Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok tatlı olacaklar çokk. yazında giydiricez onlara şortları kısa elbiseleri :))))

kızlar cuma günü doktorum mide bulantılarım için hap vermişti.
korkumdan hiç içmemiştim. zararı yok ama yinede ilaç içmek istememiştim

bugün ilk hapı içtim. aranızda kullanan varmı

Selam kizlar uzun zamandir yazamamistim ama takipteyim. Benim belirtiler iyice artti ve bu sabah ilk kusma operasyonum gerceklesti. Olsun demekki bebisler icerde faaliyetteler aksamlari acaip bi mide yanmam oluyo ve halsizlik tabiki. Yanma icin bi iki gece taze sikilmis havuc suyu ictim iyi geldi ama gaz yapti. Sonra internette okudum sadece ve sadeceiki yudum soguk sut icin diye o cok faydali oldu. Doktorum gaviscon surubu ve bulanti icin de metpamid diye bi ilaci tavsiye etti. İkisi de super ara ara kasiklarims agri giriyo, onun icin de normal gunde bir iki kez kasik agrisi olur dedi. Kalp atislarini daha duyamadik, doktorumsehir disinda oldugu icin. Baska doktora gidip, muayene olmamak icin zor tutuyorum kendimi

benimde pazar gecesi ilk kusmam gerçekleşti :)))
ve kesinlikle felaket bir şey insan kendini berbat hissediyor :))))
her ayağa kalkmamda midem bulanıyor, her şeye midem bulanıyor kısaca:)))
halsizlik falanda cabası tabiki. yakın zamanda kalp atışlarını duyarsın cnm

kızlar cuma günü doktorum mide bulantılarım için hap vermişti.
korkumdan hiç içmemiştim. zararı yok ama yinede ilaç içmek istememiştim

bugün ilk hapı içtim. aranızda kullanan varmı

canım bende çok fenayım dün gece sabaha kadar......... anladın gerisini :)))

bugün merkezi aradım hemşireyle görüştüm mide bulantısı için ilaç oluyomuş felan diye doktorumuz yazmıyomuş kötüysenız serum desteği alın baska yapacak birşey yok dedi...

napıcaz ya
evde yemek bile yapamıyorum, hiç bir şey yapamıyorum (((((((((((

benim bulantılarım artık geçti gibi kızlar. 3 ayda kesiliyor diyorlarya doğruymuş. bende hiçbirşey yiyemiyordum, kızarmış ekmek ve çubuk krekerle geçti 2 ayım, çok şükür artık biraz daha iyiyim. hala oluyor bulantım ama az. biraz sabredin geçicek sizinde midem bulanıyor diye bile seviniyordum, çünkü bu hamile olmamın bir işaretiydi. bu kadar çok bekleyince, insan her anın tadını çıkarmak istiyor işte.

ayy inşallah gecer canım ya hiç bi günüm birbirini tutmuyor bende patates haşlaması yiyorum sadece

merhaba arkadaslar formlardan okudugum kadariyla sizin baya ilerlemis hamilelikleriniz benim bugun 9.gunun 4subatta gidicem ilk kez doktora bulantilar kacinci gunden sonra basliyor iyi sanslar herkeze....

merhaba arkadaslar formlardan okudugum kadariyla sizin baya ilerlemis hamilelikleriniz benim bugun 9.gunun 4subatta gidicem ilk kez doktora bulantilar kacinci gunden sonra basliyor iyi sanslar herkeze....
benim bulantılarım 6. haftada başladı. genelde 6. haftadan sonra başlıyor.

tesekkurler bisi daha sorabilir miyim bugun kayit oldum arkadaslardan alinti yapip onlara cevap nasil yaziyoruz simdiden tesekkurleer

tesekkurler bisi daha sorabilir miyim bugun kayit oldum arkadaslardan alinti yapip onlara cevap nasil yaziyoruz simdiden tesekkurleer

sağ köşede Beğen'in altında Alıntı ile Cevapla yazıyor canım onu tıklarsan alıntı ile cevaplamış olursun.
eğer 1 den fazla kişiye aynı anda cevap yazmak istersen Alıntı İle Cevaplanın yanındaki + var onları önce tıkla. atıyorum 3 kişiye cevap yazacaksın onların yazılarındaki köşedeki + (artıları tek tek tikle) sonra en alttan cevapla de olur

kizlar bi sorum olcak gebelik haftasi transfe
rin oldugu gune goremi yoksa son afet tarihine goremi hesaplaniyor

benim doktorum transfer gününü 2. hafta sayarak farklı bir hesaplama yaptı.
bazı arkadaşlar son adet tarihine göre yapıyor ama. sende en iyisi doktoruna sor istersen

sali gunu icin randevu verdi doktorum ilk ultrasonografik randevu transferimin 20.gunune denk geliyor acaba o gun keseyi gorebilcekmiyiz cok seyi merak ediyorum ben

sali gunu icin randevu verdi doktorum ilk ultrasonografik randevu transferimin 20.gunune denk geliyor acaba o gun keseyi gorebilcekmiyiz cok seyi merak ediyorum ben

evet görürsün inşallah canım
keseyi görmek için seni çağırmıştır.
2 hafta sonra tekrar çağıracak ve kalp atışlarını duyacaksınız

kızlar merhaba...ben de 2. tüp bebek yönteminden sonra hamile kaldım..şu an 7+4 günlük hamileyim..Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

en iyi usg ölçümü aslında kesye göre bebeğe göre söyleyecekler onu
ama internetteki tüp bebek hesaplayıcılarını kullanarak opu ya göre belirleyebilirsin o da zaten son adete 1-2 gün yakınlıkta oluyor
benimkini 28. gün yaptılar garanti olsun göremezsen üzülme dediler ama küçük de olsa görünür sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…