Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kabızlık çok fena ama hepimiz de çekiyoruz galiba hormonlar yüzünden. ben de çok zorlanıyordum, ta ki bir kaç hafta önce demir hapı maltofer başlayana kadar. demir hapı normalde yan etki olarak ishal yapabiliyormuş. tabii bende ishal olamayacağı için (!) kabızlığımı biraz azalttı, daha rahatım artık. gebelere eninde sonunda başlanıyor demir hapı, doktoruna bir danış istersen.
kanamanın altından önemli birşey çıkmaz, geçer gider umarım, çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun yasmincim. dikkat et kendine doktorun dediği gibi bol bol dinlen. arada sırada da evin içinde yavaş yavaş yürüyüşler yap. kan dolaşımı için.

bende yeni geldim hastaneden. doktor anormal bir şey görmedi her şey çok normal görünüyor dedi. kalp atışını dinledik 9+3 günlük.
ne olur ne olmaz diye pruluton iğneden verdi. onu yaptırdım hala kalçam ağrıyor çok yakıcı bir iğneymiş :))

kabızlığım için şurup verdi inşallah şurup iyi gelir kabızlık yüzünden kanamam olmaya başlamıştı (((

teşekkür ederim geçer inşallah. bende zaten demir eksikliği vardı. bana bugün yaptırmam için bazı testler verdi onları yaptırıp mart ayında doktora götürücem banada muhakkak demir hapı yada şurubu verecektir diye düşünüyorum.

kabızlıkta insanda karın ağrısı yada karın bölgesinde huzursuzluk yapıyor. kabızlıktan olmasını bilmeme rağmen ya bebekten dolayı ağrıyorsa diye düşünmeden edemiyor insan.

bebeklerimizi çok zorla elde ettik hepimiz Allah tamamına erdirir inşallah

nasılsınız arkadaşlar? son sayfalarda herkesin şikayeti birbirine benzemiş,kabızlık ve mide yanması hiç çekilmiyor gerçekten..aranızda 2 li test yaptıran veya zamanı gelen var mı?ben yaptırdım 12-13. haftalar arası..doktorum her şey normal dedi..sonra bir profesöre gösterdim,maksat içim rahat etsin diye...ona da ultrasondan muayene oldum..test sonuçlarına baktı ama mom değerin yazmamış dedi...ufak da olsa risk var,emin olmak için 3 lü test de yaptır ve 3 hafta sonra gel dedi...normalde belli bir değerin ütünde risk varsa anne karnından sıvı alıp bebeğin genetiğini inceliyorlar...bir doktor her şey çok iyi derken bir diğeri ufak bir riske bile girmek istemeyebiliyor..insanın kafası karışıyor...biraz da rahat olmak lazım galiba...herkese kolaylıklar...

evet en güzeli rahat olmak ama çoğumuz tüp bebekle hamile kaldık. ve benim gibi ilk defa hamile kalanlarda var aramızda.
deneyimsiziz ister istemez en ufak bir şeyde çok korkuyoruz çok evhamlanıyoruz.

sen 3'lü testini yaptır yinede için rahat etsin. ben 2 li testimi 5-10 mart arası yaptırıcam daha çok var

Canım gördünmü boşuna korktun çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olması süper

Canım gördünmü boşuna korktun çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olması süper

eşimde paniktir benim doktoru ara gidelim dedi aradım ve gittik. biraz daha koyu olsaydı akıntının rengi korkardım bende
ama çok açık pembeydi toz pembe :)))

neyse bebeğimizi gördükl böylece. kalp atışını tekrardan dinledik

tahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var.
senin nasıl geçiyor. mide bulantın , iştahsızlık , kabızlık yaşadınmı

tahmini doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var.
senin nasıl geçiyor. mide bulantın , iştahsızlık , kabızlık yaşadınmı

iştahsızlığım var hiç bişi canım istemiyor kabızlık zaman zaman var mide bulantım çok deil arada hafif ağrılarım oluyor oda rahim genişlediği için uyku sorunumda va uyuyamıyorum ben yaa çok kötü bu

Al benden de o kadar. Sabaha kadar dönüp duruyorum. Sabaha karşı biraz uyuyorum onda da aksiyon filimlerini aratmayan rüyalardan dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bulantım neredeyse hiç yok. Ara ara inceden oluyor. ama mide yanması çok feci. Bir de geçen gece bir ağlama krizi tuttu. Hiç sebepsiz. Yazık eşim neye uğradığını şaşırdı:) Bir de gece süper kedi gibi gerinme ihtiyacı duyuyorum. Çok saçma ama:)

bende suan calismiyorum mide bulantilarim gecti sayilir arada bazi yiyeceklere karsi oluyor...evde olmakta aslinda insani biraz kotu yapiyor sanirim :) yalniz kaldikca daha cok insan kendinimi dinliyor ne disarida pek bulantim olmuyo ilginctir :)
herkes farkli yasiyor gercekten oyle

günaydın bayanlar.ben de kasım ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım

hayırlı olsun..benim transferim de kasım ayındaydı...şimdi 15+3 teyim...ilaç olarak ne kullanıyorsun?ikili testini yaptırmışsındır...şikayetlerin neler?

uyusam rüya görürüm belki ama tık yok ben bu arada suda çok içemiyorum oda lekelenmeye sebep oluyor galiba dün 2 bardak su içtim sadece bu sabah yine kahve lekem vardı tuhaff işte bu günler geçse doğum çantalarımızı konuşsak patikler örsek doğumu konuşsak ahhh ahhh çok var çokkkkkkk

Geçmiş Olsun Asiscim
tşk ederim cnm.

bende de uyku sorunu var her gece uyanıyorum 1-2 saat uyanık kalıyorum sabaha karşı uyuyorum bu sefer sabah zor kalkıyorum.

günaydın bayanlar.ben de kasım ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
hoş geldin aramıza. bebeğin hayırlı olsun

evet bende evde sıkılıyorum. genelde uzanıyorum. sürekli yatmakta iyi değil. ama iş yapmaktanda korkuyorum. dün pembe lekelenmelerim oldu iyice korktum.

bende 3-4 gündür su içmeye başladım ve akıntılarım çoğaldı. 2 haftadır günde 1 bardak suyu zorla içiyordum. sudan midem daha çok bulanıyordu. doktorum bana 1 bardak suyu 1 saatte iç. kafana dikme yudum yudum iç ama 1 saatte iç demişti. bu yüzdenmi demişti acaba???????????

bende gece gündüz uyuyorummm.... artık uyumak istemıyorum evde olunca sızıp kalıyorum süreklı acıkıyorum yıyorum sonra uyuya kalıyorum uyanıyorum midem yanıyor... en ıyısı kendını dışarı atmak temız hava çok ıyı gelıyor

kızlar uykularımı sıze göndersem :)))

Ne kadar iyi olur bana resmen yatak dar geliyor yatakta eşimi istemiyorum adam üzülcek diye bişi diyemiyorum zaten ölümüne kanka olmuşuz :)

Merhaba kızlar, ben de yeni katıldım aranıza, 6+5 olduk bugün çok şükür. Sizleri biraz okudum da bende de gece uykusu kalmadı, zaten çok sık tuvalete uyanıyorum, bir daha uyku 2-3 saat gidiyor, bana da yatak dar geliyor nerdeyse. Mide bulantılarım henüz yok çok şükür. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah..

gonder bitanem bana gonder herkes horul horul uyuyor ben ayaktayim geceleri gunduzde uyuyamiyorum ne olacagim bilmem

Ne kadar iyi olur bana resmen yatak dar geliyor yatakta eşimi istemiyorum adam üzülcek diye bişi diyemiyorum zaten ölümüne kanka olmuşuz :)

bende oyleyim zaten dedigin gibi esimle kardes kardes yatiyoruz az kaldi yataktan atacagim daha yeni 11 haftayi doldurduk nasil biter geri kalan bilemiyorum ama bebisim icin deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…