Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de 8.haftadan 12. haftaya kadar mide yanması ve gece uykusuzluğu oldu...inşallah 12. haftanda geçer canım...gavıscon şurup iyi geliyor mide yanmasına, doktoruna danış...

Sağol canım benım mayıstata bı kaybım var korkuyorum ama rabbime emanet inş Allahım kucagımızada almayı nasip eder yok karından gordu canım aslında tup bebek doktorum 10 gun sonra cagırmıstı ama bugun lekelenmem olynca gıttık şükür bebeğimi görduk kalp atısını duyduk ama sen sakın endişelenme 6+5gunluk saglıkla buyuyosa bebişin 8 haftaya kadar yolu var hiç takılma Rabbime emanet dua et canım

canım hayırlı olsun öncelikle bende centruma gidiyorum 14 ocakta yapılan transferim başarısız oldu, insallah senin gibi bende hamile kalırımda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Dondurulmuştan mı oldu seninki? kaçıncı denemdi

Sağol canım rabbim sanada nasip etsin ilk denemem benım cok şükür ama işte nazlana nazlana gıdıyoruz suan lekelenmem var korkuyorum inş Rabbim bize bağıslar recai hoca cok bılgılı bı doktor ben inanıyorum inş en kısa zamanda pozitif sonucu alırsın sende

ozım canım benımde keseyı gormeye gttgm gun hastanede cok az kanamam gelmıstı sonrakı 2 gnde lekelenme seklınde devam ettı hemen progestan ıgneye baslattı doktrm gunde 2 tane vuruluyrm cok sukur bısey yok sımdılık sen ıgne kullanmıymusun canım ıgne ıyı gelıyor

Ben transferden berı kullanıyorum iğne canım ama günde 1 progestan 50 ml bide fitil olarak alıyorum inş gecer benimde canım sllahım hepimizin yuzune gulsun

seni merak ediyordum bende herşey yolunda demek maşallah çok sevindim canım

seni merak ediyordum bende herşey yolunda demek maşallah çok sevindim canım

Sağol canım cok şüküre et yolunda allahıma şükürler olsun yalnız bugun lekelenmem basladı korkuyorum yatıyorum suan rabbim korusun inş bende sana yazıcaktım yeni bi merkez bakıyomudun bılmıyorum ama ankaradaymıssın ben ankara centrum racai papuççu yu tavsıye edıyorum sana yani tup bebek yaptırmasanda bi muayne ol derım cpk tecrubeli bi doktor onerılerını al dıycektım

lekelenme endişe yaratsada korkma canım lekenme bile olmayan resmen kanama yaşayan arkadaşlarımız şimdi doğum yaptı dikkat et tabii riskli dönem sonuçta...
merkez konusunda bu kez eşim ne derse o olcak canım ben karışmayacam 3 kez elim boş dönünce bu kez senin dediğin olsun dedim o da gürgan klinik olabilir dedi ame net bişi yok tabii recai hocayı duyuyorum bir araştırayım çok teşekkürler

Sağol canım inş geciçek bugunler saglıkla alırım kucagıma gürgan klinik benimde ıkıncı tercihimdi timur hocada cok ıyı bı doktormus özellıkle negatıf gecmişi olan hastalarla cok ılgılenıyomus demişlerdi recai hoca benim içime cok sındı ne bılıyım herseyıyle kendı ılgılenıyo hep onunla muhattap oluyosun mesela bıde gurgandan gelen bikac kişiyle tanıstım orda onlarda centrum daha kucuk ama daha samimi falan dediler ama orası yada burası gercekten ben ikisininde ıyı oldugunu dusunuyorum nasibin nerde ise inş ordan önce göbişin sonra kucağın dolu cıkarsın benden sana nacızane bi tavsiye hangısıne gıdersen gıt 3 negatıften sonra arastırmasız dırek tupe baslama rabbim yar ve yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun. kendini koru ama çok evhamlanma.
ne kadar korkar, üstüne titrersen başına gelir derler. rahat olmaya çalış

canım çok geçmiş olsun. kendini koru ama çok evhamlanma.
ne kadar korkar, üstüne titrersen başına gelir derler. rahat olmaya çalış

Sağol canım yani yatıyorum rabbime emanet inş geçicek bu gunler insan ilk lekeyı görünce ister istemez korkuyo ama cok şükür kalp atıslarını duyunca doktorda kesede problem yok dedi rahatladım plesantam rahim duvarına cok yakın yerlesmiş buydükce leke yapabilir bide ben kan sulandırıcı iğne oluyorum oda yapabilir dedi inş rabbim hepimizin saglıkla kucagımızza almayı nasip etsin su gunler gecsede dogum yaklasınca olan muhabbetleri yapalım inş

kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda :) ultrasona göre 8+6 yız :)
3hafta sonra tekrar gideceğim zeka testi ve ölçüm yapılacakmış. iğne ilaçlara devam. crione jeli bıraktım. bulantım içinde meptamid kullanıcam...

güzel anneler benım 3 şubatta yumoşlarım toplandı.transferden sonra herşey yolunda gıttı çok şükür ohss olmadım.vucut toparladı kendını.ama doktorum çok yumoş topladığı için ve ilaçlardan kaynaklı 2 ay dinlenmemi önerdi.ilk tüp bebek denemem ve 1.kalıte yumoşlarımı dondurdu.muhtemelen transfer nisanın ilk haftası.ve ben bunu bana söylediğinde garip gelicek ama mutlu oldum içime sevinç geldi sankı beklıyomusum gıbı.doktoruma müthiş güvenıyorum sözündende hiç çıkmadı.şimdi size sorum yumoş toplamadan sonra transferi ertelenıp pozitif görenler varmı?hepinize teşekkür...BİRDE NİSANDA BU TOPİKTEYİM.allahın izniye...

Hayırlı olsun canım inş hersey gönşünce olsun inanmak başarmanın yarısıdır inş olur ıyı düşün e 2 degerin yuksektır ve buyuzden transfer ertelenır en mantıklısı budur sen doktoruna guven benım gıttıgım merkezdede ertelenenler olmustu ınan donmuslarla vıcudunun dınlenıp olması daha ıyı asıl ötekintürlü olumsuz olurdu

Ay sana yazdıklarım cıkmamıs gözümaydın canım maşsllah kuzuna

inşallah canım yaa. bende 1-2 ay geçsin hamileliklerimiz tam yerine otursun sağlıcakla. sonra daha güzel şeyler konuşmak istiyorum.
mesela ilk hamilelik elbisesini kim alacak, kimler bakmaya başladı. bebekleri için bir çift çorap bile olsa alan varmı.
daha sonraki aylarda da bebeklerimiz için yaptıracağımız bebek odalarından mobilyalarından bahsederiz :))))

nasıl doğum yapıcaz, normal mi sezeryan mi konuşulacak çok şey olacak Allah'ın izniyle :))))

canım bende 8+5 im bugün itibariyle.

5-10 mart arası gel hem kontrol hemde 2 li test yapacağız dedi bana. 2 li test zeka testi ve ölçüm anlamına mı geliyor acaba
bulantım için banada emedur hapı verdi ama nede olsa o da bir ilaç diye korkup hiç içmedim açıkçası.
ama bulantıdan mahvoluyorum. bu yüzden internete de pek giremiyorum. oturunca bile bulanıyor özlemsce düşünebiliyormusun. hep yatıyorum
1 yudum su mahvediyor midemi. ilaçlarımı içemiyorum :))))

kanamam yok çok şükür bu sefer diye sevinirken şimdide grip oldum burnum hem akıyor su gibi hemde sanki içi şiş nefes alamıyorum şimdide yeterince oksijen verebiliyormuyumki bebeğime diye tedirginim

sanırım bizlerin korkuları asla geçmiycek

ilk hamile pantolonumu almış bulunmaktayım bir ikide tişört aldım. nasıl oldu anlamadım kızlar ama birden karnım çıkıverdi. hiçbirşey olmuyor üstüme. pantolonlar karnım yüzünden, gömlekler tişötlerde koca göğüslerim yüzünden olmaz oldu. evdeyim sürekli, giydiğim şeyler hep eşofman ve tayt. oyüzden hiç anlamadım karnımın çıktığını. haftasonu arkadşın düğününe gittik, dolapta ne varsa denedim hiçbirşey olmadı üstüme. artık alışveriş yapmanın zamanıdır dedim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…