Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım
8 haftalık gebeyim kalp atışlarını gördük benim ilaçlarla ilgili sorularım olacak daha ileri gebelikleri olanlar tecrübelerini paylaşabilirseler sevinirim.
Benim 2 düşüğüm var birisi 8 haftalık kalp atışları durdu diğeri de ilk tüp bebel denememde kimyasal gebelik oldu.
Genetik be pıhtılaşma testlerimiz yapıldı hepsi temiz çıktı. Sorunumuz sadece benim rahim anomalim unicorn uterus yani yarım rahimliyim. Transferin 3 gün öncesinden başladım hegün 50 mg progestan iğne oluyorum kalçadan yaklaşık 50 gündür vuruluyorum. Aslında merkez fitil verdi ama ben özellikle iğne istedim. Şimdi takibini yapan jinekoloğum iğne ile kendine eziyet etme fitile geçelim aynı etkiyi sağlar dedi ama ben kabul etmedim biraz düşün dedi. Merkezim ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama iğne yada fitil farkedermi neticede ikisi de progestan desteği? İğnelerden yoruldum jinekoloğumı dinleyip fitile geçsem mi yoksa iğne daha mı etkili? Sizler 3 aylık olana kadar nasıl kullandınız?
Sağol canım iğneyi zaten ben istedim merkezdeki doktorum vajinal fitil verecekti o yüzden artık bırakabilirim iğneyi ama progestan desteğine 12. Haftaya kadar devam dedi. Gebelik takibimi yapan doktorum da fitile geçelim dedi 200 mg pogestanı vajinal alırsın dedi elimdeki iğnelerim bittiğinde nerdeyse 9 haftalık olacağım sanırım arık fitile geçeceğim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Hayırlı olsun bebişin, inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın.
Ben de opudan itibaren 50 mg progestan iğne ve crinone jel kullandım, 6+4 de keseyi görmeye tb merkezime gittiğimde iğneyi kesti doktorum, jeli günde ikiye çıkardı. 8+5 de ikinci kontrole gittiğimde jeli teke düşürdü ve 10.haftaya kadar kullandım. İğneyi kullanmak biraz sıkıcı ve can yakıcı. İstersen merkezini ara ve doktoruna sor, için rahat etsin.
Arkadaşlar merhaba...
Ben de aynı şekilde tüp bebek ile gebe kaldım. 7. haftamdayım. keseyi gördük bu hafta tekrar gidip kalp atışlarına bakacağız. Aynen senin gibi opudan itibaren günlük 50 mg progestan iğneye devam ediyorum. Ancak benim merkezim Centrum kesinlikle 12. haftaya kadar iğnenin bırakılmasını istemiyor. Onun için şimdilik devam ediyoruz ancak canım da azalmaya devam ediyor. Ne yapacağım bilemiyorum...
canım bende centrumdayım biliyorsun çok şükür bende hamileyim, 29 nisanda keseyi görmeye gideceğiz, kese ile kalp atışına aynı gün bakmıyormu hoca?? bide clexane i kestinmi ? bana haftada bir proluton diye bir iğne daha verdi, delik deşiğim vallaArkadaşlar merhaba...
Ben de aynı şekilde tüp bebek ile gebe kaldım. 7. haftamdayım. keseyi gördük bu hafta tekrar gidip kalp atışlarına bakacağız. Aynen senin gibi opudan itibaren günlük 50 mg progestan iğneye devam ediyorum. Ancak benim merkezim Centrum kesinlikle 12. haftaya kadar iğnenin bırakılmasını istemiyor. Onun için şimdilik devam ediyoruz ancak canım da azalmaya devam ediyor. Ne yapacağım bilemiyorum...
canım bende centrumdayım biliyorsun çok şükür bende hamileyim, 29 nisanda keseyi görmeye gideceğiz, kese ile kalp atışına aynı gün bakmıyormu hoca?? bide clexane i kestinmi ? bana haftada bir proluton diye bir iğne daha verdi, delik deşiğim valla
Senin taze embriyo mu transfer edildi canım? Opu dan sonra zaten genelde iğne başlanıyor ve devam ediliyor ama bençm dondurulmuş embriyo dinlenmiş rahme konulduğu için doktorum fitil uygulicaz dedi ama ben yine de iğne istedim şimdi de sıkıldım artık 12 haftalık olmama daha 1 ay var bakalım 1 hafta daha vurulucam sonra belki 10. Haftaya kadar idare ederim.
Proluton u neden verdi canım genelde kanamalı gebeliklerde veriliyor diye biliyorum yoksa sadece önlem amaçlı mı verdi?canım bende centrumdayım biliyorsun çok şükür bende hamileyim, 29 nisanda keseyi görmeye gideceğiz, kese ile kalp atışına aynı gün bakmıyormu hoca?? bide clexane i kestinmi ? bana haftada bir proluton diye bir iğne daha verdi, delik deşiğim valla
Taze embriyo blast transferi yapıldı canım. Ama fitili de doktora hatırlatmam lazım diye düşündüm şimdi...
Proluton u neden verdi canım genelde kanamalı gebeliklerde veriliyor diye biliyorum yoksa sadece önlem amaçlı mı verdi?
canım valla ben elimde derece ile gezdim sonucu aldığım güne kadar hep 36,3-36,5 çıktı, üzüldüm çünkü hiçbir belirtim yoktu, ama sonucu aldığımda pozitif olduğunu görünce belirtilerin bir anlam ifade etmediğini gördüm, hala ölçüyorum ara ara ateşimi sonucum pozitif olmasına rağmen ateşim 36,5 falan. benim bildiğim yumurtlama gününde ateş artışı oluyormrh güzel anne adayları hamiş oldugunuzu öğrendikten sonra vucut ısınızı ölçdüzmü .kaç dereceye yazarsanız çok sevinirim.benim bugun transverin 8. günü ve vucut sıcaklığım 37.6 hamişLerde artış olurmuş.ben inanamıyorum ama RABBİMİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM..... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİN VE SAĞLICAKLA BEBİŞLERİNİZ KUCAKLARINIZA ALIN.DARISI BEN VE BENİM GİBİ İSTEYENLERE OLSUN.
dondurulmuş embriyo ile transferim yapıldı, dondurulmuşlarda biraz daha düşük riski oluyormuş, düşük önleme amaçlı verdi bakalım
hiç bilmiyorumki canım 29 unda keseyi görmek icin gideceğiz nasipse o zaman belli olur. haber veririmBenim de dondurulmuş embriyo ben istemesem doktorum fitil vericekti ben iğne istedim. Şimdi jinekoloğum fitile geçelim diyor ama ben korkuyorum bişey olucak diye ben de sorayım bakalım haftalık iğneleri. Ne zamana kadar vurulacakmışsın onu canım?
tatlım ben hıc igne kullanmadım. merkez progestan 200 verdi fitil olarak kullanmam için. günde 3 kez onu uyguluyorum hala. gecen haftadan berı yanı 7. haftadan berı merkezden cıktım kendı ozel druma takıbe gıdıorum, oda 12. haftaya kadar fitile devam dedi.Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım
8 haftalık gebeyim kalp atışlarını gördük benim ilaçlarla ilgili sorularım olacak daha ileri gebelikleri olanlar tecrübelerini paylaşabilirseler sevinirim.
Benim 2 düşüğüm var birisi 8 haftalık kalp atışları durdu diğeri de ilk tüp bebel denememde kimyasal gebelik oldu.
Genetik be pıhtılaşma testlerimiz yapıldı hepsi temiz çıktı. Sorunumuz sadece benim rahim anomalim unicorn uterus yani yarım rahimliyim. Transferin 3 gün öncesinden başladım hegün 50 mg progestan iğne oluyorum kalçadan yaklaşık 50 gündür vuruluyorum. Aslında merkez fitil verdi ama ben özellikle iğne istedim. Şimdi takibini yapan jinekoloğum iğne ile kendine eziyet etme fitile geçelim aynı etkiyi sağlar dedi ama ben kabul etmedim biraz düşün dedi. Merkezim ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama iğne yada fitil farkedermi neticede ikisi de progestan desteği? İğnelerden yoruldum jinekoloğumı dinleyip fitile geçsem mi yoksa iğne daha mı etkili? Sizler 3 aylık olana kadar nasıl kullandınız?
canım ben kadınalr kulubunu ates olcme yontemıyle hamıle kalma cabalarım sırasında tanımıstım. dolayısıyla coook uzun sure kadınlar kulubunun ateş ölcme topıgı sakınlerındendım.ancak sorunumuz erkek ınfertlıtesı oldugu ıcın malesef sonuc elde edememıstım.mrh güzel anne adayları hamiş oldugunuzu öğrendikten sonra vucut ısınızı ölçdüzmü .kaç dereceye yazarsanız çok sevinirim.benim bugun transverin 8. günü ve vucut sıcaklığım 37.6 hamişLerde artış olurmuş.ben inanamıyorum ama RABBİMİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM..... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİN VE SAĞLICAKLA BEBİŞLERİNİZ KUCAKLARINIZA ALIN.DARISI BEN VE BENİM GİBİ İSTEYENLERE OLSUN.
kızlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren varmı?
kızlar 13 mayısa ayrıntılı ultrason için randevu aldım 394- TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?