kızlar merhaba ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız yada ne yapıcaksınız ben istanbulda oturuyorum profa gitmeyi düşünüyorum devlet dolu randevu yok perinatologlar dünya para alıyo bide ikiz gebelik için iki katı alıyorlar onu ona verene kadar profa giderim daha iyi dedim 300 lira dedi cv resim rapor veriyorlarmıs ücrete sasırdım bende çok diger proflar 500 600 derken bu nasıl oluyor diye size link atım oradan bakın isterseniz kim olduguna özgeçmişini okuyunca sizde sasırıcaksınız
Prof.Dr.Vildan Ocak
selam kızlar,
ne zamandır gelemiyordum
20. haftada kontrolüm oldu 21. haftada da fetal eko yaptırdım bir sorun gözükmüyor allaha şükür
bebişin femur uzunluğuna göre 8-10 gün falan önden gidiyor gibi görünüyor ama ortalama olarak yine transfer tarihinin ve adet
tarihinin 4-5 gün önünde bu kadar sapma da normalmiş zaten, belki de biraz uzunca mı olacak bizim kız bilemiyorum... sağlıkla
gelsin de kuzummm...
hareketleri artık çok net hissediyorum eşim elini koyunca tekme attı dün ilk kez, resmen parmağını hoplattı
artık uyuyup uyanıyormuş minişimmm ...
yüzünü yine 4 boyutta göstermedi
400 gr olmuştuboyu da 25 cm olmuş yolun yarısını atlatmış allahın izniyle kucağımıza da alsak...
bu arada 5 kg aldım toplamda, dr um çok buldu biraz dikkat ediyorum karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum ekmek yersem
tam buğday yemeye çalışıyorum, 24. haftada da tetanoz ol, şeker yüklemesini yaptır öyle gel dedi...
ayrıca dr her ne kadar ne yaparsan yap çatlayacağı varsa kremle engel olamazsın dese de ben
mustela 9 month ve Bella B nin kremini aldım
özellikle Bella B yi amerikan dr ları öneriyormuş çok rahatlatıcı bi dokusu var, bol yağlı resmen gerginlik kaşıntı kalmıyor...
herkese sevgiler...
mutlu gebelikler...
kozyatağı yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim bende 394 tl
13 mayısta gideceğim senin günün ne zaman sezer?
tahmini doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin transferin ne zaman yapıldı tarihini yazabilirmisin rica etsem?
merhaba canım senin adına çok sevindim...bende salı (7 mayısta ) ayrıntılı ult.gireceğim inş. bende senin gibi güzle haberlerle gelirim çok merak ediyorum özledim cünyırlarımı...birinin daha cinsiyeti netdeğil (kız+?)onu da o zaman öğrenmiş olacağız inş. Dr dan güzel şeyler duymak harika oluyor...inş Allah tamamına erdirir...
tabiki canım çatlasak da hiç önemi yok bebeğim için lafı mı olur.. ama ben bu bella b ye güveniyorum mustela da iyi diyorlar sanki çatlamayacakmışım gibi geliyor derim çok nemli ve esnek oldu kremler sayesinde...senin de güzel haberlerini bekliyoruz...canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. sık sık uğra bilgilendir bizi.
mesela bebeğinin ilk hareketini kaçıncı haftanda hissettin bunun gibi ayrıntıları bizimle paylaş.
bende krem yerine bebe yağı kullanıyorum çatlamamak için. zaten kalçalarımda vardı çatlaklar. sanırım hamilelikle dahada artacaklar ama varsın olsun bebeklerimiz sağlıklı dünyaya gelsin başka şey istemem
ranaccım ayrıntılı ultrasona girince bizle inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bende 13 mayısta gireceğim ayr.ultrasona çok heyecanlıyım. inşallah her şey yolundadır. elimde olsa her hafta doktora gidip ultrasondan bakardım bebeğime :)))
benim ufaklığın cinsiyetide kız :)))
çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımaza alalım allahın izniyle...canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim, hep böyle devam eder de hayırlısıyla kucağına alırsn inş :)
ben de 2 hafta önce son kontrolüme girdim. femura göre 2 hafta, ortalamada 8 gün önde gidiyor gelişimi. hem de kordonda besleyici damarlardan biri eksik olmasına rağmenbu hızlı gelişim de beni korkuttu fakat doktorum ikinizin de boyu çok uzun olduğu için gayet normal dedi.
kontrol sırasında doktorum hareketlerini ancak 3 hafta sonra net olarak duyabileceğimi söylemişti ama ben yaklaşık bir haftadır dönüşlerini hissediyorum. bugün iki defa da tekme hissettim. acaba hissettiğim şey gaz dolaşımı da ben ona mı yoruyorum.
sen ilk kaçıncı haftada hissettin?
canım ben daha önce bir sorun yüzünden erken dönemde yaptırmıştım, ben de 400 tl verdim. demek ki ortalama fiyat bu.
sen artık kızının hareketlerini rahat hissediyorundur. sana da danışayım. sence benim bu haftalarda hisettiğim hareketler gaz mı, bebişim mi? bu hafta takip ettim özellikle havuzdan çıktıktan sonra fır dönüyor, yürürken bile hisediyorum bazen.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Slmmmm kizlar sukurler olsun keseleri gordum biri 1.10mm digeri 0.83cm biri 5hafta1gun digeri 4 hafta 6 gunluk dedi sizce iyi mi kahveregi akintiyi sorfum gelsin dedi detayli bir sey soylemedi yaaaa bir sey olmaz demi kahverengi akintidan
Slmmmm kizlar sukurler olsun keseleri gordum biri 1.10mm digeri 0.83cm biri 5hafta1gun digeri 4 hafta 6 gunluk dedi sizce iyi mi kahveregi akintiyi sorfum gelsin dedi detayli bir sey soylemedi yaaaa bir sey olmaz demi kahverengi akintidan
Cnm pazartesi dayanamayip baska dr a gitmistim onda su an buyuk olan 52mmdi 1.10 olmasi iyi demi ilk tup bebek denemem cok sorusoruyorum ama 11 yil sonra olunca gerci rabbime emanetbenim keseciğime 6 hafta 2 günlükken bakılmıştı o yüzden büyüktü tabi ama dr un normal dediyse sorun yoktur.
kahve akıntıya gelince bende kanama olmuştu o kanama sonrasında devam etti dr um çok önemli değil ama bi yerden kanama oluyor sızıyor olabilir dedi ve geçene kadar istiraat etmeye devam etmeme söylemişti sende sakın kendini yorma her fırsatta yat dinlen
Cnm pazartesi dayanamayip baska dr a gitmistim onda su an buyuk olan 52mmdi 1.10 olmasi iyi demi ilk tup bebek denemem cok sorusoruyorum ama 11 yil sonra olunca gerci rabbime emanet
bu arada soruna odaklandım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin
büyüklükleri hakkında bende pek bişey söyleyecek kadar tecrübeli değilim benim de ilk denememdi ve ilk gebeliğim ama önemli olan şimdi yolk kesesinin görünmesi daha sonra kalp atışlarını görmek beklemekten başka yapacak bişey yok artık.. stres yapma çünkü bi işe yaramadığı gibi zararı da oluyor ohh gebeyim herşey yolunda gidecek de ve bekle
Arkadaşlar benim bhcg degerlerim
10. Günde 18.71
11. Günde 32.50
13. Günde 66.50
Çok endişeliyim değerim sanırım düşük böyle devam eden var mı??
Yolk kesesi ne cnm
yani benimkine göre düşük ama önemli olan katlaması ve gayet güzel katlanmış bence sağlıkla gidecek her bünye farklı geç yerleşmiştir seninki nazlıdır biraz :)) endişe etme çünkü elden hiç bişey gelmiyor stres düşmanın artık bunu böylece aklına sokmaya çalış keşke biri de bana söyleseydi bunları bende çok stresliydim boş yereee...
kozyatağı yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim bende 394 tl
13 mayısta gideceğim senin günün ne zaman sezer?
tahmini doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin transferin ne zaman yapıldı tarihini yazabilirmisin rica etsem?
Cnm pazartesi dayanamayip baska dr a gitmistim onda su an buyuk olan 52mmdi 1.10 olmasi iyi demi ilk tup bebek denemem cok sorusoruyorum ama 11 yil sonra olunca gerci rabbime emanet
İyi geceler..
Herkese saglikli hamilelikler diliyorum..
Butun sayfalari tek tek okudum
Ben 30 yasindayim, gecen sene kist ameliyati gecirdim, ve sonrasinda ogrendimki normal yolla bebegim olmayacagini ve tup bebek yapilmasi gerektigini ogrendim..
Zeynep kamil hastanesinde ilk tup bebek denememiz yapildi..
Cok sukur ilk denemede hamile kaldim..
8.haftada kanamam oldu 2 gece hastabede yattim, igne ilac serum... Kanamam aralikli olarak 11. Haftaya kadar surdu ve her gun igne vuruldum, ayni zamanda 16. Haftama kadar gunde iki kez olmak sartiyla crinone jel kullandim... Ayni zamanda bebe asprini ve vitamin ilaci kullandim...
Butun testlerimi yaptirdim, detayli ultrason vs hersey, seker yuklemesi vs...
Suan 30+3 gunluk hamileyim, hersey cok sukur cok iyi, kismetse kizim olacak...
Allah herkesin bebegini bagislasin..amin..
Arkadaşlar benim bhcg degerlerim
10. Günde 18.71
11. Günde 32.50
13. Günde 66.50
Çok endişeliyim değerim sanırım düşük böyle devam eden var mı??
gayet güzel katlanıyor bence sorun yokBugun 15. Gun degerim 114.60
4 gun sonra tekrarliycam ama cok korkuyorum PEK ornek bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?