ilk hamile pantolonumu almış bulunmaktayımbir ikide tişört aldım. nasıl oldu anlamadım kızlar ama birden karnım çıkıverdi. hiçbirşey olmuyor üstüme. pantolonlar karnım yüzünden, gömlekler tişötlerde koca göğüslerim yüzünden olmaz oldu. evdeyim sürekli, giydiğim şeyler hep eşofman ve tayt. oyüzden hiç anlamadım karnımın çıktığını. haftasonu arkadşın düğününe gittik, dolapta ne varsa denedim hiçbirşey olmadı üstüme. artık alışveriş yapmanın zamanıdır dedim kendime
kanamam yok çok şükür bu sefer diye sevinirken şimdide grip oldum burnum hem akıyor su gibi hemde sanki içi şiş nefes alamıyorum şimdide yeterince oksijen verebiliyormuyumki bebeğime diye tedirginim
sanırım bizlerin korkuları asla geçmiycek
hayırlı olsun...ben de lcw den aldım..hamile taytı ve pantalonu..pek kaliteli değil ama idare ediyoruz işte...bana da eski elbiselerim olmuyor..normalde de kilo fazlam var epey...hele bi şu doğumu atlatalım da sağlıkla...kilo vermeye bakıcaz artık:)göğüs şişmesi çok kötü..ve ağrım da var...estrofemden kaynaklı bence...çok şükür bıraktım artık ama aslında vücuduma ne gibi zararlar verdiğini tahmin edebiliyorum.e gebe diye bir siteden de hamile sütyeni aldım çok memnun kaldım...ama biraz pahalı...
Canım kıyamam bulantı kotu oluyo benimde yıyonce bulanıyo yemesem daha fena bulanıyo yıyip yatıyorum bende bole bole gecicek inş aynen nası içim gidiyo bişiler almak için anlatamam ama şuan için yatıyorum pijamalarla göbişler çıksın alıcaz inş bebişlerimizede alıcaz birsuru sey allah izin verirse hep güzel seyler paylasalım inşinşallah canım yaa. bende 1-2 ay geçsin hamileliklerimiz tam yerine otursun sağlıcakla. sonra daha güzel şeyler konuşmak istiyorum.
mesela ilk hamilelik elbisesini kim alacak, kimler bakmaya başladı. bebekleri için bir çift çorap bile olsa alan varmı.
daha sonraki aylarda da bebeklerimiz için yaptıracağımız bebek odalarından mobilyalarından bahsederiz :))))
nasıl doğum yapıcaz, normal mi sezeryan mi konuşulacak çok şey olacak Allah'ın izniyle :))))
canım bende 8+5 im bugün itibariyle.
5-10 mart arası gel hem kontrol hemde 2 li test yapacağız dedi bana. 2 li test zeka testi ve ölçüm anlamına mı geliyor acaba
bulantım için banada emedur hapı verdi ama nede olsa o da bir ilaç diye korkup hiç içmedim açıkçası.
ama bulantıdan mahvoluyorum. bu yüzden internete de pek giremiyorum. oturunca bile bulanıyor özlemsce düşünebiliyormusun. hep yatıyorum
1 yudum su mahvediyor midemi. ilaçlarımı içemiyorum :))))
herşeyi abartan bir tek ben değilmişim demekkio kadar evhamlıyım, o kadar kuruntuluyum ki bu sıralar kendi kendime sinir oluyorum. ne yapsam doğrudur, nasıl yatsam, nasıl kalksam, ne yesem, ne içsem vs...... çok kızardım böyle insanlara kendim böyle oldum şimdi dediğin çok doğru bizim korkularımız hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bitmiycek tatlım.
ne güzel ilk kıyafet alanımız sen oldun. güle güle güzel günlerde giy canım :)))ilk hamile pantolonumu almış bulunmaktayımbir ikide tişört aldım. nasıl oldu anlamadım kızlar ama birden karnım çıkıverdi. hiçbirşey olmuyor üstüme. pantolonlar karnım yüzünden, gömlekler tişötlerde koca göğüslerim yüzünden olmaz oldu. evdeyim sürekli, giydiğim şeyler hep eşofman ve tayt. oyüzden hiç anlamadım karnımın çıktığını. haftasonu arkadşın düğününe gittik, dolapta ne varsa denedim hiçbirşey olmadı üstüme. artık alışveriş yapmanın zamanıdır dedim kendime
hayırlı olsun...ben de lcw den aldım..hamile taytı ve pantalonu..pek kaliteli değil ama idare ediyoruz işte...bana da eski elbiselerim olmuyor..normalde de kilo fazlam var epey...hele bi şu doğumu atlatalım da sağlıkla...kilo vermeye bakıcaz artık:)göğüs şişmesi çok kötü..ve ağrım da var...estrofemden kaynaklı bence...çok şükür bıraktım artık ama aslında vücuduma ne gibi zararlar verdiğini tahmin edebiliyorum.e gebe diye bir siteden de hamile sütyeni aldım çok memnun kaldım...ama biraz pahalı...
Canım kıyamam bulantı kotu oluyo benimde yıyonce bulanıyo yemesem daha fena bulanıyo yıyip yatıyorum bende bole bole gecicek inş aynen nası içim gidiyo bişiler almak için anlatamam ama şuan için yatıyorum pijamalarla göbişler çıksın alıcaz inş bebişlerimizede alıcaz birsuru sey allah izin verirse hep güzel seyler paylasalım inş
kizlar bi sorum olcak sizlere sali gunu kanamam oldu doktora gittim acil duzensiz kese embriyo gozukmuyor dedi saglikli gelismiyor gebeligin pzts tekrar bakalim dedi kesenin boyu 17 mm 5+2 gunluktum siz kacinci haftada gordunuz bebisu moralim cook bozuk
canım bende 8+5 im bugün itibariyle.
5-10 mart arası gel hem kontrol hemde 2 li test yapacağız dedi bana. 2 li test zeka testi ve ölçüm anlamına mı geliyor acaba
bulantım için banada emedur hapı verdi ama nede olsa o da bir ilaç diye korkup hiç içmedim açıkçası.
ama bulantıdan mahvoluyorum. bu yüzden internete de pek giremiyorum. oturunca bile bulanıyor özlemsce düşünebiliyormusun. hep yatıyorum
1 yudum su mahvediyor midemi. ilaçlarımı içemiyorum :))))
kizlar bi sorum olcak sizlere sali gunu kanamam oldu doktora gittim acil duzensiz kese embriyo gozukmuyor dedi saglikli gelismiyor gebeligin pzts tekrar bakalim dedi kesenin boyu 17 mm 5+2 gunluktum siz kacinci haftada gordunuz bebisu moralim cook bozuk
canım bende senınle aynı durumdaydım serum desteği aldıktan sonra çok rahatladım 3 gündür ıyıyım ama ataklar şeklınde geldıgı için teredütteyim her an bence kendını zorlama istifra edıyosan eger serum destegı al...
ölçüm ense ölçümü işte down sendromu vs ona bakılıyo.. bana 3 hafta sonra gel dedı yanı 12 haftalık olunca gıdıcem..
sen ultrasona göremi 8+5 sin ben ultrasona göre öyleyim dedim.. burdakı takvıme göre 3 gün fark var.
birde hemen yazilarinizin altinda bebegimin dogucagi tarih yaziyor onu nasil cikarabilirim beceremedimde kendimde
slm kizlar bende dondurmayla hamis kaldim..ikili test yaptirdim hsonu hic korkmayin ailenizde yoksa genelde hicbisey cikmiyormus iciniz rahat olsun...birde size birsey sormak istiyorum crinone jel kulllananlar arada topak topak ciktigi oluyor ama dun kahverengimsi ve bir avucum dolacak kadar cikti cok korktum boyle olan varmi aranizda ?
bebişin hayırlı olsun canım. jel için korkma, uzun sürli kullanımlarda olabiliyor böyle. sanırım duvarı tahriş ediyormuş. yine de içini rahatlatmak için doktorunu arayabilirsin.
canım ban benim takvimimin altında.
takvimi eklemek için tıklayın diyor orayı tıkla çok açık anlatmışlar çok kolay yaparsın
ilaçlarına devam ediyormusun incirim
doktorum bana 10 şubattan itibaren içme dedi. kurtuluyorum nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?