canım ben kendi hastanemde 200 e yaptırdım. yarın bir hafta olacak, sonuçlarım için doktorumun aramasını bekliyorum. fakat bu hafta konferansta olacaktı, pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum.
teşekkürler canlarımdoktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi
geçen hafta sağlık ocağının hemşiresi aradı beni. onlarda sistemde görmüşler muhakkak gelmelisiniz.selam kızlar..ben dün tetanoz aşısı oldum aile sağlığı merkezinde..doğumdan sonra da devam etmek üzere 5 doz yapılıyormuş19-20. haftalarda ilk dozu...aşı kartı da veriyorlar..siz gebeliğinizi aile hekiminize bildirdiniz mi?kolu ağrıtıyor bu aşı epey
teşekkürler canlarımdoktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi
asis;
ikili testini yaptırdın mı?
Kızlar istanbulda ikili testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız?
arkadaslar cok kotu grip oldum yatiyorum doktorumu aramadim bi ilacta almadim bebege zarari olurmu bilemiyorum
inş.canım benim de 2 gündr bel ağrım var sende de oldu mu? 2li testte çok şükür iyi çıktı...senin bebeklerin durumu nasıl buyu posu?
geçen hafta sağlık ocağının hemşiresi aradı beni. onlarda sistemde görmüşler muhakkak gelmelisiniz.
eğer bizde kaydınız olmasın devam etmek istemezsenizde ayrıca formumuz var beni muaf edin diye onu doldurup imzalamanız lazım dedi. bende tıpış tıpış gittim sağlık ocağına :))))
ateşimi ölçtüler, kilomu, nabzımı, tansiyonumu. tetenoz aşısı için kart verdiler. sağlık bakanlığı tarafından mecbur kılınmış muhakkak olmalıymışız. doktoruma sormayı unuttum. 15 nisanda kontrolüm var o zaman soracağım bu aşı işini doktoruma.
ben bu iğneyi bir kere yaptırdım. gün içinde toz pembesi akıntım olmuştu bir kaç kere. doktorum ne olur ne olmaz diye bu iğneyi yapmamı istedi. ultrasondada her şey yolundaydı emniyet olsun diye yaptırmıştı
canım ikili testimi doktoruma gittim medical parka 230 tl muayene parası verdim. ultrason ile senin gerekli ölçülerini yapıyor eline veriyor. ister hastanede yaptırıyorsun istersen başka hastanede o ölçülerle yaptırabiliyorsun. ama aynı gün yaptırman şart.
ertesi güne ölçüler değişebiliyormuş. medical parkta 2 li test 350 -TL çok pahalı geldi bana. pendikte özel bir hastanede 70-TL ye yaptırdım. sonucumda iyi çıktı çok şükür :)))
canım hafta sonu annemlerde kaldık. akrabalarla bir araya geldik. ctesi gecesi dayımı hastaneye kaldırdılar enfeksiyon kapmış 1 şişe serum vermişler. pazar günü çok iyiydi. herkesle öpüştü ve tam 12 kişi grip olduk :)))))))
ptesi gününden beri bende gribim. eşim ve ben çok ağır değiliz Allah'tan. ama anneannem ağır olmuş 1,5 şişe serum yedi dün(((
bizde durumlar böyle. bol bol ıhlamur içiyorum bol limonlu. ve bol bol su iç. bu mikrobu en iyi suyla atarmışız.
ve bol bol meyve ye. portakal ve kivi
Güzel çıkmasına sevindim. Ben de bugün medikal parkı aradım, incirim 200 TL ye yaptırmış (medikal bahçelievlerdi galiba). Neyse bilgi alayım diye aradım doktor istek yapmadan ücret bilgisi vermiyorlarmış, saçma geldi bana, neye göre gidicem. Şubeden şubeye fiyat değişiyor galiba. Bence de 350 pahalıymış 230 un üstüne. Medipolü aradım bir de, 220 TL ye yapıyorlarmış, bu konuda Hakan Apaydın diye bir doktorları varmış, araştırdım biraz yorumlar iyi. Hiçbiryer bulamazsam merkezimde yaptırıcam artık. Bu işler hamile kalmakla bitmiyormuş :) En iyisi olsun istiyoruz. Hayırlısıyla kucağımız alalım da.
Bu sıralar kalabalık içine girerken dikkatli olmamız gerekiyor galiba, umarım kısa zamanda atlatırsın.
Merhaba arkadaslar, bende 2013de tup bebek ile hamile kaldım. Burayı yeni keşfettim. İnsallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Seybil ben iğneyi 5.haftamda kanamam olunca 2 kere yaptırmıştım.
Birde arkadaslar birkaç gündür crinone jelle birlikte kahverengi parçalar geliyor. Kanamam olmadı uzun süredir ama acaba oluyor da farketmiyorum mu yoksa rahim mı büyüyor acaba ondan mı oluyor?!
Var mı aranızda crinone jelle gelen kahverengi parçalar?
bende de kahverengi parçalar geliyor canım 3 gün olmuştu sonra bitmişti jel artık beyaz geliyordu ama 2 gündür tekrar kahverengi parçalar geliyor doktorum proluton iğne verdi 1 defa onu yaptırdım
Bende artık Dr'a gideyim. Bakmadan belli olmaz demişti tel'de sorduğumda. Bugün gerçi biraz daha iyi pek gelmedi. Ama yine de ihmal etmemek lazım.
bir süredir topiğinizin misafiriydim asise bir sorum var yanlış hatırlamıyorsam emseyde gebelik takibi yapıyordun öyle mi, ben tüp bebeği memorialde oldum ama gebelik takibini nesrin hanımla devam etmek istiyorum tecrübelerini paylaşırmısın rica etsem şimdiden teşekkürler
kızlar sıkıntıdan şöle baktımda bu bebek odaları ne kadar pahalı böle .............
bende dün ilk defa bebek dükkanlarına girdim, ne güzel şeyler varmış öyle. bebek odaları her keseye göre varya, pahalısıda ucuzuda. ama bazı küçük şeyler okadar pahalıki. bir tane badi beğendim 50 liraymış, alt tarafı çıtçıtlı badi yani. ben daha hiçbişey almadım bebekler için, tamam daha erken ama usulende olsa bişiyler almak lazım dimi. çokmu rahatım ne :)
haklısın canım. her şey çok pahalı ve düşün biz daha yolun en başındayız bunlar ilk testlerimiz(((
sağlıklı bebeklerimiz olsunda her şeye değer değil mi.
bu testin yapılması için doktorun ultrasonla muayene edip ense, boy vb. ölçümleri alıp rapor etmesi lazım. o rapora göre senden kan alıp testi yapıyorlar. kan alırkende sana bazı sorular soruyorlar.
bence uygun bir hastanede yaptır
kızlar sıkıntıdan şöle baktımda bu bebek odaları ne kadar pahalı böle .............
Değmez mi ah değmez mi, inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizi.
Biraz daha bakıp olmadı kendi merkezimde yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?