selam kızlar
ne zamandır uğrayamadım
nedense aynı dönemlerde lekelenmeler kanamalar olmuş
bende de ani ve ciddi bi kanama oldu bildiğiniz kızmızı sonra pembe
bebek iyiymiş şükür allahıma
ultrasonda sıkıntılı bişey göremedi ama düşük tehdidi diye 2 hafta kalkmadan yatacaksın dedi
24 saat yataktayım çok zor ama kuzum iyi olsunda
herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
çok geçmiş olsun cnm 12 haftaya kadar normal bu kanamalar sonra geçiyor geçmeyen içimizdeki korku sanırım....
bende gece gündüz uyuyorummm.... artık uyumak istemıyorum evde olunca sızıp kalıyorum süreklı acıkıyorum yıyorum sonra uyuya kalıyorum uyanıyorum midem yanıyor... en ıyısı kendını dışarı atmak temız hava çok ıyı gelıyor
kızlar uykularımı sıze göndersem :)))
Merhaba kızlar, ben de yeni katıldım aranıza, 6+5 olduk bugün çok şükür. Sizleri biraz okudum da bende de gece uykusu kalmadı, zaten çok sık tuvalete uyanıyorum, bir daha uyku 2-3 saat gidiyor, bana da yatak dar geliyor nerdeyse. Mide bulantılarım henüz yok çok şükür. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah..
selam kızlar
ne zamandır uğrayamadım
nedense aynı dönemlerde lekelenmeler kanamalar olmuş
bende de ani ve ciddi bi kanama oldu bildiğiniz kızmızı sonra pembe
bebek iyiymiş şükür allahıma
ultrasonda sıkıntılı bişey göremedi ama düşük tehdidi diye 2 hafta kalkmadan yatacaksın dedi
24 saat yataktayım çok zor ama kuzum iyi olsunda
herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
ben alabilirim uykundan biraz :))))
hoşgeldin aramıza klaram,
bir çoğumuzun şikayeti 6. haftadan sonra başladı. inşallah sen sorunsuz geçirirsin. insanı gerçekten yere seriyor bu bulantı ve halsizlik, iştahsızlık
canım çok geçmiş olsun. benimde 2 gün önce pembe lekelenmelerim oldu doktorum ne olur ne olmaz diye düşük önleyici iğne yaptırdı.
lekelenme ile birlikte bel ağrısı varsa sanırım düşük tehditi demek miş.
bana belin ağrıyormu dedi. arada sırada ağrıyor dedim o zaman iğne yapalım dedi.
ama belim yatmaktan mı ağrıyor yoksa bebişten mi anlamadım aslında :)))))))))))))
hayırlı olsun..benim transferim de kasım ayındaydı...şimdi 15+3 teyim...ilaç olarak ne kullanıyorsun?ikili testini yaptırmışsındır...şikayetlerin neler?
Merhaba arkadaşlar bende 4yıllık verdiğim mücadele sonunda Allah'a bin şükür hamilerim Allah nasip ederse inşallah cuma günü ilk kalp atışını duyucaz ama bu akşam benden çok kahverengi akıntı geldi ve canım sıkıldı geç olduğu için doktorumda arayamıyorum korktum biraz sizce neden geliyo bu lekeler ve bizim canımızı sıkıyo
Merhaba arkadaşlar bende 4yıllık verdiğim mücadele sonunda Allah'a bin şükür hamilerim Allah nasip ederse inşallah cuma günü ilk kalp atışını duyucaz ama bu akşam benden çok kahverengi akıntı geldi ve canım sıkıldı geç olduğu için doktorumda arayamıyorum korktum biraz sizce neden geliyo bu lekeler ve bizim canımızı sıkıyo
Tşkler arkadaşlar çok korktum hemen doktorumu aradim henen progestanın iğnesini yaptır dedi yaptırdım hapınıda kullandım ara ara bi kacgündür oluyodu fazla degildi hatta 1gün hic gelmedi hic bisey yikken birden gelince çok hafif pembelikte vardı sonra gelmedi gerçi yatıyorum devamlı sırtüstü allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi yitirmesin inşallah
Iyi akşamlar bende 2 denememde hamile kaldım benide aranıza alırmısınız
ilk muayene 9 mart
Bişey söylücem güleceksin ama ben kaç haftalık bilmiyorum işlemden sonra sayarsak 4 haftaya giriyo :))cuma günü ilk muayenem var Allah nasip ederse inşallah zaten öğrendikten sonra ara ara geliyordu ama yoğun değildi hatta işlemin 11. Günü kanama geldi bende tutmadı diye doktora gittim gidene kadar tabii ağla ağla öldüm teste hamile çıkınca çok sevindim ve şaşırdım olabilir demişti doktor kanama için ogünden sonrada çok nadir olarak kahverengi lekelenme geldi dün akşam birden çok yoğun gelince çok korktum ikizler benimkiler ondan da biraz korktum sanırım Allah hepimizin bebeklerini saklasın Allah'a emanetler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?