Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar
canım ben merkezi bıraktım bizim bebeler daha kıymetli malum bi prof la devam ediyorum (perinatalog) bana daha pahalıya geldi ama kocamın içine sinmedi...

merkeze gitmenin bi yararı olur mu bilemedim bende çok düşündüm ama sonra ayrılamam 2-3 ay geçince diye de değiştirdim.

kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???

ben de cyclo prognova nın beyazlarını içiyorum ama 10. hafataya kadar devam edin dediler estrofem le ayın işi mi görüyor bilmiyorum ama.

haklısın canım farklı fikirler olur olmalı da
önemli olan kimseyi kırmadan! üzmeden! yargılamadan! yumuşatarak söylemek
diğer türlüsü hoş kaçmıyor

senin merkez rekora koşuyor
bizimki 3 gün arayla 3 kez istedi 18. gün son testi yaptırıp 1 hafta sonra keseye baktılar ve kese 12-13 mm arası idi

hayırlı olsun canım
hepberaber hayırlı haberler alalım inşallah 9 ay boyunca

bende cylo progna kullanıyordum ama kalp atışını duyduktan sonra bırak dediler artık içmiyorum...

mavielle evet bende aylık gidildiğini biliyorum ama bana 10 gün sonra gel dedi kontrol olucak ozaman
ama hep böyle 10 gün sonra demeycektir umarım.....doğum yapılmıyo bizim merkezde oyuzdden yolun basındayken ayrılmakmı lazım dıye düşünüyorum..

Allahım lütfen bende yazayım buraya :))))

inşallah canım inşallah sende yazarsın.

kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar

evet ben tüp bebek doktoruma gidiyorum ama fiyatı çok yüksek 227-tl. 5-10 mart arası yine gel dedi 2 li test yapacağız dedi.
2 li test fiyatıda 350-tl her şey çok pahalı ((

kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???
ben kullanıyorum 10 şubata kadar bütün ilaçlarını kullanmaya devam et dedi doktorum

hep 2 ye katlanması güzel bir şey. onu görmek istiyorlar.
ultrasonla keseni görüncede çok mutlu olacaksın apayrı bir duygu bu :)

kızlar ben geldiğimde burada kimse olmuyor.
siz geldiğinizdede bizler olamıyoruz galiba :)))

belirli bir saatte anlaşıp o saatte mi gelsek ne yapsak bir çözüm bulsak :)))

hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum. nasıl geçiyor hamilelik süreciniz. neler yaşıyorsunuz, belirtileriniz fazlamı benim gibi.
hamilelik akışınız nasıl her şey yolundamı ?????????????***************

selam arkadaslar bende uzun yillar mucadelesini vermis fakat sonunda dun ilk defa hem idrarda hem kanda pozitifi gormus bi anne adayi olarak sizlere meraba diyorum bugun transferimin 12.gunu dun doktorum yoktu soramafim ona bebegin kesesini ve kalp atislarini ne zam
an duydunuz

aramıza hoşgeldin yasmin:)

ben 12. günde kan testimi yaptım 5 ocakta
bana 20 gün sonra gel hem keseyi hem kalp atışını duyalım dediler 25 ocakta gittim ve duydum Allah'ıma şükürler olsun

ama burdaki bir çok arkadaş testin ertesi günü bazıları 1 hafta sonra falan gidip önce keseyi 1-2 hafta sonra tekrar gidip sonrada kalp atışını duydular

ts ederim asis ben ozaman ilk gebelik randevumu alayim doktorumdan bakalim ne zaman gel diyicek

ts ederim asis ben ozaman ilk gebelik randevumu alayim doktorumdan bakalim ne zaman gel diyicek

doktorunu arayıp test sonucunu ve değerini bildir. kan testinde çıkan değerini bildireceksin.
doktorunda sana gelmen gereken günü bildirir eminim.
bizi habersiz bırakma :))

kızlar su gibi akıntısı olan varmı
bildiğiniz su akıntıyada benzemiyor.
1 haftadır devam ediyor merak etmeye başladım

progestan haptan olabilirmi acaba???

tebrik ederim arkadasım gözünaydın...

ben çok kötüyüm asis mide bulantılarım arttı mutfaga bile giremiyorum..hiç bişey yıyemıyorum yiyince midem yanıyor bugün kahvaltıyı kuru ekmekle yaptım...
çok susuyorum içim yanıyor su bile içemiyorum...
bende progestan hap kullanıyorum sadece uyku yapıyor...
akıntı crione jel yapıyordur..
ben öğleden sonra hep burdayım hiç bir yere çıkamıyorum.
gün boyu yatıyorumm

hep 2 ye katlanması güzel bir şey. onu görmek istiyorlar.
ultrasonla keseni görüncede çok mutlu olacaksın apayrı bir duygu bu :)
Çok teşekkür ederim canım. Allah dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Gözün aydın yasmin:)

Sanırım daha erken ama benim uyku hali dışında bir sıkıntım yok. Bir de böyle akşamları heyecan/daralma gibi birşeyler oluyor. Akıntının da normal olduğunu okumuştum biryerlerden

Son düzenleme:
merhabalar ben yeni katıldım aranıza.bende tüp bebekle hamile kaldım.12. haftadaym.

biraz heyecanlı biraz tecrübesizim aranızda olmak istedim..allah herkezin bebeğini uğurlu etsin..

merhabalar ben yeni katıldım aranıza.bende tüp bebekle hamile kaldım.12. haftadaym.

biraz heyecanlı biraz tecrübesizim aranızda olmak istedim..allah herkezin bebeğini uğurlu etsin..

hayırlı olsun bebeğiniz tebrık ederım hoşgeldinizzzzzzzzzz

Sanırım daha erken ama benim uyku hali dışında bir sıkıntım yok. Bir de böyle akşamları heyecan/daralma gibi birşeyler oluyor. Akıntının da normal olduğunu okumuştum biryerlerden

evet canım 5 haftalıkmış biraz erken bende 5 haftalıkken sadece uyuyordum.inşaallah sıkıntı çekmezsin... bebeğinde hayırlı olsun...

uykum geliyor ama uyuyamıyorum. hep yatma uzanma hali var bende.
bir bardak su içip gelene kadar yoruluyorum. yemek yapamıyorum yiyemiyorum, her şeye midembulanıyor.
yakınımda kimsede yok bana yardım etsin. internetede bu yüzden fazla giremiyorum.
sandalyede oturunca direkt yoruluyorum yatasım geliyor ((

yemekyiyemiyorum. yememiz gerek ama napıcaz ya off

aramıza hoşgeldin. senin haftan bizden fazla aslında bizler senden birşeyler öğrenmeliyiz

en başlarda benimde ara ara uykum geliyordu. oh ne rahat başka belirtim yok sorunsuz geçecek diye seviniyordum.
amaaaaaaa 10 gündür sürekli midemde yanma var. yemek yesemde yemesemde yanıyor

kesinlikle her şeye karşı midem bulanıyor. lavaboya saçım düşsün midem bulanıyor, tabakları akıtırken, yemekleri görünce bile

hiç bir şeye aşermiyorum. keşke yemek yemesek diye düşünüyorum.

sabahları zorla kahvaltı yapıyorum öğlen pek yemiyorum. akşamlarıda zorla azıcık çorba içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…