Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım hayırlı olsun Rabbim bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin . Tüp bebek yöntemi ile bende ikizlerime hamileyim. ben transferden sonra 12. gün test yapmıştım ilkinde 283 birgün arayla tekrar yaptırdım 400 küsürdü..Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah:)....haberlerni bekliyoruz canım....

herkese merhaba kızlar bende evliliğimin 10.yılında 2. tüp denememde hamile kaldım rabbim hepimizin bebeklerini korusun .inşallah hepimiz peşpeşe dogum haberlerimizide veririz burdan:)))bu arada benide listeye eklermisiniz daha cinsiyetimiz belli degil inşallah perşembe günü belli olunca yazarım burdan

Son düzenleme:
korkma canım rabbim kucagına almayı nasıp etsın. cok arkadasımız var bunları yasayıp da bebeklerını kucagına alan. allah yardımcın olsun canım

kızlar merhabalar
bugün ikili test sonucumu aldım. cok sukur ıyı cıkmıs sonucumuz. anormal bir durum yok.
doktorum bugun dedı kı 3 hafta sonra 4lü tarama için geleceksin dedi. ben sırada 3lü tarama var sanıyordum onu kaldırdık artık dedı. ve cıkınca sekreterıne sordum 4lu tarama ıcın 150 tl ıstıyorlarmıs.
sız de nasıl oldu bu tarama durumları ve ucretlerı. bilgi verebilirmisiniz bana?
bu arada artık bugün itibariyle progestan ve folık asıtı bıraktım, onların yerıne demir hapı, vitamın olarak elevit verdi. eger haftada 2 gun balık ve hergun 1er cevız yıyemezsem omegayı da hap olarak alacagım.

İlaçların faydasını görmeye başladın mı, nasıl oldun?
İnşallah en kısa sürede geçer, sen yine de ılık ballı süt falan iç boğazını yumuşatır.
ilacım dün bitti ses kısıklığım geçti. geniz akıntım beyaz renge döndü. ama gıcık öksürük geçmedi. sadece geceleri beni 1 saat uyutmayan öksürük 10 dakikaya falan indi. çok konuşunca sesimde yine anormallikler olmaya devam ediyor :)))
ballı limonlu su içiyorum. süt hep içiyorum. bol su içiyorum geçecek inşallah :))))

canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin ve Allah gönlüne göre versin. Testini 10. gün ve 12. gün yaptırmalısın. 2 gün arayla ve ikiye katlanması gerekiyor

Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım. internette bir sürü hesaplama tarihleri var canım bakarsan bulabilirsin kolaylıkla.
ayrıca ilk kontrolünde doktorun sana her şeyi anlatıp tahmini doğum tarihinide söyleyecektir.

ilk 3 ay folbiol folik asit hapı kulalndım canım. 3. aydan sonra folik asiti bırakıp DECAVİT isimli multivatamine başladık.
Vitamin hapına ek olarak 24. haftamdan itibaren kan hapı içmeye başladım. Ferrum Fort içiyorum.
Testlere gelince 2 li test yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca diğer testleri doktorum yaptırmayıp Ayrıntılı ultrason istemişti.
her testin her ultrasonun bir haftası ve zamanı var canım. doktorun sana sırasıyla söyleyecektir. mesela 24. 28. haftalar arası şeker yüklemesi yapılıyormuş bende haftaya bunu yaptırıcam

Kızlar hep size bişeyler soraradım ve artık ben de aranızdayım çok şükür
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda İnşallah.
Kızlar bugn transferimin 14. Gnündeyim. Henüz göğüs ağrılarım başlamadı, kasık ağrım hani şu batma tarzı olan, o da azaldı 2 gündür ağzım sadece yapış yapış, başka belirgin bişey yok.
İşin kötü tarafı doktor ilk kontrolü test gnün den 21 gün sonraya verdi. Şimdi 2,5 haftam var yani kontrole
Ben hamilemiyim herşey yolundamı şaştım kaldım:18:

merhaba, gözünaydın.
Biz de sadece ikili yaptırdık, 3lü ve 4lü istemedi doktorumuz.
Tedaviye başlamadan önce doktorum B12 ile birlikte folik asit içeren bir ilaç kullandırdı.
Opudan itibaren onu bırakıp Decavit diye multivitamin ve mineraller içeren bir ilaca başladım hala devam ediyorum.
13.haftamdan itibaren demir hapına başlattı, devam ediyorum.
17.haftamdan itibaren de kalsiyum ve mağnezyum içeren bir ilaca başlattı, devam ediyorum.
Omega 3 için ben de sormuştum, hergün 2 ceviz, badem yiyorsan sorun yok demişti. Haftada bir balık. Şimdilik ilaç vermedi.
Haftaya kontrolüm var, bakalım yeni ilaçlar gelecek mi:)

canım bizimde aynı oldu merak etme.belirtiler herkesde farklı farklıydı.sağlıklıca hamileliğini tamamlarsın umarım:)

şenaycım benden de 2 li test dışında hiç birşey istemdi dr. demir ilacını 12. haftada vermişti diye hatırladım bu ay demirim düşmüş günde 2 ye çıkardı. omega 3,vitamin hiç bir şey vermedi. düzenli beslen 2 gün baklagil 2 gün beyaz et 3 gün kırmızı et kalsiyumdan zengin beslen diyor. teorikte haftada 2 gün balık öneriliyormuş ben genelde haftada 1 yiyiyorum bazen haftada 2-3 e çıkıyor ama nadir.... o yüzden hergün 5 ceviz yiyorum yiyemediğim bazı günlerde omega 3 içiyorum açıkcası!! dr vermese de. bol meyve sebze yemeye çalış çiğ olarak, özellikle koyu yeşil yapraklı sebzeler kalsiyum açısından oldukça zengin .ayrıntılı için bir yere gönderecek mi dr un kendi mi bakıcak acaba?

asis geçmiş olsun umarım tamamen iyileşirsin bir an önce... bende şeker yüklemesi yaptırdım şekerim varmış diyet verdi haftaya tekrar bakılacak canım sıkıldı biraz umarım düşer...

umarım şekerin düşer canım bende yaptıracağım. cuma günümü doktora gitsem ptesi mi diye düşünüyorum.
1-2 saat oturmadan iş yapsam yada misafir gelse ayaklarımı uzatamasam. çok feci şekilde ayaklarım şişiyor canım sıkılmaya başladı bu duruma (((

ayaklar çok berbat benim de tombul kuş gibi oldu topuk kısmım hiç inmiyor zaten

Son düzenleme:

canım sanırım hamilesin, tebrik ederim...

Bulduğum her topiğe soruyorum sizede soruyumdün transfer oldum dünden beri hapşırıyorum sinir oldum.bugğnde hapşırırken kasıklarıma bıcak gibi bi sancı girdi.çok korkuyorum kızlar ağlıycam nerdeyse

Peracım evet hamileyim sanırım :) yani hiç bişey hissedemiyorum. Kalp atışlarını görüp emin olunca sana haber verecektim bendee bu kez de bi aksilik olursa üzülme diye.. Canım senin nasıl gidiyor? Az kaldı artık çok şükür

Alerji olmasın canım? Sıcak tut kendini, ayakları özellikle. Burnun akıyorsa, burnunu kaşındırmadan hemen peçeteyle sil. İnşallah öyle hapşırmayl a düşecek kadar pamuk ipşiğinde değil merak etme. Geçmiş olsun.
canım bizimde aynı oldu merak etme.belirtiler herkesde farklı farklıydı.sağlıklıca hamileliğini tamamlarsın umarım:)

Ay inşallah canım yaa. Önceki gebeliğimde göğüs ağrım olmuştu 4. Haftada. Bunda henüz olmadı da 5. Haftama girdim dün hayırlısıyla

Ewet canım alerjim var bahar alerjisi çok fena bişey.ilaçımıda kullnmıyoum yan etki yapmasın diye şdare edecez artık burnumu ovalıyorum biraz hapşırık gidiyo o zaman:)inş bebeklerime bişey olmamıştır

geçen hafta keseyi gördük çok şükür.. herşey yolunda gidiyordu pazar günü aniden öyle bir kanamam oldu ki hemen hastaneye gittik tabiki.. kanama tespit edildi kesenin çok yakınında olduğunu söyledi doktor ve bana hemen bir iğne yaptı. iğneyi yaptıktan yaklaşık bir saat içinde kanamadan eser kalmadı. pazar gününden beri aklım karışık inş birşey olmamıştır diye. kanama devam etme hiç 3 gündür çok şükür, akıntım su gibi devam ediyor kese gelişime devam etmese akıntı olur mu?? nolur bana yardım edin birdaha kontrole ne zaman gitmeliyim??

canım çok geçmiş olsun.doktorun bidaha ne zaman gelmen gerektiğini söylemedimi .bence sen pazar günü gittiğine göre cumartesi tekrar git 1 hafta geçmiş oluyo üstünden hem bebişte büyümüştür hemde için rahat eder canım.

sağol cnm inş geçmiştir( doktorda bir hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyor benim tabiki şaştım kaldım ne yapacağımı kendimde belirti arıyorum sürekli olumsuz olan birşey olsa akıntım kesilir kasıklarımdaki kasılmalar durur diyorum!!! anneciğimde allah etmesin kötü bir durum olsa kanama kesinlikle durmazdı diyip beni telkin ediyor hakkımda hayırlısı olsun bakalım beklemekten başka çare yook ((

arkadaşlar çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım.ilk haftalarda kullandığım ilaçları çokda araştırmamiştım.ama bugünlerde çok fazla kafama takmaya başladım.embriyo transferinden sonra 10.haftaya kadar kullandığım bir ilaç varki gebelikte x kategorisindeymiş.yani kesinlikle alınmaması gereken.bu hormon ilacını birçoğunuz kullanmışsınızdır.tüp bebek tedavisi görenlere veriliyor sadece etkisi rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamakmıs ama diğer yan etkilerini okuyunca gerçekten cok korktum.2 tane dr a sordum bana kesin net cvp vermediler ,kendi dr unuz doğrusunu bilir dediler.kendi dr umada endişelerimi sorduğumda bu hormon takviyesini herkeze uyguladıklarını söylediler ama benim içim hic rahat değil.sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ,drunuza danıstınız mı lütfen bildiklerinizi yazın.rahatlamaya ihtiyacım var.allah tüm bebekleri korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…