Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun...ben de lcw den aldım..hamile taytı ve pantalonu..pek kaliteli değil ama idare ediyoruz işte...bana da eski elbiselerim olmuyor..normalde de kilo fazlam var epey...hele bi şu doğumu atlatalım da sağlıkla...kilo vermeye bakıcaz artık:)göğüs şişmesi çok kötü..ve ağrım da var...estrofemden kaynaklı bence...çok şükür bıraktım artık ama aslında vücuduma ne gibi zararlar verdiğini tahmin edebiliyorum.e gebe diye bir siteden de hamile sütyeni aldım çok memnun kaldım...ama biraz pahalı...

herşeyi abartan bir tek ben değilmişim demekki o kadar evhamlıyım, o kadar kuruntuluyum ki bu sıralar kendi kendime sinir oluyorum. ne yapsam doğrudur, nasıl yatsam, nasıl kalksam, ne yesem, ne içsem vs...... çok kızardım böyle insanlara kendim böyle oldum şimdi dediğin çok doğru bizim korkularımız hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bitmiycek tatlım.

bende zayıf değilim, 70 oldum artık. en büyük hobim yemek yemektir yani. her ne kadar hamilelik iştahımı biraz kessede, geri gelicek hissediyorum bende lcw dan aldım, ne kadar giycez zaten. bide burda alcak başka yer yok. hamile sütyeninide ilk defa duydum. kardeşim hamile külodu almıştı bana çok rahat tavsiye edirim. atlet felanda oluyormuş hamileler için, onlarda da alcam inşallah.

Canım kıyamam bulantı kotu oluyo benimde yıyonce bulanıyo yemesem daha fena bulanıyo yıyip yatıyorum bende bole bole gecicek inş aynen nası içim gidiyo bişiler almak için anlatamam ama şuan için yatıyorum pijamalarla göbişler çıksın alıcaz inş bebişlerimizede alıcaz birsuru sey allah izin verirse hep güzel seyler paylasalım inş

Evet canım geçen gezmekte bi bayanla tanıştım oğlu var 10 yaşında tüp bebekmiş inan o bile hala tedirgin ve korkuları var onu görünce anladım bu çocuklar evlense bile biz hep bu korkuları içimizde tutucaz :)

ne güzel ilk kıyafet alanımız sen oldun. güle güle güzel günlerde giy canım :)))

ben daha hiç bir şey almadım bir sonraki aya alırım herhalde 53 kiloydum 51 e düştüm yiyemiyorumki
suya bile midem bulanıyor

bende evde misafirlere giymesi için veriririm diye 1 beden büyük eşorfman altı bulunduruyordum onu giyiyorum :))))

kizlar bi sorum olcak sizlere sali gunu kanamam oldu doktora gittim acil duzensiz kese embriyo gozukmuyor dedi saglikli gelismiyor gebeligin pzts tekrar bakalim dedi kesenin boyu 17 mm 5+2 gunluktum siz kacinci haftada gordunuz bebisu moralim cook bozuk

canım ben 7.haftamda gördüm bebeğimi daha çok erken üzme kendinide bebişinide ayrıca kanamalar yerleşme kanaması olabilir ağrın olmadığı sürece korkma canım rabbime emanet olsun bebeğin o korusun inşallah pazartesi görüceksin bebeğini içini ferah tut.

ins canim iki gundur cok kafama taktim ins gorurum bebegimi agrim yok simdilik sadece kahverengi
akintim var

canım bende senınle aynı durumdaydım serum desteği aldıktan sonra çok rahatladım 3 gündür ıyıyım ama ataklar şeklınde geldıgı için teredütteyim her an bence kendını zorlama istifra edıyosan eger serum destegı al...
ölçüm ense ölçümü işte down sendromu vs ona bakılıyo.. bana 3 hafta sonra gel dedı yanı 12 haftalık olunca gıdıcem..
sen ultrasona göremi 8+5 sin ben ultrasona göre öyleyim dedim.. burdakı takvıme göre 3 gün fark var.

ben 5+4 te hem bebişi hem de kalp atışlarını gördüm ama doktorum bile şaşırdı, kalp için biraz erken dedi. bak işte ben de neden erken gördüm diye telaşlandım. hiç üzülme, her bebeğin gelişimi farklı oluyor. arkadaşım geçen gün 2kilo 200 gr doğum yaptı. ama çok şükür bebiş 3.50 liklerden bile sağlıklı :) minik yaramazların bizi üzmekten başka işi yok :)

kızlar gülmeyin ama ben de midemin hiç bulanmamasından şikayetçiyim, neden bulanmıyor ki

takvimini düzelt o zaman canım. ben düzeltmiştim bende 6 gün farketmişti 3. gün embriyosu konulduğu için sanırım.
tekrar geçmiş olsun

slm kizlar bende dondurmayla hamis kaldim..ikili test yaptirdim hsonu hic korkmayin ailenizde yoksa genelde hicbisey cikmiyormus iciniz rahat olsun...birde size birsey sormak istiyorum crinone jel kulllananlar arada topak topak ciktigi oluyor ama dun kahverengimsi ve bir avucum dolacak kadar cikti cok korktum boyle olan varmi aranizda ?

birde hemen yazilarinizin altinda bebegimin dogucagi tarih yaziyor onu nasil cikarabilirim beceremedimde kendimde

birde hemen yazilarinizin altinda bebegimin dogucagi tarih yaziyor onu nasil cikarabilirim beceremedimde kendimde

canım ban benim takvimimin altında.
takvimi eklemek için tıklayın diyor orayı tıkla çok açık anlatmışlar çok kolay yaparsın

bebişin hayırlı olsun canım. jel için korkma, uzun sürli kullanımlarda olabiliyor böyle. sanırım duvarı tahriş ediyormuş. yine de içini rahatlatmak için doktorunu arayabilirsin.

bebişin hayırlı olsun canım. jel için korkma, uzun sürli kullanımlarda olabiliyor böyle. sanırım duvarı tahriş ediyormuş. yine de içini rahatlatmak için doktorunu arayabilirsin.

ilaçlarına devam ediyormusun incirim
doktorum bana 10 şubattan itibaren içme dedi. kurtuluyorum nihayet

ilaçlarına devam ediyormusun incirim
doktorum bana 10 şubattan itibaren içme dedi. kurtuluyorum nihayet

çok şükür iki iğneyi bıraktırdı ama cycloprognova, jel ve coraspin devam ediyor. bir sonraki muayenede cycloyu bırakıp jeli teke düşüreceğini söyledi. ayy çok sıkıldım ilaçlardan ama yapacak bir şey yok. senin adına sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…