Benimde bundan once kaybım var canım kan pıhtılaşmam varmış şimdi clexsane kullanıyorum kan sulandırıcı iğne inş saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza henuz belırtı için cok erken herkezın vucudu farklı tepkı verıyo benım bu hamıleliğimde belim cok agrıdı bol bol dinlen ilaçlarını aksatma
selam kizlar ilk hamile kiyafetinizi kacinci ayda aldiniz gobisleriniz ne zaman cikti ben 13.haftamdayim hic bi kiyafetim olmuyor
selam canım. ben 2 aylık hamileyim daha bişey hissedemiyorum bulantılar dışında :))))) benide aranıza alır mısınız kızlaaarr ??????
kızlar mide bulantım geçince düzenli yemek yemeye başladım. midem bulanmadan, kusmadan iğrenmeden yiyorum.
tabaklarımı bitiriyorum.
ama mesala bugün saat kaç oldu 2 yi geçiyor hala acıkmadım öğlen yemeği için.
günde 2 öğün yemek yesem bana yetecek gibi oluyor.
balık yiyemiyorum. önceden de sevmezdim zaten. ne yapacağım onun yerine bilmiyorum
selam kizlar ilk hamile kiyafetinizi kacinci ayda aldiniz gobisleriniz ne zaman cikti ben 13.haftamdayim hic bi kiyafetim olmuyor
16. haftam yeni bitti hala eski kıyafetlerimi giyiyorum
ama ben 3-4 kilo zayıfladım
bende her cuma pişirirdim eşim çok sevdiği için bende yerdim ama 4 aydır yiyemiyorumBen de aksine sabah kahvaltı ediyorum aradan 3-4 saat geçiyor midem kazınmaya başlıyor :) Eskiden 2 öğün yerdim, şimdi 3 öğün mutlaka yiyorum. Az da olsa öğün atlama.
Balık eskiden her hafta yapardım, şimdi canım istemiyor, şu üç ayda 4 kere falan yemişimdir, doktora sordum, hergün 2-3 ceviz, badem yesen de olur, onlarda omega 3 kaynağı dedi. Ben yine de zorla da olsa haftada yapamazsam 15 de bir yemeye çalışıcam. Gittiğinde dotoruna sor bakalım belki balık yağı hapı verir.
13+3 teyim, hiçbir pantolonum olmuyor. 47 kiloyla başladım şimdi 50 kiloyum ama eski bir bol pantolona kaldım :)
Hamile pantolonlarına baktım, onların göbek kısmı çok geniş, bol bol hoşuma gitmedi, şimdiden onlara da erken, ne giyeceğimi şaşırıyorum bazen. Evdeki eşofmanlarımın bile lastiklerini söktüm.
Bu arada ikili testimizin sonucu güzel çıktı çok şükür :)
Benden de üçlü test istemedi doktorum.
Bundan sonraki kontrol, test nedir acaba?
miğde bulantısı için ne gibi tavsiyeleriniz var arkadaşlar?
benim bir de lekelenmem oldu geçti gitti şimdi ama öğürürsem zorlanmaktan yine başıma gelir diye korkuyorum.
16. haftam yeni bitti hala eski kıyafetlerimi giyiyorum
ama ben 3-4 kilo zayıfladım
asis nasılsın hemen hemen aynı bebeklerimiz...cinsiyetini öğrenmişmiydin...bende yarın gitcem 1 aydır görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum...
Arkadaşlar selam,
6 Martta dondurulmuş transferim olmuştu, kanda pozitif sonuç aldık.
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
mucize olur inşallah stresli bir hafta geçirmemeye çalış hep olumlu ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?