Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben kendi hastanemde 200 e yaptırdım. yarın bir hafta olacak, sonuçlarım için doktorumun aramasını bekliyorum. fakat bu hafta konferansta olacaktı, pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum.

Teşekkürler cevap için. Beni de heyecan sardı şimdiden, bu hafta sonu 11 haftayı doldurucam, test zamanı geldi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ultrason+kan toplam ücreti değil mi? Bazı yerler ultrason için ayrı kan için ayrı ücret istiyor. Biraz fiyatları araştırdım da henüz medikal parkı aramamıştım, yarın orayı bir arayayım bakayım göztepe fiyatları da aynı mı?
Bir de kendi tb merkezindeki doktorum bazı kan testleri istemişti onları yaptırmaya gidicem haftaya devlet hastanesine, olmazsa orda bir yaptırayım, sonra özelde tekrar yaptırırım diyorum.

kızlar bende 11 haftalık hamileyim ; progestan günde 3 tane ,frexsiparin kan iğnesi ve previt pozitiv kullanıyorumm bu ilaçlardan kullanan varmı ve kullanmayı hangi ayda bıraktınız cevaplarınız için şimmdiden tesekkür ederim.

Merhaba arkadaslar, bende 2013de tup bebek ile hamile kaldım. Burayı yeni keşfettim. İnsallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.

teşekkürler canlarım doktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi

Seybil ben iğneyi 5.haftamda kanamam olunca 2 kere yaptırmıştım.

Birde arkadaslar birkaç gündür crinone jelle birlikte kahverengi parçalar geliyor. Kanamam olmadı uzun süredir ama acaba oluyor da farketmiyorum mu yoksa rahim mı büyüyor acaba ondan mı oluyor?!
Var mı aranızda crinone jelle gelen kahverengi parçalar?

kızlar merhaba ,
sizlere birşey sormak istiyorum
ben Aralıkta tüp bebek yaptırdım negatif sonucunu aldım.
geçen ay 38. gün adet oldum normalde 30 31 de olurum
bu ayda 36.gündeyim hala adet olmadım
acayip gazım var göğüsler normal hiç hassasiyet yok
ara ara kasıklarımda ve göbeğimde yani göbek deliğimin biraz altında iğne batar gibi batma var
yalnız beyaz akıntım geliyo hep ama şimdi yapışkan bi akıntı geldi
hamile olsam bu akıntı gelmez değilmi yada hamile olupta yapışkan akıntı gelenler varmı
ben hiç zannetmiyorum hamile olduğumu :18:
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

Son düzenleme:
geçen hafta sağlık ocağının hemşiresi aradı beni. onlarda sistemde görmüşler muhakkak gelmelisiniz.
eğer bizde kaydınız olmasın devam etmek istemezsenizde ayrıca formumuz var beni muaf edin diye onu doldurup imzalamanız lazım dedi. bende tıpış tıpış gittim sağlık ocağına :))))
ateşimi ölçtüler, kilomu, nabzımı, tansiyonumu. tetenoz aşısı için kart verdiler. sağlık bakanlığı tarafından mecbur kılınmış muhakkak olmalıymışız. doktoruma sormayı unuttum. 15 nisanda kontrolüm var o zaman soracağım bu aşı işini doktoruma.

teşekkürler canlarım doktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi

ben bu iğneyi bir kere yaptırdım. gün içinde toz pembesi akıntım olmuştu bir kaç kere. doktorum ne olur ne olmaz diye bu iğneyi yapmamı istedi. ultrasondada her şey yolundaydı emniyet olsun diye yaptırmıştı

asis;

ikili testini yaptırdın mı?

Kızlar istanbulda ikili testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız?

canım ikili testimi doktoruma gittim medical parka 230 tl muayene parası verdim. ultrason ile senin gerekli ölçülerini yapıyor eline veriyor. ister hastanede yaptırıyorsun istersen başka hastanede o ölçülerle yaptırabiliyorsun. ama aynı gün yaptırman şart.
ertesi güne ölçüler değişebiliyormuş. medical parkta 2 li test 350 -TL çok pahalı geldi bana. pendikte özel bir hastanede 70-TL ye yaptırdım. sonucumda iyi çıktı çok şükür :)))

arkadaslar cok kotu grip oldum yatiyorum doktorumu aramadim bi ilacta almadim bebege zarari olurmu bilemiyorum

canım hafta sonu annemlerde kaldık. akrabalarla bir araya geldik. ctesi gecesi dayımı hastaneye kaldırdılar enfeksiyon kapmış 1 şişe serum vermişler. pazar günü çok iyiydi. herkesle öpüştü ve tam 12 kişi grip olduk :)))))))

ptesi gününden beri bende gribim. eşim ve ben çok ağır değiliz Allah'tan. ama anneannem ağır olmuş 1,5 şişe serum yedi dün (((

bizde durumlar böyle. bol bol ıhlamur içiyorum bol limonlu. ve bol bol su iç. bu mikrobu en iyi suyla atarmışız.
ve bol bol meyve ye. portakal ve kivi

inş.canım benim de 2 gündr bel ağrım var sende de oldu mu? 2li testte çok şükür iyi çıktı...senin bebeklerin durumu nasıl buyu posu?

hafif bel ağrım oluyor tabi, ama sürekli değil. benim el bileklerim ağrıyor. hamilelikte olabiliyormuş, özellikle sol elimle bardak tutarken bile zorlanıyom. ikizlerde 2li test kesin bir sonuç vermiyormuş ama yinede yaptırdım tabi. bişiy çıkmadı çok şükür. boylarını söylemedi doktor ama oğlan 260 kız 250 grammış. 10 gün sonra gene gidicem kontrole ozaman detaylı bakıcaz dedi, inşallah herşeyleri normaldir, sağlıklıdırlar

Güzel çıkmasına sevindim. Ben de bugün medikal parkı aradım, incirim 200 TL ye yaptırmış (medikal bahçelievlerdi galiba). Neyse bilgi alayım diye aradım doktor istek yapmadan ücret bilgisi vermiyorlarmış, saçma geldi bana, neye göre gidicem. Şubeden şubeye fiyat değişiyor galiba. Bence de 350 pahalıymış 230 un üstüne. Medipolü aradım bir de, 220 TL ye yapıyorlarmış, bu konuda Hakan Apaydın diye bir doktorları varmış, araştırdım biraz yorumlar iyi. Hiçbiryer bulamazsam merkezimde yaptırıcam artık. Bu işler hamile kalmakla bitmiyormuş :) En iyisi olsun istiyoruz. Hayırlısıyla kucağımız alalım da.

Bu sıralar kalabalık içine girerken dikkatli olmamız gerekiyor galiba, umarım kısa zamanda atlatırsın.

Son düzenleme:

haklısın canım. her şey çok pahalı ve düşün biz daha yolun en başındayız bunlar ilk testlerimiz (((
sağlıklı bebeklerimiz olsunda her şeye değer değil mi.

bu testin yapılması için doktorun ultrasonla muayene edip ense, boy vb. ölçümleri alıp rapor etmesi lazım. o rapora göre senden kan alıp testi yapıyorlar. kan alırkende sana bazı sorular soruyorlar.
bence uygun bir hastanede yaptır

bir süredir topiğinizin misafiriydim asise bir sorum var yanlış hatırlamıyorsam emseyde gebelik takibi yapıyordun öyle mi, ben tüp bebeği memorialde oldum ama gebelik takibini nesrin hanımla devam etmek istiyorum tecrübelerini paylaşırmısın rica etsem şimdiden teşekkürler

bende de kahverengi parçalar geliyor canım 3 gün olmuştu sonra bitmişti jel artık beyaz geliyordu ama 2 gündür tekrar kahverengi parçalar geliyor doktorum proluton iğne verdi 1 defa onu yaptırdım

bende de kahverengi parçalar geliyor canım 3 gün olmuştu sonra bitmişti jel artık beyaz geliyordu ama 2 gündür tekrar kahverengi parçalar geliyor doktorum proluton iğne verdi 1 defa onu yaptırdım

Bende artık Dr'a gideyim. Bakmadan belli olmaz demişti tel'de sorduğumda. Bugün gerçi biraz daha iyi pek gelmedi. Ama yine de ihmal etmemek lazım.

Bende artık Dr'a gideyim. Bakmadan belli olmaz demişti tel'de sorduğumda. Bugün gerçi biraz daha iyi pek gelmedi. Ama yine de ihmal etmemek lazım.

tabi canım ihmal etme hemen dr git durumu anlat ne olur ne olmaz

ben Medical Park Göztepe'de tedavi oldum. yanlış hatırlamışsınız :))))

kızlar sıkıntıdan şöle baktımda bu bebek odaları ne kadar pahalı böle .............

kızlar sıkıntıdan şöle baktımda bu bebek odaları ne kadar pahalı böle .............

bende dün ilk defa bebek dükkanlarına girdim, ne güzel şeyler varmış öyle. bebek odaları her keseye göre varya, pahalısıda ucuzuda. ama bazı küçük şeyler okadar pahalıki. bir tane badi beğendim 50 liraymış, alt tarafı çıtçıtlı badi yani. ben daha hiçbişey almadım bebekler için, tamam daha erken ama usulende olsa bişiyler almak lazım dimi. çokmu rahatım ne :)

Ben sadece netten baktım uçuk fiyatlar elbette her bütçeye uygun vardır ama okadar çok şey varkı alıncak sırayla alınıcal artık canım senin ikizdi her ihtimsle karşı ufak ufak hastane çıkışlarına bakmaya başla istersen ben 28 haftamın dolmasını bekliyorum getçi erken doğum yaptığımda almıştım bazı şeyler onlar annemde duruyor o bebeğimde kızdı buda kız onlarıda kullanırım kıyamamıştım vermeye alındığı gibi kutulu duruyor

Değmez mi ah değmez mi, inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizi.
Biraz daha bakıp olmadı kendi merkezimde yaptırıcam.

bende internetten bakıyorum ama resimlerine :))))
keşke bebek odasıyla bitse
kıyafetleri, bebek arabası, mama sandalyesi, pusetleri çantaları ooooo çok var çokk

Değmez mi ah değmez mi, inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizi.
Biraz daha bakıp olmadı kendi merkezimde yaptırıcam.

her testin yapılması gereken haftalar var. haftanı geçirmeden yaptır.
ben 3 gün geç gitsem 13 haftalık olacaktı 13 haftadan sonra 2 li test yapılmazmış mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…