Benim de bacaklarımın üst kısmında arkada var maalesef çatlaklarım. Yağlanmaya şimdiden mi başlayacağız çok erken değil mi? bide göbek dışında bacakları da mı yağlıcaz :)
Mide bulantıların geçmiş, gözünaydın..
yaaa kızlar ben de hala kahverengi parçalar geliyo sotabi jelden sonra tabii yaaa ilk 3 ay geçse de rahatlasam :18:
korkma canım benim lekelenmelerim daha bu hafta geçti onlar korkulcak bişi deil yeterki koyu kırmızı kanama olmasın.
arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım ama , hep burayı takip ediyordum.artık daha fazla dayanamadım ve üye oldum.
ilk tüp bebek denememizdi,biraz önce doktordan geldim,hamileyimmm.değerim 141,5 çıktı.2 embriyo transfer edilmişti , doktorumuz tek galiba dedi.2 gün sonra yine kan vericem bakalım ne olucak,allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
kızlar bu arada 2 haftadır mide bulantılarım ve iştahsızlığım geçmiş durumda.
sizler ne alemdesiniz. benim gibi bulantıları sona eren varmı?
merhaba,
bana da lierac önerdiler, 12. haftadan bu yana çok düzenli olamasa da kullanıyorum. çatlaklar olmadan ve göbüş henüz çok büyümeden kullanmaya başlamak gerekiyormuş ki cilt esneklik kazansın. büyüdükten sonra kakao yağı da sürmeyi öneriyorlar, ben Palmer's diye bir markanınkini aldım, deneyeceğim bakalım...
benimde coook şükür geçti canım... çatlaklar içinde kakako yağını duydum bi arkadasıma doktoru tavsiye etmiş bende alıcam..
aa sızde yazmışsınız kakao yağının 2 marka varmış sanırım sız nerden aldınız birde
kakao yağını pek çok kimseden duydum. aktarlarda küçük şişelerde de satılıyormuş ama ben büyük sprey şişede görünce kullanımı da daha kolay olur diye onu aldım. internetteki bir anne-bebek alışveriş sitesinden aldım ya unnado ya butikbebe hangisi olduğunu hatırlamıyorum. sürünce kendini çikolata gibi hissediyorsun
kızlar 3 lü test yaptıran varmı doktorum benden istemedi
benim dr umda gerek duymadı 2li normal çıktı zaten 3 lü nün güvenilirliği az olduğu için gerek duymuyolarmış en güvenilir i 2 li imiş.
dr una güveniyorsan hiç takma kafana derim...ayrıntılı usg daha önemli
doktoruma güveniyorum. ben 16. haftamın içindeyim herkesin cinsiyeti belli oldu.
benimkide belli olmuştur ama bir sonraki randevum 25 Nisan bende o günü bekliyorum.
senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
unnado sitesine bende her gün girip bakıyorum.
oradan hamile kıyafeti aldınız mı? ben almayı düşünüyorum ama kötü mal çıkar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?