ilk defa senden duyuyorum canim yutunca ne oluyorki?
yutan bütün arkadaşlar buraya ve başka sitelere yazmışlardı. bütün gün uyumuşlar ve kendilerini sarhoş gibi hissediyorlarmış. :)))
rakı içmiş kafa bulmuşuz gibiyiz diyorlardı :)))
ben çok dikkatli baktım kalbi dışında kıpırdayan bir yeri yoktu :)))))))
ben 10+0 da gittiğimde gördüm hareketini eller kollar kıpır kıpır oynuyodu annem vardı yanımda gülmeye başladık allahım herkese yaşatsın ve o günden sonrada kanamam oldu malesef allahıma bin şükür bebeğim iyiymiş şimdi biraz tedirginim allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip atsinkızlar ultrason kontrollerine gittiğinizde bebeğinizin kıpırdadığını gördünüzmü??çok merak ediyorum nette bi araştırma yaptım bebek 9 haftadan itibaren kıpırdamaya başlarmış ve eğer şanslıysak ultrasonda görülürmüş.ama ben doktora sorduğumda daha kıpırdaması için erken demişti.tamam biz hissetmeyiz ama ultrasonda görülebilinirmi acaba??
yutan bütün arkadaşlar buraya ve başka sitelere yazmışlardı. bütün gün uyumuşlar ve kendilerini sarhoş gibi hissediyorlarmış. :)))
rakı içmiş kafa bulmuşuz gibiyiz diyorlardı :)))
asis meraba ben 2 yıl 4 aylık evliyim,27 yaşındayım ve hiç korunmadığım halde bebişim olmadı daha benim sorunum sebebsiz infertilite 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı,2 defa da aşılama oldum onlarda tutmadı bunları yaptırmama ragmen başka bi dr benden laparoskopi ve histeraskopi olmamı söyledi bu ameliyatları olmayı düşünüyorum eğer bunlardan bi sorun çıkmazsa tüp bebek düşünüyorum inşallah.
bana kısaca anlatırmısın aşamalarını,o sırada psikolojik olarak nasılsın transferden önceki halin sonraki ruh halin nasıldı,ne zaman öğrendin hamiş olduğunu?
kızlar tek taraflı kasık ağrısı olan var mı biraz bacağa vuran
Çikolata kisti varmıydı, onlar böyle bacağa vuran ağrılar yapabiliyor. Bende oluyordu da arada. Bebek ve rahim büyüdüğü için olabilir mi? Doktoruna bir sor istersen daha doğru bilgi alabilirsin.
Bu arada 10.haftanın sonunda bebişinin hareketlerini görmüşsün, ne güzel :) Bizim daha vaktimiz var o zaman.
pavesa merhaba, bebeğinin cinsiyeti belli oldumu 16. haftadasın belli olmuştur diye tahmin ediyorum
merhaba kızlar bebek bekleyenlerin kucağına sağlıkla alması temenlisi ile bu yolda uğraşanlara Allahım yardım etsin,kızlar aranızda sebepsiz infertilite olup tüp bebekle başarıyı yakalayan var mı acaba...
sorma vallahi...önce kız dedi,dünkü kontrolümde de emin olmadaım,gizleyen bir bebek dedi...merakta kaldım...her hafta haftaya kesin söylerim diyor:)biz de şaşırdık kaldık...
Merhaba arkadaşlar akıntı için gittim doktora muayene etti bebeğim tekmiş hayırlısıyla olsunda tekmiş çiftmi önemli değil benim için 2hafta sonrasında kontrol verdi pruton diye bi iğne verdi çok yakıcı çok canım yandı haftada 1yaptırıcakmışım hayırlısı Allah'tan artık :)
merhaba kızlar bebek bekleyenlerin kucağına sağlıkla alması temenlisi ile bu yolda uğraşanlara Allahım yardım etsin,kızlar aranızda sebepsiz infertilite olup tüp bebekle başarıyı yakalayan var mı acaba...
benimde sebepsiz infertilite canim sorun bulamadilar ikinci denememde gebelik elde edildi ve devam ediyor sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?