Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dedıklerınızı yaptım ama ne çare en son acile gidip serum bağlattık inşaalah tez zamanda gecer bu sıkıntılar çok zor

kızlar sizi takip ediyorum herkes de mide yanması ve bulantı var bende de sadece acıktığım zaman midem bulanıyor ve çok yemek yiyorum.sadece biraz halsizlik ve uyku var sürekli uyutsalar uyurum yani o okadar acaba bende anormallikmi var yaa.inanın bazen çok korkuyorum.herkesin yaşadığı belirtiler olmuyo niye acaba diyorum kendi kendime

inşallah geçer canım aminnn.
bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. kalp atışınıda duydum ama inanamıyorum hala.

canım, benim 13. haftam bitti ben bile hala inanamıyorum:)tüp bebek gebeliğinde şaşkınlık ve tedirginlik sevincin önüne geçiyor ama pozitif düşünmek her şeyin yolunda gitmesini sağlıyor bence...ben daha kıpırtı,hareket falan hissedemedim...diğer forumlarda insanlar hissettiklerini yazıyor ama daha erken sanırım...bir de size bir şey danışayım...beni takip eden doktorumdan hariç,bu bölgede bilinen bir profesörün özel muayenesinden randevu aldım...maksat bir doktor daha görsün..benim çevremdeki bu doktoru bilen gebeler illa ki bir iki kere muayene olmuşlar ona...bilmiyorum her şey yolunda çok şükür ama illa ki bir doktora daha görünmekte fayda var gibi?

Bende de sadece uyku hali var. Sadece arar ara midem yanıyor. Öyle şiddetli bulantım yok. Herkesin bünyesine göre değişiyormuş belirti şiddeti. doktor öyle söyledi. İnşallah böyle devam eder. anormal bir durum yok yani:)

ben geçen perşembe gittim herşey yolundaydı
cuma yine gideceğim
2 dr a birden gittiğim için haftada bir bebeği görme şansım oluyor
eli kolu bile görülüyordu artık :)
allah sağlıkla devam ettirsin canım hepimizinkini emeklerimizi boşa çıkarmasın
belirtilerde her geçen gün değişiyor acaba bişey mi oldu endişeleri devam ediyor tabi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama her randevu yaklaştıkça da geriliyorum nasıl bebek diye
bu kadar zor kavuşunca böyle oluyor işte

canım ben 7+4 de gördüm mesela daha önce görülmezse boşa moralin bozulur dediler erken bakmadılar tüp bebek merkezinde

endişenelecek bi durum yok acele etme sakın

şimdiden boşuna üzülüp bünyeyi kasma ki bebek de rahat etsin

canım herkeste farklı oluyor
zaten sende 10 . haftaya gelmişsin 10 dan sonra allah korusun kolay kolay bişey olmuyor

kızlar dedıklerınızı yaptım ama ne çare en son acile gidip serum bağlattık inşaalah tez zamanda gecer bu sıkıntılar çok zor

geçmiş olsun canım yaa

inşallah bir an önce kesilir bulantılar

hanımlar kahvaltıda çay tüketiyormusunuz

dün öğrendiğim kadarıyla çayla yapılan kahvaltıda yumurtanın peynirin zeytin ve diğer yediklerimizin bize verdği protein ve kalsiyumu tuttuğunu öğrendim yani yediklerimizle sadece karnımızı doyuruyoruz bebişimizin ihtiyaçlarını malesef alamamış oluyoruz ben çok şaşırdım bilmiyordum çaya veda ettim ((

sende anormallik yok canım merak etme :))
bende aşırı derecede mide yanması ve bulantı oluyor. kusma yok çok şükür.
ama uyku yok, gündüz uyumadığım gibi 3 gecedir de geceleri uykum kaçıyor uyuyamıyorum

sen hangi şehirdesin pavese ben 2. bir doktora henüz gitmedim. gittiğim doktorumun muayenesi ve test ücretleri çok pahalı değiştirebilirim

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çay tüketmiyorum. 3-5 kere içmişimdir ama o da çaya benzemiyor bir damla çay gerisi sıcak su içtim.
nescafe ve kahve zaten sevip içmezdim.

canım geçmiş olsun. mide bulantıların ve halsizlik içinmi gittin hastaneye. şimdi nasılsın. serum iyi geldimi

malesef canım çay kahve yasak gebelere

çok arada bir canım isterse çok açık içiyorum ben onu da et yemeklerinden sonra değil kahvaltıda da değil

demir i tuttuğu için kafein ve teyin kansızlığa da yol açıyor

Benim de bi ablam var. 40lı yaşlarda ve deniyorlar. Henüz olmadı. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

çay olmadanda kahvaltı eksik oluyor yaff...............

Slm kızlar bu sabah lekelenmem basladı cok korktum mayıs ayında bı kaybım var kahve rengı su gıbıydı lekem hemen burda bı doktor gıttım normalde doktorum ankarada ayın 25 inde keseyı gormustuk ama bebiş falan gozukmemişti tabiki bugun gorduk miniğiğmi cok şükür kalp atsınıda duyduk ama lekelenmem devam edıyo yatıyorum kese bıraz rahım duvarına yskın yerlesmiş oyuzden olabılır dedı allahım kimseye evlat acısı yasatmasın inş saglıkla slırız kucagımıza dualarınızda unutmayın bizir

çok çok geçmiş olsun canım.

doktor çoğunlukla 6-10 haftalar arası olur sonra azalır demişti. İnşallah azalır belirtilerin

canım herkeste farklı oluyor
zaten sende 10 . haftaya gelmişsin 10 dan sonra allah korusun kolay kolay bişey olmuyor

geçmiş olsun canım yaa

inşallah bir an önce kesilir bulantılar

canım geçmiş olsun. mide bulantıların ve halsizlik içinmi gittin hastaneye. şimdi nasılsın. serum iyi geldimi

Çok teşekkür ederim hepinize sağolun inş. tez zamanda gecer.....

asis bulantıdan ziyade sürekli istifra ettim artık dayanamadım serum çok iyi geldi... simdide sürekli acıkıyorum midem kazınıyor devamlı birşeyler atıştırıyorum.... zorda kalırsanız hiç durmayın serum alın....
ben çayımı içiyorum valla zaten sıcak çay ve krakerden baska hiç bişey yıyemıyordum....
bulantım belirtim yok diyen arkadasım benımde yoktu 7. haftada başladı ara ara ataklar şeklınde gelıyor.. bı bakıyorsun keyfın yerınde herseyı yıyosun sonra bi an gelıyor herseyden tiksiniyosun çok zor bi durum allah kımseye yaşatmasın.

ben iskenderundayım canım,adanada tedavi olmuştum...bu cumartesi de adanaya özel bir muayenehaneye gideceğim inşallah...ama sürekli takip edebilecek biri değil,ben bir uzman daha görsün diye gidiyorum..yoksa burada devletle anlaşmalı bir özel hastaneye gidiyorum,dr dan da çok memnunum...
çayı koyu içmek sakıncalı gerçekten..demirin de emilimini etkiler...taze sıkılmış portakal-gerçi çok şekerli ve kalorili-daha iyi..süt de iyi de demir hapı alınıyorsa 1-2 saat sonra tüketilebilir...ben de çaydan tiksindim...öğleden sonra acıkıyorum..bir elma falan yiyorum ama canım hep daha kalorili şeyler isityor...zor tutuyorum kendimi..egzersiz yapmazsam halim harap..ben şimdi 71 kg oldum(((

ozım canım cok gecmıs olsun ıstırahat et ne guzel kalp atısını duymusun doktor alttanmı muayne ettı canım benımde dun kontrolum vardı 6+5 olmusum ama kalp atısını duyamdım ınş.pazartesı duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…