Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bana yakın diye gitmek istiyordum ama birde nürüvet hanım
var eltim ona gidiyor çokta memnun valla kusura bakmasın ama mecbur
sorcaz biz çok zor yollardan geçtik çünkü sormak zorundayım rabbim seninde
yardımcın olsun canım

Geçmiş olsun, kanamanın azalmasına sevindim. Kanama azalmış, pazartesi tekrar git istersen doktora belki bu defa görebilir kaynağını. Ama bebeğin iyiymiş bak korkma.
Ben doğuncaya kadar annem sürekli kanama yaşamış, üstüne üstlük bulunduğu ortam yatmasına da pek müsait değilmiş. İnşallah birşey olmaz dua et bol bol, dualarımız seninle.

Merhaba hatirladim sizi , ben son anda karar degistirip memoriale gittim, iyikide gitmisim kaderim oradaymis .
İnsallah hepimizin saklikla sohhatle dogar bebekleri...

Merhaba canim bende benimle ayni surecte neler yasaniyor merak ediyorum, siz biraz daha tecrubelisiniz ...
Su an kafamda bir suru soru var keseyi gorebileckmiyim, kalp atislarini ne zaman duyacagim, daha doktor secmedim iyi doktor nereden bulurum iste bu araa yeni yeni bulanti ve halsizlik bendede gorulmeye basladi , ama bebgim sagliki olsun her seye taziyim ilerliyen gunlerde bir birimize destek olacagiz, bebeklerimizi kucaklarimizda gorecegimiz gunler bir an once gelir insallah...

kızlar en doğru bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

gebeler için bölümü de gayet iyi

sağlıklı gebelikler....

Türk Perinatoloji Derneği

Tesekkuler girip inceledim cok guzel bir site...

canım çok geçmiş olsun. bir çok anne adayının yaşadığı kanamayı yaşıyorsundur umarım.
bizim hemşirede söylemişti 9 ay boyunca adet görür gibi kanaması olup sağlıklı doğum yapan bayanlarda varmış.
ama sen yine sürekli doktora git kanaman durana kadar. düşük önleyici iğne yaptılar mı?

kızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrendınızmı ?
en erken ne zaman öğreniliyor.
4. ayda öğreniliyor diye biliyorum

kızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrendınızmı ?
en erken ne zaman öğreniliyor.

canım ben 17 haftalığım bugün itibarı ile,kesin ve net olarak ancak bugün öğrendim...13.haftadan itibaren önce galiba kız dedi dr,sonra kesin kız dedi...biz de kıza alıştırdık kendimizi....derken 16 . haftada 'ya bir çıkıntı var sanki emin olamadım'dedi....nihayet bugün emin oldu bey efendi,erkekmiş...ben zaten tuttuğu için şükrediyorum,cinsiyet önemli değil sağlıklı doğsun da...ama eşimin gönlü kızdan yanaydı..üzüldü gibi sankibir de bir ay boyunca kendimizi alıştırdık,isim bulduk falan...o yüzden erkenci olmamak lazım:)insan merak ediyor ama sabredince kesin sonucu görüyorsun:)bir de bir şey dikkatimi çekti,bİZİMLE aynı merkezde tüp yaptıran komşum vardı,aynı zamanlarda tedavi olduk,onunkide erkek...bir arkadaşım da bizim merkezde olumlu sonuç aldı,onun ikizleri de erkek...yoksa önceden belirlediler mi:)öyle bir şey varsa inşallah 2. tüpümde cinsiyetin kız olmasını talep edicem:)

Canım gözün aydın cinsiyet belirleme olmuyor bizim ülkemizde bu sene erkek senesiymiş genelde erkek olucak bebekler valla bende milletten böyle duydum :)

Canım gözün aydın cinsiyet belirleme olmuyor bizim ülkemizde bu sene erkek senesiymiş genelde erkek olucak bebekler valla bende milletten böyle duydum :)

malesef burdada belli olmuyor bana 20 haftaya randevu verdiler o zaman belli olacakmis sen hangi ulkedesin canim?

malesef burdada belli olmuyor bana 20 haftaya randevu verdiler o zaman belli olacakmis sen hangi ulkedesin canim?

iki arkadaşım 11. hafta bir arkadaşım da 12. haftada cinsiyetleri öğrendi. doktorların çoğu bu dönemde anlayabiliyormuş (kalp atış sayısı vs) fakat aileler kritik dönemi atlatmadan hazırlığa başlamasın diye söylenmiyormuş. yani ben böyle duydum, ne kadar doğrudur bilemem

çok güzel bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin. darısı başımıza. daha çok bekliycez sanırım.
benim doktorumda tüp bebeklerde çoğunlukla kız oluyor demişti her şeyin hayırlısı tabiki. sağlıklı olsunlar yeter bize

kızlar evde temizliğinizi yapıyormusunuz.

her yeri kendinizmi süpürüp siliyorsunuz. ben açıkcası 3 aylık dönem dolana kadar ağır işler yapmıyorum. toz almak çamaşır asmak yemek vs basit şeylreyapıyorum

bende yapmıyorum cnm sadece yemek yapıyorum haftada 2 gün kadın alıyorum temizlik ütü vs için

Benimde emriyolog emriyo resmine bakarak kiz dedi hastanede tanistigim hala gorustugum bi arkdasimada kiz demisti onun kizi oldu.ben suan 15. Haftadayim benimkide tahminen kizmis doktor soyledi ama kesin degil

bende yapmıyorum cnm sadece yemek yapıyorum haftada 2 gün kadın alıyorum temizlik ütü vs için

işten ayrılmasaydım bende alacaktım ama alamıyorum. eşim yardım ediyor :)))
bugün salonu koltukları ve mutfağı süpürdüm. hafif belim ağrıyınca korkudan bıraktım :)))

bizde bugün doktordaydık ölçümleri falan yapıldı işte cinsiyetı bellimi dıye sordum belli ama kesın olarak söylemıyorum dedi 1 ay sonra söyleyecekmiş...
sizinkileri özellıklemı seçtıler bılmıyorum ama embriyologlar hücre halindeyken bile cinsiyetlerini biliyormuş.

bence de embriyologlar biliyor...ikincide söyleriz isteğimizi:)ilk tüp tutarsa sonra kendiliğinden gebe kalanlar çok da genelde kadın faktöründe oluyor bu mucize...yani ben 2. çocuk istersem gene tüpçünün yolunu tutacağım malesef çünkü eşim de hiç yanaşmıyor sperm arttırıcı kürlere....nasıl olsa tüple bunu tutturduk ohhhh adam rahat:)hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alayım da,2.ye allah kerim...

ben hiç iş yapmıyorum çünkü gündüz zaten işteyim canım, evde daha çok zorlamak istemiyorum kendimi. size tavsiyem siz de yapmayın. benim kanama alanım oluşmuş bu yüzden, Allahtan o sıralarda kontrolüm vardı, doktorum erkenden tespit edip önlem aldı

ben kadın almıyorum ama eşim çok iyi çalışıyor valla bonyoların temizliğini ve süpürüp silmeyi sıraya koymuş nadiren de annem gelip derin temizlik yapıyor. belki çok evhamlanıyoruz ama keşke demekten iyidir bence

Birde riskli donemi ne zamn atlatacaz doktoru bu konuda bilgi veren varmi aranizda

canım 12. hafta diyorlar ama o sadece kalp gelişimi için riskli dönem, yoksa her haftanın başka riskleri var. dikkat etmekten vazgeçme

kızlar bugün hastaneye gittim ultrasonda bebeğim iyi görünüyordu fakat bebeğin eşi öndeymiş ve kanamalarım onun için oluyormuş.buna plesenta previa deniyormuş.doktorum zamanla yukarı çıkar dedi ama internette bi araştırayım dedim moralim bozuldu kötü şeyler yazıyodu üzüldümbu durumu atlatabilirsem çok iyi çünkü hala kanamalarım devam ediyor.dualarınızı bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…