kızlar dedıklerınızı yaptım ama ne çare en son acile gidip serum bağlattık inşaalah tez zamanda gecer bu sıkıntılar çok zor
inşallah geçer canım aminnn.
bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. kalp atışınıda duydum ama inanamıyorum hala.
kızlar sizi takip ediyorum herkes de mide yanması ve bulantı var bende de sadece acıktığım zaman midem bulanıyor ve çok yemek yiyorum.sadece biraz halsizlik ve uyku var sürekli uyutsalar uyurum yani o okadaracaba bende anormallikmi var yaa.inanın bazen çok korkuyorum.herkesin yaşadığı belirtiler olmuyo niye acaba diyorum kendi kendime
kızlar dedıklerınızı yaptım ama ne çare en son acile gidip serum bağlattık inşaalah tez zamanda gecer bu sıkıntılar çok zor
ben geçen perşembe gittim herşey yolundaydısaol canım ya..inş. sıkıntısız geçer çok dua ediyorum hayırlısı...
annem yanımdaydı gitti
ateş için parol verdi doktor kaç gün çeke çeke gitti anlayacağım valla kaça çıktı bilemiyorum evde yoktu öleçemedim aşırı üşüme baş dönmesi vs.herşey vardı...
dediğin gibi iyi bir perinatolog bulmam gerekiyorda inş. oda çok zor...
kendimi yemek konusunda zorluyorum resmen
sırf direncim düşmesin hastalanmayayım diye...
neyse geçecek inş.
sen ne yaptın ne zaman gitceksin doktora?
slm kzlar doktorr kontrolum vardı 6+5 gunlukmusum gelısımı falan ıyı dedı ama kalp atısını duyamadım duyulabılır duyulmaybılrde dedı panık yapma suan ıcın korkulck bısey yok 8.haftaya kadr zmnı var dedı 1 hafta sonraya randevu verdı sız kacıncı haftalarda duydunuzz moralım cok bozuldu
canım herkeste farklı oluyorkızlar sizi takip ediyorum herkes de mide yanması ve bulantı var bende de sadece acıktığım zaman midem bulanıyor ve çok yemek yiyorum.sadece biraz halsizlik ve uyku var sürekli uyutsalar uyurum yani o okadaracaba bende anormallikmi var yaa.inanın bazen çok korkuyorum.herkesin yaşadığı belirtiler olmuyo niye acaba diyorum kendi kendime
kızlar sizi takip ediyorum herkes de mide yanması ve bulantı var bende de sadece acıktığım zaman midem bulanıyor ve çok yemek yiyorum.sadece biraz halsizlik ve uyku var sürekli uyutsalar uyurum yani o okadaracaba bende anormallikmi var yaa.inanın bazen çok korkuyorum.herkesin yaşadığı belirtiler olmuyo niye acaba diyorum kendi kendime
sen hangi şehirdesin pavese ben 2. bir doktora henüz gitmedim. gittiğim doktorumun muayenesi ve test ücretleri çok pahalı değiştirebilirimcanım, benim 13. haftam bitti ben bile hala inanamıyorum:)tüp bebek gebeliğinde şaşkınlık ve tedirginlik sevincin önüne geçiyor ama pozitif düşünmek her şeyin yolunda gitmesini sağlıyor bence...ben daha kıpırtı,hareket falan hissedemedim...diğer forumlarda insanlar hissettiklerini yazıyor ama daha erken sanırım...bir de size bir şey danışayım...beni takip eden doktorumdan hariç,bu bölgede bilinen bir profesörün özel muayenesinden randevu aldım...maksat bir doktor daha görsün..benim çevremdeki bu doktoru bilen gebeler illa ki bir iki kere muayene olmuşlar ona...bilmiyorum her şey yolunda çok şükür ama illa ki bir doktora daha görünmekte fayda var gibi?
hanımlar kahvaltıda çay tüketiyormusunuz
dün öğrendiğim kadarıyla çayla yapılan kahvaltıda yumurtanın peynirin zeytin ve diğer yediklerimizin bize verdği protein ve kalsiyumu tuttuğunu öğrendim yani yediklerimizle sadece karnımızı doyuruyoruz bebişimizin ihtiyaçlarını malesef alamamış oluyoruz ben çok şaşırdım bilmiyordum çaya veda ettim((
hanımlar kahvaltıda çay tüketiyormusunuz
dün öğrendiğim kadarıyla çayla yapılan kahvaltıda yumurtanın peynirin zeytin ve diğer yediklerimizin bize verdği protein ve kalsiyumu tuttuğunu öğrendim yani yediklerimizle sadece karnımızı doyuruyoruz bebişimizin ihtiyaçlarını malesef alamamış oluyoruz ben çok şaşırdım bilmiyordum çaya veda ettim((
malesef canım çay kahve yasak gebelere
çok arada bir canım isterse çok açık içiyorum ben onu da et yemeklerinden sonra değil kahvaltıda da değil
demir i tuttuğu için kafein ve teyin kansızlığa da yol açıyor
çay olmadanda kahvaltı eksik oluyor yaff...............
çok çok geçmiş olsun canım.
doktor çoğunlukla 6-10 haftalar arası olur sonra azalır demişti. İnşallah azalır belirtilerin
canım herkeste farklı oluyor
zaten sende 10 . haftaya gelmişsin 10 dan sonra allah korusun kolay kolay bişey olmuyor
geçmiş olsun canım yaa
inşallah bir an önce kesilir bulantılar
canım geçmiş olsun. mide bulantıların ve halsizlik içinmi gittin hastaneye. şimdi nasılsın. serum iyi geldimi
sende anormallik yok canım merak etme :))
bende aşırı derecede mide yanması ve bulantı oluyor. kusma yok çok şükür.
ama uyku yok, gündüz uyumadığım gibi 3 gecedir de geceleri uykum kaçıyor uyuyamıyorum
sen hangi şehirdesin pavese ben 2. bir doktora henüz gitmedim. gittiğim doktorumun muayenesi ve test ücretleri çok pahalı değiştirebilirim
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çay tüketmiyorum. 3-5 kere içmişimdir ama o da çaya benzemiyor bir damla çay gerisi sıcak su içtim.
nescafe ve kahve zaten sevip içmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?