Bir cogunuz beni aralik topiginden hatirlarsiniz ilk denememdi , 2. Denememe subat basinda basladim ve 3 gun once testim yapildi hamileyim ve guzel bir degerle , bu gun bir test daha yaptiracagim umarim degerim yukselmistir.
Topigi ilk gununden okumaya calisiyorum tecrube edinmek icin ,Simdi siz tecrubeli anne adaylari destegiizi bekliyorum siz bu gunleri atlattiniz sira bende , kafamda bin tane soru , once merhaba diyeyim dedim sonra kafanizi sisirsem olurmu :))))
Allah hepimizin yardimcisi olsun
valla tebrik etmekten başka diyecek bir şey yok, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinben bahçelievler medical parka gidiyorum ve çok memnunum ama seçeneklerini değerlendir tabi
Öyle mi dersin, hiç hamilelikten olabileceğini düşünmemiştim. Hoş ben hala alışamadım ya, unutuyorum miniği :)
Hangi ildeydin bu arada, doktor için tavsiye sorucaktım.
bepantol hep kullanırım ben çok iyi bir kremdir merhemide var. yara izlerini bile piyasadaki yara kremlerinden daha çabuk geçiriyor.yok hayatım belli olmadı, sadece deneyimli kocakadınlar diyeyimbendeki belirtileri erkek olarak yorumluyor. işte hızlı gelişim, mide bulantısı ve döküntü olmaması falan.
ben de yarın 9'u tamamlayıp 10'a başlıyorum. seninki benden bir hafta büyük galiba:) yüzünde döküntü olmaması için günde 4-5 defa yüzünü sadece suyla yıka, imkanın varsa da 2 defa bepantol yüz kremi kullan. içinde zararlı madde olmayan iyi bir hücre yenileyicidir
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 12.02.2013 günü ilk kan testimi yaptım sonuç 80 çıktı bugün 2. Kan testini yaptım sonuç 178 çıktı. Sizce durum nasıl.
Ist yeni bosnada yasıyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı.?
Bir cogunuz beni aralik topiginden hatirlarsiniz ilk denememdi , 2. Denememe subat basinda basladim ve 3 gun once testim yapildi hamileyim ve guzel bir degerle , bu gun bir test daha yaptiracagim umarim degerim yukselmistir.
Topigi ilk gununden okumaya calisiyorum tecrube edinmek icin ,Simdi siz tecrubeli anne adaylari destegiizi bekliyorum siz bu gunleri atlattiniz sira bende , kafamda bin tane soru , once merhaba diyeyim dedim sonra kafanizi sisirsem olurmu :))))
Allah hepimizin yardimcisi olsun
ben istanbuldayım Medical Park Göztepe'de Prof. Dr. Sedat Kadanalı'ya gidiyorum en baştan beri. eşim doktoru değiştirmekj istemedi.
Prof. olduğu için sgk indirimi ile birlikte 227 tl'cik veriyoruz(( ama testlerimi dışarıda yaptırıyorum daha uygun olsun diye
bepantol hep kullanırım ben çok iyi bir kremdir merhemide var. yara izlerini bile piyasadaki yara kremlerinden daha çabuk geçiriyor.
aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
ben seni Aralık sayfasından tanıyorum. hamile kalmana çok sevindim. burda ufak tefek deneyimlerimizi paylaşıyoruz.
doktor kontrollerimizi, testlerimizi, sonuçlarımızı. bir çoğumuz bulantı, iştahsızlık ve halsizlik yüzünden buraya pek uğrayamıyoruz
en başta ben sayfayı açan kişi olarak halsizlikten gerçekten bilgisayar b aşında en fazla yarım saat durabiliyorum((((((
AHL hoşgeldin arkadaşım, geçmiş olsun, hayırlı olsun.
Bende de çikolata kisti vardı yaklaşık 2,5 sene önce tespit edildi. Alt kısma vuran ağrılarım oluyordu, rutin gittiğim doktora gittiğimde sağ ve sol tarafta 1,5-2cm çikolata kisti tespit edildi, 2 ay dk hapı kullandım 1-1.5 cm e düşmüşlerdi ama gitmemişlerdi. Bana laparoskopiyle alalım dedi. Tabi ki önce araştırdım biraz, sonra da farklı bir iki tb doktoruna gittik, 4cm den küçük olanlara kesinlikle dokunmuyorlarmış, yumurta rezervine zarar veriyormuş. Bir daha önceki doktoruma hiç uğramadım :)
Daha büyük çik.kistleriyle doğal hamile kalan da çok aslında.
En sonunda da umut tb merkezine gittim ve ordaki doktorumda aynı şeyleri söyledi, 1 ay dk hapı ile kistleri baskıladı, ben tedavi uzadı diye üzülürken bu bizim ve yumurtaların iyiliği içinmiş meğerse. Sonraki ayda da tedaviye başladı ve çok şükür ki bebeğim benimle. Rabbim olmayan, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, bizlere de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Baya pahalıymış seninki de. Ben de ilk kontrole kese ve kalp için tb merkezime gittim, haftaya tekrar kontrole çağırdı, 225 tl cik bizimki de. geçen sene 150 ydi, öyle olsa yine oraya devam ederdim. Gerçekten daha bir güven veriyor, çünkü başından beri olanları biliyor. Gerçi bana artık normal gebe sınıfındasın dedi ama yine de zor bulunca ince eleyip sık dokuyoruz galiba.
Çok soru sormuş olucam ama peki testlerin için nereye gidiyorsun?
Bostancıya gelmeden kozyatağı Central hospitali duydun mu hiç, yorumlara baktım da iyi ve uygun gibi, hastanenin temizliğinden ve doktorlarından iyi bahsediliyor. Bir deneyeyim diyorum. Bana da medikal göztepe çok yakın, mehtap hanımı veya gökmen beyi düşünüyordum, bakıcaz artık.
Halsizlik bende de fazlaca var, hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Vitamin desteği alıyor musun?
Bu medical parkların hepsinde ücretler aynı mı acaba? Bana da göztepe mp çok yakın ama muayene ücretleri sgk lı 95 tl ymiş, biraz pahalı geldi açıkçası, daha testler vs. var. Hatta beğenilen bir doktor var, benim de seçeneklerim arasındaydı onun 120 tl. Ben de araştırıyorum ama henüz karar veremedim, başladığım doktorla devam etmeyi, doğumun aynı doktorda olmasını istiyorum. Şimdilik tb merkezime gidiyorum.
arkadaşlar bir şey sorucam ilk zamanlar böle hafif kasılmalar ya da ne bileyim sanki iğne batması gibi hafif durumlar oluyor muydu...ben pek evhamlı biri değilimdir ama sanki bu tür şeyler olmaya başladı ve acaba normal mi...
canım 95 tl gerçekten çok iyi fiyat, daha uygununu bulamazsın bence. ben bahçelievler medical parkta 125 veriyorum. ama şöyle bir sistem var: tüp bebek prosedürü başladığı zaman senden iki muayene parası alıyor, hesap kapanıyor. sonuçları alana kadar kaç defa gidersen git para ödemiyorsun. sonrasında da bir ödemeyle 10 gün boyunca muayene olabiliyorsun. çoğu hastane böyle. tabi bütçeni zorlamaması önemli ama güven de çok önemli:) hakkında hayırlısı olsun canım.
minik bebişin hayırlı olsun canım. o batmalar çok normal, bu mutluluğu doyasıya yaşayarak ultrason gününü bekle
çok teşekkür ederim.. hala bir doktor bulmuş değilim( bana yardım edin arkadaşlar
canım gözün aydın rabbim sorunsuz 9 ay geçirmeni nasip etsin
bende nisa hastanesine gitcem nasipse asiye hanıma sen nerye giditcen
Anadolu yakası için yardımcı olamıycam maalesefumarım huzurla 9 ayını geçirebileceğin iyi bir doktor çıkar karşına :)
banda avrupa yakasında lazım.. sanıım aie hastansine gideceğim..
ben medical parktan çok memnunum canım, fatih şubesi baya kalabalık oluyor ama bahçelievlerden memnunum. bu arada tüp bebeklerde genelde sezaryen yapılıyor, ben şimdiye kadar normal doğum görmedim :)[/QU
hımmm anladım cnm ben doğum ile ilgili olan kısma hiç bakmamıstım. yani normal mı yoksa sezaryan mı oluyor oranları ne.. ama şunu biliyorum ki normal kadın doğum uzmanındansa tüp bebek uzmanı bir kadın doğumcuya gitmek daha mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?