Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canım amin, inşallah biz de görürüz o hareketleri.
Korkular hiç bitmiyor ki :) Önce tutmayacak mı korkusu, sonra kese kalp atışı görülecek mi korkusu, şimdi de birşey olursa korkusu. Bazen unutuyorum hamile olduğumu, Allah' a emanetler artık, Rabbim hepsini korusun, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Geçti mi bu arada ağrın?

Son düzenleme:

Amiiin İnşaalllah....

İyi geceler kızlar nasılsınız kimseler yok sanırım herkez bulantılarla mücadelede benimde sabah ve gece cok kötü ama yiyiyorum ac kalınca daha fena oluyo inş bugunler bile güEl saglıkla dogsunda miniklerimiz cok bekledık bunları azmı hamilelik belirtisi aradık acaba dedik şimdi tadını cıkarın yani zor cok kötü oluyo insan ama ben istifea efince bile şükrediyorum kuzum içimde dıye şükürler olsun allahım istıyen herkeze nasip etsin inş buarada ankarada centrum recai papuccuda tedavi gören varmı aramızda

senin gibiyim. kitap okumaya bayılırım. aldım elime bir iki tane okuyamıyorum. gerçekten hamilelikle beraber kişilerin huyları, karakterleri değişiyormuş

oyy şurda biraz soluklanayım, merhaba tatlı anne adayları biz bebişimin doktor ablasından geliyoruz, bu hafta da derin bir oh çekebildim sonunda. minik kanama alanımız dışında her şey yolunda çok şükür

yalnız bebişimin gelişimi bana biraz hızlı geldi, internette 17 mm civarı olması gerektiği yazıyor ama benimki 27 mm. erkek bebekler daha hızlı gelişirmiş, yüzümde döküntü, midemde bulantı da yok. acaba renkli kurdele, fırfırlı etek hayallerime veda mı etmeliyim

bebeğin erkek mi cinsiyeti belli oldumu.

ben yarın tam 11 haftalık olacağım.
yüzümdede sürekli döküntü oluyor. aslında cildim karmadır bende şaşırdım hiç kurumazdı :))9

bebeğin erkek mi cinsiyeti belli oldumu.

ben yarın tam 11 haftalık olacağım.
yüzümdede sürekli döküntü oluyor. aslında cildim karmadır bende şaşırdım hiç kurumazdı :))9

yok hayatım belli olmadı, sadece deneyimli kocakadınlar diyeyim bendeki belirtileri erkek olarak yorumluyor. işte hızlı gelişim, mide bulantısı ve döküntü olmaması falan.

ben de yarın 9'u tamamlayıp 10'a başlıyorum. seninki benden bir hafta büyük galiba:) yüzünde döküntü olmaması için günde 4-5 defa yüzünü sadece suyla yıka, imkanın varsa da 2 defa bepantol yüz kremi kullan. içinde zararlı madde olmayan iyi bir hücre yenileyicidir

senin gibiyim. kitap okumaya bayılırım. aldım elime bir iki tane okuyamıyorum. gerçekten hamilelikle beraber kişilerin huyları, karakterleri değişiyormuş

Öyle mi dersin, hiç hamilelikten olabileceğini düşünmemiştim. Hoş ben hala alışamadım ya, unutuyorum miniği :)
Hangi ildeydin bu arada, doktor için tavsiye sorucaktım.

annecikler, ben bebişim için klasik müzik serisi indiriyorum. bebekler için özel olarak seçilmiş. hele bi bitsin, dinleyip size de öneririm bu müzikleri kulaklıkla dinlesek de minişler üzerinde etkisi olur mu acaba

kızlar benim bu aralar kasık ağrılarım var ya tedirgin oluyorum çok.neden oluyo bilmiyorum ama sık sık şiddetli batmalar da oluyo

Merhaba, ağrılar batmalar geçti mi? Kısa süreli kramplar olması normalmiş. Bir sitede okumuştum bugün, rahim bağ dokusuyla alakalıymış. İstersen bir doktoruna da sor.

3 AYLIK GEBELİK (ÜÇ AYLIK HAMİLELİK)
bu sitede annede değişiklikler başlığında okumuştum.

:)) Biraz daha büyüdüğünde kulaklığı karnına dayarsan daha iyi duyabilir. Tabi içinde olduğu sudan dolayı sesler ona ne şekilde giderse, bizim duyduğumuz gibi duymaz herhade..

:)) Biraz daha büyüdüğünde kulaklığı karnına dayarsan daha iyi duyabilir. Tabi içinde olduğu sudan dolayı sesler ona ne şekilde giderse, bizim duyduğumuz gibi duymaz herhade..

valla yıllardır klasik müziğin etkilerinden bahsediyor profesörler, sadece insanlar değil bitki ve hayvanlar üzerinde çok etkiliymiş. bir ara haberlerde görmüştüm, ineklere daha çok süt versinler diye dinletiliyordu bu sene arkadaşımın bebişi üstünde de deneme yaptık. şimdilik küçük hanım olumlu sonuçlar veriyor. hiç kucağa almadan ve sallamadan müzikle uyuyor amaaaannnn işte içimde kalmasın, ben de deniycem, kocişim bunalsa da o beethoven amca çınlatacak evi

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 12.02.2013 günü ilk kan testimi yaptım sonuç 80 çıktı bugün 2. Kan testini yaptım sonuç 178 çıktı. Sizce durum nasıl.
Ist yeni bosnada yasıyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı.?

valla tebrik etmekten başka diyecek bir şey yok, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben bahçelievler medical parka gidiyorum ve çok memnunum ama seçeneklerini değerlendir tabi

yok öyle erkek hızlı büyür hurefeleri inanma sakın. benimkiler ikiz, en başından beri bir tanesi iriydi, gelişimi hızlıydı. kime söylesem kesin o iri olan erkektir dedi. lakin öyle olmadı iri olanım kızmış, diğeri ise erkek. bunlar hep kadınların erkekleri üstün kılmak için uydurduğu yalanlar sağlıklı sıhhatli olur bebişin inşallah cinsiyet hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç mühim değil

valla tebrik etmekten başka diyecek bir şey yok, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben bahçelievler medical parka gidiyorum ve çok memnunum ama seçeneklerini değerlendir tabi

önceleri nisa hastanesine gidiyordum ama devlet hastanesi gibi yeterince ilgi görmüyorrsun ve çok sıra bekliyorsun. ama şimdi Bahçelievlerdeki aile hastanesinde Dr.Ali Osman Koyuncuoğlu öneren bir kaç arkadaşın yorumunu okudum sitede ona gitmeyi düşünüyorum daha önceden giden ve doktor hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim..

ayyy teşekkür ederim valla. nerdeyse erkek için hazırlık yapmaya başlıycam aman zaten bende henüz hiç belirti yok, ne tatlı istiyor canım ne ekşi, ne peynir ne de et seviyorum; bulantıydı, ağrıydı hak getire yalan da söylemeyeyim Allah kalbimi biliyor ya kız bebişin ismi bile hazır. ama biçok kişi erkek deyince kalbim ona da alıştı ve sevdi

Allah sana da ikizlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasi etsin

Canım sanırım tarıhte bı yanlışlık var 12 02 de yaptırdım demişsin 10 gün olmuş oluyo deger ıkı gunde ıkıye katlaması lazım sanırım tarıhte hata oldu hayırlı olsun bebişin

hmmm canım çok teşekkür ederim bilğilerin için,benim anlayamadığım tek şey ben zaten 2 defa aşılama oldum bunlardan önce zaten rahim filmi,spermioğram testi,hormon tahlillerim yapıldı buna ragmen çocuk konusunda çok iyi bi prof var denildi ben bu profa gittim bu adam istedi benden bu ameliyatları diyorum ya anlamadım...

bu arada dr a gittim gelecek ay aşılama olucam olmazssa o ameliyatları prof.ta yaptırıcam bi sorun çıkmazsa o zaman tüp bebek yaptırıcaz

Bir cogunuz beni aralik topiginden hatirlarsiniz ilk denememdi , 2. Denememe subat basinda basladim ve 3 gun once testim yapildi hamileyim ve guzel bir degerle , bu gun bir test daha yaptiracagim umarim degerim yukselmistir.
Topigi ilk gununden okumaya calisiyorum tecrube edinmek icin ,Simdi siz tecrubeli anne adaylari destegiizi bekliyorum siz bu gunleri atlattiniz sira bende , kafamda bin tane soru , once merhaba diyeyim dedim sonra kafanizi sisirsem olurmu :))))
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…