Merhaba arkadaşlar, bugün beta hcg yaptırdım 192 çıktı şimdilik hamileyim çok şükür
Benim transferimin 10. Günü bugün, 5.gün blastosist 2 adet embriyo transfer edilmişti.. Sizce bu değerle ikiz olabilir mi.. Dr 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı, tekrar kan testi istemedi ama ikiz mi merak ediyorum, birkaç gün sonra tekrar test yapsam mı ne dersiniz,
Teşekkür ederim, Rabbim hepimizin sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah..
korkma canım rabbim kucagına almayı nasıp etsın. cok arkadasımız var bunları yasayıp da bebeklerını kucagına alan. allah yardımcın olsun canımcnm bende aynı durumdayım ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu 2. denememiizdi tüp bebekte, dünde kesemizi gördük şükür ama bugün normalde su gibi olan şeffaf akıntım aniden kahverengi oldudoktorum olağan durum korkacak birşey yok crinone jele devam et dedi iğne başla demedi.. sadece bir defa oldu akıntı sonra yine su gibi oldu anlayamadm ama hala korku içindeyim rabbim bu kadarını gösterdi inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasib eder
ilacım dün bitti ses kısıklığım geçti. geniz akıntım beyaz renge döndü. ama gıcık öksürük geçmedi. sadece geceleri beni 1 saat uyutmayan öksürük 10 dakikaya falan indi. çok konuşunca sesimde yine anormallikler olmaya devam ediyor :)))İlaçların faydasını görmeye başladın mı, nasıl oldun?
İnşallah en kısa sürede geçer, sen yine de ılık ballı süt falan iç boğazını yumuşatır.
canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin ve Allah gönlüne göre versin. Testini 10. gün ve 12. gün yaptırmalısın. 2 gün arayla ve ikiye katlanması gerekiyorMerhaba arkadaşlar, bugün beta hcg yaptırdım 192 çıktı şimdilik hamileyim çok şükür
Benim transferimin 10. Günü bugün, 5.gün blastosist 2 adet embriyo transfer edilmişti.. Sizce bu değerle ikiz olabilir mi.. Dr 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı, tekrar kan testi istemedi ama ikiz mi merak ediyorum, birkaç gün sonra tekrar test yapsam mı ne dersiniz,
Teşekkür ederim, Rabbim hepimizin sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah..
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım. internette bir sürü hesaplama tarihleri var canım bakarsan bulabilirsin kolaylıkla.Selam hanimlar dun bende hamile oldugumu ogrendim mubarek cuma gununun hediyesi oldu bana allahim ins tamamini erdirsin cumlenin bu arada sat 21 nisan ne haftalik hamileyim doktor demedi 2 bucuk sene ugrastik hala inanamiyorum tahlil kagidina bakiyorum ikide bir bu arada tup bebekle hamile kaldim allahim hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin
herkese merhaba kızlar bende evliliğimin 10.yılında 2. tüp denememde hamile kaldım rabbim hepimizin bebeklerini korusun .inşallah hepimiz peşpeşe dogum haberlerimizide veririz burdan:)))bu arada benide listeye eklermisiniz daha cinsiyetimiz belli degil inşallah perşembe günü belli olunca yazarım burdan
kızlar merhabalar
bugün ikili test sonucumu aldım. cok sukur ıyı cıkmıs sonucumuz. anormal bir durum yok.
doktorum bugun dedı kı 3 hafta sonra 4lü tarama için geleceksin dedi. ben sırada 3lü tarama var sanıyordum onu kaldırdık artık dedı. ve cıkınca sekreterıne sordum 4lu tarama ıcın 150 tl ıstıyorlarmıs.
sız de nasıl oldu bu tarama durumları ve ucretlerı. bilgi verebilirmisiniz bana?
bu arada artık bugün itibariyle progestan ve folık asıtı bıraktım, onların yerıne demir hapı, vitamın olarak elevit verdi. eger haftada 2 gun balık ve hergun 1er cevız yıyemezsem omegayı da hap olarak alacagım.
kızlar merhabalar
bugün ikili test sonucumu aldım. cok sukur ıyı cıkmıs sonucumuz. anormal bir durum yok.
doktorum bugun dedı kı 3 hafta sonra 4lü tarama için geleceksin dedi. ben sırada 3lü tarama var sanıyordum onu kaldırdık artık dedı. ve cıkınca sekreterıne sordum 4lu tarama ıcın 150 tl ıstıyorlarmıs.
sız de nasıl oldu bu tarama durumları ve ucretlerı. bilgi verebilirmisiniz bana?
bu arada artık bugün itibariyle progestan ve folık asıtı bıraktım, onların yerıne demir hapı, vitamın olarak elevit verdi. eger haftada 2 gun balık ve hergun 1er cevız yıyemezsem omegayı da hap olarak alacagım.
Kızlar hep size bişeyler soraradım ve artık ben de aranızdayım çok şükür
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda İnşallah.
Kızlar bugn transferimin 14. Gnündeyim. Henüz göğüs ağrılarım başlamadı, kasık ağrım hani şu batma tarzı olan, o da azaldı 2 gündürağzım sadece yapış yapış, başka belirgin bişey yok.
İşin kötü tarafı doktor ilk kontrolü test gnün den 21 gün sonraya verdi. Şimdi 2,5 haftam var yani kontrole
Ben hamilemiyim herşey yolundamı şaştım kaldım:18:
kızlar merhabalar
ilacım dün bitti ses kısıklığım geçti. geniz akıntım beyaz renge döndü. ama gıcık öksürük geçmedi. sadece geceleri beni 1 saat uyutmayan öksürük 10 dakikaya falan indi. çok konuşunca sesimde yine anormallikler olmaya devam ediyor :)))
ballı limonlu su içiyorum. süt hep içiyorum. bol su içiyorum geçecek inşallah :))))
canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin ve Allah gönlüne göre versin. Testini 10. gün ve 12. gün yaptırmalısın. 2 gün arayla ve ikiye katlanması gerekiyor
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım. internette bir sürü hesaplama tarihleri var canım bakarsan bulabilirsin kolaylıkla.
ayrıca ilk kontrolünde doktorun sana her şeyi anlatıp tahmini doğum tarihinide söyleyecektir.
ilk 3 ay folbiol folik asit hapı kulalndım canım. 3. aydan sonra folik asiti bırakıp DECAVİT isimli multivatamine başladık.
Vitamin hapına ek olarak 24. haftamdan itibaren kan hapı içmeye başladım. Ferrum Fort içiyorum.
Testlere gelince 2 li test yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca diğer testleri doktorum yaptırmayıp Ayrıntılı ultrason istemişti.
her testin her ultrasonun bir haftası ve zamanı var canım. doktorun sana sırasıyla söyleyecektir. mesela 24. 28. haftalar arası şeker yüklemesi yapılıyormuş bende haftaya bunu yaptırıcam
şenaycım benden de 2 li test dışında hiç birşey istemdi dr. demir ilacını 12. haftada vermişti diye hatırladım bu ay demirim düşmüş günde 2 ye çıkardı. omega 3,vitamin hiç bir şey vermedi. düzenli beslen 2 gün baklagil 2 gün beyaz et 3 gün kırmızı et kalsiyumdan zengin beslen diyor. teorikte haftada 2 gün balık öneriliyormuş ben genelde haftada 1 yiyiyorum bazen haftada 2-3 e çıkıyor ama nadir.... o yüzden hergün 5 ceviz yiyorum yiyemediğim bazı günlerde omega 3 içiyorum açıkcası!! dr vermese de. bol meyve sebze yemeye çalış çiğ olarak, özellikle koyu yeşil yapraklı sebzeler kalsiyum açısından oldukça zengin .ayrıntılı için bir yere gönderecek mi dr un kendi mi bakıcak acaba?
asis geçmiş olsun umarım tamamen iyileşirsin bir an önce... bende şeker yüklemesi yaptırdım şekerim varmış diyet verdi haftaya tekrar bakılacak canım sıkıldı biraz umarım düşer...
umarım şekerin düşer canım bende yaptıracağım. cuma günümü doktora gitsem ptesi mi diye düşünüyorum.
1-2 saat oturmadan iş yapsam yada misafir gelse ayaklarımı uzatamasam. çok feci şekilde ayaklarım şişiyor canım sıkılmaya başladı bu duruma(((
Kızlar hep size bişeyler soraradım ve artık ben de aranızdayım çok şükür
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda İnşallah.
Kızlar bugn transferimin 14. Gnündeyim. Henüz göğüs ağrılarım başlamadı, kasık ağrım hani şu batma tarzı olan, o da azaldı 2 gündürağzım sadece yapış yapış, başka belirgin bişey yok.
İşin kötü tarafı doktor ilk kontrolü test gnün den 21 gün sonraya verdi. Şimdi 2,5 haftam var yani kontrole
Ben hamilemiyim herşey yolundamı şaştım kaldım:18:
canım sanırım hamilesin, tebrik ederim...
canım sanırım hamilesin, tebrik ederim...
Alerji olmasın canım? Sıcak tut kendini, ayakları özellikle. Burnun akıyorsa, burnunu kaşındırmadan hemen peçeteyle sil. İnşallah öyle hapşırmayl a düşecek kadar pamuk ipşiğinde değil merak etme. Geçmiş olsun.Bulduğum her topiğe soruyorum sizede soruyumdün transfer oldum dünden beri hapşırıyorum sinir oldum.bugğnde hapşırırken kasıklarıma bıcak gibi bi sancı girdi.çok korkuyorum kızlar ağlıycam nerdeyse
canım bizimde aynı oldu merak etme.belirtiler herkesde farklı farklıydı.sağlıklıca hamileliğini tamamlarsın umarım:)
Alerji olmasın canım? Sıcak tut kendini, ayakları özellikle. Burnun akıyorsa, burnunu kaşındırmadan hemen peçeteyle sil. İnşallah öyle hapşırmayl a düşecek kadar pamuk ipşiğinde değil merak etme. Geçmiş olsun.
Ay inşallah canım yaa. Önceki gebeliğimde göğüs ağrım olmuştu 4. Haftada. Bunda henüz olmadı da5. Haftama girdim dün hayırlısıyla
geçen hafta keseyi gördük çok şükür.. herşey yolunda gidiyordu pazar günü aniden öyle bir kanamam oldu ki hemen hastaneye gittik tabiki.. kanama tespit edildi kesenin çok yakınında olduğunu söyledi doktor ve bana hemen bir iğne yaptı. iğneyi yaptıktan yaklaşık bir saat içinde kanamadan eser kalmadı. pazar gününden beri aklım karışık inş birşey olmamıştır diye. kanama devam etme hiç 3 gündür çok şükür, akıntım su gibi devam ediyor kese gelişime devam etmese akıntı olur mu?? nolur bana yardım edin birdaha kontrole ne zaman gitmeliyim??
canım çok geçmiş olsun.doktorun bidaha ne zaman gelmen gerektiğini söylemedimi .bence sen pazar günü gittiğine göre cumartesi tekrar git 1 hafta geçmiş oluyo üstünden hem bebişte büyümüştür hemde için rahat eder canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?