Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İçini ferah tut canım inş çıkmaz ama cıksada korkma ben şuan hergun iğne oluyorum inş şifa olur yAni bu sekilde evladını saglıkla kucagına alan birsürü tanıdığım var inş rabbim bidaha aynı acıyı yasatmasın bikere olmus gene olur uzulme allahım saglıklısını nasip etsin

ilk düşüklerde onu bile yapmıyolar canım, sna yinede yapmışlar. ben ilkinde sonra genetik testide istedim yapmadılar, gerek görmediler. 2. kürtajdan sonra parça patolojiye gönderildi, genetik testi yaptırdık. çok şükür birşey çıkmadı. sonucun çıkmadan birşey yapma derim. eğerki bir problem olursa çıkar testlerde. sende ona göre tedbir alırsın. benim en yakın arkadaşlarımdan birininde tekrarlayan düşükleri oluyordu, 3. düşükten sonra test yapıldı ve genetik bozukluk çıktı bebekte. anne ve babada sorun olmasada döllenme esnasında kromozamel bozukluklar olabiliyormuş. sonucunu öğren öyle başla bence. ben tıp fakültesinde olmuştum kürtajımı, tam 4 ay bekledik sonuç çıkmasını. sen içini ferah tut birşey çıkmaz inşallah. eğer çıkarsada embriyolara genetik testi uyguluyorlar ve sağlıklı olanı transfer ediyorlar. Ama inşallah birşey çıkmaz canım

sanal ortamda reel ortamdan bahsettin demek pardon yanlış anlamışım..

kızlar genelde geblikte ateş basmalarından bahsediliyor
bende ise son günlerde çok üşüme başladı
acaba ters bişeyler mi oluyor diye de kendimi yemeye başladım
sizde var mı böyle bişey???

bendede durum aynı sıkı giyinmeme rağmen evde sıcak ama ben üşüyorum

kızlar mide yanması ve ağrıdan ölüyorummm varmı bildiğiniz doğal bi yöntem..

Iki yudum soguk sut.. Ama sadeceiki yudum.iyi gelir diye daha fazla icme ters tepiyo bir de havuc suyu sakinlestiriyorama gaz yapiyor yan etki olarak..

1 haftalık aradan sonra herkese merhaba...izin almıştım evde de int.olmayınca giremedim...ama kötü bir haftaydı hastalık ile geçti..
geçen hafta cuma günü (25 ocak) ta akşam saat 21:00 gibi kendimi halsiz hissemeye başladım ve akabinde şiddetli bel kasık ve ayaklarımın ağrısını...
inanılmaz bir gündü...o kdar sancı çektimki belden aşağısı aralıksız sancıyordu...bundan önce tüplerden enf.geçirdiğim için bişey oldu diye çok korktum bir taraftan ateş de var tabi... sabahı zor ettim...
en ufak bir akıntıda veya tuvalette kan gelcek diye ödüm patladı...
ertesi gün sabahtan klinikte ilgili hemşireyi aradım..şu aşamada yapabileceğimiz bişi yok dedi...eski doktorumu aradım o da tedavini yapan doktora sor dedi...neyse acil hastaneye gittik...
bir tanıdık vasıtasıyla bir doktora randev aldk...kadın öngeremiyor tabi...bişey diyemiyor...benim geçmişi dinleyince sorumluluk almak istemyior...
neyse ultrasona girdik...2 kese gördük...kalpleri oluşmuş dedi...bir taraftan hastayım bir taraftan 2 olduğu için üzülüyorum bir taraftan doktorda riskli gebelikler bölümüne gitmem gerektiğini söyleyerek dolaylı yoldan seni takip etmek istemiyorum diyor....
neyse çok zorlu bir hafta geçirdim ilaç kullanamadığım için ateşim yükseldi indi...
Rabbime şükürler olsun şimdi iyiyim
inş.bebişlerde iyilerdir bu hafta tekrar gitcem kontrole...
hayırlısı bakalım...sağlık çok önemli çokkkkk....valla bebeleri düşünğyorsunuz ama bir yere kadar inanın gerçi iyi olduklarnı duyduğum içinmi yoksa ağrılarımdan dolayımıdır 1 hafta hiç düşünmedim onları...
kendi derdime düştüm anlayacağnız...
bu rada hiç iştah yok...zorla yiyorum...

bana ayran iyi geliyor istersen bir dene

canım merak ettim seni çok geçmiş olsun
hayırlısı böyleymiş canım ikiz olunca illa sorunlu gebelik olcak diye bişey yok, dünya kadar ikiz de turp gibi doğuyor annesi seni biraz zorlarlar ama olsun iyi tarafından bakınca daha çok güzellik göreceksin ikizlerinde emin ol
kendine iyi bir perinatolog bulman gerekiyor sanırım.
sağlık tabi ki bazen her şeyin önüne geçiyor benim de transferden sonra korkunç ağrım olmuştu ağlamaktan mahvoldum o zaman aynı şeyleri hissetmiştim senle.
ateşin en fazla kaça kadar yükseldi müdahale edildi mi ?

iyi haberlerini bekliyorum
kendine dikkat et yemek yemeye çalış
anne falan var mı sana bakan?

Son düzenleme:

saol canım ya..inş. sıkıntısız geçer çok dua ediyorum hayırlısı...
annem yanımdaydı gitti
ateş için parol verdi doktor kaç gün çeke çeke gitti anlayacağım valla kaça çıktı bilemiyorum evde yoktu öleçemedim aşırı üşüme baş dönmesi vs.herşey vardı...
dediğin gibi iyi bir perinatolog bulmam gerekiyorda inş. oda çok zor...
kendimi yemek konusunda zorluyorum resmen
sırf direncim düşmesin hastalanmayayım diye...
neyse geçecek inş.

sen ne yaptın ne zaman gitceksin doktora?

slm kzlar doktorr kontrolum vardı 6+5 gunlukmusum gelısımı falan ıyı dedı ama kalp atısını duyamadım duyulabılır duyulmaybılrde dedı panık yapma suan ıcın korkulck bısey yok 8.haftaya kadr zmnı var dedı 1 hafta sonraya randevu verdı sız kacıncı haftalarda duydunuzz moralım cok bozuldu

Canım geçmiş olsun. O kadar şiddetli ağrının nedeni neymiş? Ben cumartesi gittim doktora. Riskli gebelik uzmanı. Prof. ahmet erdem. Sakin ve anlayışlı bir doktor. Tavsiye ederim.

hamile kaldığımdan beri mide yanması bende de var bir türlü geçmiyor.
geçen hafta 2 gün üst üste tuzlu ayran içtim iyi geldi sanki halsizliğime bile iyi geldi diyebilirim

canım ben 5+4 te kalp atışlarını gördüm ama dinleyemedik, bir sonraki muayenede dinleriz dedi doktor. bu tarihler kişiye göre değişiyor hiç endişelenme, senin bebiş biraz nazlı :) ya sende mide bulantıları falan başladı mı? bende hala tık yok, neden ki?

selam arkadaslar bu sabah koyu sari bi leke vardi camasirimfa nirmalde ilk ultrason yarindi ama ben panik oldum lekeden dolayi panik yaptim iykide gitmisim keseyi gorduk cok sukur bugun ilk defa ve progestan igne verdi

canım çok geçmiş olsun. artık iyi olmana iyileşmene çok sevindim.
peki ateşinin sebebini bulamadılarmı. basit bir üşütme olabilirmi, çok yaygın hastalıklar var biliyorsun.

selam arkadaslar bu sabah koyu sari bi leke vardi camasirimfa nirmalde ilk ultrason yarindi ama ben panik oldum lekeden dolayi panik yaptim iykide gitmisim keseyi gorduk cok sukur bugun ilk defa ve progestan igne verdi

canım keseyi görmene çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun.
kaç haftalık hamilesin

canım amannnnnn olmasınnnnnn
ben bulantı ve halsizlikten artıııııı mide yanmasından ne çekiyorum bir bilsen :))))))))))
haline sevin ve hep sorunsuz hamilelik yaşa, rahat geçir

canım amannnnnn olmasınnnnnn
ben bulantı ve halsizlikten artıııııı mide yanmasından ne çekiyorum bir bilsen :))))))))))
haline sevin ve hep sorunsuz hamilelik yaşa, rahat geçir

yakında senin bulantın da geçer merak etme canım. ben bir yerde okumuştum, bulantı sağlık göstergesi yazıyordu, o yüzden telaşlandım. bebişim inadına pazartesi iş başı yapınca bulandıracak bence midemi :) şu anda günde birkaç defa sol bacağımın üst kemiğinin zonklaması dışında bir şikayetim yok şükür. ben hala hamile olduğuma inanamıyorum, Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.

Canım geçmiş olsun. O kadar şiddetli ağrının nedeni neymiş? Ben cumartesi gittim doktora. Riskli gebelik uzmanı. Prof. ahmet erdem. Sakin ve anlayışlı bir doktor. Tavsiye ederim.

valla ağrının nedeni bilinemiyor...ta 24 saat çektim ve çok şükür geçti bir daha da olmaz inş.
bende gaziye gitmek istiyorum ama kendi doktorum vardı Nuray Bozkurt geçen gün ağrım olduğunda aradım kendi doktoruna git deyince şimdi tekrar arayamıyorum..
bir de Aydan Biri varmış bakalım hangisi olursa artık...

inşallah geçer canım aminnn.
bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. kalp atışınıda duydum ama inanamıyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…