Bişey söylücem güleceksin ama ben kaç haftalık bilmiyorum işlemden sonra sayarsak 4 haftaya giriyo :))cuma günü ilk muayenem var Allah nasip ederse inşallah zaten öğrendikten sonra ara ara geliyordu ama yoğun değildi hatta işlemin 11. Günü kanama geldi bende tutmadı diye doktora gittim gidene kadar tabii ağla ağla öldüm teste hamile çıkınca çok sevindim ve şaşırdım olabilir demişti doktor kanama için ogünden sonrada çok nadir olarak kahverengi lekelenme geldi dün akşam birden çok yoğun gelince çok korktum ikizler benimkiler ondan da biraz korktum sanırım Allah hepimizin bebeklerini saklasın Allah'a emanetler :)
yani daha hic gitmedin doktora canim insallah ikiside seninledir benimde iki taneydi transfer ama sadece 1 tane tuttu olsun bunada sukur....
canim bak bu linki kullan hesaplamada ....TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA ....benimkisi tam dogru cikiyor eger yumurtan 5 gunlukse Blastokist kismini isaretle transfer gununu yaziyorsun eger degilse dadece embriyo transferini isaretle
hadi hayirlisi canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin ne zaman ogrendin canim?tup bebekmi seninkide?
amin canım pazar günü öğrendim evet tüp bebek benimkide
Iyi akşamlar bende 2 denememde hamile kaldım benide aranıza alırmısınız
ilk muayene 9 mart
kızlar merhaba, size iki sorum var, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
öncelikle bebişinin kordon kanını bankaya koyan veya koymayı düşünenler var mı, bu işlem yaklaşık ne kadar tutuyor, ödeme bir defaya mı mahsus, her yıl mı yapılıyor?
bir de tüp bebişi olup da normal doğum yapan veya doktoru normal doğumu onaylayan var mı?
Iyi akşamlar bende 2 denememde hamile kaldım benide aranıza alırmısınız
ilk muayene 9 mart
Bu konuyla ilgili birkaç site var, fiyat olan bir tanesini kopyalıyorum bir bak istersen.
Hoşgeldiniz! Babylife
kızlar ultrason kontrollerine gittiğinizde bebeğinizin kıpırdadığını gördünüzmü??çok merak ediyorum nette bi araştırma yaptım bebek 9 haftadan itibaren kıpırdamaya başlarmış ve eğer şanslıysak ultrasonda görülürmüş.ama ben doktora sorduğumda daha kıpırdaması için erken demişti.tamam biz hissetmeyiz ama ultrasonda görülebilinirmi acaba??
teşekkür ederim canım, benim hastanem itü destekli onkim ile anlaşmalı, onun fiyatları da yakındır sanırım. pazartesi arayıp fiyatları öğreneyim :)
bende onu merak ediyorum gören varmı diye.ben 11 haftadayım doktor bana erken diyo anlamadım yani
Kalbin hareketini, atışını ekranda gördük. Bence gözükebilir ama o anda hareket ettirirse tabi :)
amin canım pazar günü öğrendim evet tüp bebek benimkide
Kalbin hareketini, atışını ekranda gördük. Bence gözükebilir ama o anda hareket ettirirse tabi :)
kızlar ultrason kontrollerine gittiğinizde bebeğinizin kıpırdadığını gördünüzmü??çok merak ediyorum nette bi araştırma yaptım bebek 9 haftadan itibaren kıpırdamaya başlarmış ve eğer şanslıysak ultrasonda görülürmüş.ama ben doktora sorduğumda daha kıpırdaması için erken demişti.tamam biz hissetmeyiz ama ultrasonda görülebilinirmi acaba??
Hangi hastaneye gidiyorsun?
medikal parka gidiyorum, broşürlerini gördüm de o yüzden araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?