Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bildiklerimi cevaplayayım devlet 2 hak veriyor diye biliyorum devlette maaliyeti 2 milyarı bulur çünkü ilaç paraları da var özelde daha pahalı tabi tüp bebek süreci kısa protokol ve uzun protokol diye ikiye ayrılıyor kısa da adetin 2. günü iğnelere başlıyorsun 10 gün sonra yumurtalaar toplanıyo 3 gün sonra da emriyolar transfer ediliyor uzun protokolde ise adetin 21. günü iğnelere başlıyorsun 1 buçuk ay gi bi bi şey sürüyor benden tavsiye hiç devletle uğraşma yarı özel de olabilir ya da tamamen özele git derim içinin rahat etmesini istiyorsan ve daha çabuk sonuç alırsın

merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne yeni katıldım.tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim.12+1 deyiz.hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. bir yıl önce yine ikizlerimi erken doğum ile kaybettim. şu an evde sürekli yatıyorum.aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki küçücük ağrılar bile beni inanılmaz korkutuyor.evhamlı biri haline geldim.ama sizin pozitif yaklaşımınız beni bayağı rahatlattı. aranızda olmak beni mutlu edecek :)

Selam arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Buradaki daha tecrübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanmak istedim. Benim ocak ayında transfer yapıldı ve Allah'ıma çok şükür şu anda 12+5 haftalık hamileyim. İki gün önce de doktor kontrolümüz vardı. Şimdilik her şey iyi bi problam yok dedi doktorum. Ayrıca ikili test için de kan aldılar, onun sonucunu bekliyorum. İnşallah sonuçta bir sorun çıkmaz.

yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. inşallah hamileliğiniz çok sağlıklı bir şekilde ilerler ve güzel bir doğum yaparsınız
tabi bizlerde

Aranıza ocak ayında katılmıştım ilk tüp bebek deneyimim kimyasal oldu ikincisini denedik ve 28 martta pozitif sonuç aldım bu seferki değerim güzel ve dün tekrarladık düzenli artıyor. 6 nisan cumartesi kese görmeye gidicez inşallah bu sefer herşey sorunsuz geçer. Sonuna kadar devam eder gebeliğim. Aranızda gebelikleri ilerlemiş olanlar var bana ne tavsiye edersiniz? Şuan estrofem ve progestan iğne ayrıca folbiol kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi oldum siz tüp bebek ilaçlarına ne zamana kadar devam ettiniz?
Ayrıca söz konusu tüp bebek olunca beni anlayacak bir doktor arıyorum gebze ve istanbuş anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?

Kızlar bir de kalp atışına kadar olan sürede doktorunuz başka vitamin takviyesi verdimi? Bir de ilk kan tahlillerinizi kaçıncı haftada yaptırdınız
Şimdiden teşekkürler.

Gözün aydın canım saglıkla alalım inş kuzularımızı kucagımıza doktorun zaten söyler estrofeme ben kalp atısına kadar progestana 12.haftaya kadar folbiolede 14.haftaya kadar kullanıp başka vitamine gectık stres yapma doktorun soyler zaten

sağol canım bu benim 3. bebişim ilk ikisi düştü. rahim anomalim var o yüzden ilaçlara ne zamana kadar devam etmem gerektiği konusunda tedirginim. daha uzun süre kullanabilirim. daha önce kayıpları olan arkadaşlar var mı acaba aranızda?
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

Benim 4 kaybım var canım ama sorun bağışıklık sistemimin eşimi kabul etmemesiydi onunla ilgili transfer öncesi farklı tedavi uygulandı şimdilik herşey yolunda sakın korkma ve en az 3 ay tüp bebek merkezinle devam et derim çünkü diğer doktorlar tüp bebeği normal hamilelikle bir tutuyor ama bizim bebeklerimiz daha fazla özen isteyen bebekler rabbim kucağına aldırsın cnm

Öncelikle hayırlı olsun hamileleğin.
Benim de tavsiyem tüp bebek merkezindeki doktoruna 3 ay devam etmen, önceki durumunu onlar biliyorlar. Ne zamana kadar ilaçları kullanman gerektiğini doktorunun sana söylemesi daha doğru olur, çünkü herkesin yaşadıkları farklı şeyler. İnşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

kızlar teşekkürler bir de kasıklarıma iğneler batıyor gibi oluyor ve rahmim kasılıyormuş gibi sanki birisi tutup da çekiyor gibi. korkuyorum ama normal sanırım bu ağrılar henüz 4+4 üm :) kese bile görmedik yerleşme sancılarımıdır bunlar ?

Benimde bundan once kaybım var canım kan pıhtılaşmam varmış şimdi clexsane kullanıyorum kan sulandırıcı iğne inş saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza henuz belırtı için cok erken herkezın vucudu farklı tepkı verıyo benım bu hamıleliğimde belim cok agrıdı bol bol dinlen ilaçlarını aksatma

kızlar nasıl geçiyor hamilelik günleriniz.

bebekleriniz hareket etmeye başladı mı. hissedeniniz varmı?

selam canım. ben 2 aylık hamileyim daha bişey hissedemiyorum bulantılar dışında :))))) benide aranıza alır mısınız kızlaaarr ??????

slm canım ben bu hafta çok hahfif hareketler hissetmeye haşladım duş yaparken daha çok oluyor ve benim hafif ağrılarım var bu hafta bebek 2 katı büyücekmiş rahim genişliyor sanırım

ayrıca wc sorunum var hergün çıkıyorum ama 45 dakkada anca oluyor çok zorlanıyorum kuruyemiş kaysı hoşafı hiç biri fayda etmiyor hamileliğin en zor yanlarından biride bu wc sorunu

selam canım. ben 2 aylık hamileyim daha bişey hissedemiyorum bulantılar dışında :))))) benide aranıza alır mısınız kızlaaarr ??????

hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım.
tabiki senide aramıza alırız. sen her zaman sorularını yaşadığın durumları doktor kontrollerini hep buraya yaz.
malüm çoğumuz hamilelikten interneti açacak vakit bulamıyoruz. ya mide bulantısı, ya halsizlik ya uyku :)))
yada bir çoğumuz çalışıyor.

benimde perşembe günü 16. haftam bitti sabırsızlıkla hareket edeceği zamanı bekliyorum

kabızlığa gelince bende 4 aydır yaşıyorum ve hiç bir şey fayda etmiyor. doktor şurup vermişti bünyem ona alışır diyede düzenli içmedim. şurup bitince ne olacak değil mi?

ama 45 dakika wc de bekleme. ıkınmak hiç iyi değilmiş rahmi zorlarmış. akışına bırak :))))

dediğin gibi kayısı hoşaf fayda etmiyor. ama kendini dinleyerek yediklerini takip ederek kendi bünyeni çözebilirsin
örneğin ben yeşil salatayı çok seviyorum ama nar ekşili severim. bir kaç gündür fark ettim nar ekşisi olmadığı zaman yada limon olmadığı zaman daha kolay çıkıyorum tuvalete.

her yemeğinde salata olsun muhakkak. hoşaflardan daha faydalı roka, marul, kıvırcık, en iyisi roka

şrup benim istifra etmeme sebep oluyor içemiyorum dediğin denicem bol yeşillikli salata özelliklede roka :)

kızlar mide bulantım geçince düzenli yemek yemeye başladım. midem bulanmadan, kusmadan iğrenmeden yiyorum.
tabaklarımı bitiriyorum.

ama mesala bugün saat kaç oldu 2 yi geçiyor hala acıkmadım öğlen yemeği için.
günde 2 öğün yemek yesem bana yetecek gibi oluyor.

balık yiyemiyorum. önceden de sevmezdim zaten. ne yapacağım onun yerine bilmiyorum

Hepinize rabbim güzel evlatlar nasip etsin bende 4 yıl önce tedavi gördüm ve ikizlerim var:))

canım balık yiyemediğini doktoruna söylersen sana omega hapı verebilir zaten yaza geliyoruz artık balık da bulunmaz çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…