Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani daha hic gitmedin doktora canim insallah ikiside seninledir benimde iki taneydi transfer ama sadece 1 tane tuttu olsun bunada sukur....
canim bak bu linki kullan hesaplamada ....TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA ....benimkisi tam dogru cikiyor eger yumurtan 5 gunlukse Blastokist kismini isaretle transfer gununu yaziyorsun eger degilse dadece embriyo transferini isaretle

Hesapladım 5 hafta 2 günlükmüş allahım korusun onları hepimizinkileri:))yok gitmedim cuma gidicez inşallah

kızlar merhaba, size iki sorum var, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
öncelikle bebişinin kordon kanını bankaya koyan veya koymayı düşünenler var mı, bu işlem yaklaşık ne kadar tutuyor, ödeme bir defaya mı mahsus, her yıl mı yapılıyor?

bir de tüp bebişi olup da normal doğum yapan veya doktoru normal doğumu onaylayan var mı?

Bu konuyla ilgili birkaç site var, fiyat olan bir tanesini kopyalıyorum bir bak istersen.
Hoşgeldiniz! Babylife

kızlar ultrason kontrollerine gittiğinizde bebeğinizin kıpırdadığını gördünüzmü??çok merak ediyorum nette bi araştırma yaptım bebek 9 haftadan itibaren kıpırdamaya başlarmış ve eğer şanslıysak ultrasonda görülürmüş.ama ben doktora sorduğumda daha kıpırdaması için erken demişti.tamam biz hissetmeyiz ama ultrasonda görülebilinirmi acaba??

Ben de okumuştum bir yerde ufak ufak kol bacak çıkıntılarının kıpırtıları olurmuş, meraklandım açıkçası. 2 hafta sonra kontrolümüz var, 8+6 olucaz Allah kısmet ederse, o zaman ben de sorucam doktora. Gören var mı acaba?

bende onu merak ediyorum gören varmı diye.ben 11 haftadayım doktor bana erken diyo anlamadım yani

Kalbin hareketini, atışını ekranda gördük. Bence gözükebilir ama o anda hareket ettirirse tabi :)

ben de 5+4 te kalp hareketlerini gördüm ama normal kıpırdanma için erken bence. şu an tam 8 oldu. dün gittim ultasona hareket göremedim ama kesenin yeri değişmiş :)

Kalbin hareketini, atışını ekranda gördük. Bence gözükebilir ama o anda hareket ettirirse tabi :)

evet canım onu bende görmüştüm.çok harika bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.youtube 11 haftalık gebelik videolarına baktım şimdi bebekler kıpır kıpır maşallah benim doktor hala kıpırdamaz diyo

12. haftada redüksiyon yapılmıştı bebişlerimden birine ve resmen kımıldanıyorlardı. 14. haftada kontrole gittiğimde o kadar büyüdüklerine inanamamıştım. herşeyi belliydi bebişleri cinsiyetleri bile. nasıl bu kadar büyüdüklerine şaşırıp kalıyor insan

medikal parka gidiyorum, broşürlerini gördüm de o yüzden araştırıyorum.

Uyku kaçtıııı yine :)
Ben de medical park göztepeyi düşünüyorum, bana çok yakın olmasından dolayı.
Sen bir araştır bakalım bizimle de paylaşırsn. 15 yıl yada 18 yıl saklanıyormuş yasaya göre diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…