bebişin hayırlı olsun canım. jel için korkma, uzun sürli kullanımlarda olabiliyor böyle. sanırım duvarı tahriş ediyormuş. yine de içini rahatlatmak için doktorunu arayabilirsin.
tesekkruler incirim valla korktuum biraz annemdeydim hatta gece orda kaldim oda korktu bayagi icim rahatladi biraz...benim malesef hala sabit doktorum yok siz nerelere gidiyosunuz doktora birde istanbuldami yasiyosunuz acaba
canım kusura bakma, seni önceden tanımadığım için bilmiyorum, neden tüp bebek işlemini yapan doktorla devam etmiyorsun? ben ist.dayım. bahçelievler medical parka gidiyorum. doktorum tüp bebek uzmanı jane hanım ama ekip olarak çalıştıkları için hepsiyle irtibat halindeyim. 3 doktor ve 4 hemşire işlemlerimle ilgileniyor. evimde de bir çocuk doktoru var, bu açıdan biraz şanslıyım sanırım :) umarım en kısa zamanda çok iyi bir doktor bulursun.
slm kizlar bende dondurmayla hamis kaldim..ikili test yaptirdim hsonu hic korkmayin ailenizde yoksa genelde hicbisey cikmiyormus iciniz rahat olsun...birde size birsey sormak istiyorum crinone jel kulllananlar arada topak topak ciktigi oluyor ama dun kahverengimsi ve bir avucum dolacak kadar cikti cok korktum boyle olan varmi aranizda ?
bende medical parka gidiyorum göztepeye
benimde öyle oluyordu, doktorum normal olduğunu söylemişti. gerçi ben 1 haftadır kullanmıyorum ilaçları kesti artık doktor. sadece aspirin ve vitaminler. bırakmama rağmen crinone 4-5 gün boyunca geldi hep. doktorum vajenin içini yıkayabilirsin demişti, biraz daha rahatlatıyor. emilmeyip dışarda kalanların düşmesinde bi sakınca yokmuş, için rahat olsun
kızlar doktrorum bana coraspirini doğuma kadar crinone jeli 12 haftaya kadar kullanmamı söyledi.coraspirini doğuma kadar kullanacak varmı??
kızlar doktrorum bana coraspirini doğuma kadar crinone jeli 12 haftaya kadar kullanmamı söyledi.coraspirini doğuma kadar kullanacak varmı??
merhaba kızlar yavrularınızı rabbim sağsalim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dilerim rabbm sorunsz hamilelik yaşatr sizlere eminim hepinz zor süreçlerden bugünlere geldiniz bende 4klomn 4ovitrelleden sonra birde aşılama yaptım tabbi sonuç hüsran oldu dr.tüp bebek diyo benim çikolata kistimde var tabi sebep bu rica etsem sizlere nerde ne kadar ücretle yaptığınızı yazsanız çok sevincem ben ist.avrupa yskasındayım birde resmi nikah şartmı ne istiyolar yardımcı olursanz bende yapacam bebeklerinizi yaradan nasıl yaratmışsa sizlere nasip etmişse rabbim yavrularınızı hayırlı kılsın sizlere inş.darısı benim gibi tüm isteyenlere sevgilerle kalın
arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?
arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?
merhaba kızlar yavrularınızı rabbim sağsalim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dilerim rabbm sorunsz hamilelik yaşatr sizlere eminim hepinz zor süreçlerden bugünlere geldiniz bende 4klomn 4ovitrelleden sonra birde aşılama yaptım tabbi sonuç hüsran oldu dr.tüp bebek diyo benim çikolata kistimde var tabi sebep bu rica etsem sizlere nerde ne kadar ücretle yaptığınızı yazsanız çok sevincem ben ist.avrupa yskasındayım birde resmi nikah şartmı ne istiyolar yardımcı olursanz bende yapacam bebeklerinizi yaradan nasıl yaratmışsa sizlere nasip etmişse rabbim yavrularınızı hayırlı kılsın sizlere inş.darısı benim gibi tüm isteyenlere sevgilerle kalın
araştırdım öğrendim... 3. gün embriyosunun hücre sayısıymış meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?