Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar.

Tüp bebek öncesi bu ateş ölçme yöntemini bir iki ay uygulamıştım. Transferden sonra da devam ettim. Bhcg testi yapacağım günden bir ki gün öncesinden beri yüksek gidiyordu. Bünyede biraz manyaklık var herhalde yine de ölçüyordum. Bu sabah düşük çıktı ateş. Bir nedeni var mıdır?

merhaba, algıda seçicilik nedeniyle forumla yeni tanıştım. tüp bebek tedavisi başarılı olan tüm arkadaşlarımı kutarım. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de açıklanamayan infertilite nedeniyle bu ay ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim, çok şükür başarılı oldu. tahmini doğum tarihim 28 eylül.

takılma olabilir hiç dert değil
gebelerin tablolarına bakarsan devamında alçalıp yükselmeler oluyor

hayırlı uğurlu olsun allah kucağınada görmeni nasip etsin hoşgeldin aramıza

pozitif sonucu almışsınız tebrik ederim. hayırlıolsun aramıza hoşgeldin

Teşekkür ederim canım. Allah kimseyi böyle takıntılı yapmasın:)

hepimiz aynıyız canım her dr a gidişimde kalbim ağzıma geliyor bebeğim orda mı kalbi atıyor mu diye acayip geriliyorum bir iki hatta 3 gün öncesinde

Son düzenleme:
nasılsınız?gebelik elde edenlerinki sağlıkla devam ediyordur umarım...henüz tedavi aşamasında olanlara da bol şans...biz de dondurulmuş embriyomla 13. haftamızı tamamladık çok şükür rabbime...darısı doğuma diyorum...doktorumuz kızımız olacağını söyledi...darısı başınıza...günde bir decavit-multivitamin-,bir coraspin 100 mg tablet ve geceleri 1 tane progestan 200 mg fitille yola devam ediyorum...şu anda 70 kiloyumpek diyet yapamıyorum..pilateste sakınca yoksa yapmayı düşünüyorum..bir de yürüyüş...siz ne önerirsiniz diyet ve egzersiz konusunda?

kızlar 15 yıldır bebeği olmayan kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi topluyorum allah rızası için okumak isterseniz eğer ismi ilknur tüp bebek tedavisine başladı yine inşallah muradına erer

her hamile 1 tane okuyacak okuyanların beğeni tıklamasını rica ediyorum sayıyı belirlemek için

doktordan geldim kızlar. Hiç bu kadar mutlu olunurmu yaw bebişlerim ikiside gayet sağlıklıymış. doktor bir sürü ölçüm yaptı, herşeyleri normalmiş. okadar mutluyumki. bi ağlıyorum bi gülüyorum. Çok şükür yarabbim. biri kız biri erkekmiş, hiç beklemiyordum cinsiyetlerini söylemesini. oynayıp duruyorlardı içerde. ilaçlarımıda kesti artık doktor, çok şükür kurtuldum iğnelerden fitillerden. sadece vitaminlere devam. 1 kiloda almışım, bişeyde yemiyom ama nasıl aldıysam. doktor bundan sonra çok acıkacağımı söyledi, karnımda 2 hafta içinde belircekmiş, ikiz olduğu için daha erken çıkar dedi. yemek yemeyide çok severim inşallah fil gibi olmam. şu anda 69 kiloyum zaten. kocaman olcam kapılardan geçemiycem kesin ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK

gözünüzaydınnn ne mutlu size maaşşşşalah cinsiyetlerinide öğrenmişsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah hayırlısıyla...darısıda bize olsun..

bulantı mide ağrısı giibi şikayetleriniz varmıydı,,,,

pilates çok iyi bir seçim bence.
ilaçlarını daha ne kadar kullanacaksın, doktorun bir şey dedimi.
progestan fitil kabızlık yapıyormu bende yapıyorda

çok güzel haberlerle geri döndün çok sevindim.
bebeklerin sağlık olması çok güzel bir haber
cinsiyetlerinide öğrenmişsin tekrardan hayırlı olsun.

neden yemek yiyemiyordun bulantıların mı vardı

teşekkürler canım, inşallah iyi bir şekilde de devam eder. benim bulantım çok oldu,bişey yiyemedim ama yavaş yavaş geçiyor. eskisi kadar yoğun değil. benim bu sıralar en sıkıntılı olduğum konu kabızlık. vitaminler yüzünden oluyormuş. ama kesemessin ilacı dedi doktor, eleviti doğuma kadar kullanıcakmışım. hayatımın hiçbir döneminde bağırsak problemim olmamıştı. onun dışında bişeyim, biraz bel ağrısı, biraz kasık ağrısı felan yani. bir sıkıntım yok çok şükür

gözunuz aydın maşallah nazar degmesın bebişlere darısı bızım basımıza ınş.

kızlar nasılsınız.maşallah bebişlerinizi ve sizi korusun rabbim.
benim olmadı arkadaşlar.dün kürtaj oldum ve bebeğimi aldılar.gelişemedi yavrum.kısmet böyleymiş.hayırlısını istedim hep.buymuş hayırlısı.çok yıpratıcı gerçekten.rabbim kimselere yaşatmasın.çok zormuş.ama toparlanıyorum.
şimdi bir an önce dondurulmuş kardeşlerinden denemek istiyorum.ne zaman başlayabilirim acaba?
buradaki doktorum tüp bebek merkezine sor dedi.henüz aramadım merkezi.1 hafta geçsin üzüntümüzden arayıp konuşacağım.

canım arkadaşım ALLAH sabır versin hissettiklerini çok iyi anlıyorum ... bende p.tesi kürtaj oldum doktorum ne kadar çabuk motive olursan o kadar çabuk iyileşir rahim dedi inşallah öle olur sende çok düşünme farklı şeylerle uğraş inşallah bu son olur RABBİM hayırlısı ile verir evlatlarımızı

canım çok üzüldüm sabırlı olmaya çalış. zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde dondurulmuşlardan denersin

canım cok gecmıs olsun benımde senın gıbıydı bebek gelısmemıstı kendılıgnden dusmustu o acıyı anlarım ama bak ne guzel donmusların var bende buz annesıyım=) sen kendını ne zmn ıyı hıssdersen o zmn baslarsın gercı ben kurtaj olmamsıtım normalde 1 ay sonra baslıcktım genetık test soncunu bekledım o yuzden 2 ay sarktı benımkı ama donmus bebıslerıne guven hem daha az streslı oluyosun hormon almıyosun tedavıde gıbı hısstmysun bnm doktrom donmuslra %5 daha fazla sans vermıstı benım en buyuk tesellım ılkınde en azından tuttgunu ogrenmemız oldu ve cok sukur bu 2.donmus tedavımdede bebegım annesını bırakmadı tutundu..genetık test ıstedımı dktorun neden bole olduguna daır bende pıhtılaşma cıktı test sonucu o yuzden bebek ıcerde gelısememıs..onuda bı sor ıstersen cnm

hayırlısıyla doğum haberlerini alırız inş :) daha önce spor geçmişin yoksa pek önermem ben. mesela daha önce hiç pilates yapmadıysan başlama, çünkü kaslar çok zorlanabilir. ben önceden yüzüyordum, daha hafif tempoyla devam edicem ama 3. ayımdan sonra. öncelikle bu konuyu doktoruna danış ve bence yarım saatlik hafif tempolu yürüyüşler yap. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…