yarın doktor kontrolüm var istermi bilemiyorum. 3 lü testte istememişti benden
bende tetanoz aşısı için 20. haftada gidicem.bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı??
kızlar ben dün ilk doz tetanoz aşımı yaptırdım bugün kolum taş gibi oldu ağrıyor
Hoşgeldin uzun zamandır yoktun, nasıl gidiyor, hareketlerini hissetmeye başladın mı?
bende tetanoz aşısı için 20. haftada gidicem.bu arada ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar varmı??
cumartesi günü doktora gittim kızlar cinsiyeti belli oldu bir KIZIMMMMMMMMM olacakmışşşşşşşşş.
ben hep erkek hissediyordum ama kızım olacakmış çok sevindik. ailemiz , eşimiz dostumuz herkes çok sevindi bu habere.
bebek çok sağlıklıymış her şey yolundaymış. 10 MAYIS gibi Ayrıntılı Ultrason istedi doktorum benden. Mutlaka yaptırmalısın diye bir şey yok ama Tüp Bebek ile hamile kalan bütün hastalarımdan mutlaka istiyorum dedi. 3 adet doktor ismi verdi bana onları araştırıp gitmeyi düşünüyorum.
ozbican gibi bende sorayım AYRINTILI ULTRASON'a giren varmı arkadaşlar
bende senin gibi erkek hissediyodum kızı duyunca çok sevinmiştim hayırlı olsun güzel miniş kızınız...
genelde dışarda soranlar kız deyince ayyyyy ne güzel diye bi tepki veriyo özellikle erkek anneleri kız da illaki isteniyo :)))))
allah herkesin gönlünden geçeni versin ...
ayrıntılı dedikleri 20. haftada yapılıyorsa benim de artık haftaya olmam lazım demekki girenler yazzın
ama 10 dk çok kısa gibi gerçekten ozbican genelde 30- 40 dk sürüyor diyolar.
12. haftada bile 25 dk sürmüştü bizimkisi beynine idrar torbasına midesine kalbine bakmıştı dr amcası kızımın allah hepimiznkine sağlık versin de kucağımıza konsunlar
girenler tecrübelerini yazsınlar
cumartesi günü doktora gittim kızlar cinsiyeti belli oldu bir KIZIMMMMMMMMM olacakmışşşşşşşşş.
ben hep erkek hissediyordum ama kızım olacakmış çok sevindik. ailemiz , eşimiz dostumuz herkes çok sevindi bu habere.
bebek çok sağlıklıymış her şey yolundaymış. 10 MAYIS gibi Ayrıntılı Ultrason istedi doktorum benden. Mutlaka yaptırmalısın diye bir şey yok ama Tüp Bebek ile hamile kalan bütün hastalarımdan mutlaka istiyorum dedi. 3 adet doktor ismi verdi bana onları araştırıp gitmeyi düşünüyorum.
ben de kız olmasını çok istemiştim, doktorum da önce kız dedi; fakat rüyamda hep erkek görüyordum veeeeee erkek çıktı :)
ikili testim kötü olduğu için 15. haftada ayrıntılı ultrasona girdim, parmak sayısından bacak boylarının eşitliğine, iç organlardaki tümörlere kadar her şeyi kontrol etti dr. üstüne bir de amniosentez yaptı, çok şükür her şey normal :)
kendi doktorum daha güvenli olması için beni kendi hocasına gönderdi bu işlemler için. Eğer başka bir yerde bu işlemleri yaptırmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Recep Has'ı öneririrm kızlar.
Allah hepimizin meleklerine sağlık versin inş.
Ay cok şükür cınsıyetlerımız belli oldu sırayla saglıkla kucagımızada alırız inş bizim minnoşumuzda kız inş saglıklı olsunlarda hiç önemli degil ayrıntılıya 9 mayısa gun verdı bizim doktorumuz ya ins uzun uzun görürüz kuzularımızı ayrıntılı ult sonra şeker yuklemesi dogum hazırlıkları inş saglıkla gelir doğum gunlerı kuzularımızın
her şeyin normal çıkmasına çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallahben de kız olmasını çok istemiştim, doktorum da önce kız dedi; fakat rüyamda hep erkek görüyordum veeeeee erkek çıktı :)
ikili testim kötü olduğu için 15. haftada ayrıntılı ultrasona girdim, parmak sayısından bacak boylarının eşitliğine, iç organlardaki tümörlere kadar her şeyi kontrol etti dr. üstüne bir de amniosentez yaptı, çok şükür her şey normal :)
kendi doktorum daha güvenli olması için beni kendi hocasına gönderdi bu işlemler için. Eğer başka bir yerde bu işlemleri yaptırmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Recep Has'ı öneririrm kızlar.
Allah hepimizin meleklerine sağlık versin inş.
canım tebrik ederim, kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ben 19. haftada ayrıntılı ultrasona girdim. bence herkese yapılması gereken bir şey. bebeğin bütün organlarına bakılıyo herhangi bir hastalığı varsa belli oluyo. bizimki 1 saat sürmüştü iki bebek tabi.bebişleri de daha net görüyosunuz 4 boyutluya geçiyo arada.
ayrıntılıyı tüp doktorum değil de perinatolog baktı aynı hastanede o da prof.
bir de kalplerini kontrol için haftaya fetal eko çektirmeye gidicez çocuk kardiyolojiye.
amin canım teşekkürler. bir sonraki doktor kontrolünde cinsiyetleri kesin öğrenirsin artık. başlarsın hazırlık yapmaya. ben daha çorap bile almadım ama başlayacağım artık :))Canım sağlıcakla al kızını kucağına inşallah, cimcimen geliyor. Dediğin gibi bu işe girerken yeter ki olsun kız erkek farketmez demiştik, hayırlısı olsun artık. Biz de kız çok istiyoduk ama bakalım belki değişir :) İkili için gittiğimizde kesin olmamakla beraber erkek demişti.
Ayrıntlı için verilen doktor isimlerini burdan yazamazsan özelden yazarmısın.
gerçekten cinsiyet önemli değil. sağlıklı olsunlar ve sağlıklı doğum yapalım yeterki. umarım bundan sonraki bütün kontrollerimiz tetkiklerimiz hep normal çıkarcanım merhaba aynı haftadayız...benimkilerinde cinsietyetleri net olmamakla birlikte kız gibiler...İnş.sağlıklı sıhhatlı hayırlı olsunlarda cinsiyet önemli değil...yarın inş. belli olur...ayrıntılı ultrason içinde 15 mayısa randevu verdiler..inşlallah herşey yolundadır...
kızlar inşalah ayrıntılı usg yi uzun çekip cd ye aktarırlarda bizede bebişlerimizi bol bol seyrederiz:)
Hayırlısı olsun canım, oğlunu güle güle büyüt şimdiden :)
Önemli olan sonuçların iyi çıkması, güzel çıkmasına sevindim. Uzun süredir yazmıyordun.
Amin, Allah herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok şükür bizde ilk deneme ve tek embriyo olmasına rağmen kan testlerinde güzel sonucu aldık.5 gün sonraki ultrasonu bekliyoruz sabırsızlıkla...
kızlar inşalah ayrıntılı usg yi uzun çekip cd ye aktarırlarda bizede bebişlerimizi bol bol seyrederiz:)
tşk ederim ozim84, bir çok kişiyle ayrıntılı ultrason günlerimiz peşpeşe mayısın 9 undan sonra ayrıntılı ultrasonlarımızı konuşacağız. inşallah hiç birimizde sorun çıkmaz çok sağlıklıdır bebeklerimiz
her şeyin normal çıkmasına çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah
bizdende fetal eko istermi doktorumuz acaba? bir çok kişiden istemişler. ayrıntılı ultrasonu kaça çekdirtiniz?
amin canım teşekkürler. bir sonraki doktor kontrolünde cinsiyetleri kesin öğrenirsin artık. başlarsın hazırlık yapmaya. ben daha çorap bile almadım ama başlayacağım artık :))
gerçekten cinsiyet önemli değil. sağlıklı olsunlar ve sağlıklı doğum yapalım yeterki. umarım bundan sonraki bütün kontrollerimiz tetkiklerimiz hep normal çıkar
tşk ederim bizimde eskiden gönlümüzden hep kız geçiyordu ama tüp bebekle hamile kalacağım kesinleşince kız erkek hiç farketmez diyorsun ister istemez.
yeterki sağlıklı doğsunlar sorun olmasın hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?