Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tup bebek yaptirdigim yerle sorun yasadik pek etik davranmadilar hatta orada tanistigim bi arakadasim var onada aynisini yaptlar...ticari amacla tupu yapana kadar yani dusunceleri...zaten kendileride soyledi biz keseyi gordukten sonra isimiz bitiyor dediler....o nedenle doktor arayisindayim..

Kaptanın seyir defterinden....

Mide yanması maksimum düzeyde. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Sizde durumlar nasıl?

Kaptanın seyir defterinden....

Mide yanması maksimum düzeyde. Geceleri hiç uyuyamıyorum. Sizde durumlar nasıl?

hepsi geciyor canim insan hic gecmeyecek saniyo ama ben 12+4 haftalik oldum hepsi gecti cok sukur bu kezde bazka seyler basliyo grip oldum sanirim...geceleri bogaz kurulugu burun tikanikligi yasiyorum suan cok fenayim...alerjimde vardi saman nezlesi onun belirtielride ayni gripmi saman nezlesimi yoksa gebelik hormonlarindanmi suan cozmeye calisiyorum

asis son zamanlarda hele ki gebelik testi yapmadan önce birçok kişi medical parkı kötüledi bana, pozitif sonuç alınca sesler kesildi neyseki. oysa ben hastanemden de doktorumdan da çok memnunum.

evet incirim medical park hastaneleri hakkında kötü yazıları bende çok okudum. o hastanede doktor asistanlığı yapan çok yakın bir arkadaşım vardı ayrıldı ama çok memnundu hastane ve doktorlarından. onun tavsiyesi ile gittim ben ve eşim çok memnun kaldık. doktorum ayrıca profesör ve memorial'den gelmişti geçmişi de iyiydi güvendim ve ilk seferde Allah'a şükür.
transferi yaparkende önce maşallah sonra bismillah diyelim demişti hiç unutmam :)))))

arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?

evet canım ben varım :))) bende yumurta rezervi azlığı olduğu için bana 3. gün ve 8 hücreli embriyo transfer ettiler 2 tane. 1 tanesi tuttu şuan 9+2 günlük hamileyim

merhaba kızlar
ben de varım
ikizlrime hamleyim bugun itibarile 9 + 3 günlüğüz inşallah
ara ara tedirginliklerim oluyor,
inşallah sag salim kavusuruz hepimiz.
ben de eylül topiğinde rahat edemedim

benden 1 gün öncesin hoşgeldin aramıza

2 gündür bulantılarım ve mide yanmalarım azaldı. en önemlisi su içebiliyorum.
2 haftadır günde sadece 1 bardak su içiyordum düşünebiliyormusunuz. ve o 1 bardak suyla günde 4 tane hap içiyordum.
2 adet estrofem, 1 adet coraspin ve 1 adet folik asit hapı ((

2 gündür günde 2-3 bardak su içmeye başladım artacak inşallah

calisiyormusun cnm dinlenmekte cok faydali oluyor mesala biraz uyusan gunduz bana cok iyi geliyordu uyumak hergun uyuyodum iki saat uyaninca anca yiyebiliyordum sonra yine basliyodu gerce bulanti kazinma ama ben hep uyuyarak unutuyodum

calisiyormusun cnm dinlenmekte cok faydali oluyor mesala biraz uyusan gunduz bana cok iyi geliyordu uyumak hergun uyuyodum iki saat uyaninca anca yiyebiliyordum sonra yine basliyodu gerce bulanti kazinma ama ben hep uyuyarak unutuyodum

çalışmıyorum 1 ocak itibariyle işten ayrıldım. zaten yiyemediğim için hep yatıyordum. çünkü sürekli midem bulanıyor ve halsizliğim vardı.
oturunca bile bulanıyordu hep yatıyordum ama faydası olmadı. kendi kendine azaldı aslında. hep yatıyordum ama hiç uyuyamıyordum nedense.

ne bileyim herkes farklı yaşıyor işte.

senin durumun nasıl

ist. fiyatlarını bilmiyorum ama genellikle ilaçlarla 5-7 bin arasında oluyor.

evet evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar

ama evli değilseniz kabul edilmez mi onu hiç bilmiyorum.
tşk.cevabın için özel hastanede yapacam artık alllah yardım etsin artık rabbim yavrunu sana bağışlasın

amin allah razı olsun rabbim seninde yavrunu sana bağışlasın peki ist.daysanız tüp bebek için tavsiye edebileceğinz hastane veya dr.varmı buraları bilmiyorumda

cevap veren güzel anneler çok teşekkür "kün fe yekün" işte 3 tür 5 tir bunlar bahane yaradanımın yarattıkları şahane o ol desin olur.

arkadaşlar bebekleriniz hayırlısıyla doğsunlar inşallah.benım bı sorum olacak aranızda 3.gün 8 hücreli transferıyle hamıle kalan varmı?

ben 3. gün 7 hücreliyle hamile kaldım canım ama inan hiç takılma

rahat ol gerisi allaha kalmış

cevap veren güzel anneler çok teşekkür "kün fe yekün" işte 3 tür 5 tir bunlar bahane yaradanımın yarattıkları şahane o ol desin olur.

bende 3.gün 8 hücreli embriyoile hamile kaldım takılma sayıya daha önce 2.gün 4 hücreli 2 embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım önemli olan embriyonun gelişiminin güzel olması sayısı deil.

bende 3.gün 8 hücreli embriyoile hamile kaldım takılma sayıya daha önce 2.gün 4 hücreli 2 embriyo ile ikizlere hamile kalmıştım önemli olan embriyonun gelişiminin güzel olması sayısı deil.

mavielle teşekkür cevap için benımkılerın gelişimleri gayet güzel transfer mart sonu bende bı nabız yoklamaya çıkayım dedim:)

mavielle teşekkür cevap için benımkılerın gelişimleri gayet güzel transfer mart sonu bende bı nabız yoklamaya çıkayım dedim:)

hadi bakalım rabbim ol desin bebeişin sımsıkı tutunsun sana güzel haberlerini bekliycem rabbim gönlüne göre versin cnm

mide yanması şikayeti olan arkadaslar sakın yemek yedikten sonra uyumayın.
ben akşam yemeği yedıkten sonra bi üşüme geliyor uzanıyorum ve uyuya kalıyorum uyanınca felaket baslıyor karın ağrısı mide bulantısı sabaha kadar istifra 2 kez bunu yasadım.. artık uyumuycam göz kapaklarıma kürdan koycam :))))))))
maden suyu içiyorum iyi gelıyor mide asidini en iyi öldüren maden suyuymuş.. birde mevsimindeyken bol bol ayva yiyin arkadaslar..

kızlar bu sabah itibariyle pembemsi akıntılarım başladı hafif hafif karnımda ağrıyor.
randevu aldım 2 de doktordayım görmeden bir şey diyemem bugün müsaitim gelin dedi (((

kızlar bu sabah itibariyle pembemsi akıntılarım başladı hafif hafif karnımda ağrıyor.
randevu aldım 2 de doktordayım görmeden bir şey diyemem bugün müsaitim gelin dedi (((

korkma canım cumartesi günü bendede oldu gerçi benimki kahve su gibi geldi ilk önce ardından kıpkırmızı kan geldi hemen merkeze gittik bebek çok iyi keyfi yerinde çok minik kanama alanı var ama oda tehlikeli yerde deil dediler proton iğne oldum birdaha tık yok dün tekrar yaptırmamı istemişti protonu onuda yaptırdım çok şükür bişi yok cumartesi merkeze giderken müthiş bel ağrımda vardı korkma bu ara yorduysan kendini ondan olmuştur.

bende 1 aydır kabızlık var. 3 günde bir tuvalete çıkıyordum zorla söylemesi ayıp
bu 1 haftadır 3 günde bir çıktım ve her seferinde makattan kanama oldu ((

inşallah bir şey demez doktor normaldir inşallah korkmaya başladım

kabızlık sorununu malesef genelede oluyor ben tek çareyi zeytinyağında buldum her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç üzerine ılık su iç bu çok iyi geliyor kayısı falan bende hiç işe yaramadı birde ananas çoko barsakları çalıştırıyor

üzme tatlı canını bişi olmucak merak merak etme bebişin keyfi yerindedir .haberini beklicem merakta bırakta olurmu.

asis bende gecen hafta bi kanama gecirdim bi gece yatirdilar hastanede serum pruluton igne yaptilar pzts ko.trolum vardi bebekte bisey yok ama kanama alani var halen kaniyabilir dusuk tehditj dedi yatak istirati verdi yemek ve tuvalet disinda kalkmiyorum yerimden korkma Allahin izniyle bisey olmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…