kızlar bugün hastaneye gittim ultrasonda bebeğim iyi görünüyordu fakat bebeğin eşi öndeymiş ve kanamalarım onun için oluyormuş.buna plesenta previa deniyormuş.doktorum zamanla yukarı çıkar dedi ama internette bi araştırayım dedim moralim bozuldu kötü şeyler yazıyodu üzüldümbu durumu atlatabilirsem çok iyi çünkü hala kanamalarım devam ediyor.dualarınızı bekliyorum....
tatlım bozma moralini, benim de bir ara çok yukarı yerleşmişti. doktor rahmi ortalamazsa burada gelişemez dedi. bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. bir de geniş bir kanama alanı vardı, çok korktum. ama çok şükür minik yaramaz yerine geldi. kanamanın sebebi de onun yerine düşmesini sağlamakmış. içini ferah tut, Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebişini
benim haftaya 2'li testim var, şimdiden kalbim deli gibi atıyor
kızlar bugün hastaneye gittim ultrasonda bebeğim iyi görünüyordu fakat bebeğin eşi öndeymiş ve kanamalarım onun için oluyormuş.buna plesenta previa deniyormuş.doktorum zamanla yukarı çıkar dedi ama internette bi araştırayım dedim moralim bozuldu kötü şeyler yazıyodu üzüldümbu durumu atlatabilirsem çok iyi çünkü hala kanamalarım devam ediyor.dualarınızı bekliyorum....
arkadaşlar ne güzel hepiniz hamişsiniz.allah nazarlardan saklasın.kucağınıza aldırsın.derdim şu:ikiz olduğum için ikizlerim olsun çok isterim.doktorumda ılımlı bakıyo fakat korkuyorum...eğer ikiside tutarda ilerleyen süreçte birine bişey olup diğerinide alırsa diye?hem annemde ikiz gebeliğini hastanelerde yatarak geçirmiş?neredeyse bizi alıcakmış doktorlar.çünkü annemın durumu iyi değilmiş...bende onun gibi olmaktan korkuyorum...transferime az kaldı...bana cesaret lazım...
arkadaşlar ne güzel hepiniz hamişsiniz.allah nazarlardan saklasın.kucağınıza aldırsın.derdim şu:ikiz olduğum için ikizlerim olsun çok isterim.doktorumda ılımlı bakıyo fakat korkuyorum...eğer ikiside tutarda ilerleyen süreçte birine bişey olup diğerinide alırsa diye?hem annemde ikiz gebeliğini hastanelerde yatarak geçirmiş?neredeyse bizi alıcakmış doktorlar.çünkü annemın durumu iyi değilmiş...bende onun gibi olmaktan korkuyorum...transferime az kaldı...bana cesaret lazım...
canım sen bunu anlatınca aklıma ne geldi :44: senin genlerinde ikiz var zaten, biliyorsun ki kalıtımsal bir özellik bu. çift embriyo koydurursan ve onlar da tek yumurta ikizi olursa dördüz olurişin şakası tabi yaşın tutmadığı için çift koyacaklarını hiç sanmıyorum ama doktorun onayladıysa sen bilirsin tabi, Allah bebişini veya bebişlerini diyeyim kucağına almayı nasip etsin ve sen sağlıklı ol da gerisi hiç önemli değil
Birde riskli donemi ne zamn atlatacaz doktoru bu konuda bilgi veren varmi aranizda
kızlar bu gün benim arada hafif ağrılarım oluyor acaba bu rahim genişlemesinden olabilirmi korkmaya başladım başka hiç bişim yok bu ağrı neyin nesiki böle
Herkese merhaba,
Benim de bugün kontrolüm vardı. Kesenin arkasında minimal bir hematom var dedi. Ne olduğunu sorunca ufak bir kanama dedi doktor. Bebeğin gelişimi normal ama bu hematomu izlememiz lazım, 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ufak falan ama yine de canım sıkıldı. Umarım sorun çıkmadan atlatırım:18:
kesenin çevresinde minimal hematomların olması normal çünkü kesen büyüyo ve kanama yapabiliyor.merak etme rahim bu kanamaları kendisi emicektir.ama tabi bizim kıymetli bebekler olduğu için doktorlar kontrol öneriyor.
canım minicik bir ameliyat atlatmışsın çok geçmiş olsun. zor sahip olduk bebişlere onlar sağlıklı doğana kadarda elimizden geleni yapacağız tabikipazartesi günü rahim ağzım dikildi kızlar. çok şükür bir sıkıntım yok. bir gece hastanede birkaç günde evde yattım ve normal hayatıma artık geri döndümbizim hayatımız ne kadar normal olursa artık !!! ikizlerim artık daha güvende, hiçbir yere kaçamazlar her ay birşeyler geliyor başıma geçen ay redüksiyon bu ay serklaj bakalım önümüzdeki ay ne çıkarcak doktor. helali hoş olsun bebişlerime canım feda ama bi dünya da para bu işlemler. doğuma kadar para kalmıycak elimizde bu gidişle aranızda bu işlemi yani serklajı( rahim ağzı dikilmesi) yaptıracak olanlar olabilir, şimdiden söyleyim oldukça kolay ve basit bir işlem, endişelenicek bişiy yok. doktor bana tedbir amaçlı yaptı, daha önceden bebek kayıplarım var diye. sonuç olarak çoooooooooooooooooook şükür hepimiz iyiyiz
kızlar bugün tahlil yaptırdım sonuç 188 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım.
pazartesi günü rahim ağzım dikildi kızlar. çok şükür bir sıkıntım yok. bir gece hastanede birkaç günde evde yattım ve normal hayatıma artık geri döndümbizim hayatımız ne kadar normal olursa artık !!! ikizlerim artık daha güvende, hiçbir yere kaçamazlar her ay birşeyler geliyor başıma geçen ay redüksiyon bu ay serklaj bakalım önümüzdeki ay ne çıkarcak doktor. helali hoş olsun bebişlerime canım feda ama bi dünya da para bu işlemler. doğuma kadar para kalmıycak elimizde bu gidişle aranızda bu işlemi yani serklajı( rahim ağzı dikilmesi) yaptıracak olanlar olabilir, şimdiden söyleyim oldukça kolay ve basit bir işlem, endişelenicek bişiy yok. doktor bana tedbir amaçlı yaptı, daha önceden bebek kayıplarım var diye. sonuç olarak çoooooooooooooooooook şükür hepimiz iyiyiz
kızlar bu gün benim arada hafif ağrılarım oluyor acaba bu rahim genişlemesinden olabilirmi korkmaya başladım başka hiç bişim yok bu ağrı neyin nesiki böle
Herkese merhaba,
Benim de bugün kontrolüm vardı. Kesenin arkasında minimal bir hematom var dedi. Ne olduğunu sorunca ufak bir kanama dedi doktor. Bebeğin gelişimi normal ama bu hematomu izlememiz lazım, 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ufak falan ama yine de canım sıkıldı. Umarım sorun çıkmadan atlatırım:18:
kızlar bugün tahlil yaptırdım sonuç 188 çıktı nasıl sizce çok heyecanlıyım.
eşimlede konuştum oda herseyden önce benım sağlığımın önemli olduğunu soyluyo...daha yaşım genç bi tek olsun benım olsun...allah onun canını uflesin.banada kollarıma almayı nasıp etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?