Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
ne zamandır uğrayamadım
nedense aynı dönemlerde lekelenmeler kanamalar olmuş
bende de ani ve ciddi bi kanama oldu bildiğiniz kızmızı sonra pembe
bebek iyiymiş şükür allahıma
ultrasonda sıkıntılı bişey göremedi ama düşük tehdidi diye 2 hafta kalkmadan yatacaksın dedi
24 saat yataktayım çok zor ama kuzum iyi olsunda
herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

çok geçmiş olsun cnm 12 haftaya kadar normal bu kanamalar sonra geçiyor geçmeyen içimizdeki korku sanırım....

çok geçmiş olsun cnm 12 haftaya kadar normal bu kanamalar sonra geçiyor geçmeyen içimizdeki korku sanırım....

çok sağol canım
nerdeyse 12 haftaya geliyoruz 10+5 teyim ilk kez olunca çok korktum ama çok ayakta kaldım çok yoruldum çok merdiven inip çıktım şimdi işe gitmiyorum allah yüzümüze baksın artık çok zor elde ettik miniklerimizi
endişeden de kurtulmayı bi başarsak
siz siz olun yormayın kendinizi sinirlenmeyin ayakta kalmayın

Son düzenleme:

ben alabilirim uykundan biraz :))))

hoşgeldin aramıza klaram,
bir çoğumuzun şikayeti 6. haftadan sonra başladı. inşallah sen sorunsuz geçirirsin. insanı gerçekten yere seriyor bu bulantı ve halsizlik, iştahsızlık

canım çok geçmiş olsun. benimde 2 gün önce pembe lekelenmelerim oldu doktorum ne olur ne olmaz diye düşük önleyici iğne yaptırdı.
lekelenme ile birlikte bel ağrısı varsa sanırım düşük tehditi demek miş.
bana belin ağrıyormu dedi. arada sırada ağrıyor dedim o zaman iğne yapalım dedi.
ama belim yatmaktan mı ağrıyor yoksa bebişten mi anlamadım aslında :)))))))))))))

Hoşbulduk, inşallah sorunsuz devam eder benim de isteğim bu ama bakalım görücez. Okuyorum da serum kullanmadan geçmiyormuş bazılarının bulantıları. Uyku için akşam yatmadan önce süt, ayran yada yoğurt deneyebilirsin belki tabi bulandırmazsa. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.
Bu arada hastane ve doktor seçimi için araştırma yapmak da gerekiyor. İlk kontrole merkeze gittik ama biraz pahalı oraya devam edemem. İstanbul Anadolu yakasındayım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar anladığım kadarıyla herkeste kanama olmuş...
benimde olduğu için raporluydum çok şükür iyiyim şimdi...
hayırlısı bakalım

merhaba kızlar, epeydir giremedim. kardeşim doğum yaptı onun yanındaydım bir süredir. gelirgelmez hemen doktora gittim. bebişlerim iyiymiş çok şükür. lakin 'seni riske atamam rahim ağzını dikicez' dedi. bir problem yokmuş ama daha önceden düşüklerim olduğundan ve rediksüyon yaptırdığım için tedbirli olalım dedi doktor. ayın 25inde olucak işlem. onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. biraz kasık ağrısı, biraz tansiyon düşmesi. inşallah herşey yolunda gider, hepimiz için....

benim kanamayla birlikte bel ağrım oldu ama getçti
kasıklarım ağrıyor hala
sürekli yatıyorum ve progestan alıyorum günde 400 mg allah korusun artık elimden geleni yapıyorum
olcakla öleceğin önüne geçilmezmiş ama allahım meleğimi korusun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 4yıllık verdiğim mücadele sonunda Allah'a bin şükür hamilerim Allah nasip ederse inşallah cuma günü ilk kalp atışını duyucaz ama bu akşam benden çok kahverengi akıntı geldi ve canım sıkıldı geç olduğu için doktorumda arayamıyorum korktum biraz sizce neden geliyo bu lekeler ve bizim canımızı sıkıyo

hayırlı olsun..benim transferim de kasım ayındaydı...şimdi 15+3 teyim...ilaç olarak ne kullanıyorsun?ikili testini yaptırmışsındır...şikayetlerin neler?

ben 13 haftaya kadar progestan fitil kullandım 100mg günde 3 kez 2fitil.
şu anda demir hapı,vitamin hapı ve kan sulandırıcı iğne clexane kullanıyorum.iğneyi 26.haftaya kadar kullanıcam.
sen hangi ilaçları kullanıyorsun.iğne kullanıyor musun,ne zamana kadar kullanacaksın?
ben ikili test yapamadım ikizlerde :) net sonuç vermiyor diye,doktor yapmadı..
Allaha şükür bi şikayetim yok.ilk ay ara ara bulantım olmuştu.ama öyle fazla değil.temizlik falan yaparsam belim ağrıyor.dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum,vileda ile siliyorum ama yine de temizlik yaptığım gün ve ertesi günü belim ağrıyor.

canim o tutunma kanamasidir insallah korkma sol tarafina yatip dinlen canim

Merhaba selsinn, öncelikle hayırlı olsun bebişin, inşallah kalp atışını da duyacaksın. Biz çarşamba günü duyduk çok şükür, muhteşem birşey, Rabbim herkese yaşatsın. Çarşamba doktorum söyledi, bebek yerleşmeye çalışırken rahim kendini tutunmaya hazırlıyor ya o esnada rahimde damarlar genişliyormuş, bazı ufak kanamaların olması normal dedi. Sendeki de büyük ihtimalle eski kanaman pıhtılaştığı için rengi şu an öyle geliyor. Pembe ve kırmızı olduğunda korkulması gerektiğini okumuştum bu forumda. Dinlenmeye çalış, yarın sabah doktorunu ararsın, zaten progestan desteği alıyorsundur.

Tşkler arkadaşlar çok korktum hemen doktorumu aradim henen progestanın iğnesini yaptır dedi yaptırdım hapınıda kullandım ara ara bi kacgündür oluyodu fazla degildi hatta 1gün hic gelmedi hic bisey yikken birden gelince çok hafif pembelikte vardı sonra gelmedi gerçi yatıyorum devamlı sırtüstü allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi yitirmesin inşallah

Iyi akşamlar bende 2 denememde hamile kaldım benide aranıza alırmısınız
ilk muayene 9 mart

canim kacinci haftandasin?ilk haftalarda oluyor kahverengi lekelenme ve kanama benim 3 hafta surmustu

Bişey söylücem güleceksin ama ben kaç haftalık bilmiyorum işlemden sonra sayarsak 4 haftaya giriyo :))cuma günü ilk muayenem var Allah nasip ederse inşallah zaten öğrendikten sonra ara ara geliyordu ama yoğun değildi hatta işlemin 11. Günü kanama geldi bende tutmadı diye doktora gittim gidene kadar tabii ağla ağla öldüm teste hamile çıkınca çok sevindim ve şaşırdım olabilir demişti doktor kanama için ogünden sonrada çok nadir olarak kahverengi lekelenme geldi dün akşam birden çok yoğun gelince çok korktum ikizler benimkiler ondan da biraz korktum sanırım Allah hepimizin bebeklerini saklasın Allah'a emanetler :)

transfer gününe 2 hafta daha ekliyosun. işlemden sonra 4 hafta geçtiyse 6 haftalık hamilesin demekki. benim kanamam olmadı hiç ama bu topikte birçok arkadaşımızın kanaması oldu, umarım seninkide onlarınki gibi önemsizdir. bende ikizlere hamileyim, buyüzden biraz daha temkinli davmanmak gerekiyormuş. hatta benim risk azalsın diye rahim ağzını bile dikicekler. doğana kadar hep böyle diken üstünde durucaz işte...

kanaması olan arkadaslara geçmiş olsun diliyorum...
Allah hepimizi korusun..
kan sulandırıcı iğneyi bende kullanıyorum.. geçende dudağımın kenarında küçük bi uçuk vardı kanadı 1saat boyunca bi türlü durmadı çok şaşırdım galiba kan sulandırıcı iğnenin etkisiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…