Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miğde bulantısı için ne gibi tavsiyeleriniz var arkadaşlar?
benim bir de lekelenmem oldu geçti gitti şimdi ama öğürürsem zorlanmaktan yine başıma gelir diye korkuyorum.

canım biz de önlem olsun diye hem pıhtılaşma hem de kromozom testi yaptırdık tüp bebekten önce çok şükür ikisi de temiz çıktı. düşüğe önlem olsun diye coraspin vermişti doktorum ama lekelenmem olunca kestik. bir daha da içmedim. ama senin ilacın o iğne. düzenl kullanırsan Allahın izni ile alırsın kucağına. ,benim de düşüklerimin sebebi rahim anomalim. unicorn uterus. yarım rahim. sola deviye tek tüplü tek yumurtalıklı. normal rahimden daha ufak. 3. ayı görebilirsek serviks uzunluğuna bakılıp gerekirse rahim ağzına dikiş atılabilir.

selam kizlar ilk hamile kiyafetinizi kacinci ayda aldiniz gobisleriniz ne zaman cikti ben 13.haftamdayim hic bi kiyafetim olmuyor

selam kizlar ilk hamile kiyafetinizi kacinci ayda aldiniz gobisleriniz ne zaman cikti ben 13.haftamdayim hic bi kiyafetim olmuyor

16. haftam yeni bitti hala eski kıyafetlerimi giyiyorum
ama ben 3-4 kilo zayıfladım

selam canım. ben 2 aylık hamileyim daha bişey hissedemiyorum bulantılar dışında :))))) benide aranıza alır mısınız kızlaaarr ??????

canım bulantıların ne zaman başlamıştı. henüz kese bile görmedik burnum av köpeği gibi her kokuyu alıyor :) hassas çok. inşallah çok bulantım olmaz. nasıl geçiriyorsun bulantılarını?

Ben de aksine sabah kahvaltı ediyorum aradan 3-4 saat geçiyor midem kazınmaya başlıyor :) Eskiden 2 öğün yerdim, şimdi 3 öğün mutlaka yiyorum. Az da olsa öğün atlama.

Balık eskiden her hafta yapardım, şimdi canım istemiyor, şu üç ayda 4 kere falan yemişimdir, doktora sordum, hergün 2-3 ceviz, badem yesen de olur, onlarda omega 3 kaynağı dedi. Ben yine de zorla da olsa haftada yapamazsam 15 de bir yemeye çalışıcam. Gittiğinde dotoruna sor bakalım belki balık yağı hapı verir.

13+3 teyim, hiçbir pantolonum olmuyor. 47 kiloyla başladım şimdi 50 kiloyum ama eski bir bol pantolona kaldım :)
Hamile pantolonlarına baktım, onların göbek kısmı çok geniş, bol bol hoşuma gitmedi, şimdiden onlara da erken, ne giyeceğimi şaşırıyorum bazen. Evdeki eşofmanlarımın bile lastiklerini söktüm.

Bu arada ikili testimizin sonucu güzel çıktı çok şükür :)
Benden de üçlü test istemedi doktorum.
Bundan sonraki kontrol, test nedir acaba?

bende her cuma pişirirdim eşim çok sevdiği için bende yerdim ama 4 aydır yiyemiyorum

bende evde misafirlere verdiğim bana 1 beden büyük bol eşorfmanlar var onları giyiyorum :)))

Bu arada ikili testimizin sonucu güzel çıktı çok şükür :)
Benden de üçlü test istemedi doktorum.
Bundan sonraki kontrol, test nedir acaba?

doktorum benden de 3 lü test istemedi bakalım bir sonraki randevuda ne isteyecek inan bende bilmiyorum

merhaba kızlar bnmde transferimin 8. günü bugün dondurulmuş embriyo ile kasıklarım bir sağ bir sol ağryp batıyo bide göğüslerim acıyo ve birazda büyüdü uçları genişledi falan sizlerde ne gibi belirtiler oldu? yada belirti oluyor mu banada yardım ederseniz sevinirimmm :)

miğde bulantısı için ne gibi tavsiyeleriniz var arkadaşlar?
benim bir de lekelenmem oldu geçti gitti şimdi ama öğürürsem zorlanmaktan yine başıma gelir diye korkuyorum.

Mide bulantısına ayvanın iyi geldiğini okumuştum, ayrıca geçen hafta bir arkadaşımla konuşurken -onun hamileliği de çok bulantılı geçmişti- sadece ayvanın kendisine iyi geldiğini söylemişti. Hatta bir keresinde yarısı çürük ayvaya bile 5 TL vermişler, hiçbir yerde bulamayınca :)

Herkeze selamlar rabbim bebislerinizi kucaginizda gotmeyide nasip etsin bende araniza katildim cok sukur dun hamile oldugumu ogrendim 4 haftalik rabbim hayirli kilsin sonumuzu

kızlar bendede aynı dert var oluyorum mıde bulantısından su içsem kusuyorum ayvada yıyorum onuda tutmuyo mıdem bıde akşam yatana kadar devam edıyo benım bulantım aslında yara bandını göbeğının altına yapıştırınca gıdıyo ama bızım tedavıya ondan yapmadım bu bantları nekadar taktınız sız ben hala takıyorum 1 aylık oldu heralde benım.

asis nasılsın hemen hemen aynı bebeklerimiz...cinsiyetini öğrenmişmiydin...bende yarın gitcem 1 aydır görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum...

tatlım ben 12. haftada almıstım kıyafetlermi ikiz benimkiler kasıklarım sıkıyodu mecburen aldım bi pantalon 2 3 tshort aldım tayt al bide evde çok rahat oluyor esoftmanla ugrasma hiç anlamıyosun ama kasıklarını sıkıyor acı hissediyorsun gece

asis nasılsın hemen hemen aynı bebeklerimiz...cinsiyetini öğrenmişmiydin...bende yarın gitcem 1 aydır görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum...

iyiyim canım tşk ederim sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?. benim şuan her şey çok iyi gidiyor bir sorunum yok. mide bulantım iştahsızlığım hep geçti.
hafta sonu ilk hamile pantalonumu ve taytımı aldım :)))

cinsiyeti 15 nisanda yani önümüzdeki pazartesi günü öğreneceğim öğrenir öğrenmez buraya yazarım. bende 1,5 aydır görmüyorum merakta ediyorum aslında :)))

sende yarın muayeni anlatırsın canım bekliyorum

Arkadaşlar selam,

6 Martta dondurulmuş transferim olmuştu, kanda pozitif sonuç aldık.

Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..

Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....

Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...

kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş

mucize olur inşallah stresli bir hafta geçirmemeye çalış hep olumlu ol.

kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan oldumu.
olduysa kaçıncı haftada bu hareketler başladı yazarmısınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…