Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bacaklarımız çatladıysa göbek ve diğer yerler kesin çatlayacaktır.
biz bacak, basen, kalça, popo hatta memişleri hep yağlayacağız pehlivanlar gibi olacağız :))))))))))

yaaa kızlar ben de hala kahverengi parçalar geliyo sotabi jelden sonra tabii yaaa ilk 3 ay geçse de rahatlasam :18:

korkma canım benim lekelenmelerim daha bu hafta geçti onlar korkulcak bişi deil yeterki koyu kırmızı kanama olmasın.

artık yavaş yavaş bu lekeleri de benimsemeye başladım önceden daha çok korkuyodum sanırım bazılarımızda bu lekeler bayağı var sağlıklı hayırlı olsunda leke de olsun

kızlar 3 lü test yaptıran varmı doktorum benden istemedi

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım ama , hep burayı takip ediyordum.artık daha fazla dayanamadım ve üye oldum.
ilk tüp bebek denememizdi,biraz önce doktordan geldim,hamileyimmm.değerim 141,5 çıktı.2 embriyo transfer edilmişti , doktorumuz tek galiba dedi.2 gün sonra yine kan vericem bakalım ne olucak,allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

Arkadaşlar merhaba,

6 martta dondurulmuş transferim oldu. Kan değerlerimden bakılarak hamile olduğum anlaşıldı. Yurt dışında yaşıyorum, burda tedaviler biraz farklı. Keseye bakmadılar 9 nisanda kalp atışı gormeye çağırdılar.

Henuz bir gebelik belirtim yok, olsun diye hevesleniyorum tabiki :) Ama başlarsa kusarken bu günleri çok arıycam heralde...

Herkese sorunsuz bir hamilelik, pırlanta gibi evlatlar dilerim...

çok güzel değerin canımmm nerde yaptırdın hangi hastane

kızlar bu arada 2 haftadır mide bulantılarım ve iştahsızlığım geçmiş durumda.
sizler ne alemdesiniz. benim gibi bulantıları sona eren varmı?

benimde coook şükür geçti canım... çatlaklar içinde kakako yağını duydum bi arkadasıma doktoru tavsiye etmiş bende alıcam..

aa sızde yazmışsınız kakao yağının 2 marka varmış sanırım sız nerden aldınız birde

benimde coook şükür geçti canım... çatlaklar içinde kakako yağını duydum bi arkadasıma doktoru tavsiye etmiş bende alıcam..

bende 2 gün önce nemlendirici bebek yağı aldım onu sürüyorum gerçekten iyi geldi :))

aa sızde yazmışsınız kakao yağının 2 marka varmış sanırım sız nerden aldınız birde

kakao yağını pek çok kimseden duydum. aktarlarda küçük şişelerde de satılıyormuş ama ben büyük sprey şişede görünce kullanımı da daha kolay olur diye onu aldım. internetteki bir anne-bebek alışveriş sitesinden aldım ya unnado ya butikbebe hangisi olduğunu hatırlamıyorum. sürünce kendini çikolata gibi hissediyorsun

unnado sitesine bende her gün girip bakıyorum.
oradan hamile kıyafeti aldınız mı? ben almayı düşünüyorum ama kötü mal çıkar diye korkuyorum

kızlar 3 lü test yaptıran varmı doktorum benden istemedi

benim dr umda gerek duymadı 2li normal çıktı zaten 3 lü nün güvenilirliği az olduğu için gerek duymuyolarmış en güvenilir i 2 li imiş.
dr una güveniyorsan hiç takma kafana derim...ayrıntılı usg daha önemli

Son düzenleme:

doktoruma güveniyorum. ben 16. haftamın içindeyim herkesin cinsiyeti belli oldu.
benimkide belli olmuştur ama bir sonraki randevum 25 Nisan bende o günü bekliyorum.

senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

doktoruma güveniyorum. ben 16. haftamın içindeyim herkesin cinsiyeti belli oldu.
benimkide belli olmuştur ama bir sonraki randevum 25 Nisan bende o günü bekliyorum.

senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

bizimki 12. haftada belliydi canım zaten kızımız geliyor

unnado sitesine bende her gün girip bakıyorum.
oradan hamile kıyafeti aldınız mı? ben almayı düşünüyorum ama kötü mal çıkar diye korkuyorum

ben de bakıyorum her gün bebek kıyafetlerini görmek bile insanın aklını başından alıyor, doğunca bir yerlerini yiyeceğim herhalde ben bu kızın diyorum :)
ben iki elbise aldım, birinin hiç sorunu yoktu severek kullanıyorum. diğeri ise benim bedenim ama göğüs kalbı dar geldi, kapanmıyor düğmeler olayı geri gönderdim, paramı da sorunsuz iade ettiler. bir de bebek için klasik müzik cdleri aldım, dinlemeye başladık
ben kendi deneyimlerim doğrultusunda tavsiye edebilirim yani...

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…