Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişin hayırlı olsun canım. jel için korkma, uzun sürli kullanımlarda olabiliyor böyle. sanırım duvarı tahriş ediyormuş. yine de içini rahatlatmak için doktorunu arayabilirsin.

tesekkruler incirim valla korktuum biraz annemdeydim hatta gece orda kaldim oda korktu bayagi icim rahatladi biraz...benim malesef hala sabit doktorum yok siz nerelere gidiyosunuz doktora birde istanbuldami yasiyosunuz acaba

tesekkruler incirim valla korktuum biraz annemdeydim hatta gece orda kaldim oda korktu bayagi icim rahatladi biraz...benim malesef hala sabit doktorum yok siz nerelere gidiyosunuz doktora birde istanbuldami yasiyosunuz acaba

canım kusura bakma, seni önceden tanımadığım için bilmiyorum, neden tüp bebek işlemini yapan doktorla devam etmiyorsun? ben ist.dayım. bahçelievler medical parka gidiyorum. doktorum tüp bebek uzmanı jane hanım ama ekip olarak çalıştıkları için hepsiyle irtibat halindeyim. 3 doktor ve 4 hemşire işlemlerimle ilgileniyor. evimde de bir çocuk doktoru var, bu açıdan biraz şanslıyım sanırım :) umarım en kısa zamanda çok iyi bir doktor bulursun.

bende medical parka gidiyorum göztepeye

benimde öyle oluyordu, doktorum normal olduğunu söylemişti. gerçi ben 1 haftadır kullanmıyorum ilaçları kesti artık doktor. sadece aspirin ve vitaminler. bırakmama rağmen crinone 4-5 gün boyunca geldi hep. doktorum vajenin içini yıkayabilirsin demişti, biraz daha rahatlatıyor. emilmeyip dışarda kalanların düşmesinde bi sakınca yokmuş, için rahat olsun

bende medical parka gidiyorum göztepeye

asis son zamanlarda hele ki gebelik testi yapmadan önce birçok kişi medical parkı kötüledi bana, pozitif sonuç alınca sesler kesildi neyseki. oysa ben hastanemden de doktorumdan da çok memnunum.

aynı şey bende de oldu bende çok telaşlandım önce baktım sızıntı olarak hiç bişey gelmiyo dr u da aramadım 2 gün sonrada kontrol vardı dr a sordum hiç önemsemedi bile açıklama da yapmadı. ilaçları bırakmaya kaldı 5 gün allahın izniyle

kızlar doktrorum bana coraspirini doğuma kadar crinone jeli 12 haftaya kadar kullanmamı söyledi.coraspirini doğuma kadar kullanacak varmı??

kizlar bi sorum olcak gecen hafta kanamam oldu bi dusuk tehlikesi yasadim doktorum yaticaksin kalmiycaksin felan demedi ama ben tuvalet disinda kalmadim hep uzandim sizler nasil geciriyorsunuz hamilelignizi?

merhaba kızlar yavrularınızı rabbim sağsalim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dilerim rabbm sorunsz hamilelik yaşatr sizlere eminim hepinz zor süreçlerden bugünlere geldiniz bende 4klomn 4ovitrelleden sonra birde aşılama yaptım tabbi sonuç hüsran oldu dr.tüp bebek diyo benim çikolata kistimde var tabi sebep bu rica etsem sizlere nerde ne kadar ücretle yaptığınızı yazsanız çok sevincem ben ist.avrupa yskasındayım birde resmi nikah şartmı ne istiyolar yardımcı olursanz bende yapacam bebeklerinizi yaradan nasıl yaratmışsa sizlere nasip etmişse rabbim yavrularınızı hayırlı kılsın sizlere inş.darısı benim gibi tüm isteyenlere sevgilerle kalın

kızlar doktrorum bana coraspirini doğuma kadar crinone jeli 12 haftaya kadar kullanmamı söyledi.coraspirini doğuma kadar kullanacak varmı??

bildiğim kadarıyla tüm tüp bebeklerde kullanıylıyor coraspin veya ecopirin.

bende kullanıyorum.

dr um 34. haftaya kadar kullanacaksın dedi. çok bilgili bi dr dur güveniyorum

senin dr un da onu demek istemiştir

çünkü 34 den sonra erken doğuma ve kanamaya neden olabiliyormuş

hatta 32. haftadan sonra bebeğe zarar verdiğini 32. ye kadar kullanılması gerektiğini de duydum . onu sordum dr a ama 34 dedi

ist. fiyatlarını bilmiyorum ama genellikle ilaçlarla 5-7 bin arasında oluyor.

evet evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar

ama evli değilseniz kabul edilmez mi onu hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?

merhaba kızlar
ben de varım
ikizlrime hamleyim bugun itibarile 9 + 3 günlüğüz inşallah
ara ara tedirginliklerim oluyor,
inşallah sag salim kavusuruz hepimiz.
ben de eylül topiğinde rahat edemedim

öncelikle çıktığınız yolda muvaffak olursunuz inş. :) tüp bebek fiyatları 5-8 bin arası değişiyor, hastaya göre ilaç fiyatları çok farklı. resmi nikah şart, bildiğim kadarıyla sadece kıbrısta nikah aranmıyor. Allah yardımcın olsun :)

araştırdım öğrendim... 3. gün embriyosunun hücre sayısıymış meğer.

arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?

Var tabi mesela ben sanırım 8 hucrelıydı embıryom ama 3.gun bunu ıyı bılıyorum zaten genelde 3. Uygulanır ozelıkle ılkse ve negatıf tupun yoksa 3.gun ama pcdgerekirse yani genetık bunun için 5.gun beklenıyo ben 24. Saatte transfer bılıyorum tutan takılma bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…