evet canım onu bende görmüştüm.çok harika bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.youtube 11 haftalık gebelik videolarına baktım şimdi bebekler kıpır kıpır maşallahbenim doktor hala kıpırdamaz diyo
Amin, isteyen herkes yaşasın inşallah.
Sen benden 4 hafta kadar öndesin, önce görüceksin inşallah, bence bir sonraki kontrolde görebilirsin, bize de yazarsın :)
Hangi ildesin bu arada?
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlerde de akıntı çok oluyormu acayip baronayak oldum herseyden bi nem kapıyorum ve korkuyorum yaaa
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlerde de akıntı çok oluyormu acayip baronayak oldum herseyden bi nem kapıyorum ve korkuyorum yaaa
hamilelikte akıntı çok normal birşey diye biliyorum ben. benimde biraz var. senin çok fazlamı bilmiyorum ama rahatsız edicek boyuttaysa sorarsın doktoruna.
Aslında rahatsız edecek kadar değilde çok sarımsı gibi iltihap akar gibi o rahatsız etti beni o da normal sanırım inşallah tabii :))kendimi strese sokmak için herşeyi yapıyom sanırım
Ense kalınlığını ölçtüren varmı?
kızlar merhaba, size iki sorum var, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
öncelikle bebişinin kordon kanını bankaya koyan veya koymayı düşünenler var mı, bu işlem yaklaşık ne kadar tutuyor, ödeme bir defaya mı mahsus, her yıl mı yapılıyor?
bir de tüp bebişi olup da normal doğum yapan veya doktoru normal doğumu onaylayan var mı?
kızlar ultrason kontrollerine gittiğinizde bebeğinizin kıpırdadığını gördünüzmü??çok merak ediyorum nette bi araştırma yaptım bebek 9 haftadan itibaren kıpırdamaya başlarmış ve eğer şanslıysak ultrasonda görülürmüş.ama ben doktora sorduğumda daha kıpırdaması için erken demişti.tamam biz hissetmeyiz ama ultrasonda görülebilinirmi acaba??
bendede var canim o akinti basindan beri bazen afedersin altima yaptim saniyorum kokulu degilse korkma
tüp bebişler nasıl bakalım,umarım her şey yolundadır...biz kızımla yarın 16. haftamızı bitireceğiz kısmetse...dün inanılmaz ayak ve bacak ağrısı yaşadım.sanki 10 km koşmuşum da yorulmuşum gibi...bir de belim adet olacakmışım gibi ağırıyor..yarın soracağım bakalım dr uma...ense kalınlığını sormuş bir arkadaş,12. haftadan itibaren bakılan parametrelerden biri...doktorunuz sizi yönlendirecektir..ben ikili testimi yaptırdım,doktorum sorun yok dedi...kontrol amaçlı danıştığım bir profesör de üçlüyü de yaptır sonuçlara bakayım,ona göre risk oranını söylerim dedi...hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
bende de çok oluyordu özellikle su gibi. bende farketmeden kaçırıyorum hissetmiyorum sanıyordum :)))
progestan fitili bırakınca sona erdi o akıntılar
ben hala progesteron fitil kullaniyorum daha 1 kutu var bitmesine hayirlisiyla birde bu bitse...
beni mahvetti bu hap hep kabız yaptı beni.
bırakalı 1 hafta oldu hala düzelmedim. doktorum kabızlık için şurup verdi dün ilk defa içtim. inşallah iyi gelir
beni mahvetti bu hap hep kabız yaptı beni.
bırakalı 1 hafta oldu hala düzelmedim. doktorum kabızlık için şurup verdi dün ilk defa içtim. inşallah iyi gelir
fitil derken crinone kastediyorsun dimi ? o mu diğer iğnelermi bilmiyorum ama bende de ciddi kabızlık problemi oldu. 32 yaşındayım ve hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. ilaçları bıraktıktan sonra yavaş yavaş değişmeler oluyor. 10 güne kadar normale döndü bende. ilaçları 13 haftalığa kadar devam ettim ben. şimdi sadece vitaminler ve asprin kullanıyorum
fitil derken crinone kastediyorsun dimi ? o mu diğer iğnelermi bilmiyorum ama bende de ciddi kabızlık problemi oldu. 32 yaşındayım ve hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. ilaçları bıraktıktan sonra yavaş yavaş değişmeler oluyor. 10 güne kadar normale döndü bende. ilaçları 13 haftalığa kadar devam ettim ben. şimdi sadece vitaminler ve asprin kullanıyorum
progestan hapı var ya onu vajinadan fitil olarak kullan ben yutmanı istemiyorum demişti doktorum ve hemşireler.
crinone jel hiç kullanmadım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?