sende anormallik yok canım merak etme :))
bende aşırı derecede mide yanması ve bulantı oluyor. kusma yok çok şükür.
ama uyku yok, gündüz uyumadığım gibi 3 gecedir de geceleri uykum kaçıyor uyuyamıyorum
sen hangi şehirdesin pavese ben 2. bir doktora henüz gitmedim. gittiğim doktorumun muayenesi ve test ücretleri çok pahalı değiştirebilirim
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çay tüketmiyorum. 3-5 kere içmişimdir ama o da çaya benzemiyor bir damla çay gerisi sıcak su içtim.
nescafe ve kahve zaten sevip içmezdim.
ozım canım cok gecmıs olsun ıstırahat et ne guzel kalp atısını duymusun doktor alttanmı muayne ettı canım benımde dun kontrolum vardı 6+5 olmusum ama kalp atısını duyamdım ınş.pazartesı duyarım
Sağol canım benım mayıstata bı kaybım var korkuyorum ama rabbime emanet inş Allahım kucagımızada almayı nasip eder yok karından gordu canım aslında tup bebek doktorum 10 gun sonra cagırmıstı ama bugun lekelenmem olynca gıttık şükür bebeğimi görduk kalp atısını duyduk ama sen sakın endişelenme 6+5gunluk saglıkla buyuyosa bebişin 8 haftaya kadar yolu var hiç takılma Rabbime emanet dua et canım
canım hayırlı olsun öncelikle bende centruma gidiyorum 14 ocakta yapılan transferim başarısız oldu, insallah senin gibi bende hamile kalırımda hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Dondurulmuştan mı oldu seninki? kaçıncı denemdi
ozım canım benımde keseyı gormeye gttgm gun hastanede cok az kanamam gelmıstı sonrakı 2 gnde lekelenme seklınde devam ettı hemen progestan ıgneye baslattı doktrm gunde 2 tane vuruluyrm cok sukur bısey yok sımdılık sen ıgne kullanmıymusun canım ıgne ıyı gelıyor
Sağol canım benım mayıstata bı kaybım var korkuyorum ama rabbime emanet inş Allahım kucagımızada almayı nasip eder yok karından gordu canım aslında tup bebek doktorum 10 gun sonra cagırmıstı ama bugun lekelenmem olynca gıttık şükür bebeğimi görduk kalp atısını duyduk ama sen sakın endişelenme 6+5gunluk saglıkla buyuyosa bebişin 8 haftaya kadar yolu var hiç takılma Rabbime emanet dua et canım
seni merak ediyordum bende herşey yolunda demek maşallah çok sevindim canım
Sağol canım cok şüküre et yolunda allahıma şükürler olsun yalnız bugun lekelenmem basladı korkuyorum yatıyorum suan rabbim korusun inş bende sana yazıcaktım yeni bi merkez bakıyomudun bılmıyorum ama ankaradaymıssın ben ankara centrum racai papuççu yu tavsıye edıyorum sana yani tup bebek yaptırmasanda bi muayne ol derım cpk tecrubeli bi doktor onerılerını al dıycektım
lekelenme endişe yaratsada korkma canım lekenme bile olmayan resmen kanama yaşayan arkadaşlarımız şimdi doğum yaptı dikkat et tabii riskli dönem sonuçta...
merkez konusunda bu kez eşim ne derse o olcak canım ben karışmayacam 3 kez elim boş dönüncebu kez senin dediğin olsun dedim o da gürgan klinik olabilir dedi ame net bişi yok tabii recai hocayı duyuyorum bir araştırayım çok teşekkürler
Sağol canım cok şüküre et yolunda allahıma şükürler olsun yalnız bugun lekelenmem basladı korkuyorum yatıyorum suan rabbim korusun inş bende sana yazıcaktım yeni bi merkez bakıyomudun bılmıyorum ama ankaradaymıssın ben ankara centrum racai papuççu yu tavsıye edıyorum sana yani tup bebek yaptırmasanda bi muayne ol derım cpk tecrubeli bi doktor onerılerını al dıycektım
canım çok geçmiş olsun. kendini koru ama çok evhamlanma.
ne kadar korkar, üstüne titrersen başına gelir derler. rahat olmaya çalış
Hayırlı olsun canım inş hersey gönşünce olsun inanmak başarmanın yarısıdır inş olur ıyı düşün e 2 degerin yuksektır ve buyuzden transfer ertelenır en mantıklısı budur sen doktoruna guven benım gıttıgım merkezdede ertelenenler olmustu ınan donmuslarla vıcudunun dınlenıp olması daha ıyı asıl ötekintürlü olumsuz olurdugüzel anneler benım 3 şubatta yumoşlarım toplandı.transferden sonra herşey yolunda gıttı çok şükür ohss olmadım.vucut toparladı kendını.ama doktorum çok yumoş topladığı için ve ilaçlardan kaynaklı 2 ay dinlenmemi önerdi.ilk tüp bebek denemem ve 1.kalıte yumoşlarımı dondurdu.muhtemelen transfer nisanın ilk haftası.ve ben bunu bana söylediğinde garip gelicek ama mutlu oldum içime sevinç geldi sankı beklıyomusum gıbı.doktoruma müthiş güvenıyorum sözündende hiç çıkmadı.şimdi size sorum yumoş toplamadan sonra transferi ertelenıp pozitif görenler varmı?hepinize teşekkür...BİRDE NİSANDA BU TOPİKTEYİM.allahın izniye...
kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda :) ultrasona göre 8+6 yız :)
3hafta sonra tekrar gideceğim zeka testi ve ölçüm yapılacakmış. iğne ilaçlara devam. crione jeli bıraktım. bulantım içinde meptamid kullanıcam...
Ay sana yazdıklarım cıkmamıs gözümaydın canım maşsllah kuzuna
Sağol canım yani yatıyorum rabbime emanet inş geçicek bu gunler insan ilk lekeyı görünce ister istemez korkuyo ama cok şükür kalp atıslarını duyunca doktorda kesede problem yok dedi rahatladım plesantam rahim duvarına cok yakın yerlesmiş buydükce leke yapabilir bide ben kan sulandırıcı iğne oluyorum oda yapabilir dedi inş rabbim hepimizin saglıkla kucagımızza almayı nasip etsin su gunler gecsede dogum yaklasınca olan muhabbetleri yapalım inş
kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda :) ultrasona göre 8+6 yız :)
3hafta sonra tekrar gideceğim zeka testi ve ölçüm yapılacakmış. iğne ilaçlara devam. crione jeli bıraktım. bulantım içinde meptamid kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?