Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaaarrr herkese günaydın... bende tüp bebekle hamileyim ve 7 haftalık oldu bebeğim.. sizdede oluyomu bilmiyorum midem çok fena yemekler hep kokuyor burnuma mutfağa zor giriyorum bazen niye böyle oluyo anlamadım bu böyle ne kadar devam etcek dersiniz ??

sanada günaydın bebeğin hayırlı olsun.
bir çoğumuza ilk başlarda oldu tabiki :)) koku problemi mide bulantıları halsizlik baş dönmeleri ama çoğumuzun 19. haftası bitti bu tür şikayetlerimizde geçti :)

cd verecekler sanırım. çünkü doktorum bana 3 doktor ismi verdi orda çektirip cd yi kendi doktoruma götüreceğim

merhaba asis,
medikalde çekilmiyor mu acaba bu ayrıntılı. bir de bana ilginç geldi senin doktorun çekmiyor galiba bunu(prof olmasına rağmen) konusunda uzman kişilerin mi bakması gerekiyormuş. kusura bakma karışık sordum ama haftaya gidince bizden de isteyecektir şimdiden araştırayım dedim. sana önerdiği 3 doktorun ismini de yazabilir misin.

Bu arada ciciler almaya da başlarsın artık kızına :)

öyle mi dersin canım oooo 19. haftaya daha çok var yaa (

evet uzman kişilerin bakması gerekiyormuş özel mesaj atarım isimleri sana

günaydın hamiş bayanlar nasılsınız :)) bende dün pozitif haberimi aldım çok şükür Rabbime benide alır mısınız aranıza :))

Mrh herkese hepinizin bebişleri hayırlı olsun ne mutlu size .sağlıcakla alın evlatlarınızı inşallah kucaklarınıza.bende şuan bekleme dönemindeyim transverimin 4. Günü günler geçmiyor.insallah evladımı göndermiştir rabbim.bende buraya gelip sizlerle paylaşırım güzel haberi.buraya yazmak banada nasip olur inşallah.kızlar siz hamişsiniz ya bana da dua edin ne olur dualarınız inşallah kabul olur.bende o güzel duyguyu tadarım rabbimin izniyle allaha emanet olun.bebişlerinize iyi bakın

simdii belkii dersinizz senin ne işin var burda : amaa bende allah kısmet ederse haziranıda adetimlee tüp bebege başlıyorum...kısa protokoll ve raporluu olcakk......inşaalhh bende sizler gibiii 1.tüp denememleeee hamileyim diyebilirim........

kızlar şimdi doktordan geldim ayrıntılı ultrasonda bebeğim yüz üstü yatıyordu yüzünü bize göstermedi dönmedi de .doktorumda bu durumda ayrıntılı ultrasonda bebeğini çok net göremezsin dedi.tüm hayallarim suyu düştü bir ay sonra kontrolle çağırdı ama ben başka bir hastaneden randevu alıpta çektirsemmi acaba?

çıkıp dolaşıp gitseydin tekrar...çikolata felan yeseydin ne bileyim...hemen neden göndermiş seni...devlet hastanesimi?

Ah canım ya göremedin demek bebeğini, biraz hareket etseydin, yada rana'nın dediği gibi çikolata falan yeseydin(genelde hareketleniyor diyorlar). Ama doktorunun da bugün,sonra tekrar bakması gerekiyordu, bu normal kontrol değil, ayrıntılı ultrason. Sen bence de başka bir doktora randevu alarak tekrar şansını dene, belki bu defa keyfi gelir de gösterir kendini :)

evet canım başka hastaneden aldım randevuyu ve gittim.doktor zor da olsa döndürmeyi başardı.20 dakika filan inceledi bütün organlarını gördük.renkli görmek gerçekten çok farklı bişimiş :)insan çok heyecanlanıyor.görüntülerin hepsini cd ye kopyalayıp verdiler.

Arkadaslar bu gun benim transferimin 8. Gunu test yaptim cift cizgi cikti fakat biri tam kirmizi digeri daha az belirgin ve pembe sizce hamilemiyimmmmmmm

Arkadaslar bu gun benim transferimin 8. Gunu test yaptim cift cizgi cikti fakat biri tam kirmizi digeri daha az belirgin ve pembe sizce hamilemiyimmmmmmm

ayyyy canım inş hamilesindir çünkü kan testine daha 4 gün var önce hafif pembe çizgi çıkıyor sonradan belirgin oluyor. Sabırla bekle ve dua et arkadaşım.. inşallah güzel haberler verirsin bizlere :))

Kızlar nerdesiniz, neler yapıyorsunuz?
Herkes bebişiyle köşeye çekilmiş galiba, kimsenin sesi çıkmıyor.

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım
8 haftalık gebeyim kalp atışlarını gördük benim ilaçlarla ilgili sorularım olacak daha ileri gebelikleri olanlar tecrübelerini paylaşabilirseler sevinirim.
Benim 2 düşüğüm var birisi 8 haftalık kalp atışları durdu diğeri de ilk tüp bebel denememde kimyasal gebelik oldu.
Genetik be pıhtılaşma testlerimiz yapıldı hepsi temiz çıktı. Sorunumuz sadece benim rahim anomalim unicorn uterus yani yarım rahimliyim. Transferin 3 gün öncesinden başladım hegün 50 mg progestan iğne oluyorum kalçadan yaklaşık 50 gündür vuruluyorum. Aslında merkez fitil verdi ama ben özellikle iğne istedim. Şimdi takibini yapan jinekoloğum iğne ile kendine eziyet etme fitile geçelim aynı etkiyi sağlar dedi ama ben kabul etmedim biraz düşün dedi. Merkezim ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama iğne yada fitil farkedermi neticede ikisi de progestan desteği? İğnelerden yoruldum jinekoloğumı dinleyip fitile geçsem mi yoksa iğne daha mı etkili? Sizler 3 aylık olana kadar nasıl kullandınız?

Hayırlı olsun bebişin, inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın.
Ben de opudan itibaren 50 mg progestan iğne ve crinone jel kullandım, 6+4 de keseyi görmeye tb merkezime gittiğimde iğneyi kesti doktorum, jeli günde ikiye çıkardı. 8+5 de ikinci kontrole gittiğimde jeli teke düşürdü ve 10.haftaya kadar kullandım. İğneyi kullanmak biraz sıkıcı ve can yakıcı. İstersen merkezini ara ve doktoruna sor, için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…