Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile arkadaşlarım, bebeklerimiz doğana kadar hala hamile adayı sayılırız ama yinede hepimizin geçmiş ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

hamile arkadaşlarım, bebeklerimiz doğana kadar hala hamile adayı sayılırız ama yinede hepimizin geçmiş ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

saol canım...nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...bu arada bizim 2 kızımız olcak teysezi listeye eklersen sevinriiz...tetenoz yaptırdınmı?

saol canım...nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...bu arada bizim 2 kızımız olcak teysezi listeye eklersen sevinriiz...tetenoz yaptırdınmı?

23 mayısta tetenoz yaptırıcam. hamilelikte iyi gidiyor
bugün ayrıntılı ultrason çektireceğim onun heyecanını yaşıyorum :)

listeyede hemen ekliyorum minik kızları :)

yaşım 27 cnm 2 sndir düşünyruz bebek 3 yılık evliyim sebebsiz infertilete cnm bizim sorunumuz. bnde 2 kere aşılama yapıldum olmadı sen kaç yaşındasın ?? allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn cnm

bende 20 mayıs da yaptırıcam ıkılı testımı. ah o şans bende de olsa ne guzel olur, öyle sabırsızlanıyorum kı cınsıyetı ıcın. ınsallah saglıklı sonuclarımızı alırız gülüm.
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun inşallah bizlerede kısmet olur o duyguyu tatmak sevgi ve saygılarımla
canımmm
cok tesekkurler rabbım tez zamanda senınde yuzune gulsun ıns.
şimdiden hayırlı olsun tedavın canım
acıkcası ben cok cok rahattım tedavı surecımde. sankı hep olacagını hıssedıodum. yada su var kı stresın bu işteki en buyuk dusman oldugunu bıldıgım ıcın basarılı bır sekılde bastırdım o duyguyu.
sende sımdıden hazırla kendını stresını bastır nolur. olumlu düşün hep. esın destek olacaktır sana zaten. bızde her zaman yanındayız

Kızlar merhabaaaa geçtiğmiz Cumartesi günü başladım umut tüp bebekteee.Hadi hayırlısı olsun.şimdi iğne oluyorum bu çarşambaa muayeneye beklıyor doktrum son duruma bakacak cok heycanlıyım dua edınn ne olurrrr.

bu arada liste var sanırım benide eklermisiniz.

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar,
Birşey sorucam, istem dışı idrar kaçırma oldu mu sizde hiç?
Ben bu sabah yaşadım da, çok sıkışmışım, wc ye gidene kadar çok kısa bir an için tutmaya çalıştım fakat anlamadım nasıl oldu çamaşırım ıslanmış, bacağımdan hafif süzülürken yakaladım, kesildi. Anlayamadığım kaçırdığımı hissetmedim.
Su değildir di mi, çok canım sıkıldı
19+2 olduk bugün. Bir fikri olan var mı?

Bu arada asis ayrıntılı ultrasonun nasıl geçti?

Son düzenleme:

canım korkma bende de oluyor..bende çok şaşırdım ama azıcık idraar gelmesine rağmen felaket sıkışmışlık hissi oluyor gece o kadar çok kaldırıyorki beni...su felan değildir idrar tutamama oluyrmuş

Sağol canım ya, rahatlattın beni biraz, nette daha ileriki haftalarda olduğunu okumuştum, bizim için erken gibi gelmişti bana da o yüzden korktum. Senin bir de ikiz, daha çok baskı oluyordur. Benim de annemin söylediğine göre kasıklarda taşıyorsun sen bebeği diyor, bir sonraki kontrolde doktora sorucam bakalım. Ben de çok sık kalkıyorum wc ye, bir de su içmeyi artırdık ya onun da etkisi oluyor galiba.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..

Son düzenleme:
tabi canım ikiz olmasının büyük etkisi var..bende çok su içmeye çalışıyorum ama tuvalte zor yetişiyorum...inş canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlarımızı kucağımıza alırz

canım bizim bu sayfamız linkimiz Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar İnşallah senin her şeyin yolunda gider hamile kalırsın o zaman eklerim olur mu? bize tüm bilgilerinide verirsin yaşını kilonu transfer tarihini tek bebekmi çiftmi?
Tüm dualarım seninle aynı süreçlerden bizde geçtik inşallah bebeğin sana tutunur canım. Allah herkesin gönlüne göre versin

Klaram ayrıntılı ultrasonum çok iyi geçti hiç bir sorun görmedi doktorum yarım saat yada 40 dk kadar sürdü ultrason.
hep çok korkuyordum kötü bir şey çıkar diye artık dahada rahatım. cd verdi 4 tane renkli yüzünü gösteren resim verdi. 1 metreden uzun bir sürü ultrason resimlerinden oluşan ultrason çıktısı verdi.

Sıkışma olayına gelince benimde sık sık tuvalet ihtiyacım doğuyor özellikle karnımın üzerine eğildiğimde hemen geliyor :)))

sanırım bebeklerimiz baskı yapıyor. hatta dün gitmişken doktoruma danıştım neden böyle oluyor yoksa bebeğim çok mu aşağıda böyle şeylerde duyuyorum dedim. hayır değil dedi her şey çok normal sık sık tuvalet ihtiyacı duymanızda çok normal dedi.
bu arada ben sık sık tuvalet ihtiyacım doğsada bol bol su içmeye çalışıyorum saat başı bazende 1,5 saatte bir 1 bardak su içiyorum.
sabah akşam 1 bardak süt içiyorum.

balık yiyemiyorum yerine ne önerirsiniz dedim. bol bol semiz otu ye dedi. semiz otunda daha çok omega var dedi. taze fasulye, hurma ve ceviz ye ama daha çok semiz otu ye dedi.
şimdilik bu kadar :)))

tatlım korkma sakın sen beni görsen sık sık vc ye gidiyorum artık sıkılım gitmekten idrarımı yapıyorum çok rahat 2 dk geçmiyo gene gidiyorum gece belki 4 5 defa kalkıyorum idrar geldi hissinden degil baskı yapıyor kasıklarıma mecburen gidiyorum uyuyamıyorum acıyor biraz idrar kürüde yaptırdım bişey çıkmadı azcık iğtap çıktı ama doktor ilaçlık bişey yok dedi bol su iç bişey olmaz dedi olmadıda sükür olsun öyle yanma acıma yok .. sen su içmene devam et bebegin kesesinin suyu bol olur erken dogum riski olmaz tatlım 2,5 3 lt iç mutlaka hem karnında iyi gerilir acımaz canın

sağol canım, içim rahatladı hakikaten. biz şimdiden bunları yaşıyorsak son haftalara doğru wc de kamp kurucaz galiba :)
ben günde 1,5 litre suyu geçemiyorum pek, evde sürahileri ayırdık eşimle, içtiğim suyu ancak böyle takip edebiliyorum.
sütü de pek sevmem mecburi içiyorum bi de gaz yapıyor, laktozsuz olanından aldım, 1 bardak(250 ml) içebiliyorum günde, sabahları peyniri bolca tüketmeye çalışıyorum.
Balık haftada bir yiyorum şu anda, bana da doktor ceviz önermişti omega 3 için. Semizotunda çok olduğunu nette okumuştum, şimdi tam zamanı, çiğden yoğurtlu salatasını, yemeğini yemeye çalışıyorum, yemeğini yapınca acaba omegası azalıyor mu?

Maşallah sorunsuz atlattınız ayrıntılıyı, minik kızının yüzünü de gördün annesi, artık cd ye bakar bakar özlem giderirsin bir sonraki kontrole kadar :) Anladığımca doktordan da memnun kalmışsın.
Darısı bizlerin başına, inşallah bizler de sorunsuz atlatırız.

Tamam canım sağol önerin için, bundan sonra daha çok su içmeye çalışıcam (1,5 lt falan içiyordum) zorla da olsa..
Herkes aynı dertten muzdaripmiş :))

kızlar bu sabah ilk tetanoz aşımı oldum.
1 ay sonra 2. aşımı olacağım

eğer 2. bir çocuk daha düşünüyorsam 5 doz olmam lazımmış. sizede bahsettiler mi?

bu arada 3 gündür çok hastayım dondurma yüzünden boğazım faranjit oldu. sürekli geniz akıntısı ve öksürük var ((
sağlık ocağında bana antibiyotik yazdılar yinede doktoruna danışmadan içme dediler.

tüp bebekle hamile kaldıktan sonra başka bir kadın doğum doktoruna gebelik takibi için gidilebilir mi ve o doktor illa tüp bebekle hamile kalındığını bilmek zorundamı? muayene kaydını spontan gebelik diye almışlar sorun olur mu merak ettim?

başka doktora gidebilirsin. her şey normal seyrindeyse bir problem olmaz.
bence tüp bebek olduğunu söylemelisin. tahmini doğumunu ona göre hesaplıyorlar. normal doğum gibi adet tarihine göre hesaplarlarsa sorun olabilir. bir çok test yada ultrason belirli haftalarda mutlaka yapılması gerekir. o haftan dolmuş ise o test yada ultrason yapılamaz.

kızlar çatlaklar için kakao yağı kullanan varmı? ben bugün aktardan kakao yağı aldım ama kutunun üstünde hamileler dotora danışarak kullanmalıdır diye yazıyo

Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 12 haftalık olduk yarın ikili test için doktoruma gidicem bu sırada cinsiyetini öğrenen varmı aranızda?
Bu arada benim donmuş embriyo idi 8. Haftaya kadar kalçadan iğne sonra da vajinal fitil kullanmaya başladım sabah akşam 200 mg uyguluyorum progestanı. Şimdi 3 aylık olduk diye doktorumun kesmesinden korkuyorum sizler progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Tüp bebek diye önlem amaçlı daha uzun süre kullanan var mı doktorlarınız ne diyor?

12.haftaya kadar hem progestan 50ml iğne hem 200mg fitil kullandım 12.haftada kestı haftada 1 proluton depot buda progestan içerikli bi iğne oluyorum hala 24.haftada onuda kesicez yani benim doktor baya bi tedbir smaçlı kullandırdı herkez farklı kullanıyo doktoruna baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…