Arkadaşlar selam,
6 Martta dondurulmuş transferim olmuştu, kanda pozitif sonuç aldık.
Dün nihayet bebeğimizi ilk defa gormeye gittik... Ama tepetaklak olup donduk..
Bebiş var, kesesi düzgün, yolk kesesi var, kalp atışı ekrandan gorunuyor ama bebek olması gerekenden 1 hafta küçük... doktor tüp bebekte kesin dollenme tarihi biliyoruz, geç dollenme diyemem, büyük ihtimal düşük olacak dedi... 1 hafta sonrasına ultrason randevusu verdi, küçük bir ihtimal gelişirmiş ama ihtimal mucizeye olması gibi bişeymiş....
Oyle sarsıldık ki, üzülsek üzelemiyoruz, sevinsek sevinemiyoruz...
kk forumlarına baktım, bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan 3 kişi gordum. Ama doktor oyle umutsuz konuştu ki, bi umutlanıyorum bi hayal kırıklığı yaşıyorum... Tanrım ne zor şeymiş
kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan oldumu.
olduysa kaçıncı haftada bu hareketler başladı yazarmısınız :)))
asis merhaba,
Bulantıların geçmiş, kıyafet almaya başlamışsın, kilo almaya başladın mı?
Ben de bu hafta pantolon aldım, özellikle yemek yiyince karnım çıkıyor, önceden dümdüzdü. yarın annemde tartılıcam bakalım 15 günde ne kadar kilo almışım. 15 gün önce 50 kiloydum.
Sen benden 2 hafta öndesin, nasıl birşeyler hissediyor musun hareket anlamında, bazıları çok erken dönemde hissettiklerini yazmışlar ama erken galiba, daha kasları çok kuvvetlenmediği için bize kendilerini hissettiremiyorlar. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ilk hissiyatı. Sonrasında da yeter artık tekmeleme diycez galiba :)
kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan oldumu.
olduysa kaçıncı haftada bu hareketler başladı yazarmısınız :)))
merhaba kızlar bende geldim aranıza :)) dün test yaptırdım ve hamileyimmm hala inanamıyorum yaaa :))
Tebrikleerrr :13:
kızlar merhaba..dünkü dr maceramı anlatayım öncelikle cinsiyetlerini net bir şekilde öğrenemedim malum üni. hastanesi asistan baktı beni sinir etti...bişiler ölçüyor ama ne doğru dürüst anlatıyor nede başka bişi dedim Dr bakmayacakmı ben göstereceğim Dr hnma dedi.dedim boyu kaç cinsiyeti vs. boyunu bilmiyorum ama kiloları 198-180 gr dedi..bir tanesine de erkek gibi ama kordon dolaşmış gibi ...o kadar dolmuşumki çıkışta eşimi de görünce hüngür foşurt...adamcağız kötü bişi oldu sandı...çok şükür gelişimleri iyi dedi ama doğru dürüst göremedim ama elimebir foto bile vermedi sinir oldum...neyseki özel bir yere randevu aldım haftaya öğrenirirm inş.
bende kafaya takmış bi şekilde hareket bekliyordum bu hafta ilk kez değişik şeyler olmaya başladı minik minik baloncuklar (su üstündeki baloncuklar olur ya ) patlıyormuş gibi yada böyle derinin altında bir kurbacık varmış da arada kayıyormuş gibi . 18-0 da başladı ilk her gün biraz daha artıyor ... ama kilolu olanlar daha geç hissedebiliyormuş ben hiç kilo almadım daha, oldukça da zayıfım, yani daha 22. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş. haftaya daha da netleşir belki benim kızın fıkırtıları...
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et malum ilk 3 ay çok önemlimerhaba kızlar bende geldim aranıza :)) dün test yaptırdım ve hamileyimmm hala inanamıyorum yaaa :))
bende sana özel bir hastaneden randevu al yazacaktım ki son cümlene eklemişsin.
git bebeklerinin cinsiyetini öğren canım, resimlerinide al gel :))
baloncuklar bende hissediyorum. ama acaba yediğim yemeklerden mi kaynaklanıyor bağırsak hareketlerimi diyorum kendime anlayamadım hala.
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et malum ilk 3 ay çok önemli
kızlar ben dün ilk doz tetanoz aşımı yaptırdım bugün kolum taş gibi oldu ağrıyor
Günaydın genç kızlar :))
selamm arkadaşlar..
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve şuan 27 haftalık hamileyim
ama iki gündür hareketlerini cok az hissediyorum cok korkuyorum
bende tetanoz aşısı için 20. haftada gidicem.bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?