Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kozyatağı yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim bende 394 tl
13 mayısta gideceğim senin günün ne zaman sezer?

tahmini doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin transferin ne zaman yapıldı tarihini yazabilirmisin rica etsem?

canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim, hep böyle devam eder de hayırlısıyla kucağına alırsn inş :)
ben de 2 hafta önce son kontrolüme girdim. femura göre 2 hafta, ortalamada 8 gün önde gidiyor gelişimi. hem de kordonda besleyici damarlardan biri eksik olmasına rağmen bu hızlı gelişim de beni korkuttu fakat doktorum ikinizin de boyu çok uzun olduğu için gayet normal dedi.
kontrol sırasında doktorum hareketlerini ancak 3 hafta sonra net olarak duyabileceğimi söylemişti ama ben yaklaşık bir haftadır dönüşlerini hissediyorum. bugün iki defa da tekme hissettim. acaba hissettiğim şey gaz dolaşımı da ben ona mı yoruyorum.
sen ilk kaçıncı haftada hissettin?

canım ben daha önce bir sorun yüzünden erken dönemde yaptırmıştım, ben de 400 tl verdim. demek ki ortalama fiyat bu.
sen artık kızının hareketlerini rahat hissediyorundur. sana da danışayım. sence benim bu haftalarda hisettiğim hareketler gaz mı, bebişim mi? bu hafta takip ettim özellikle havuzdan çıktıktan sonra fır dönüyor, yürürken bile hisediyorum bazen.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

darısı başına canım inşallah hayırlı haberlerini alır bizimle paylaşırsın sende... ikiz annesi olmak daha da heycan vericidir...

tabiki canım çatlasak da hiç önemi yok bebeğim için lafı mı olur.. ama ben bu bella b ye güveniyorum mustela da iyi diyorlar sanki çatlamayacakmışım gibi geliyor derim çok nemli ve esnek oldu kremler sayesinde...senin de güzel haberlerini bekliyoruz...

ben 18 ve 19 haftalarda çok minik hareketler hissetmeye başladım ama belliydi gaz olmadığı kramp gibi ama acı veren bi şey gibi değil bazı günler tüm gün oluyordu sonra 2-3 gün hiç bişey hissetmiyordum. 20 ve 21 de artık netleşti bugün resmen ayakları aşağı geldi sanırım mesane ve vajen e doğru tekmeliyor. ben zayıf hamile kaldım birde iç karnım çok dar karnım çok büyük dışarı doğru 7 aylık gibiyim o yüzden de erken hissetmişimdir belki 23-24 e kadar hisetmezseniz de endişelenmeyin normal bazıları 17 de hissediyormuş net olarak her bünye farklı... ben vücuduma karşı çok duyarlıyımdır normalde de nerde ne oluyo çok net söyleyebilirim...

çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımaza alalım allahın izniyle...
moralini bozmak istemem ama bugün okudum gelişimin çok önden gitmesi de iyi değilmiş diyabet riskinin habercisi olabilirmiş tabi ki olmayabilir de!! sizin boya bağlı olduğunu söylemiş zaten dr..8 gün önemli bir süre değil sanırım ama dr unla konuş bi daha ki sefere en azından bir sorun oluşturur mu diye sorarsın
yukarda ayrıntılı yazdım ne zaman hissetiğimi oradan okuyabilirsin

Son düzenleme:
Slmmmm kizlar sukurler olsun keseleri gordum biri 1.10mm digeri 0.83cm biri 5hafta1gun digeri 4 hafta 6 gunluk dedi sizce iyi mi kahveregi akintiyi sorfum gelsin dedi detayli bir sey soylemedi yaaaa bir sey olmaz demi kahverengi akintidan

Slmmmm kizlar sukurler olsun keseleri gordum biri 1.10mm digeri 0.83cm biri 5hafta1gun digeri 4 hafta 6 gunluk dedi sizce iyi mi kahveregi akintiyi sorfum gelsin dedi detayli bir sey soylemedi yaaaa bir sey olmaz demi kahverengi akintidan

benim keseciğime 6 hafta 2 günlükken bakılmıştı o yüzden büyüktü tabi ama dr un normal dediyse sorun yoktur.

kahve akıntıya gelince bende kanama olmuştu o kanama sonrasında devam etti dr um çok önemli değil ama bi yerden kanama oluyor sızıyor olabilir dedi ve geçene kadar istiraat etmeye devam etmeme söylemişti sende sakın kendini yorma her fırsatta yat dinlen

Son düzenleme:

Gözünaydın, kalp atışlarını da duyarsın inşallah.
Kırmızı kan gelmediği sürece sorun olmadığı söyleniyor. Kahverengi kanama daha önce kanama olmuş, pıhtılaşmış o geliyor.
Bebeğin tutunabilmesi için rahim damarları genişliyormuş, çatlama yapabiliyormuş, o dönemde küçük kanamaların olması normalmiş.

Cnm pazartesi dayanamayip baska dr a gitmistim onda su an buyuk olan 52mmdi 1.10 olmasi iyi demi ilk tup bebek denemem cok sorusoruyorum ama 11 yil sonra olunca gerci rabbime emanet

Arkadaşlar benim bhcg degerlerim

10. Günde 18.71
11. Günde 32.50
13. Günde 66.50

Çok endişeliyim değerim sanırım düşük böyle devam eden var mı??

Cnm pazartesi dayanamayip baska dr a gitmistim onda su an buyuk olan 52mmdi 1.10 olmasi iyi demi ilk tup bebek denemem cok sorusoruyorum ama 11 yil sonra olunca gerci rabbime emanet

bu arada soruna odaklandım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin

büyüklükleri hakkında bende pek bişey söyleyecek kadar tecrübeli değilim benim de ilk denememdi ve ilk gebeliğim ama önemli olan şimdi yolk kesesinin görünmesi daha sonra kalp atışlarını görmek beklemekten başka yapacak bişey yok artık.. stres yapma çünkü bi işe yaramadığı gibi zararı da oluyor ohh gebeyim herşey yolunda gidecek de ve bekle

Yolk kesesi ne cnm

10. Günde 18.71
11. Günde 32.50
13. Günde 66.50

yani benimkine göre düşük ama önemli olan katlaması ve gayet güzel katlanmış bence sağlıkla gidecek her bünye farklı geç yerleşmiştir seninki nazlıdır biraz :)) endişe etme çünkü elden hiç bişey gelmiyor stres düşmanın artık bunu böylece aklına sokmaya çalış keşke biri de bana söyleseydi bunları bende çok stresliydim boş yereee...

Son düzenleme:

İnşallah devam eder yıllar sonra gelen bir mutluluk yarın testi tekrarlıycam umarım orantılı artmıştır

6 mayıs canım gidicem proftan randevu aldım ..

28 aralıkta yumurtam toplandı 30 aralık yani yılbasına evlatlarımla girdim çok sanslı bir zamana denk geldi 4 kişilik geniş ailemle kutladım yeni yılımı

senin ne zaman oldu canım bebkler nasıl .. 21 haftalıkken gidiyorsun senin tercihinmi yoksa randevuyu o zamanmı verdiler ??

bende olmadı ama olursa korkma demişti doktorum suyla birlikte kırmızı kan gelmiyorsa dert etme vajınel bişey kullanıyormusun oda yapabilir jel fitil felan ilk denemende tutunması çok üzel birşey kalp atışlarınıda duyarsın inşallah şimdilik temennimiz o kalp atısını duyunca ense kalınlıgı için dualar edicez sana canım

İyi geceler..
Herkese saglikli hamilelikler diliyorum..
Butun sayfalari tek tek okudum

Ben 30 yasindayim, gecen sene kist ameliyati gecirdim, ve sonrasinda ogrendimki normal yolla bebegim olmayacagini ve tup bebek yapilmasi gerektigini ogrendim..

Zeynep kamil hastanesinde ilk tup bebek denememiz yapildi..
Cok sukur ilk denemede hamile kaldim..
8.haftada kanamam oldu 2 gece hastabede yattim, igne ilac serum... Kanamam aralikli olarak 11. Haftaya kadar surdu ve her gun igne vuruldum, ayni zamanda 16. Haftama kadar gunde iki kez olmak sartiyla crinone jel kullandim... Ayni zamanda bebe asprini ve vitamin ilaci kullandim...

Butun testlerimi yaptirdim, detayli ultrason vs hersey, seker yuklemesi vs...

Suan 30+3 gunluk hamileyim, hersey cok sukur cok iyi, kismetse kizim olacak...

Allah herkesin bebegini bagislasin..amin..

rabbim evladını kucagına almayı nasip etsin canım benim kızınla mutlu huzurlu bir ömür geçir inşallah evladın çok azimliymiş annesi hayata sımsıkı tutunmussunuz herseyin yolunda olması çok güzel Allaha emanet olun

10. Günde 18.71
11. Günde 32.50
13. Günde 66.50

Bugun 15. Gun degerim 114.60
4 gun sonra tekrarliycam ama cok korkuyorum PEK ornek bulamadim

Kızlar iyi akşamlar hepinize, sizlerle de paylaşmak istedim bugün yaşadığım mutluluğu.

Bu sabah sekiz buçukta bir uyandım kalkıcam gözüm karnıma takıldı (sırtüstü yatıyorum) sağ taraf dümdüz sol taraf yumruk gibi yüksek :) Bizimkisi sola geçmiş ayakları yada kafayı karnımın soluna bir dayamışki o kısım sert. Sonra avucumu yüksekliğe getirdim başladı dönmeye, küçük tekmeler atmaya, yarım saat oynadı nerdeyse, sabah jimnastiği yaptı sanki :) İlk defa bu kadar net hissettim hareketlerini ve karnıma baktığımda küçük tekmelerin dışardan da minik çıkıntılarını gördüm. Hem gülüyorum yatakta hem ağlıyorum şükrettim Allaha, hem tüm isteyenler bunu yaşasın inşallah Allahım herkes bu muhteşem duyguyu tatsın diye çok dua ettim.

Bu arada 18+1 olduk çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…