar gideceğim..
hadi bakalım yakın zamanlarda tekrar bebeğimizi göreceğiz allahın izniyle
haberler çok güzel canım senın adına sevidim darısı bana yarını beklıyorum çok heyecanlıyım :)))
çok teşekkür ederim bebeğim 97 milim yani yaklaşık 1 cm :)))))))))) ama kalbi atıyor. Yüce Rabbim'in hikmeti.asis canım gözün aydın. çok sevindim :) çok merak ettim yaa bebiş kaç mm :) maşallah diyelim arkadaşım..
çok teşekkür ederim ranacım inşallah sende duyacaksın kalp atışlarını sabret ve hep olumlu düşün.canım çok sevindim darısı başımıza inş...
doktor banada transfer günü 2. haftaymış gibi kabul edip hesap yapıyoruz dedi.benim de 5 aralıktı son adet ona göre 2 gün fark ediyor buda gayet uyumlu dedi dr.
kalp atışını da gördüm bin şükür
herşey yolundaymış
darısı hepinize olsun
sendeki belirtilerin hepsi bende de var. ve söylemesi ayıp dün gece ilk defada kustum. çok kötüydü.merhabalar. Tup bebekte hafta hesabina gore 6+2gunluk hamileyim. Acaip bir mide yanmasi var, mide bulantisi ve her an kusma hissi de cabasi. Cok halsizim ayrica, bugun markete ve saglik ocagins gittim eve zor attim kendimi sanki butun gun gezmisim gibi. Gaviscon surup iyi geliyormus mide yanmasina, yarin doktorumu arayip soracagim icebilir miyim diye. Bu arada saglik ocagindaki doktor hic soru sormadan hemen yazdi ilaclarimi. Daha once bu konu konusulmustu sanirim. Aksamlari iyiyim ama gunduzler cok zor geciyo, yemek yapmak bir yana buzdolabini bile acamiyom.
canım hamilesin çok tebrik ederim. ne kadar güzel bir duygu bizlerde yaşadık. test sonucunu bekleyen diğer arkadaşlarımızda inşallah pozitifi görürlertransferden sonraki 12. günüm betahcg 436:) çok şükür rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin
ben gidecektim canım kalp sesi için çok şükür kalp sesini duyduk :))))) darısı bekleyen arkadaslara
fatoşcum ben artık forumda yazmayacağım
ama ara ara açarım kendinden haberdar et, özel msj olarak :)
kan değerlerin kaçıncı gün yapılmaya başlandı ve kaç gün arayla yapılıyor onu söylersen kese görme tarihini de söyleyebiliriz
benim de 5 aralıktı son adet ona göre 2 gün fark ediyor buda gayet uyumlu dedi dr.
kalp atışını da gördüm bin şükür
herşey yolundaymış
darısı hepinize olsun
Selam kızlar. Transferimden 12 gün sonra yani 22 ocakta ilk testim yapıldı bugün 4. testi verdim. Yani boş zamanlarımda kan verir oldum:) Zaten damarımı bulamıyorlar. Gören madde bağımlısı sanır. 5 kere vermek gerekiyormuş kanı
Selam kızlar. Transferimden 12 gün sonra yani 22 ocakta ilk testim yapıldı bugün 4. testi verdim. Yani boş zamanlarımda kan verir oldum:) Zaten damarımı bulamıyorlar. Gören madde bağımlısı sanır. 5 kere vermek gerekiyormuş kanı
neden 5 kere test istediler. sonuçların nasıl çıkıyor peki???
slm kızlar oncelıkle hepınızın bebıslerı hayırlı olsun bende ılk tup bebek denememı yaptım cok sukur rabbıme oldu degerım dusuk basladı ama katladı cok sukur keseyı cuma gorduk ıns kalp atıslarınıda duyarız bıraz gerıden gelıyo bebısım sanırım oyuzden 18 subata cagırdı doktorum bu araada yasım 28 ankara centrum recai papuççu doktorum
Allahım lütfen bende yazayım buraya :))))
kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar
İnşallah bölede devam edicek annesi
Recai hocaya bende mail atmıştım mumaramıda yazmıştım aradı beni çok tatlı dilli bana çok ısrar etti daha sonrada yardımcısı bilaçkez aramıştı tedavi geçmişim hep kayıplarla dolu diye yedavimi üstlenmrk istemişti
Ben merkezime devam ediyorum
Hiç olmazsa 3 ay merkezine git canım
öylemi yapsam ? canım
bende çok kararsız kaldım.
cmts gittim 10gün sonra tekrar gel dedi o kontrol oluyormuş.
ama hep böyle 10 gün sonra gel diyeceklerse bıraz ağır olacak.
doktorumu çok sevıyorum hiç değiştirmek istemıyorum aslında...
kontrol periyodları nasıl oluyor hamilelıkte ?
kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?