Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşlar merhaba...
Ben de aynı şekilde tüp bebek ile gebe kaldım. 7. haftamdayım. keseyi gördük bu hafta tekrar gidip kalp atışlarına bakacağız. Aynen senin gibi opudan itibaren günlük 50 mg progestan iğneye devam ediyorum. Ancak benim merkezim Centrum kesinlikle 12. haftaya kadar iğnenin bırakılmasını istemiyor. Onun için şimdilik devam ediyoruz ancak canım da azalmaya devam ediyor. Ne yapacağım bilemiyorum...

Sağol canım iğneyi zaten ben istedim merkezdeki doktorum vajinal fitil verecekti o yüzden artık bırakabilirim iğneyi ama progestan desteğine 12. Haftaya kadar devam dedi. Gebelik takibimi yapan doktorum da fitile geçelim dedi 200 mg pogestanı vajinal alırsın dedi elimdeki iğnelerim bittiğinde nerdeyse 9 haftalık olacağım sanırım arık fitile geçeceğim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Senin taze embriyo mu transfer edildi canım? Opu dan sonra zaten genelde iğne başlanıyor ve devam ediliyor ama bençm dondurulmuş embriyo dinlenmiş rahme konulduğu için doktorum fitil uygulicaz dedi ama ben yine de iğne istedim şimdi de sıkıldım artık 12 haftalık olmama daha 1 ay var bakalım 1 hafta daha vurulucam sonra belki 10. Haftaya kadar idare ederim.

canım bende centrumdayım biliyorsun çok şükür bende hamileyim, 29 nisanda keseyi görmeye gideceğiz, kese ile kalp atışına aynı gün bakmıyormu hoca?? bide clexane i kestinmi ? bana haftada bir proluton diye bir iğne daha verdi, delik deşiğim valla

Canım Allaha şükür şimdilik iyi gidiyor. Clexane kestim ancak coraspin 100 devam ediyorum (Gürhan hocam öyle uygun gördü). Ayrıca progynex iğne günlük devam ediyoruz. Prolutonu ise gene Gürhan hocam gerekli görmediği için vurunmuyorum.
Kocaman öpüyorum...

Taze embriyo blast transferi yapıldı canım. Ama fitili de doktora hatırlatmam lazım diye düşündüm şimdi...

Proluton u neden verdi canım genelde kanamalı gebeliklerde veriliyor diye biliyorum yoksa sadece önlem amaçlı mı verdi?

Taze embriyo blast transferi yapıldı canım. Ama fitili de doktora hatırlatmam lazım diye düşündüm şimdi...

Dediğim gibi opudan sonra genelde iğne kullanılıyor rahim işlem gördüğü için ama donmuş da aynı ilaç protokolü uygulanmıyor sen fitili de bir sor istersen doktoruna.

Proluton u neden verdi canım genelde kanamalı gebeliklerde veriliyor diye biliyorum yoksa sadece önlem amaçlı mı verdi?

dondurulmuş embriyo ile transferim yapıldı, dondurulmuşlarda biraz daha düşük riski oluyormuş, düşük önleme amaçlı verdi bakalım

mrh güzel anne adayları hamiş oldugunuzu öğrendikten sonra vucut ısınızı ölçdüzmü .kaç dereceye yazarsanız çok sevinirim.benim bugun transverin 8. günü ve vucut sıcaklığım 37.6 hamişLerde artış olurmuş.ben inanamıyorum ama RABBİMİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM..... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİN VE SAĞLICAKLA BEBİŞLERİNİZ KUCAKLARINIZA ALIN.DARISI BEN VE BENİM GİBİ İSTEYENLERE OLSUN.

canım valla ben elimde derece ile gezdim sonucu aldığım güne kadar hep 36,3-36,5 çıktı, üzüldüm çünkü hiçbir belirtim yoktu, ama sonucu aldığımda pozitif olduğunu görünce belirtilerin bir anlam ifade etmediğini gördüm, hala ölçüyorum ara ara ateşimi sonucum pozitif olmasına rağmen ateşim 36,5 falan. benim bildiğim yumurtlama gününde ateş artışı oluyor

Bayanlar herkese selamlar.. Bende tüp bebekle anne oldum çok şükür ve Bahçeci ekibine sonsuuuzzz teşekkürler.. Sizlerin duygularını çok çok iyi anlıyorum.. Ama ne mutlu sizlere mutlu sona ulaşmışsınız :)) Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin ve oğlum Arasa uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah...

dondurulmuş embriyo ile transferim yapıldı, dondurulmuşlarda biraz daha düşük riski oluyormuş, düşük önleme amaçlı verdi bakalım

Benim de dondurulmuş embriyo ben istemesem doktorum fitil vericekti ben iğne istedim. Şimdi jinekoloğum fitile geçelim diyor ama ben korkuyorum bişey olucak diye ben de sorayım bakalım haftalık iğneleri. Ne zamana kadar vurulacakmışsın onu canım?

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
hepimiz zorlu süreçlerden geçtik ve Allah yüzümüze güldü. Bundan sonra sabredip aşama aşama doğum günümüzü bekleyeceğiz.

hiç bilmiyorumki canım 29 unda keseyi görmek icin gideceğiz nasipse o zaman belli olur. haber veririm

merhaba hanımlar. transferden sonra 12. günü bekleyemeyerek 7. günde pozitif sonucu gören sabırsız bir hatun olarak
bende sizdenim. 8. haftama girdim cok sükür. ilk denemem de bebegıme kavustum. inşallah hepimiz bu mucıze bebekleri kucagımıza aldıgımız gunlerı görürüz.
aranızda transfer sonrası ohss olan var mı? ben oldum, cok sıkıntılıydı hamıle olduguma bıle sevınememıstım onun sıkıntısından. ama sımdı cok sukur gectı gıttı tum ohss dertlerı. şimdilerde malumunuz mide bulantısıyla baş etmeye calısıyorum.olduysa ne zaman atlattınız bu mıde bulantılarını kızlar?
tatlım ben hıc igne kullanmadım. merkez progestan 200 verdi fitil olarak kullanmam için. günde 3 kez onu uyguluyorum hala. gecen haftadan berı yanı 7. haftadan berı merkezden cıktım kendı ozel druma takıbe gıdıorum, oda 12. haftaya kadar fitile devam dedi.

canım ben kadınalr kulubunu ates olcme yontemıyle hamıle kalma cabalarım sırasında tanımıstım. dolayısıyla coook uzun sure kadınlar kulubunun ateş ölcme topıgı sakınlerındendım.ancak sorunumuz erkek ınfertlıtesı oldugu ıcın malesef sonuc elde edememıstım.
o zaman kı tecrubelerıme dayanarak sunu solemek ısterım,vucut ısısının yuksek yada dusuk olduguna bır gunluk olcumle karar veremezsın. soyle kı 37.6 senın ıcın yuksek bır degerken bır baskası ıcın olagan bır ısı olabılır.en öenmelisi de şu ki, şu anda tüp tedavısınde olmadıgını dusun. herkes gıbı senınde adet gunlerınden yumurtlama gunlerıne kadar gecen yaklasık 14 gun boyunca seyreden ısın yumurtlama gununden bır daha adet olacagın gune kadar ki ısından düşük olacaktır. demek ıstedıgım yumurtlama donemeınde yukselen ısın adet gunun gelene kadar genelde hep yuksek kalır zaten. taki adet olacagın gün yada max. bir gün öncesine kadar. hani sen şimdi 8. gündeymıssın ya, ısında yuksekmıs, bu zaten olması gereken bır sey. atesın gebelıgı gostermesının tek yolu, adet olacagın gun ve sonrasında hala yuksek kalmasıdır.adet kanaması yerıne yuksek ates gormendır.
bu durumda sana tavsıyem, kendını hıııc yıpratma arkadasım, at kenara ates ölcerını. hıc gerek yok o stresı yasamaya. ben zamanında cok yıprattım kendımı sen bari yaşama o stresi.dilerim o son gün geldiğinde rabbim yüzüne güler ve sende hamile kalırsın.

kızlar 13 mayısa ayrıntılı ultrason için randevu aldım 394- TL

kızlar 13 mayısa ayrıntılı ultrason için randevu aldım 394- TL

Adım adım ilerliyor süreç, güzel sonuçlar alırsın inşallah :)
Gittikten sonra yazarsın memnuniyetini, vs.
Hangisine aldın, doktorun isminin baş harfini yazarsan anlarım.

Merhaba kızlar,
Bugün 16+6 da ilk defa pıt pıt ları duydum, büyük ihtimal bebekti, çünkü gaz gibi değil, ilk defa olan farklı birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…