Acıbadem de tüp bebek yaptırana kadar bende asiye hocaya gidiyordum. ancak ben tekrar oraya gitmeyi düşünmüyorum nedenleri sayacak olursam
1 hastane aşırı derecede kalabalık devlet hastanesi gibi
2 yeterince ilgi ve alaka yok
3 muayene saatinde hastaneye gidiyorsun en az 1 saat bekliyorsun
geçenlerde bir arkadaşım asiye hocaya gitti bir sürü soracaklarım vardı soramadım dedi. çok aceleci davranıyor dısarıda çok hastası olduğu için. yeterince ilgilenemiyor yoğunluktan dolayı bende bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım. acıbademe bağlı aile hastanesi var orada Ali osman kuyucuoğlu diye bir doktor duydum ve biraz araştırdım tek olumsuzluk olarak daha güvenilir olduğu için sezetyan yanlısı olduğu söyleniyor ama tam tersi yorumlarda var.. sanırım aile hastanesine gideceğim..
kesinlike nisa hastanesine gitmeyi düşünmüyorum..
kızlar merhaba.benim dün akşam üstü çok aşırı kanamam başladı.hemen apartopar hastaneye gittik.doktor muayenede bebeğin canlı olduğunu ama kanamanın nerden olduğunu anlamak için vajinal muayene yapması gerektiğini sölede.muayene etti ama kullandığım jel ve büyük kan pıhtıları içi o kadar doldurmuş ki doktor rahimin içini göremedi ve temizlemek zorunda kaldı.ama genede yoğun kanama yüzünden kanamanın nerde başladığını anlayamadı.bir gece hastanede yattım şimdi kanamam azaldı ama hala çok korkuyorum.böyle bişi yaşayan oldu mu sizde yada çevrenizde???
Günaydın, hoşgeldin, hayırlı olsun.
Galiba umut tb merkezi topiğinden tanışıyoruz, femara isimli ilacı sormuştum cevap vermiştin, bilmem hatırlayabildin mi? O zamanlar iki merkez arasında kalmıştın, diğerini seçmişsin, hakkında hayırlısı buymuş demek ki, hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah.
ben istanbuldayım Medical Park Göztepe'de Prof. Dr. Sedat Kadanalı'ya gidiyorum en baştan beri. eşim doktoru değiştirmekj istemedi.
Prof. olduğu için sgk indirimi ile birlikte 227 tl'cik veriyoruz(( ama testlerimi dışarıda yaptırıyorum daha uygun olsun diye
bepantol hep kullanırım ben çok iyi bir kremdir merhemide var. yara izlerini bile piyasadaki yara kremlerinden daha çabuk geçiriyor.
aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
ben seni Aralık sayfasından tanıyorum. hamile kalmana çok sevindim. burda ufak tefek deneyimlerimizi paylaşıyoruz.
doktor kontrollerimizi, testlerimizi, sonuçlarımızı. bir çoğumuz bulantı, iştahsızlık ve halsizlik yüzünden buraya pek uğrayamıyoruz
en başta ben sayfayı açan kişi olarak halsizlikten gerçekten bilgisayar b aşında en fazla yarım saat durabiliyorum((((((
kızlar en doğru bilgilere buradan ulaşabilirsiniz
gebeler için bölümü de gayet iyi
sağlıklı gebelikler....
Türk Perinatoloji Derneği
kızlar merhaba.benim dün akşam üstü çok aşırı kanamam başladı.hemen apartopar hastaneye gittik.doktor muayenede bebeğin canlı olduğunu ama kanamanın nerden olduğunu anlamak için vajinal muayene yapması gerektiğini sölede.muayene etti ama kullandığım jel ve büyük kan pıhtıları içi o kadar doldurmuş ki doktor rahimin içini göremedi ve temizlemek zorunda kaldı.ama genede yoğun kanama yüzünden kanamanın nerde başladığını anlayamadı.bir gece hastanede yattım şimdi kanamam azaldı ama hala çok korkuyorum.böyle bişi yaşayan oldu mu sizde yada çevrenizde???
4. ayda öğreniliyor diye biliyorumkızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrendınızmı ?
en erken ne zaman öğreniliyor.
kızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrendınızmı ?
en erken ne zaman öğreniliyor.
canım ben 17 haftalığım bugün itibarı ile,kesin ve net olarak ancak bugün öğrendim...13.haftadan itibaren önce galiba kız dedi dr,sonra kesin kız dedi...biz de kıza alıştırdık kendimizi....derken 16 . haftada 'ya bir çıkıntı var sanki emin olamadım'dedi....nihayet bugün emin oldu bey efendi,erkekmiş...ben zaten tuttuğu için şükrediyorum,cinsiyet önemli değil sağlıklı doğsun da...ama eşimin gönlü kızdan yanaydı..üzüldü gibi sankibir de bir ay boyunca kendimizi alıştırdık,isim bulduk falan...o yüzden erkenci olmamak lazım:)insan merak ediyor ama sabredince kesin sonucu görüyorsun:)bir de bir şey dikkatimi çekti,bİZİMLE aynı merkezde tüp yaptıran komşum vardı,aynı zamanlarda tedavi olduk,onunkide erkek...bir arkadaşım da bizim merkezde olumlu sonuç aldı,onun ikizleri de erkek...yoksa önceden belirlediler mi:)öyle bir şey varsa inşallah 2. tüpümde cinsiyetin kız olmasını talep edicem:)
Canım gözün aydın cinsiyet belirleme olmuyor bizim ülkemizde bu sene erkek senesiymiş genelde erkek olucak bebekler valla bende milletten böyle duydum :)
malesef burdada belli olmuyor bana 20 haftaya randevu verdiler o zaman belli olacakmis sen hangi ulkedesin canim?
canım ben 17 haftalığım bugün itibarı ile,kesin ve net olarak ancak bugün öğrendim...13.haftadan itibaren önce galiba kız dedi dr,sonra kesin kız dedi...biz de kıza alıştırdık kendimizi....derken 16 . haftada 'ya bir çıkıntı var sanki emin olamadım'dedi....nihayet bugün emin oldu bey efendi,erkekmiş...ben zaten tuttuğu için şükrediyorum,cinsiyet önemli değil sağlıklı doğsun da...ama eşimin gönlü kızdan yanaydı..üzüldü gibi sankibir de bir ay boyunca kendimizi alıştırdık,isim bulduk falan...o yüzden erkenci olmamak lazım:)insan merak ediyor ama sabredince kesin sonucu görüyorsun:)bir de bir şey dikkatimi çekti,bİZİMLE aynı merkezde tüp yaptıran komşum vardı,aynı zamanlarda tedavi olduk,onunkide erkek...bir arkadaşım da bizim merkezde olumlu sonuç aldı,onun ikizleri de erkek...yoksa önceden belirlediler mi:)öyle bir şey varsa inşallah 2. tüpümde cinsiyetin kız olmasını talep edicem:)
kızlar evde temizliğinizi yapıyormusunuz.
her yeri kendinizmi süpürüp siliyorsunuz. ben açıkcası 3 aylık dönem dolana kadar ağır işler yapmıyorum. toz almak çamaşır asmak yemek vs basit şeylreyapıyorum
çok güzel bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin. darısı başımıza. daha çok bekliycez sanırım.
benim doktorumda tüp bebeklerde çoğunlukla kız oluyor demişti her şeyin hayırlısı tabiki. sağlıklı olsunlar yeter bize
Birde riskli donemi ne zamn atlatacaz doktoru bu konuda bilgi veren varmi aranizda
bende yapmıyorum cnm sadece yemek yapıyorum haftada 2 gün kadın alıyorum temizlik ütü vs için
bizde bugün doktordaydık ölçümleri falan yapıldı işte cinsiyetı bellimi dıye sordum belli ama kesın olarak söylemıyorum dedi 1 ay sonra söyleyecekmiş...
sizinkileri özellıklemı seçtıler bılmıyorum ama embriyologlar hücre halindeyken bile cinsiyetlerini biliyormuş.
kızlar evde temizliğinizi yapıyormusunuz.
her yeri kendinizmi süpürüp siliyorsunuz. ben açıkcası 3 aylık dönem dolana kadar ağır işler yapmıyorum. toz almak çamaşır asmak yemek vs basit şeylreyapıyorum
bende yapmıyorum cnm sadece yemek yapıyorum haftada 2 gün kadın alıyorum temizlik ütü vs için
Birde riskli donemi ne zamn atlatacaz doktoru bu konuda bilgi veren varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?