Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her testin yapılması gereken haftalar var. haftanı geçirmeden yaptır.
ben 3 gün geç gitsem 13 haftalık olacaktı 13 haftadan sonra 2 li test yapılmazmış mesela

doktorum 12+4 e kendisi ikili için gün verdi.
11-14 testi diye geçiyor ama.
hayırlısıyla ben de atlatsam şu testi inşallah.

tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyordu yaptıran varmı?
kart vermişlerdi ama bulamıyorum. 5. ayımıza denk geliyor

kızlar bir şey soracağım. son 1,5 aydır her banyo sonrası yüzümde alnımda, burnumda çenemde aşırı soyulmalar oluyordu. iyice kurulandıktan sonra geçiyordu.
Bir haftadırde karnım ve çevresi aşırı derecede soyulmaya başladı. Denizden gelirsiniz kabuk atar ya ince inca ve pul pul oluyor.

sizlerdede böyle bir durum oldumu

Aynı şey birkaç gündür benim de kolumda ve bacağımda var. Sanırım cildimiz kurudu. İyice nemlendirmek lazım. Bir de mevsim değişikliği belki de etkilemiştir.

kızlarr maşşalh sizlere bebişlerinize...
merak ettim arkadaşlarımı bir bakayım dedim.pek girmemeye çalışıyorum.ama kendimi burada buldum bugün.sanırım bebek arzum yeniden yeşermeye başladı.aslında bitmemişti ama neysekafamı farklı şeylerle meşgul etmeye çalışıorum kürtajdan beri.ilk adetimi oldum.3.adetimde donmuş tedavime başlayabilirmişim.ama ne kadar beklesem bilmıorum.ev alma telaşına girdik bu sıralar onunla oyalanıyorum.iyi geldi bana.toparlanma taşınma falan uğraş olacak.ama ev bitmedi henüz mayıs ayının başında yerleşicez kısmetse.tamda mayıs ayına gelıo tedavi.taşınma işleri uzarsa iyice yerleşir haziranda kondururm bebişlerimi.3 adet donmuşum var.2 tane istıorum bu sefer.inşallh koyarlar.yalvar yakar şansımı denerim.her nekadar ikiz gebelikten korksamda şansa bırakmak istemiyorum.kısmetimizde ne varsa o olacak neticede.sizler büyüyttünüz göbüşleri.cinsiyetler belli olmadı mı daha?
arada sırada gelirim uğrarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakınız fıstıklar

Bende olmadı ama cildim kurudu. Suyu az içmekten, hormonlardan veya havalardan olabilir diye düşünüyorum.

Bu sabah farkettim, göğüslerimin uçları sarımtrak birşeyle kaplanmış ama kurumuş, pul pul olmuş. Zaten kuruluk vardı, farklı olarak sanki açık sarı bir sıvı gelmiş kurumuş. Sizler böyle birşey yaşadınız mı? Bu arada 11+2 haftalık hamileyim.

canım hoşgeldin, özlettin kendini.
hep böyle ol moralini yüksek tut. ikiz olur diyede korkma, doktorun inşallah 2 adet embriyo transfer eder.
ev alıyormuşsunuz hayırlı olsun seninde dediğin gibi oyalanmış olursun. ama embriyo transferi yapılıncada böyle oyalayacak şeyler bul kendine.
sürekli bebeği düşünme tutarmı düşermi hiç düşünme.
inşallah bu sefer olacak canım inşallah

canım sende bizim gibi bebek takvimi yapsana insanın çok işine yarıyor. göğüslerimde azıcık büyüme ve dolgunluk dışında bir farklılık yok. arada sırada keskin ağrılar girip çıkıyor o kadar :))))
cilt kuruluğu için doktorumdan yada sağlık ocağından iyi bir nemlendirici krem istiycem su bazlı.
eczanelerden alırsak çok pahalı özellikle çatlak kremleri çok pahalı

Merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 5.haftadayım daha çok yeni.. Ama uyku haricinde hiç bi belirti yok en son kan tahlılımı gecen çarşamba yapmıstım dr umda bundan sonra gerek yok dedı 3 hafta sonra kese ve kalpatışları için çağırdı. Ama ben ultrasonda gorene kadar inanamıcam sanırım. Çok merak ediyorum birde korkuyorum, dr ultrasonda bakıpta bişey yok der diye. Ne bilim ilk günden beri kasık ağrılarım çok oluyodu ama şimdi kasık ağrımda yok midem bulanmıyo ne bilim kokulara hassas değilim hamile gibi değilim sanki sizin nasıldı 5. hafta??

eczaneden her bütçeye uygun sağlıklı kremler alabilirsiniz..çatlağın oluşmaması için banyo sonrası nem veren ürün de kullanmak şart,çatlak önleyiciden hariç...bebak marka acıbadem sütleri var mesela,fiyatı çok uygun...bebe yağı da sürülebilir...bepanthol anne kremi de yeni çıktı,epey bir süre yeter fiyatı 50 tl...doktorun önerdiği markalar-lıerac,elancyl,mustela-pahalı oluyor ama alternatifleri de yine eczaneden alın derim,danışarak..sağlık açısından daha uygun olur...

Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Bunlar hepimizin yaşadığı duygular. Benim de hiçbir belirtim yoktu, bundan 1-2 hafta öncesine kadar bulantım bile yoktu, şimdilerde hafif hafif bulantılar oluyor arada. Ne kasık ağrısı yaşadım, ne bel ağrısı, ne bulantı. Stres yapmamaya çalış, bebeğin seninle, pozitif ol. Zaten doktorun kan sonucuna göre riskli bir durum görseydi daha erken çağırırdı merak etme. İnşallah keseyi de göreceksin.

kaç haftalık oldu sizin. keseyi ve kalp atışlarını gordunuz mu?? ben 1 nisanda gidicem ilk kontrolüme..

çatlaklar için yoğun nemlendırıcı herhangi bi krem kullanılabılırmış ama tüylenme problemi oluyomuş. çatlaklar için krem tavsiyesı olan varmı

çatlaklar için yoğun nemlendırıcı herhangi bi krem kullanılabılırmış ama tüylenme problemi oluyomuş. çatlaklar için krem tavsiyesı olan varmı

Bella -B diye bi krem kullanıyorum tsmamen doğalmış bide doktorum lierac önerdi deniycem ikisinide ama kremlenmek cok sıkıcı badem yagı tuylenme yapıyomus sanırım

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.5 haftalık oldum allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşallah.
geçmişte yazdıklarınız sayesinde korkularım bir parça olsun rahatladı çok güzel paylaşımlarınız var.allah dostluğunuzu daim etsin

Öncelikle insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz.ben yurt disinda yasiyorum 3 kez asilama yaptim tutmadi.haziranda turkyeede yapmayi dusunuyoruz tup bebegi fakat bana yardimci olurmusnuz aranizda alman hastanesinde mehmet ali akmana tup bebek yaptiranlar var mi yada bilgisi olanlar bana yardimci olurmusunuz.

bende araştırıyorum canım. ergenliğimden beri oluşan çatlaklarım var zaten bacaklarımda. yenileride eklenecek gibi ((

kızlar bu arada 2 haftadır mide bulantılarım ve iştahsızlığım geçmiş durumda.
sizler ne alemdesiniz. benim gibi bulantıları sona eren varmı?

merhaba,
bana da lierac önerdiler, 12. haftadan bu yana çok düzenli olamasa da kullanıyorum. çatlaklar olmadan ve göbüş henüz çok büyümeden kullanmaya başlamak gerekiyormuş ki cilt esneklik kazansın. büyüdükten sonra kakao yağı da sürmeyi öneriyorlar, ben Palmer's diye bir markanınkini aldım, deneyeceğim bakalım...

bende araştırıyorum canım. ergenliğimden beri oluşan çatlaklarım var zaten bacaklarımda. yenileride eklenecek gibi ((

Benim de bacaklarımın üst kısmında arkada var maalesef çatlaklarım. Yağlanmaya şimdiden mi başlayacağız çok erken değil mi? bide göbek dışında bacakları da mı yağlıcaz :)

Mide bulantıların geçmiş, gözünaydın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…