uykum geliyor ama uyuyamıyorum. hep yatma uzanma hali var bende.
bir bardak su içip gelene kadar yoruluyorum. yemek yapamıyorum yiyemiyorum, her şeye midembulanıyor.
yakınımda kimsede yok bana yardım etsin. internetede bu yüzden fazla giremiyorum.
sandalyede oturunca direkt yoruluyorum yatasım geliyor((
ben artık kuru ekmek ve beyaz leblebi ile yaşıyorum. :))
birde fırına patates atıp tuzlayıp yiyebiliyorum..
benımde kımsem yok dört gözle eşimin gelmesini beklıyorum..
bende hep yatıyorum yattığım yerden yıyorum hiç kalkmıyorum
pcde laptop olunca yazabiliyorum size...
Allahım yardım etsın inşaallah 3ay dolunca biter bu skıntılar.
kızlar su gibi akıntısı olan varmı
bildiğiniz su akıntıyada benzemiyor.
1 haftadır devam ediyor merak etmeye başladım
progestan haptan olabilirmi acaba???
merhabalar ben yeni katıldım aranıza.bende tüp bebekle hamile kaldım.12. haftadaym.
biraz heyecanlı biraz tecrübesizim aranızda olmak istedim..allah herkezin bebeğini uğurlu etsin..
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum. benim üçüzler artık ikiz neyazıkki. geçen hafta redüksiyon işlemiyle birini sonlandırdılar. böylesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. herhangi bir sıkıntım olmadı çok şükür, inşallahta olmaz. Allah kalan ikisine sağlık versin. acı bir olay Allah kimseye yaşatmasın.
kızlar su gibi akıntısı olan varmı
bildiğiniz su akıntıyada benzemiyor.
1 haftadır devam ediyor merak etmeye başladım
progestan haptan olabilirmi acaba???
evet canım 5 haftalıkmış biraz erken bende 5 haftalıkken sadece uyuyordum.inşaallah sıkıntı çekmezsin... bebeğinde hayırlı olsun...
en başlarda benimde ara ara uykum geliyordu. oh ne rahat başka belirtim yok sorunsuz geçecek diye seviniyordum.
amaaaaaaa 10 gündür sürekli midemde yanma var. yemek yesemde yemesemde yanıyor
kesinlikle her şeye karşı midem bulanıyor. lavaboya saçım düşsün midem bulanıyor, tabakları akıtırken, yemekleri görünce bile
hiç bir şeye aşermiyorum. keşke yemek yemesek diye düşünüyorum.
sabahları zorla kahvaltı yapıyorum öğlen pek yemiyorum. akşamlarıda zorla azıcık çorba içiyorum
Kızlar bu gün dışarı çıktım bi mağzada hamile tuniği hördüm beğenincede ilerde giyerim diye aşdım denemeden eve gelince giydim anam tam oldu benim gönüş 4 aylık gibi maşallah ve kilom 66 olmuşşş
kızlar bn tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihim 22 aralık transfer tarihimiz 10 ocak ben nasıl hesaplayacam nee göre ne kadarlık hamileyimm ben şimdii.
son adet tarihinden hesaplıcaksın cnm
hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın inşallah
inşş canım aminn...pazartesi kesesini görmeye gitcez çok merak ediyorum ve korkuyorum hersey yolundamı acaba diyee..
korkma cnm allahın izniyle herşey yolunda gidecek bende cumartesi kalp atışını görücem inşallahh çok heyecanlıyım....
canım hayırlısı buymuş demek ki üzülme sakın. Allah ikizlerine can sağlığı versin umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum. benim üçüzler artık ikiz neyazıkki. geçen hafta redüksiyon işlemiyle birini sonlandırdılar. böylesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. herhangi bir sıkıntım olmadı çok şükür, inşallahta olmaz. Allah kalan ikisine sağlık versin. acı bir olay Allah kimseye yaşatmasın.
bende hep aklımdan geçiriyorum ama daha bir şey almadım. kızlar önümüzde yaz çok zorlanıcaz sanırım.Kızlar bu gün dışarı çıktım bi mağzada hamile tuniği hördüm beğenincede ilerde giyerim diye aşdım denemeden eve gelince giydim anam tam oldu benim gönüş 4 aylık gibi maşallah ve kilom 66 olmuşşş
slm kızlar pazartesı gunu cok sukur kesemızı gordum 1 hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı sızı ne zmn cagırdı kalp atısı ıcın..benım sol kasıgımda batmalar oluyor sızınde ole olan varmı ara ara oluyo gecıyo sonra gene oluyo rahım buyudugundenmı kaynaklıynr acaba
canım hayırlısı buymuş demek ki üzülme sakın. Allah ikizlerine can sağlığı versin umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
bu arada hamileliğin nasıl geçiyor varmı belirtiler arttımı belirtiler
bende hep aklımdan geçiriyorum ama daha bir şey almadım. kızlar önümüzde yaz çok zorlanıcaz sanırım.
hamileliğimizin en son ve en zor ayları yaza denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?