canım hayatım boyunca hiç kistim olmadı ama dediğin gibi yumurtalıkdan şüpheleniyorum 8+4 deyken de dr baktı usg de ayrıntılı bi şekilde hiç bişey yok dedi haftaya tekrar gittiğimde soracağım artık bi kez daha umarım rahim büyümesiyle ilgili normal bişeydir hep o tarafta bi rahatsızlık hissi.
allah hepinize o kıpırtıları göstersin harika bişey insan nasıl bağlanıyor ama bi o kadarda kaybetme korkusu oluşuyor allah hepimizinkini korusun
Amin canım amin, inşallah biz de görürüz o hareketleri.
Korkular hiç bitmiyor ki :) Önce tutmayacak mı korkusu, sonra kese kalp atışı görülecek mi korkusu, şimdi de birşey olursa korkusu. Bazen unutuyorum hamile olduğumu, Allah' a emanetler artık, Rabbim hepsini korusun, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Geçti mi bu arada ağrın?
Merhaba,
Ben de sıkılıyorum evde, tvde de seyredecek birşey yok, eee ev işi de istediğimiz gibi yapamıyoruz bişey olcak diye. Kitap okumayı severim, ama tedavi aşamasından itibaren hiç okuyamadım heyecandan olsa gerek. Bence bugünümüzü arayacağız, sıkılmaya vakit bulamayacağız ileride:)
oyy şurda biraz soluklanayım, merhaba tatlı anne adaylarıbiz bebişimin doktor ablasından geliyoruz, bu hafta da derin bir oh çekebildim sonunda. minik kanama alanımız dışında her şey yolunda çok şükür
yalnız bebişimin gelişimi bana biraz hızlı geldi, internette 17 mm civarı olması gerektiği yazıyor ama benimki 27 mm. erkek bebekler daha hızlı gelişirmiş, yüzümde döküntü, midemde bulantı da yok. acaba renkli kurdele, fırfırlı etek hayallerime veda mı etmeliyim
bebeğin erkek mi cinsiyeti belli oldumu.
ben yarın tam 11 haftalık olacağım.
yüzümdede sürekli döküntü oluyor. aslında cildim karmadır bende şaşırdım hiç kurumazdı :))9
senin gibiyim. kitap okumaya bayılırım. aldım elime bir iki tane okuyamıyorum. gerçekten hamilelikle beraber kişilerin huyları, karakterleri değişiyormuş
kızlar benim bu aralar kasık ağrılarım var ya tedirgin oluyorum çok.neden oluyo bilmiyorum ama sık sık şiddetli batmalar da oluyo
annecikler, ben bebişim için klasik müzik serisi indiriyorum. bebekler için özel olarak seçilmiş. hele bi bitsin, dinleyip size de öneririmbu müzikleri kulaklıkla dinlesek de minişler üzerinde etkisi olur mu acaba
:)) Biraz daha büyüdüğünde kulaklığı karnına dayarsan daha iyi duyabilir. Tabi içinde olduğu sudan dolayı sesler ona ne şekilde giderse, bizim duyduğumuz gibi duymaz herhade..
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 12.02.2013 günü ilk kan testimi yaptım sonuç 80 çıktı bugün 2. Kan testini yaptım sonuç 178 çıktı. Sizce durum nasıl.
Ist yeni bosnada yasıyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı.?
oyy şurda biraz soluklanayım, merhaba tatlı anne adaylarıbiz bebişimin doktor ablasından geliyoruz, bu hafta da derin bir oh çekebildim sonunda. minik kanama alanımız dışında her şey yolunda çok şükür
yalnız bebişimin gelişimi bana biraz hızlı geldi, internette 17 mm civarı olması gerektiği yazıyor ama benimki 27 mm. erkek bebekler daha hızlı gelişirmiş, yüzümde döküntü, midemde bulantı da yok. acaba renkli kurdele, fırfırlı etek hayallerime veda mı etmeliyim
valla tebrik etmekten başka diyecek bir şey yok, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinben bahçelievler medical parka gidiyorum ve çok memnunum ama seçeneklerini değerlendir tabi
yok öyle erkek hızlı büyür hurefeleri inanma sakın. benimkiler ikiz, en başından beri bir tanesi iriydi, gelişimi hızlıydı. kime söylesem kesin o iri olan erkektir dedi. lakin öyle olmadı iri olanım kızmış, diğeri ise erkek. bunlar hep kadınların erkekleri üstün kılmak için uydurduğu yalanlarsağlıklı sıhhatli olur bebişin inşallah cinsiyet hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç mühim değil
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 12.02.2013 günü ilk kan testimi yaptım sonuç 80 çıktı bugün 2. Kan testini yaptım sonuç 178 çıktı. Sizce durum nasıl.
Ist yeni bosnada yasıyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?