canım ben merkezi bıraktım bizim bebeler daha kıymetli malum bi prof la devam ediyorum (perinatalog) bana daha pahalıya geldi ama kocamın içine sinmedi...kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar
kızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???
kızlar lütfen aranızda bir münakaşa geçmiş ama büyütmenin anlamı yok.
insan evladıyız tabiki herkesin farklı farklı fikirleri olacak.
hepimizin doktoru bile bize aynı konularda farklı şeyler söylemiyormu. onlarıda buraya yazıp paylaşıyoruz.
senin merkez rekora koşuyorSelam kızlar. Transferimden 12 gün sonra yani 22 ocakta ilk testim yapıldı bugün 4. testi verdim. Yani boş zamanlarımda kan verir oldum:) Zaten damarımı bulamıyorlar. Gören madde bağımlısı sanır. 5 kere vermek gerekiyormuş kanı
slm kızlar oncelıkle hepınızın bebıslerı hayırlı olsun bende ılk tup bebek denememı yaptım cok sukur rabbıme oldu degerım dusuk basladı ama katladı cok sukur keseyı cuma gorduk ıns kalp atıslarınıda duyarız bıraz gerıden gelıyo bebısım sanırım oyuzden 18 subata cagırdı doktorum bu araada yasım 28 ankara centrum recai papuççu doktorum
Allahım lütfen bende yazayım buraya :))))
kızlar...
siz merkezlerınızdekı doktorlamı devam edıyosunuz farklı bi doktoramı basladınız benim özel bi merkez artık her muayenede ücret ödeyecekmişim birazda yüksek bi miktar
ben kullanıyorum 10 şubata kadar bütün ilaçlarını kullanmaya devam et dedi doktorumkızlar size bişi sorcam aranızda estrofem kullanan varsa dokorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı önerdi???
hep 2 ye katlanması güzel bir şey. onu görmek istiyorlar.Valla 12 inci günden itibaren iki günde bir kan verdim. İki katlayarak devam ediyor. Allah kısmet ederse herşey yolunda gözüküyor. Son kanı çarşamba vereceğim. Herhalde ertesi gün de ultrason randevusu verecekler. Biraz sağlamcılar
selam arkadaslar bende uzun yillar mucadelesini vermis fakat sonunda dun ilk defa hem idrarda hem kanda pozitifi gormus bi anne adayi olarak sizlere meraba diyorum bugun transferimin 12.gunu dun doktorum yoktu soramafim ona bebegin kesesini ve kalp atislarini ne zam
an duydunuz
ts ederim asis ben ozaman ilk gebelik randevumu alayim doktorumdan bakalim ne zaman gel diyicek
selam arkadaslar bende uzun yillar mucadelesini vermis fakat sonunda dun ilk defa hem idrarda hem kanda pozitifi gormus bi anne adayi olarak sizlere meraba diyorum bugun transferimin 12.gunu dun doktorum yoktu soramafim ona bebegin kesesini ve kalp atislarini ne zam
an duydunuz
kızlar ben geldiğimde burada kimse olmuyor.
siz geldiğinizdede bizler olamıyoruz galiba :)))
belirli bir saatte anlaşıp o saatte mi gelsek ne yapsak bir çözüm bulsak :)))
hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum. nasıl geçiyor hamilelik süreciniz. neler yaşıyorsunuz, belirtileriniz fazlamı benim gibi.
hamilelik akışınız nasıl her şey yolundamı ?????????????***************
haklısın canım farklı fikirler olur olmalı da
önemli olan kimseyi kırmadan! üzmeden! yargılamadan! yumuşatarak söylemek
diğer türlüsü hoş kaçmıyor
senin merkez rekora koşuyor
bizimki 3 gün arayla 3 kez istedi 18. gün son testi yaptırıp 1 hafta sonra keseye baktılar ve kese 12-13 mm arası idi
Canım sorma ya. Genelde seninki gibi yapılmış. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha dayanırım artık:)
hayırlı olsun canım
hepberaber hayırlı haberler alalım inşallah 9 ay boyunca
Çok teşekkür ederim canım. Allah dileyen herkese yaşatsın bu duyguyuhep 2 ye katlanması güzel bir şey. onu görmek istiyorlar.
ultrasonla keseni görüncede çok mutlu olacaksın apayrı bir duygu bu :)
an duydunuz
kızlar ben geldiğimde burada kimse olmuyor.
siz geldiğinizdede bizler olamıyoruz galiba :)))
belirli bir saatte anlaşıp o saatte mi gelsek ne yapsak bir çözüm bulsak :)))
hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum. nasıl geçiyor hamilelik süreciniz. neler yaşıyorsunuz, belirtileriniz fazlamı benim gibi.
hamilelik akışınız nasıl her şey yolundamı ?????????????***************
merhabalar ben yeni katıldım aranıza.bende tüp bebekle hamile kaldım.12. haftadaym.
biraz heyecanlı biraz tecrübesizim aranızda olmak istedim..allah herkezin bebeğini uğurlu etsin..
Sanırım daha erken ama benim uyku hali dışında bir sıkıntım yok. Bir de böyle akşamları heyecan/daralma gibi birşeyler oluyor. Akıntının da normal olduğunu okumuştum biryerlerden
uykum geliyor ama uyuyamıyorum. hep yatma uzanma hali var bende.ben çok kötüyüm asis mide bulantılarım arttı mutfaga bile giremiyorum..hiç bişey yıyemıyorum yiyince midem yanıyor bugün kahvaltıyı kuru ekmekle yaptım...
çok susuyorum içim yanıyor su bile içemiyorum...
bende progestan hap kullanıyorum sadece uyku yapıyor...
akıntı crione jel yapıyordur..
ben öğleden sonra hep burdayım hiç bir yere çıkamıyorum.
gün boyu yatıyorumm
merhabalar ben yeni katıldım aranıza.bende tüp bebekle hamile kaldım.12. haftadaym.
biraz heyecanlı biraz tecrübesizim aranızda olmak istedim..allah herkezin bebeğini uğurlu etsin..
Sanırım daha erken ama benim uyku hali dışında bir sıkıntım yok. Bir de böyle akşamları heyecan/daralma gibi birşeyler oluyor. Akıntının da normal olduğunu okumuştum biryerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?