hamile arkadaşlarım, bebeklerimiz doğana kadar hala hamile adayı sayılırız ama yinede hepimizin geçmiş ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
saol canım...nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...bu arada bizim 2 kızımız olcak teysezi listeye eklersen sevinriiz...tetenoz yaptırdınmı?
merhaba canım şimdiden tedavin hayırlı olsun..
Kaç yaşındasın ve sorun neydi canım? Psikolojiye gelince bizi sadece bizler anlarız diyeyim sen anla gerisini :)) gerçekten zor bi süreç maddi manevi insanı yıpratan uzun bi süreç bu. Ama en önemlisi eşler arasındaki destek ve inanç.. Soruna göre tedavi değişiyor canım. ben polikistikover hastasıyıdım yumurtalarım çatlamıyodu 2 kez aşılama yapıldı ama tutmadı. ilk denemede tüp bebek tuttu. Rabbim sanada ilk denemede pozitifi göstersin inşallah...
bende 20 mayıs da yaptırıcam ıkılı testımı. ah o şans bende de olsa ne guzel olur, öyle sabırsızlanıyorum kı cınsıyetı ıcın. ınsallah saglıklı sonuclarımızı alırız gülüm.Doktorun istediği ikili tarama testi olarak adlandırılıyor. 11-14. haftalar arası yapıldığı için bu 11-14 testi de deniyor. İkili testi hemen hemen bütün doktorlar yaptırıyor. Ultrason ve kan tahlili yapılarak down sendromu riskine bakılıyor. Yani rutin bir tarama testi, korkulacak birşey yok. Ben de çarşamba günü yaptırıcam. Eğer şanslıysan bebeğin cinsiyetini de öğrenebiliyorsun :)
canımmmtüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun inşallah bizlerede kısmet olur o duyguyu tatmak sevgi ve saygılarımla
şimdiden hayırlı olsun tedavın canımselam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyroum Allah sağlıkla kucagınaza almayı nasip etsin tedavi sürecinde olaanlarada sabır ve güç versin ... bnde haziranda başlıcam tedaviye ilk denemem olcak biraz ürküyrum çnkü neler olcak bilmiyrum ama sizlerin yazılarını okuyunca duygulandım acaba bnde böle yazıcakmıyım dedim bnde hamileyim diyebilcekmiyim tabi böle görgüsüzler gibi deil çnkü etrafımda öle insanlar çok ii bir ders aldım bu yüzden allahım isteyen herkese versin inşaallah ... bana biraz tedaviden bahsedermisiniz neler oluyor pskoloji nasıl oluyr ? bn bide doğudayım eşimin işi dolayısıyla konyaya gitcem eşimin eniştesi tüp bebek uzmanı birazda o rahatlatıyr beni doktorumuz akrabamız olduğu için ..
Kızlar iyi akşamlar,
Birşey sorucam, istem dışı idrar kaçırma oldu mu sizde hiç?
Ben bu sabah yaşadım da, çok sıkışmışım, wc ye gidene kadar çok kısa bir an için tutmaya çalıştım fakat anlamadım nasıl oldu çamaşırım ıslanmış, bacağımdan hafif süzülürken yakaladım, kesildi. Anlayamadığım kaçırdığımı hissetmedim.
Su değildir di mi, çok canım sıkıldı
19+2 olduk bugün. Bir fikri olan var mı?
Bu arada asis ayrıntılı ultrasonun nasıl geçti?
canım korkma bende de oluyor..bende çok şaşırdım ama azıcık idraar gelmesine rağmen felaket sıkışmışlık hissi oluyor gece o kadar çok kaldırıyorki beni...su felan değildir idrar tutamama oluyrmuş
tabi canım ikiz olmasının büyük etkisi var..bende çok su içmeye çalışıyorum ama tuvalte zor yetişiyorum...inş canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlarımızı kucağımıza alırzSağol canım ya, rahatlattın beni biraz, nette daha ileriki haftalarda olduğunu okumuştum, bizim için erken gibi gelmişti bana da o yüzden korktum. Senin bir de ikiz, daha çok baskı oluyordur. Benim de annemin söylediğine göre kasıklarda taşıyorsun sen bebeği diyor, bir sonraki kontrolde doktora sorucam bakalım. Ben de çok sık kalkıyorum wc ye, bir de su içmeyi artırdık ya onun da etkisi oluyor galiba.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..
Kızlar merhabaaaa geçtiğmiz Cumartesi günü başladım umut tüp bebekteee.Hadi hayırlısı olsun.şimdi iğne oluyorum bu çarşambaa muayeneye beklıyor doktrum son duruma bakacak cok heycanlıyım dua edınn ne olurrrr.
bu arada liste var sanırım benide eklermisiniz.
Kızlar iyi akşamlar,
Birşey sorucam, istem dışı idrar kaçırma oldu mu sizde hiç?
Ben bu sabah yaşadım da, çok sıkışmışım, wc ye gidene kadar çok kısa bir an için tutmaya çalıştım fakat anlamadım nasıl oldu çamaşırım ıslanmış, bacağımdan hafif süzülürken yakaladım, kesildi. Anlayamadığım kaçırdığımı hissetmedim.
Su değildir di mi, çok canım sıkıldı
19+2 olduk bugün. Bir fikri olan var mı?
Bu arada asis ayrıntılı ultrasonun nasıl geçti?
Sağol canım ya, rahatlattın beni biraz, nette daha ileriki haftalarda olduğunu okumuştum, bizim için erken gibi gelmişti bana da o yüzden korktum. Senin bir de ikiz, daha çok baskı oluyordur. Benim de annemin söylediğine göre kasıklarda taşıyorsun sen bebeği diyor, bir sonraki kontrolde doktora sorucam bakalım. Ben de çok sık kalkıyorum wc ye, bir de su içmeyi artırdık ya onun da etkisi oluyor galiba.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..
tatlım korkma sakın sen beni görsen sık sık vc ye gidiyorum artık sıkılım gitmekten idrarımı yapıyorum çok rahat 2 dk geçmiyo gene gidiyorumgece belki 4 5 defa kalkıyorum idrar geldi hissinden degil baskı yapıyor kasıklarıma mecburen gidiyorum uyuyamıyorum acıyor biraz idrar kürüde yaptırdım bişey çıkmadı azcık iğtap çıktı ama doktor ilaçlık bişey yok dedi bol su iç bişey olmaz dedi olmadıda sükür olsun öyle yanma acıma yok .. sen su içmene devam et bebegin kesesinin suyu bol olur erken dogum riski olmaz tatlım 2,5 3 lt iç mutlaka hem karnında iyi gerilir acımaz canın
tüp bebekle hamile kaldıktan sonra başka bir kadın doğum doktoruna gebelik takibi için gidilebilir mi ve o doktor illa tüp bebekle hamile kalındığını bilmek zorundamı? muayene kaydını spontan gebelik diye almışlar sorun olur mu merak ettim?
Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 12 haftalık olduk yarın ikili test için doktoruma gidicem bu sırada cinsiyetini öğrenen varmı aranızda?
Bu arada benim donmuş embriyo idi 8. Haftaya kadar kalçadan iğne sonra da vajinal fitil kullanmaya başladım sabah akşam 200 mg uyguluyorum progestanı. Şimdi 3 aylık olduk diye doktorumun kesmesinden korkuyorum sizler progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Tüp bebek diye önlem amaçlı daha uzun süre kullanan var mı doktorlarınız ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?