Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çpk geçmiş olsun rabbim tez vakitte gönüşüne koysun bebişini

doğru zaman değilmiş demek ki arkadaşım, senin ve gelecek olan bebişin için en hayırlısı olur inş.

Canım cok geçmiş olsun mayıs ayında 8 haftalık kalbi durmustu bebeğimin kürtaj oldum cok zor ama rabbim beterınden korusun heleki bizim gibi zorlukla elde edenler için o asılamaydı buda tup ıns saglıkla devam eder ama kalp atıslarını henuz duymadık 18ine cagırdı doktor dıgerınde cok telase etmiştim nasip olmadı bunda sabırla bekliyorum inş rabbim nasip eder cumle ıstıyenlere:26:

ozım doktor nıe okdr gec cagırdı kalp atısı ıcın keseyı ne zmn gordun bnmde pzrtesı randevum var kalp atısı ıcın 1 hafta önce keseyı gordum 1 hafta snra cgrdı walla bnde cok korkukyrm inş.duyarım

geçmiş olsun canım, Allah sana sağlık versin. benimde aynı şey 2 kez başıma geldi, 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. dün bile konuştuk eşimle 'hayatımda kendimi hiç ogünkü kadar çaresiz hissetmemiştim 'dedim, ilk kürtajımdı. çok acı verici bişey, güçlü olmaya çalış. kafanı dağıtacak uğraşlar bul mutlaka. bana her 2 kürtajdan sonrada 3 ay beklemem gerektiğini söylemişlerdi. bense her ikisinden sonrada 8 ay bekledim. kısmet işte şimdi ikizlere hamileyim, inşallah bu sefer olucak. umudunu, inancını yitirme...

çok geçmiş olsunnn..

canım merhaba şimdi okurken dikkatimi çekti malesef aynı şeyi p.tesi bende yaşadım bebeğimin 8. haftada kalbi durmuş aldılar ... acaba ne zaman hamile kaldın sonra böle rasladıkça sorup bilgi almaya çalışıyorum da :26:

allh bağışlasın canım arkadaşlarım maşallah sizlere

ben okudum canım

tebrikler tebrikler tebrikler
darısı baımızaaaaaaaaa
bir kız bir erkek maşallah sana

nazar olur herkese söyleme kızzzzz

canım geçen gün merak ettim sordum ama görmeden gittin
hayırlısı böyleymiş canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
bir an önce toparlanda bir iki ay sonra tekrar aramıza katıl donmuşlarınla
tutunma olması bile çok önemli diğerinde kesin olacak emin ol ve umutlu ol
iyi haberlerini bekliyorum

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
allah sabır versin ve tez zamanda tekrar güzel haberler almanı nasip etisn
en kısa zamanda yeniden olacaktır

Son düzenleme:

inş. canım şimdi adetimi bekleyeceğim inş. cumaki kontrollerim temiz çıkar ilk bebeğimdi beklemeden olmuştu ama farkında olmadan çok alışmışım inşallah Rabbim tekrar yaşatır bu mutluluğu Ya Rabbim isteyen herkese verir inşallahh

canım benimki aşılamayla olmustu kürtsj oldum tahlillerim yapıldı kan pıhtılsşma problemiim cıktı şimdi hergun iğne oluyorum inş bidaha yasamam o acıyı ben hamilelikte problemli oldugum için korunmadım hiç buda tüp zaten

Canım ben degerim düşük başladım oyuzden gec tutunmus keseyi ayın 25.ınde gördük 4+3 gunluk dedi 18 subatta 7 haftan bıtıcek ozaman gel dedı sehir dışında merkezim oyuzden gel gıt yapma dedı o hafta net belli olur dedı ıns hayır haberler almayı nasip eder rabbim cumlemize

Napcaz bu pihtiyi bendede var hergun igne vuruluyorum keseyi gormeye gittgmde kanamam olmustu cok korkmustum coroaspirini birktrdi o zamn

çok ilginç bir söylem bu söylediğin burda hiç kimse hiç kimseyi nazar etmez ikizler. burda insanlar birbirinin mutluluğundan pay çıkarıp mutlu oluyor... konuşurken sözleriizin nereye gittiğine dikkat etmeliyiz..

Son düzenleme:
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim.moral oldunuzz.bana kalsa kardesini hemen koysunlar.civi civiyi soker misali.merkezle konusmadim henuz.ne zaman baslariz bilmiyorum.ben istanbulda degilim.buradaki hastane patalojiye gonderdi ama sadece gelismemis bebek diye yazip gonderiyorlar dedi doktor.almasanuz bile olur sonucu dedi.ben detayli olarak inceletmek istesem nasil olur ki.hic bilmiyorum.artik mudahele edebilirmiyim ki????

biraz düşünerek konuşun lütfen,aklınıza ilk geleni söylemeyin
ben günlük hayattan bahsettim yani gerçek hayattan
sanal ortamdan bahsetmiyorum kendi düşüncelerinizi benimmiş gibi yazmayın rica ederim
üstünüze alınacak bir durum da göremiyorum

ayrıca burdaki binlerce insanın ne düşünüp neden pay çıkardığını sizin yada benim bilmeme imkan da yok

Son düzenleme:

anladım canım allah gönlümüze versin inş. benim normal di ama kan pıhtılaşmasını çok okuyorum burda bende cuma gideyim doktora soracağım kan pıhtılaşması olabilir mi die inş. değildir çok istiyorum anne olmayı evladıma kavuşmayı şimdi işten çıktım bakalım stressiz ortamda kalmak istedim bir süre inş. her şey güzel olurr rabbim isteyen herkese versin bebeğini

kızlar genelde geblikte ateş basmalarından bahsediliyor
bende ise son günlerde çok üşüme başladı
acaba ters bişeyler mi oluyor diye de kendimi yemeye başladım
sizde var mı böyle bişey???

Canım kürtajın yapılırken paa alıp solüsyona konulup kromozon analizine gitmesi gerekirdi cinsiyeti bile belli oluyor detaylı inceleme yani patolojiden hiç bişi çıkmıyor malesef

kızlar genelde geblikte ateş basmalarından bahsediliyor
bende ise son günlerde çok üşüme başladı
acaba ters bişeyler mi oluyor diye de kendimi yemeye başladım
sizde var mı böyle bişey???

Korkma canım bendede oluyor daha dün duyduk kalp atışını merak etme normal bunlar

Korkma canım bendede oluyor daha dün duyduk kalp atışını merak etme normal bunlar

canım bende perşembe gördüm aslında bebeğimi maşallah iyiydi ama cuma günü üşüme başladı devam ediyor ister istemez korkuyor insan aalhım hepimizin bebeklerini korusun isteyen bekleyen herkese bekletmeden versin amin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…