Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defa senden duyuyorum canim yutunca ne oluyorki?

yutan bütün arkadaşlar buraya ve başka sitelere yazmışlardı. bütün gün uyumuşlar ve kendilerini sarhoş gibi hissediyorlarmış. :)))
rakı içmiş kafa bulmuşuz gibiyiz diyorlardı :)))

yutan bütün arkadaşlar buraya ve başka sitelere yazmışlardı. bütün gün uyumuşlar ve kendilerini sarhoş gibi hissediyorlarmış. :)))

cok ilginc canim ben 400luk progesteron fitil ve hergun 4tane pregesteron hap kullaniyorum bazen sersem gibiyim ama hic basim falan donmedi oyle ben hep aksamlari iciyorum hap olani acaba ondanmi?

ben 10+0 da gittiğimde gördüm hareketini eller kollar kıpır kıpır oynuyodu annem vardı yanımda gülmeye başladık allahım herkese yaşatsın ve o günden sonrada kanamam oldu malesef allahıma bin şükür bebeğim iyiymiş şimdi biraz tedirginim allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip atsin

ben de kanamadan sonra günde 400 mg hapa başladım ama bir yan etkisini görmedim

asis meraba ben 2 yıl 4 aylık evliyim,27 yaşındayım ve hiç korunmadığım halde bebişim olmadı daha benim sorunum sebebsiz infertilite 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı,2 defa da aşılama oldum onlarda tutmadı bunları yaptırmama ragmen başka bi dr benden laparoskopi ve histeraskopi olmamı söyledi bu ameliyatları olmayı düşünüyorum eğer bunlardan bi sorun çıkmazsa tüp bebek düşünüyorum inşallah.

bana kısaca anlatırmısın aşamalarını,o sırada psikolojik olarak nasılsın transferden önceki halin sonraki ruh halin nasıldı,ne zaman öğrendin hamiş olduğunu?

canım öncelikle doktorun senden istediği testleri yaptırıyorsun, filmleri çektiriyorsun.
doktor hastanın durumuna göre gerekli dozdaki ilaçları veriyor sana.
tedavi her zaman adetin 2. yada 3. günü başlanıyor. bende 2. günü başlanmıştı. ben adetten 10 gün önce doktora muayene olmuştum.
bana adetin 2. günü gel demişti. ve gelene kadarda şu ilaçları kullan demişti. estrofem, multivitamin ve meleton salgılayan hap.
adetin 2. günüde iğnelerle tedaviye devam ettik. iğneleri göbek deliğinin etrafından kendin yapıyorsun sana tarif ediyorlar.
hiç bir şey korkulacak gibi değil. iğnenin ucuda normal yapılan aşı iğnesi gibi değil daha ince çok basit yapılıyor.

ben hep çok rahattım kafama takmamaya çalıştım. robot gibi yapmam gereken her şeyi sırasıyla yapıp sonra unutuyordum.
yumurtaları toplarken narkoz aldım hiç bir şey hissetmedim. transfer en kolayı nasıl olup bitiyor anlamıyorsun bile 5 dakika sürüyor

kızlar tek taraflı kasık ağrısı olan var mı biraz bacağa vuran

Çikolata kisti varmıydı, onlar böyle bacağa vuran ağrılar yapabiliyor. Bende oluyordu da arada. Bebek ve rahim büyüdüğü için olabilir mi? Doktoruna bir sor istersen daha doğru bilgi alabilirsin.

Bu arada 10.haftanın sonunda bebişinin hareketlerini görmüşsün, ne güzel :) Bizim daha vaktimiz var o zaman.

canım hayatım boyunca hiç kistim olmadı ama dediğin gibi yumurtalıkdan şüpheleniyorum 8+4 deyken de dr baktı usg de ayrıntılı bi şekilde hiç bişey yok dedi haftaya tekrar gittiğimde soracağım artık bi kez daha umarım rahim büyümesiyle ilgili normal bişeydir hep o tarafta bi rahatsızlık hissi.

allah hepinize o kıpırtıları göstersin harika bişey insan nasıl bağlanıyor ama bi o kadarda kaybetme korkusu oluşuyor allah hepimizinkini korusun

kızlar benim bu aralar kasık ağrılarım var ya tedirgin oluyorum çok.neden oluyo bilmiyorum ama sık sık şiddetli batmalar da oluyo

Merhaba arkadaşlar akıntı için gittim doktora muayene etti bebeğim tekmiş hayırlısıyla olsunda tekmiş çiftmi önemli değil benim için 2hafta sonrasında kontrol verdi pruton diye bi iğne verdi çok yakıcı çok canım yandı haftada 1yaptırıcakmışım hayırlısı Allah'tan artık :)

merhaba kızlar bebek bekleyenlerin kucağına sağlıkla alması temenlisi ile bu yolda uğraşanlara Allahım yardım etsin,kızlar aranızda sebepsiz infertilite olup tüp bebekle başarıyı yakalayan var mı acaba...

pavesa merhaba, bebeğinin cinsiyeti belli oldumu 16. haftadasın belli olmuştur diye tahmin ediyorum

sorma vallahi...önce kız dedi,dünkü kontrolümde de emin olmadaım,gizleyen bir bebek dedi...merakta kaldım...her hafta haftaya kesin söylerim diyor:)biz de şaşırdık kaldık...

sebepsiz infertilitenin adı öyle..yoksa illa ki tespit edilememeiş bir sıkıntı vardır...ya eşinizde ya da sizde...adetleriniz düzenli,kist yok,tüpler normal,rahim çok iyi,eşinizin spermiyogramı mükemmel ve olmuyorsa genetik tarama yaptırın..pıhtılaşmaya baktırın..vs.sorununuz ne ise ona göre cevap bulabilirsiniz...bizde sorun sperm sayı ve hareket azlığı idi...tuttu çok şükür....başarı oranı da sorunun niteliğine göre değişiyor...

sorma vallahi...önce kız dedi,dünkü kontrolümde de emin olmadaım,gizleyen bir bebek dedi...merakta kaldım...her hafta haftaya kesin söylerim diyor:)biz de şaşırdık kaldık...

sen her hafta gidiyormusun. ben hamile kaldığımdan beri 2 kere gittim.
2. kez gitmemin sebebide pembemsi akıntımın olması.
aslında bende her hafta gidip görmek istiyorum :)))

geçen hafta benimde akıntım olmuştu aynı iğneden banada vermişti doktorum.
2 gün iğne yapılan yere dokundukça ağrımıştı. çok ağır ve yakıcı bir iğne gerçekten

benimde sebepsiz infertilite canim sorun bulamadilar ikinci denememde gebelik elde edildi ve devam ediyor sukurler olsun

benimde sebepsiz infertilite canim sorun bulamadilar ikinci denememde gebelik elde edildi ve devam ediyor sukurler olsun

maşallah rabbim korusun bizde de sorun bulanamıyor inşallah bende anne olurum ve inşallah sizde 40 hafta sonrası bebişinizi kucaklarsınız sağolun umut oldunuz bana.

selam kızlar günleriniz nasıl geçiyor. ben işten çıktığımdan beri evde aşırı sıkılıyorum
havalar soğuk dışarıda çıkamıyorum.
artık canım ne tv izlemek istiyor nede bilgisayarı açmak (((((((((

Merhaba,
Ben de sıkılıyorum evde, tvde de seyredecek birşey yok, eee ev işi de istediğimiz gibi yapamıyoruz bişey olcak diye. Kitap okumayı severim, ama tedavi aşamasından itibaren hiç okuyamadım heyecandan olsa gerek. Bence bugünümüzü arayacağız, sıkılmaya vakit bulamayacağız ileride:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…