canım kusura bakma, seni önceden tanımadığım için bilmiyorum, neden tüp bebek işlemini yapan doktorla devam etmiyorsun? ben ist.dayım. bahçelievler medical parka gidiyorum. doktorum tüp bebek uzmanı jane hanım ama ekip olarak çalıştıkları için hepsiyle irtibat halindeyim. 3 doktor ve 4 hemşire işlemlerimle ilgileniyor. evimde de bir çocuk doktoru var, bu açıdan biraz şanslıyım sanırım :) umarım en kısa zamanda çok iyi bir doktor bulursun.
Kaptanın seyir defterinden....
Mide yanması maksimum düzeyde. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Sizde durumlar nasıl?
asis son zamanlarda hele ki gebelik testi yapmadan önce birçok kişi medical parkı kötüledi bana, pozitif sonuç alınca sesler kesildi neyseki. oysa ben hastanemden de doktorumdan da çok memnunum.
arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?
merhaba kızlar
ben de varım
ikizlrime hamleyim bugun itibarile 9 + 3 günlüğüz inşallah
ara ara tedirginliklerim oluyor,
inşallah sag salim kavusuruz hepimiz.
ben de eylül topiğinde rahat edemedim
hepsi geciyor canim insan hic gecmeyecek saniyo ama ben 12+4 haftalik oldum hepsi gecti cok sukur bu kezde bazka seyler basliyo grip oldum sanirim...geceleri bogaz kurulugu burun tikanikligi yasiyorum suan cok fenayim...alerjimde vardi saman nezlesi onun belirtielride ayni gripmi saman nezlesimi yoksa gebelik hormonlarindanmi suan cozmeye calisiyorum
2 gündür bulantılarım ve mide yanmalarım azaldı. en önemlisi su içebiliyorum.
2 haftadır günde sadece 1 bardak su içiyordum düşünebiliyormusunuz. ve o 1 bardak suyla günde 4 tane hap içiyordum.
2 adet estrofem, 1 adet coraspin ve 1 adet folik asit hapı((
2 gündür günde 2-3 bardak su içmeye başladım artacak inşallah
calisiyormusun cnm dinlenmekte cok faydali oluyor mesala biraz uyusan gunduz bana cok iyi geliyordu uyumak hergun uyuyodum iki saat uyaninca anca yiyebiliyordum sonra yine basliyodu gerce bulanti kazinma ama ben hep uyuyarak unutuyodum
tşk.cevabın için özel hastanede yapacam artık alllah yardım etsin artık rabbim yavrunu sana bağışlasınist. fiyatlarını bilmiyorum ama genellikle ilaçlarla 5-7 bin arasında oluyor.
evet evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar
ama evli değilseniz kabul edilmez mi onu hiç bilmiyorum.
öncelikle çıktığınız yolda muvaffak olursunuz inş. :) tüp bebek fiyatları 5-8 bin arası değişiyor, hastaya göre ilaç fiyatları çok farklı. resmi nikah şart, bildiğim kadarıyla sadece kıbrısta nikah aranmıyor. Allah yardımcın olsun :)
arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?
cevap veren güzel anneler çok teşekkür "kün fe yekün" işte 3 tür 5 tir bunlar bahane yaradanımın yarattıkları şahane o ol desin olur.
bende 3.gün 8 hücreli embriyoile hamile kaldım takılma sayıya daha önce 2.gün 4 hücreli 2 embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım önemli olan embriyonun gelişiminin güzel olması sayısı deil.
mavielle teşekkür cevap için benımkılerın gelişimleri gayet güzel transfer mart sonu bende bı nabız yoklamaya çıkayım dedim:)
kızlar bu sabah itibariyle pembemsi akıntılarım başladı hafif hafif karnımda ağrıyor.
randevu aldım 2 de doktordayım görmeden bir şey diyemem bugün müsaitim gelin dedi(((
korkma canım cumartesi günü bendede oldu gerçi benimki kahve su gibi geldi ilk önce ardından kıpkırmızı kan geldi hemen merkeze gittik bebek çok iyi keyfi yerinde çok minik kanama alanı var ama oda tehlikeli yerde deil dediler proton iğne oldum birdaha tık yok dün tekrar yaptırmamı istemişti protonu onuda yaptırdım çok şükür bişi yok cumartesi merkeze giderken müthiş bel ağrımda vardı korkma bu ara yorduysan kendini ondan olmuştur.
bende 1 aydır kabızlık var. 3 günde bir tuvalete çıkıyordum zorla söylemesi ayıp
bu 1 haftadır 3 günde bir çıktım ve her seferinde makattan kanama oldu((
inşallah bir şey demez doktor normaldir inşallah korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?