Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım bozma moralini, benim de bir ara çok yukarı yerleşmişti. doktor rahmi ortalamazsa burada gelişemez dedi. bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. bir de geniş bir kanama alanı vardı, çok korktum. ama çok şükür minik yaramaz yerine geldi. kanamanın sebebi de onun yerine düşmesini sağlamakmış. içini ferah tut, Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebişini

benim haftaya 2'li testim var, şimdiden kalbim deli gibi atıyor

inşallah bişi olmaz ve sağlıklıca alırız kucağımıza.benim 2 li test zamanı geldi geçiyo bile ama bu sorun çıkınca kaldı bi sonraki kontrolde yaptırıcam

moralini bozma inşallah eşin yukarı çıkar canım

arkadaşlar ne güzel hepiniz hamişsiniz.allah nazarlardan saklasın.kucağınıza aldırsın.derdim şu:ikiz olduğum için ikizlerim olsun çok isterim.doktorumda ılımlı bakıyo fakat korkuyorum...eğer ikiside tutarda ilerleyen süreçte birine bişey olup diğerinide alırsa diye?hem annemde ikiz gebeliğini hastanelerde yatarak geçirmiş?neredeyse bizi alıcakmış doktorlar.çünkü annemın durumu iyi değilmiş...bende onun gibi olmaktan korkuyorum...transferime az kaldı...bana cesaret lazım...

Son düzenleme:

eşimlede konuştum oda herseyden önce benım sağlığımın önemli olduğunu soyluyo...daha yaşım genç bi tek olsun benım olsun...allah onun canını uflesin.banada kollarıma almayı nasıp etsin...

canım sen bunu anlatınca aklıma ne geldi :44: senin genlerinde ikiz var zaten, biliyorsun ki kalıtımsal bir özellik bu. çift embriyo koydurursan ve onlar da tek yumurta ikizi olursa dördüz olur işin şakası tabi yaşın tutmadığı için çift koyacaklarını hiç sanmıyorum ama doktorun onayladıysa sen bilirsin tabi, Allah bebişini veya bebişlerini diyeyim kucağına almayı nasip etsin ve sen sağlıklı ol da gerisi hiç önemli değil

incirim biz o zaman aile değil kabile oluruz artık:)şaka bi yana tek olsun benım olsun...daha ilk denemem yaşımda genç...dediğim gibi birine bişey olsa yıne uzulen ben olucam...allah bıtaneme can versin...

pazartesi günü rahim ağzım dikildi kızlar. çok şükür bir sıkıntım yok. bir gece hastanede birkaç günde evde yattım ve normal hayatıma artık geri döndüm bizim hayatımız ne kadar normal olursa artık !!! ikizlerim artık daha güvende, hiçbir yere kaçamazlar her ay birşeyler geliyor başıma geçen ay redüksiyon bu ay serklaj bakalım önümüzdeki ay ne çıkarcak doktor. helali hoş olsun bebişlerime canım feda ama bi dünya da para bu işlemler. doğuma kadar para kalmıycak elimizde bu gidişle aranızda bu işlemi yani serklajı( rahim ağzı dikilmesi) yaptıracak olanlar olabilir, şimdiden söyleyim oldukça kolay ve basit bir işlem, endişelenicek bişiy yok. doktor bana tedbir amaçlı yaptı, daha önceden bebek kayıplarım var diye. sonuç olarak çoooooooooooooooooook şükür hepimiz iyiyiz

kızlar bu gün benim arada hafif ağrılarım oluyor acaba bu rahim genişlemesinden olabilirmi korkmaya başladım başka hiç bişim yok bu ağrı neyin nesiki böle

Birde riskli donemi ne zamn atlatacaz doktoru bu konuda bilgi veren varmi aranizda

benim doktorumda 16. haftaya kadar düşük riski, daha sonrasında da erken doğum riski var diyor. risk hiç bitmiyor yani benim 2 kürtajım oldu biri9. haftaydı biri 10. hafta, gelişimleri durmuştu. doktorum bu sefer 13. haftaya kadar herşey yolunda gidince ilaçlarımı kesti. çok yakın bir arkadaşım tüp bebekle hamile kalmıştı oda, 25. haftada erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti. hiçbir zaman hiçbirşeyin garantisi yok işte. Allah böyle acılar yaşatmasın kimseye

Herkese merhaba,

Benim de bugün kontrolüm vardı. Kesenin arkasında minimal bir hematom var dedi. Ne olduğunu sorunca ufak bir kanama dedi doktor. Bebeğin gelişimi normal ama bu hematomu izlememiz lazım, 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ufak falan ama yine de canım sıkıldı. Umarım sorun çıkmadan atlatırım:18:

kızlar bu gün benim arada hafif ağrılarım oluyor acaba bu rahim genişlemesinden olabilirmi korkmaya başladım başka hiç bişim yok bu ağrı neyin nesiki böle

canım benimde oluyor bazen adet olucakmışım gibi ağrı ve şiddetli batmalar doktora sormuştum rahim büyüdüğü için kaslarında ve damarlarında kasılmalar olduğu için ağrılarınız olması normal demişti korkma ancak doğum ağrsı şiddetli ağrı ve kanama olursa o önemli demişti.

kesenin çevresinde minimal hematomların olması normal çünkü kesen büyüyo ve kanama yapabiliyor.merak etme rahim bu kanamaları kendisi emicektir.ama tabi bizim kıymetli bebekler olduğu için doktorlar kontrol öneriyor.

Tesekkur ederim canim. Sipalar gercekten cok kiymetli. Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin

canım minicik bir ameliyat atlatmışsın çok geçmiş olsun. zor sahip olduk bebişlere onlar sağlıklı doğana kadarda elimizden geleni yapacağız tabiki

kızlar bugün tahlil yaptırdım sonuç 188 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım.

sonucun çok güzel. bebişin hayırlı olsun

çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz sağlıkla kucaklarımıza gelsin de tüm bu sıkıntılar unutulur

bende de hafif ağrılar oluyor, bazen çok koşturuyorum, aslında ağrı uyarıcı oluyor kendime geliyorum

canım 2 hafta önce benim kanama alanım kesenin 3 katı kadardı. ödüm patladı, doktorun yüzünde hep kötü bir ifade aradım çok şükür bunlar normalmiş, tabi tedbir alınmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. şimdi kendine dikkat et biraz. benim kanamam çok küçülmüş ama kese iyice büyüyene kadar devam edebilirmiş. 2 hafta sonra ikili teste gidicem. o zamana kadar kontrolüm yok, bu yüzden biraz korkuyorum :18: keşke doktor her gün çağırsa

kızlar bugün tahlil yaptırdım sonuç 188 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım.

bebişin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

canım 2 hafta önce benim kanama alanım kesenin 3 katı kadardı. ödüm patladı, doktorun yüzünde hep kötü bir ifade aradım çok şükür bunlar normalmiş, tabi tedbir alınmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. şimdi kendine dikkat et biraz. benim kanamam çok küçülmüş ama kese iyice büyüyene kadar devam edebilirmiş. 2 hafta sonra ikili teste gidicem. o zamana kadar kontrolüm yok, bu yüzden biraz korkuyorum :18: keşke doktor her gün

Canim cok tesekkur ederim. Sizlerle yazistikca daha rahatliyorum. Allah bebeklerimizi korusun

eşimlede konuştum oda herseyden önce benım sağlığımın önemli olduğunu soyluyo...daha yaşım genç bi tek olsun benım olsun...allah onun canını uflesin.banada kollarıma almayı nasıp etsin...

Merhaba canim transferin yapildi mu acdigin baslikta dikkatimi cekti . Bugun benim de transferim oldu esimle tek mi cift mi konusunda cok zor karar verdik . 8 hucreli embriyo gelismis ve tek transfer istedik. Cogul gebelikte takip acisindan sonrasinda erken dogum riskleri var, zor bir karar oldu . Allah transferi yapilan tum arkadaslara guzel haberler almayi kismet etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…