anladım canım allah gönlümüze versin inş. benim normal di ama kan pıhtılaşmasını çok okuyorum burda bende cuma gideyim doktora soracağım kan pıhtılaşması olabilir mi dieinş. değildir çok istiyorum anne olmayı evladıma kavuşmayı şimdi işten çıktım bakalım stressiz ortamda kalmak istedim bir süre inş. her şey güzel olurr rabbim isteyen herkese versin bebeğini
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim.moral oldunuzz.bana kalsa kardesini hemen koysunlar.civi civiyi soker misali.merkezle konusmadim henuz.ne zaman baslariz bilmiyorum.ben istanbulda degilim.buradaki hastane patalojiye gonderdi ama sadece gelismemis bebek diye yazip gonderiyorlar dedi doktor.almasanuz bile olur sonucu dedi.ben detayli olarak inceletmek istesem nasil olur ki.hic bilmiyorum.artik mudahele edebilirmiyim ki????
biraz düşünerek konuşun lütfen,aklınıza ilk geleni söylemeyin
ben günlük hayattan bahsettim yani gerçek hayattan
sanal ortamdan bahsetmiyorum kendi düşüncelerinizi benimmiş gibi yazmayın rica ederim
üstünüze alınacak bir durum da göremiyorum
ayrıca burdaki binlerce insanın ne düşünüp neden pay çıkardığını sizin yada benim bilmeme imkan da yok
kızlar genelde geblikte ateş basmalarından bahsediliyor
bende ise son günlerde çok üşüme başladı
acaba ters bişeyler mi oluyor diye de kendimi yemeye başladım
sizde var mı böyle bişey???
doktordan geldim kızlar. Hiç bu kadar mutlu olunurmu yawbebişlerim ikiside gayet sağlıklıymış. doktor bir sürü ölçüm yaptı, herşeyleri normalmiş. okadar mutluyumki. bi ağlıyorum bi gülüyorum. Çok şükür yarabbim. biri kız biri erkekmiş, hiç beklemiyordum cinsiyetlerini söylemesini. oynayıp duruyorlardı içerde. ilaçlarımıda kesti artık doktor, çok şükür kurtuldum iğnelerden fitillerden. sadece vitaminlere devam. 1 kiloda almışım, bişeyde yemiyom ama nasıl aldıysam. doktor bundan sonra çok acıkacağımı söyledi, karnımda 2 hafta içinde belircekmiş, ikiz olduğu için daha erken çıkar dedi. yemek yemeyide çok severim inşallah fil gibi olmam. şu anda 69 kiloyum zaten. kocaman olcam kapılardan geçemiycem kesin ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK
kızlar mide yanması ve ağrıdan ölüyorummm varmı bildiğiniz doğal bi yöntem..
kızlar mide yanması ve ağrıdan ölüyorummm varmı bildiğiniz doğal bi yöntem..
canım merak ettim seni çok geçmiş olsun1 haftalık aradan sonra herkese merhaba...izin almıştım evde de int.olmayınca giremedim...ama kötü bir haftaydı hastalık ile geçti..
geçen hafta cuma günü (25 ocak) ta akşam saat 21:00 gibi kendimi halsiz hissemeye başladım ve akabinde şiddetli bel kasık ve ayaklarımın ağrısını...
inanılmaz bir gündü...o kdar sancı çektimki belden aşağısı aralıksız sancıyordu...bundan önce tüplerden enf.geçirdiğim için bişey oldu diye çok korktum bir taraftan ateş de var tabi... sabahı zor ettim...
en ufak bir akıntıda veya tuvalette kan gelcek diye ödüm patladı...
ertesi gün sabahtan klinikte ilgili hemşireyi aradım..şu aşamada yapabileceğimiz bişi yok dedi...eski doktorumu aradım o da tedavini yapan doktora sor dedi...neyse acil hastaneye gittik...
bir tanıdık vasıtasıyla bir doktora randev aldk...kadın öngeremiyor tabi...bişey diyemiyor...benim geçmişi dinleyince sorumluluk almak istemyior...
neyse ultrasona girdik...2 kese gördük...kalpleri oluşmuş dedi...bir taraftan hastayım bir taraftan 2 olduğu için üzülüyorum bir taraftan doktorda riskli gebelikler bölümüne gitmem gerektiğini söyleyerek dolaylı yoldan seni takip etmek istemiyorum diyor....
neyse çok zorlu bir hafta geçirdim ilaç kullanamadığım için ateşim yükseldi indi...
Rabbime şükürler olsun şimdi iyiyim
inş.bebişlerde iyilerdir bu hafta tekrar gitcem kontrole...
hayırlısı bakalım...sağlık çok önemli çokkkkk....valla bebeleri düşünğyorsunuz ama bir yere kadar inanın gerçi iyi olduklarnı duyduğum içinmi yoksa ağrılarımdan dolayımıdır 1 hafta hiç düşünmedim onları...
kendi derdime düştüm anlayacağnız...
bu arada hiç iştah yok...zorla yiyorum...
canım merak ettim seni çok geçmiş olsun
hayırlısı böyleymiş canım ikiz olunca illa sorunlu gebelik olcak diye bişey yok, dünya kadar ikiz de turp gibi doğuyor annesi seni biraz zorlarlar ama olsun iyi tarafından bakınca daha çok güzellik göreceksin ikizlerinde emin ol
kendine iyi bir perinatolog bulman gerekiyor sanırım.
sağlık tabi ki bazen her şeyin önüne geçiyor benim de transferden sonra korkunç ağrım olmuştu ağlamaktan mahvoldum o zaman aynı şeyleri hissetmiştim senle.
ateşin en fazla kaça kadar yükseldi müdahale edildi mi ?
iyi haberlerini bekliyorum
kendine dikkat et yemek yemeye çalış
anne falan var mı sana bakan?
saol canım ya..inş. sıkıntısız geçer çok dua ediyorum hayırlısı...
annem yanımdaydı gitti
ateş için parol verdi doktor kaç gün çeke çeke gitti anlayacağım valla kaça çıktı bilemiyorum evde yoktu öleçemedim aşırı üşüme baş dönmesi vs.herşey vardı...
dediğin gibi iyi bir perinatolog bulmam gerekiyorda inş. oda çok zor...
kendimi yemek konusunda zorluyorum resmen
sırf direncim düşmesin hastalanmayayım diye...
neyse geçecek inş.
sen ne yaptın ne zaman gitceksin doktora?
hamile kaldığımdan beri mide yanması bende de var bir türlü geçmiyor.kızlar mide yanması ve ağrıdan ölüyorummm varmı bildiğiniz doğal bi yöntem..
slm kzlar doktorr kontrolum vardı 6+5 gunlukmusum gelısımı falan ıyı dedı ama kalp atısını duyamadım duyulabılır duyulmaybılrde dedı panık yapma suan ıcın korkulck bısey yok 8.haftaya kadr zmnı var dedı 1 hafta sonraya randevu verdı sız kacıncı haftalarda duydunuzz moralım cok bozuldu
1 haftalık aradan sonra herkese merhaba...izin almıştım evde de int.olmayınca giremedim...ama kötü bir haftaydı hastalık ile geçti..
geçen hafta cuma günü (25 ocak) ta akşam saat 21:00 gibi kendimi halsiz hissemeye başladım ve akabinde şiddetli bel kasık ve ayaklarımın ağrısını...
inanılmaz bir gündü...o kdar sancı çektimki belden aşağısı aralıksız sancıyordu...bundan önce tüplerden enf.geçirdiğim için bişey oldu diye çok korktum bir taraftan ateş de var tabi... sabahı zor ettim...
en ufak bir akıntıda veya tuvalette kan gelcek diye ödüm patladı...
ertesi gün sabahtan klinikte ilgili hemşireyi aradım..şu aşamada yapabileceğimiz bişi yok dedi...eski doktorumu aradım o da tedavini yapan doktora sor dedi...neyse acil hastaneye gittik...
bir tanıdık vasıtasıyla bir doktora randev aldk...kadın öngeremiyor tabi...bişey diyemiyor...benim geçmişi dinleyince sorumluluk almak istemyior...
neyse ultrasona girdik...2 kese gördük...kalpleri oluşmuş dedi...bir taraftan hastayım bir taraftan 2 olduğu için üzülüyorum bir taraftan doktorda riskli gebelikler bölümüne gitmem gerektiğini söyleyerek dolaylı yoldan seni takip etmek istemiyorum diyor....
neyse çok zorlu bir hafta geçirdim ilaç kullanamadığım için ateşim yükseldi indi...
Rabbime şükürler olsun şimdi iyiyim
inş.bebişlerde iyilerdir bu hafta tekrar gitcem kontrole...
hayırlısı bakalım...sağlık çok önemli çokkkkk....valla bebeleri düşünğyorsunuz ama bir yere kadar inanın gerçi iyi olduklarnı duyduğum içinmi yoksa ağrılarımdan dolayımıdır 1 hafta hiç düşünmedim onları...
kendi derdime düştüm anlayacağnız...
bu rada hiç iştah yok...zorla yiyorum...
selam arkadaslar bu sabah koyu sari bi leke vardi camasirimfa nirmalde ilk ultrason yarindi ama ben panik oldum lekeden dolayi panik yaptim iykide gitmisim keseyi gorduk cok sukur bugun ilk defa ve progestan igne verdi
canım ben 5+4 te kalp atışlarını gördüm ama dinleyemedik, bir sonraki muayenede dinleriz dedi doktor. bu tarihler kişiye göre değişiyor hiç endişelenme, senin bebiş biraz nazlı :) ya sende mide bulantıları falan başladı mı? bende hala tık yok, neden ki?
canım amannnnnn olmasınnnnnn
ben bulantı ve halsizlikten artıııııı mide yanmasından ne çekiyorum bir bilsen :))))))))))
haline sevin ve hep sorunsuz hamilelik yaşa, rahat geçir
Canım geçmiş olsun. O kadar şiddetli ağrının nedeni neymiş? Ben cumartesi gittim doktora. Riskli gebelik uzmanı. Prof. ahmet erdem. Sakin ve anlayışlı bir doktor. Tavsiye ederim.
yakında senin bulantın da geçer merak etme canım. ben bir yerde okumuştum, bulantı sağlık göstergesi yazıyordu, o yüzden telaşlandım. bebişim inadına pazartesi iş başı yapınca bulandıracak bence midemi :) şu anda günde birkaç defa sol bacağımın üst kemiğinin zonklaması dışında bir şikayetim yok şükür. ben hala hamile olduğuma inanamıyorum, Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?