Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar kızlar,
Nasıl gidiyor hamişlikler, cinsiyetten konuşulmuş bu hafta. Biz bugün 14+4 olduk çok şükür. İkili teste gittiğimizde (12+4 de) doktor tüm organlarını gösterirken sıra bacaklara geldi ve buradaki oluşum erkek gibi duruyor ama bu haftalarda bizi yanıltır o yüzden kesin değil dedi. Biz de kendimizi öğrenmemiş gibi sayıyoruz, bir sonraki kontrolü bekliyoruz. Aslında ben başından beri erkek olacak gibi hissediyordum ama hayırlısı artık, bu arada ikimizde kız istiyorduk. Önemli olan bizimle olması ve sağlıklı olması.

İnşallah Rabbim mucizesini gösterir de o doktor da şaşırır kalır, sakın stres yapma, rahat olmaya çalış. Dua etmeye çalış bol bol. Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan oldumu.
olduysa kaçıncı haftada bu hareketler başladı yazarmısınız :)))

asis merhaba,
Bulantıların geçmiş, kıyafet almaya başlamışsın, kilo almaya başladın mı?
Ben de bu hafta pantolon aldım, özellikle yemek yiyince karnım çıkıyor, önceden dümdüzdü. yarın annemde tartılıcam bakalım 15 günde ne kadar kilo almışım. 15 gün önce 50 kiloydum.

Sen benden 2 hafta öndesin, nasıl birşeyler hissediyor musun hareket anlamında, bazıları çok erken dönemde hissettiklerini yazmışlar ama erken galiba, daha kasları çok kuvvetlenmediği için bize kendilerini hissettiremiyorlar. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ilk hissiyatı. Sonrasında da yeter artık tekmeleme diycez galiba :)

en küçük beden hamile pantalonu aldım :))) ptesi giydim aşağıya kayıyordu galiba erken giymeye başladım :))))

53 ten 49 a düşmüştüm tekrar 51 e çıktım.
ben daha hareket hissetmiyorum. 2 gündür bir şeyler hissediyorum ama başka şeyde olabilir :)))

doktorum 20. haftadan sonra hissedersin demişti perşembe 19 haftam dolacak

kızlar merhaba..dünkü dr maceramı anlatayım öncelikle cinsiyetlerini net bir şekilde öğrenemedim malum üni. hastanesi asistan baktı beni sinir etti...bişiler ölçüyor ama ne doğru dürüst anlatıyor nede başka bişi dedim Dr bakmayacakmı ben göstereceğim Dr hnma dedi.dedim boyu kaç cinsiyeti vs. boyunu bilmiyorum ama kiloları 198-180 gr dedi..bir tanesine de erkek gibi ama kordon dolaşmış gibi ...o kadar dolmuşumki çıkışta eşimi de görünce hüngür foşurt...adamcağız kötü bişi oldu sandı...çok şükür gelişimleri iyi dedi ama doğru dürüst göremedim ama elimebir foto bile vermedi sinir oldum...neyseki özel bir yere randevu aldım haftaya öğrenirirm inş.

kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başlayan oldumu.
olduysa kaçıncı haftada bu hareketler başladı yazarmısınız :)))

bende kafaya takmış bi şekilde hareket bekliyordum bu hafta ilk kez değişik şeyler olmaya başladı minik minik baloncuklar (su üstündeki baloncuklar olur ya ) patlıyormuş gibi yada böyle derinin altında bir kurbacık varmış da arada kayıyormuş gibi . 18-0 da başladı ilk her gün biraz daha artıyor ... ama kilolu olanlar daha geç hissedebiliyormuş ben hiç kilo almadım daha, oldukça da zayıfım, yani daha 22. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş. haftaya daha da netleşir belki benim kızın fıkırtıları...

Son düzenleme:
kızlar bir de kabızlık sorunundan bahsetmişsiniz ben kendi adıma kabızlığı bol su içerek yendim her zamankinden biraz daha fazla su için bakalım belki sizdede işe yarar bir gün az su içeyim hemen kabızlık başlıyor her aklınıza geldiğinde için 1 bardak inşallah geçer .. ıkınmayın ve öksürük olamamaya çalışın bunlar sıkıntılı dedi dr um.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende geldim aranıza :)) dün test yaptırdım ve hamileyimmm hala inanamıyorum yaaa :))

bende sana özel bir hastaneden randevu al yazacaktım ki son cümlene eklemişsin.
git bebeklerinin cinsiyetini öğren canım, resimlerinide al gel :))

baloncuklar bende hissediyorum. ama acaba yediğim yemeklerden mi kaynaklanıyor bağırsak hareketlerimi diyorum kendime anlayamadım hala.

merhaba kızlar bende geldim aranıza :)) dün test yaptırdım ve hamileyimmm hala inanamıyorum yaaa :))
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin, kendine çok dikkat et malum ilk 3 ay çok önemli

canım daha önce hiç hissetmediğim bişey gazı çok az andırsada farklı bişey olduğunu hissediyorum ben geçen dün komşuyla konuşurken kapıda başladı haa dedim senin sesini sevdi bak resmen hareket gibi yakında sende de başlayacaktır demekki...
çok heycan verici
bir yerde okumuştum elinizi karnınıza koyup uzun uzun konuşun anlar ve tepki verir diye denedim konuşma sırasında olmadı ama 5 dakka sonra ard arda o baloncuklar başladı ben eminim artık kızım yapıyor allahıma binlerce şükür

kızlar ben dün ilk doz tetanoz aşımı yaptırdım bugün kolum taş gibi oldu ağrıyor

mayısta bana gün verdiler. ve sağlık ocağı normal doktorumdan 2-3 hafta eksik hesaplıyor benim hamilelik durumumu sinir oluyorum
tüp bebek olduğunu ve transfer gününüde söylüyorum kaç haftalık olduğumuda anlamıyorlar
ya benim tetenozumuda yanlış tarihte yaparlarsa. çünkü seninle aynıydık yanlık hatırlamıyorsam

Günaydın genç kızlar :))

günaydın sanada :)

bende tetanoz aşısı için 20. haftada gidicem.bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı??

selamm arkadaşlar..
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve şuan 27 haftalık hamileyim
ama iki gündür hareketlerini cok az hissediyorum cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…