Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun 15. Gun degerim 114.60
4 gun sonra tekrarliycam ama cok korkuyorum PEK ornek bulamadim

Canım ben varım 22 ile başladı degerim ikiye katlması yeterli bak cok şükür benimle miniğim hic korkma senın degerınde gayet guzel katlıyo

Canım ben varım 22 ile başladı degerim ikiye katlması yeterli bak cok şükür benimle miniğim hic korkma senın degerınde gayet guzel katlıyo

Cnm Allah razi olsun nasil rahatlattin beni antamam gunlerdir formda yorum ariyorum
22 hangi gun degerindi?
Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin

Cnm Allah razi olsun nasil rahatlattin beni antamam gunlerdir formda yorum ariyorum
22 hangi gun degerindi?
Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin

12.gün degerim 22 14.gün degerim 45 16.gün 100 küsür ole katladı işte kese ve kalp atısını duyana kadar ne yaşadım bı ben bi Allah biliyo inş sende bu stresli gunlerı melegını görünce unutursun istirahat et finlen ilaçlarını kullan dua et canım inş kuzun seninle annesi

Beta hcg düşük başlıyanlar diye bi konuya yazmıştım hikayemi

Beta hcg düşük başlıyanlar diye bi konuya yazmıştım hikayemi

Cok rahatladim cok sagol, insallah benimde devam eder

canım dr un belki söylemiştir ama ben okumuşken yazayım sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akımını yavaşlatıyormuş özellikle bebek büyüdükten sonra (20. haftalardan sonra) hiç önermiyorlar hatta bi araştırmada son haftalarda sırt üstü yatan annelerin bebeğini kaybettiği bile idda ediliyor gazete haberiydi paylaşmıştım burda da.... ben dr uma sordum doğru mu diye evet sola yat özellikle dedi tabi sadece sol olamayacağına göre bi sağ bi sol dön dedi. gece bazen kendimi sırt üstü buluyorum belime iyi geliyo ama hemen dönüyorum umarım fazla uyumamışımdır diye de biraz üzülüyorum...
bebişin kafası sırtı bazen nasıl sert geliyor eline değil mi ???dışa doğru tekmelediğinde çok fazla hissediyosun benimki 2 gündür idrar torbamı tekmeliyor cadı.. karnın içine dönüp tekme atınca hiç bişey hissedilmiyormuş hareket ettiği zaman elinle baskı uygularsan hafif daha da tepki veriyor :))))))))

Cok rahatladim cok sagol, insallah benimde devam eder

canım devam edecek sen hiç merak etme çok iyi katlamış

Son düzenleme:

Uyarın için sağol, doktorum henüz bu konuda birşey söylemedi. Sen benden yaklaşık 1 ay öndesin. Ben de gebelikle ilgili sitelerde (hepimizin takip ettiği gebelik haftaları siteleri) sağ tarafta ana damar olduğu için sağ tarafa yatınca damara baskı yapacağından bebeğe giden kan(oksijen) azalacağından sağ tarafa yatılmasının çok uygun olmadığını okumuştum. Zaten ben de sırtüstü pek yatamazdım belim ağrırdı hemen, yan yatmayı daha çok tercih ederim, işte zaman zaman oluyor sırtüstü.

Bu sabah yine aynı saatte kıpırdıyordu, galiba uyanış saati 8:30 oldu artık, anne kalk bana kahvaltı hazırla diyor :) Bugün de daha minik bir sertlik yakaladım galiba bu defa tek ayaktı ama yine solda, bu çocuk sol tarafı çok sevdi. Bak şimdi aklıma geldi, aynı sitede bebeklerin de yukarıda yazdığım oksijen akışı konusuna destek olmak için genelde sola gittiklerini de okumuştum.

Ya şimdiye kadarki yaşadıklarımın içinde test günü, kese, kalp atışı, ultrasonda görülen hareketleri, hissettiklerimin içinde beni en çok duygulandıran hissettiğim hareketleri oldu :)

benim tek bebek canım ayrıntılı ultrason 24. haftanın sonuna kadar yapılıyormuş.
doktorum hesaplama yaptı 10 mayıs senin için en uygun tarih dedi ama ben 10 mayısa randevu alamadım çok yoğundu Oluş Hanım 13 Mayısa aldım. umarım bugün çok güzel sonuçlar alırsın

çok şükür canım. bebeğin ilk hareketlerini hissetmek harika bir duygu benim bebeğimde sırt üstü yattığım zamanlar direkt tekmelemeye başlıyor. annecim yanlış yatıyorsun soluna dön demek istiyor herhalde :)
ayaktayken hiç bir şey hissetmiyorum kesinlikle. yorulduğumda yada uzanmak istediğimde. istersem sırtımı yaslayıp ayaklarımı uzatayım yada 2 dakika sırt üstü yatayım diyeyim hemen tekmelemeye başlıyor pıt pıt pıt hissediyorum :)))

evet haklısın hep sol tarafa yatmak gerekirmiş. sırt üstü çok nadir yatıyorum 5 dakikayı geçmemesine dikkat ediyorum. es kaza uyuya kalırsam senin gibi üzülüyorum tedirgin oluyorum. ama hep sağa ve sola yatmaktan 3 gündür bacaklarım çok feci bir şekilde ağrımaya başladı. sende böyle şeyler yaşıyormusun?

benim bebişim tekmeleri bazen dışarıda hissediliyor karnım damar atması gibi pıt pıt atıyor belli oluyor.
tekmelerin çoğunu karnımın alt tarafında hissediyorum benim kasıklara yakın sizler hangi bölgelerde hissediyorsunuz. bazen yan tarafında

evet haklısın hep sol tarafa yatmak gerekirmiş. sırt üstü çok nadir yatıyorum 5 dakikayı geçmemesine dikkat ediyorum. es kaza uyuya kalırsam senin gibi üzülüyorum tedirgin oluyorum. ama hep sağa ve sola yatmaktan 3 gündür bacaklarım çok feci bir şekilde ağrımaya başladı. sende böyle şeyler yaşıyormusun?

benim bebişim tekmeleri bazen dışarıda hissediliyor karnım damar atması gibi pıt pıt atıyor belli oluyor.
tekmelerin çoğunu karnımın alt tarafında hissediyorum benim kasıklara yakın sizler hangi bölgelerde hissediyorsunuz. bazen yan tarafında[/QUOTE]

canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum.sürekli sağıma soluma yatmaya çalışmaktan bacaklarım çok ağrıyo bazende bacaklarıma kramplar giriyo gece ağrısına uyanıyorum resmen.ama yinede bende bazen sırt üstü uyuyo buluyorum kendimi.benim bebeğiminde tekmeleri hep aşağıya doğru doktorumun baktığı en son ultrasonda ayakları aşağıda başı göbek deliğimin biraz üst kısmında duruyormuş onun için genelde aşağıya doğru tekme atıyormuş.kızlar bu arada ayşe öner(ünlülerin doğum koçuymuş) diye bir doğum koçunun yorumlarını dinledim hamilelikte yatış pozisyonlarıyla ilgili linki size yolluyorum Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - YouTube

ben daha çok sol üstte hissediyorum, göbek deliğimin çok az altında. belki de yukarıda durduğu için birkaç gündür hareketleri dışarıdan görülüyor ve her hareketinde inanılmaz mutlu oluyorum. sürekli göbeğimi açıp onu izlemek istiyorum. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inş

canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum.sürekli sağıma soluma yatmaya çalışmaktan bacaklarım çok ağrıyo bazende bacaklarıma kramplar giriyo gece ağrısına uyanıyorum resmen.ama yinede bende bazen sırt üstü uyuyo buluyorum kendimi.benim bebeğiminde tekmeleri hep aşağıya doğru doktorumun baktığı en son ultrasonda ayakları aşağıda başı göbek deliğimin biraz üst kısmında duruyormuş onun için genelde aşağıya doğru tekme atıyormuş.kızlar bu arada ayşe öner(ünlülerin doğum koçuymuş) diye bir doğum koçunun yorumlarını dinledim hamilelikte yatış pozisyonlarıyla ilgili linki size yolluyorum Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - YouTube[/QUOTE]

canım birkaç gündür benim de aklımda hep bu sorun vardı. video gerçekten çok işime yaradı. teşekkür ederim. hele ki yüzüstü yatabileceğimi öğrenmek beni çok mutlu etti

kızlar bu arada sanırım hepimizin ilk bebeği yolda. anneler günü yaklaşıyor ve bebişlerimizle ilk anneler günümüzü geçiricez. çok mutluyum Anneme hediye aldığımda benim en büyük hediyem sizsiniz derdi. Şimdi onu çok daha iyi anlıyorum. Allahım seneye de bebişlerimizle birlikte kutlamayı nasip etsin inş

canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum.sürekli sağıma soluma yatmaya çalışmaktan bacaklarım çok ağrıyo bazende bacaklarıma kramplar giriyo gece ağrısına uyanıyorum resmen.ama yinede bende bazen sırt üstü uyuyo buluyorum kendimi.benim bebeğiminde tekmeleri hep aşağıya doğru doktorumun baktığı en son ultrasonda ayakları aşağıda başı göbek deliğimin biraz üst kısmında duruyormuş onun için genelde aşağıya doğru tekme atıyormuş.kızlar bu arada ayşe öner(ünlülerin doğum koçuymuş) diye bir doğum koçunun yorumlarını dinledim hamilelikte yatış pozisyonlarıyla ilgili linki size yolluyorum Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - YouTube[/QUOTE]

izledim videoyu canım. nefes tekniğinide öğrenmemiz lazım aslında

şükür çok iyilermiş canım benim maşallahımız var rabbime binlerce şükürler olsun .. inşallah rabbimin izniyle sizlerde güzel haberler alırsınız tetanoz asınızı yaptırmayı unutmayınız

izledim videoyu canım. nefes tekniğinide öğrenmemiz lazım aslında[/QUOTE]

evet ama ben nefes tekniğiyle ilgili bişi bulamadım bulursanız paylaşın.nefes tekniği önemli çok doğum sırasında ağrıyı azaltma açısından

sürekli sağ sol yatmaktan benim belim ağrıyor ve gece ister istemez o videodaki pozisyonu alıyordum ve sürekli bebek ezildi sıkıştı allahım bu gece de üstüne yattım diyordum biliyorum ki kesenin için de ezilmez ama yine de aşamıyorum bu psikolojiyi

ama orda kadın yastık koyuyor ya onu da denedim ben bu sefer yastıkla cebelleşmekten yine uyuuamıyorum her döndüğünde yastığı da alıp uyku sersemi bacaklarının arasına koymak çok zor oluyor hatta bi ara eşim yastığı çalıp kendi bacaklarının arasına koymuş uyku sırasında :))))))))) o yüzden yastıkdan vazgeçtim ama yüzüstüyan yatıyorum yinede bazen sırt üstü buluyorum kendimi azcık dinlenip gerinip hemen dönüyorum sanırım böyle geçecek son aylar...

ben de genelde aşağıda hissediyorum hareketleri ama arada bir göbek deliğimin 1 parmak üstüne de vuruyor büyümüşler artık aynı anda hem alttan hem üstten hissediliyor

bacaklarımdan çok eklemlerim yani dizlerim arıyor benim

Son düzenleme:

ikizler 5 inanırmısın aynı beni anlatmışsın. yastık olayına 1 hafta oldu geçeli çok zorlanıyorum. diğer tarafa dönerken yastığı elime al tekrar dön her seferinde uyanıyorum. rahatsız oluyorum. gece her lavaboya kalktığımda ve geri döndüğümde yastıkla eşimi uyurken buluyorum. o da bacaklarının arasına koyuyor. beni sırt üstü uyurken bulursa beni uyandırıp sağına yada soluna dön diyor. şuan yine rahatlıkla dönebiliyoruz fakat karnımız büyüdükçe daha zorlanacakmışız öyle diyorlar.

geçen hafta sol bacağıma kramp girmişti tam 3 gün sürdü ağrısı sonra geçti. pazar günüde bütün gün sağ bacağım ağrıdı dizle ile ayak arası kemiğim ağrıdı. hamilelikte oluyormuş böyle şeyler. :))))

:)) Kızlar bu yastık olayınıza çok güldüm, Allah da sizi güldürsün, ben daha o aşamalara gelemedim.

Kramplar için magnezyum desteği veriyor doktorlar, ileride daha şiddetli olacakmış, benimki son kontrolde yani 4.ay bitiminde kalsiyum mağnezyuma başlattı.

Son düzenleme:
bende bugün buraya kayıt oldum ve benle aynı seyleri yaşayanlardan daha iyi bilgi alabilirim diye düşündüm.. 2 gün önce bhcg 80 çıktı bugünde 140.43 çktı ben hem vajinal jel hem iğne kullanıom bunları daha ne kadar kullancam ki

Ben de vajinal fitil (progestan 200) ve progynex iğneye devam ediyorum. Ancak kalçalarımda iğneyi dürtecek yer kalmadı. Yaklaşık yumurta toplamadan itibaren 50 gündür iğneyi vurunuyorum. Hemen hemen 1 ay daha günlük devam edecek ondan sonra bakalım doktorum ne diyecek? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Amin...

Selam Kızlar,

ben aranıza yeni katılıyorum..30 yasındayım tüp bebek yaptırmayı karar verdık Allah da nasip ederseee bir bebek istiyoruz.Kadıköydeki umut tüp bebek (bahçeci) dr süleyman bey onceki hafta muayenemı oldum ve reglinin ılk gunu ara 2. veya 3. günü bakıp kısmetse Bismilah deyip başlıyoruz dedi.Kızlar banada yardım edın arada sorularım olabilir.Bu arada hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Tedavi aşamasında olan arkadaşlara da Allah yardımcımız olsun.Kolumuzu doldursun diliyorum.Hayırlısıyla.

selam hanımlar,
uzun zamandır gıremıyorum. mıde bulantılarım öğürtülerim oldukca yogun bir şekilde ilerliyor. genelde yatarak gecırıyorum gunlerımı. bırde 18 mayısta bır meslekı sınavım var, yattıgım yerden ona calısıyorum. o yuzden pek gıremedım.
neyse, bugün itibariyle 10 haftayı bıtırdk usg de gorunen tarıhe gore.
ama bir sıkıntım var benım sizlerle paylasmak ıstedıgım...
ben hep ıcımde bır korku ıle yasıyorum. ya içimdeki bu canın aslında kalbi durduysa, onda bır problem varsa da benım hıc bırseyden haberım yoksa,muayeneye gıttıgımde kotu bır suprızle karsılasırsam...bu soruları hıc ama hıc atamıyorum ıcımden nedense. gobegım azcık cıkmaya baslamıstı, sankı sımdı ındı göbegım bu gıbı seylerde bu korkularımı tetıklıyor.
nolur bana bişiler deyin, size çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…